The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Rundtosset?//Matthew.

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstRundtosset?//Matthew. Empty
IndlægEmne: Rundtosset?//Matthew.   Rundtosset?//Matthew. Icon_minitimeTors 05 aug 2010, 12:02

Dato: 4 August 2010.
Tid: 19:33.
Vejr: Solen er på vej ned men der er stadig en ret varm brise og det er skyfrit.
Sted: Van martes parken.
Omgivelser: Alt muligt :D
Tøj: Lange sorte tætsiddende bukser, en mørke rød tanktop, en uldhue, softe slidte converse og hans elskede læderhalsbånd + sine fingerløse læderhandsker.


Pierce smilede stille mens han sad på en bænk blandt de mange væsner. Han kunne ikke alde være emd at spekulere på om der fandtes andre væsner end vampyrer. De var de eneste væsner han kendte til. Han smilede stille og lod så sin tunge slikke isen som var ved at smelte. Han så rundt og lod sit blik hvile på de mange forskellige typer der rendte rundt i parken, en mor og en datter, kærster og selv gammle folk var her.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstRundtosset?//Matthew. Empty
IndlægEmne: Re: Rundtosset?//Matthew.   Rundtosset?//Matthew. Icon_minitimeMan 27 dec 2010, 12:00

Påklædning: http://i7.glitter-graphics.org/pub/623/623597vxtz7t9dg8.jpg

Matthew gik stille og roligt fremad på en af de mange a parkens stier. Han havde efterhånden gået og betragtet den flotte park i et par timer, og overvejede at finde en bænk at sætte sig på. Men ved størstedelen af bænkene lå der vagabonder, og hvad ved jeg. Og ellers var der kærestepar der sad og råsnavede, hvilket Matthew for alt i verden ikke ville være en del af. Han kom bare til at tænke på Kristy, og han var ellers ved at være over hende. Men på den anden side.. Hvordan kommer man nogensinde over en man elsker? Matthew bevægede sig længere ind i parken, og så - til sin store glæde - en bænk, hvor er ret good-looking-guy sad og spiste is. Han smilede for sig selv, og gik roligt derhen af. Han behøvede jo ikke at snakke med fyren, og hvis han gjorde, skadede det ingenting. Han kiggede på drengen, og smilede så selvsikkert og imødekommende han kunne, og satte sig et lille stykke fra ham, på bænken. Han overvejede lidt for lame og loner-ish det ville se ud hvis han bare sad og lavede ingenting på en bænk, i en park. Fail. Han drejede langsomt, og små-nervøst hovedet, og håbede på at møde drengens blik...

//Undskyld, trak den så lang tid, at klokken blev mange og at kreativiteten er lost..//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstRundtosset?//Matthew. Empty
IndlægEmne: Re: Rundtosset?//Matthew.   Rundtosset?//Matthew. Icon_minitimeSøn 16 jan 2011, 00:45

Pierce lod stadig sine øjne glide rundt på folkene i parken, han smilede stille og bed sig diskret i læben, han var meget nervøs for at bliver overfaldet, dog var der ikke stor sandsynlighed for det når han var i en offentlig park som denne. Han så kort på fyren som satte sig ved siden af ham, et lille smil på hans læber. Han lod så sine øjne betragte ham kort. Han vendte dog tilbage til sin is, han slikkede de steder hvor den var ved at løbe ned over hans fingre. Han lukkede øjnene og nød smagen af isen han havde valgt. Han var tilfreds med denne dag indtil videre.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Rundtosset?//Matthew. Empty
IndlægEmne: Re: Rundtosset?//Matthew.   Rundtosset?//Matthew. Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Rundtosset?//Matthew.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Van Martes park-
Gå til: