The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Observation. -Sally

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstObservation. -Sally Empty
IndlægEmne: Observation. -Sally   Observation. -Sally Icon_minitimeTors 16 sep 2010, 05:32

Dato : Irl
Årstid : Efterår
Dag : Irl
Vejr : Mørkt, vinden hyler og regnen pisker ned
Sted : Lufthavnen
Tid : 00.00
Omgivelser : Nogle trætte mennesker rundt omkring

Tadea sad på sin store rygsæk med ryggen mod muren, ikke så forfærdeligt langt fra de rullebånd, der bragte folks deres bagage. Hendes lange, brune hår hang som sædvanligt løst ned over hendes skuldre og bryst. Hun var klædt i et par grønne gummistøvlar, almindelige jeans och en sort hættetrøje. Dér havde hun siddet i lang tid nu. Det lignede at hun ventede på nogen, men dette var nu inte fallet. Hun obseverede blot. Betragtede de mennesker, og væsner, der havde befundet sig på lufthavnen i løbet af dagen, for at danne sig et billede af stedets befolkning.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstObservation. -Sally Empty
IndlægEmne: Re: Observation. -Sally   Observation. -Sally Icon_minitimeTors 16 sep 2010, 05:47

Ind af den store hoveddør trådte en lyshåret pige. Hun var vampyr. Hendes klikkende stiletter gav genlyd i det store lokale, og det marmorerede gulv. Hun havde en hvid kjole på, der gik til knæene ca. og den smøg sig let ned af den velformede krop. Hun havde også en sort vest på, der indrammede hendes bryster, og havde tre knapper. (Ava'et xD) Sally, som denne unge vampyr hed, bevægede sig langsomt og smygende henover gulvet. Mange mænd kastede lange blikke efter hende, men det var ikke oget hun bed mærke i, da hun efterhånden var vant til det.
Få kvinder stod og snakkede, og hun lagde tydeligt mærke til én samtale.
- Er det der ikke hende undertøjsmodellen?
- Jo, det tror jeg det er.
- Wauw, hun er meget smukkere i virkeligheden.
Sally hadede det. Det var som om hun havde to personer af sig selv. En uskyldig lille pige, der blev mobbet, som altid var stille i timerne, og som aldrig lavede sine lektier til tiden. Med mindre det var dansk eller fransk. Men så havde hun jo også 'hende dér, undertøjsmodellen'. En ung pige, der ikke havde noget imod at smide tøjet og åbne sig for alt og alle, som var hun en sommerfugl der stolt viste sine vinger frem.
Det irriterede hende så fandens grænseløst at hun ikke bare kunne være én af dem. Eller en blanding. Det var stressende på en måde.
Hun satte sig tungt på en af træbænkene der stod langs de hvide vægge, og hun lagde sit baghoved mod væggen. Hvad lavede hun her egentlig? Jo hun var kommet for at have noget at lave, ikke så meget andet.
Tilbage til toppen Go down
 
Observation. -Sally
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Sheria :: Lufthavnen-
Gå til: