The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Just a little break?? [Fellix=Privat.]

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstJust a little break?? [Fellix=Privat.] Empty
IndlægEmne: Just a little break?? [Fellix=Privat.]   Just a little break?? [Fellix=Privat.] Icon_minitimeSøn 07 nov 2010, 00:57

Tid: Ved det ikke... men efter hendes tidsfornemmelse ca. 17:00
Vejr: Regn og koldt (men ikke der hvor hun er, under et telt)
Omgivelser: Mennesker, boder.. Og hvad der ellers er Sted: Mørket, intetheden...
Dato: IRL
Påklædning: Cowboybukser, og en hvid tætsiddende bluse.. Som alle der arbejder der, har på.

Hun stod ved den meget mærkelige forlystelse, nok den mærkeligste hun havde set længe. Den havde alle mulige farver, utroligt at man kunne holde ud at arbejde sådan et sted.. Alle børn skreg, og en masse mennesker løb. Bare ikke lige noget for hende, hun vidste faktisk ikke hvorfor hun overhovedet havde fået sig selv slæbet ind i dette her? Men nu arbejdede hun her altså, for at få råd til at bo.
”nej undskyld.. Du må ikke gå derind, denne mand skal lige se dig igennem for.” Begyndte hun, men så blev hun løftet op. Og blev presset ind mod en mur, af denne mand. Hvorfor skulle hun også blande sig, i disse mænds arbejde??
”Undskyld det var ikke..” sagde hun, med en lille stemme. Hun så ikke ud som en pige, på mere end 14 år. Så det var nok det, der pissede ham mest af. At hun i prænsippet, ikke var så bange alligevel.
”Du skal ikke snakke til dig.. Din lille..” Han fik helt rødt hoved, og tænderne kunne man tydeligt se, at de var lidt for lange og skarpe. Til ikke at være, ikke en vampyr. *Nu er jeg færdig!.* Tænkte hun, og trak vejret tungt. ”Din lille lus!.” Han spyttede på hende, men hun tog sig ikke af det. Det var kun hans tænder hun kiggede på, føj hvor var de skarpe!..
”Du skulle ædes skulle du!?” Spyttede han igen, og hans næse vibrerede. Hun så ind i hans øjne, med sine blå alt for store og barnlige øjne..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstJust a little break?? [Fellix=Privat.] Empty
IndlægEmne: Re: Just a little break?? [Fellix=Privat.]   Just a little break?? [Fellix=Privat.] Icon_minitimeSøn 07 nov 2010, 03:14

Fellix havde begivet sig ud under åben himlen enu engang, han havde bare trukket hætten over hovedet og gik med faste hurtige skridt mod det næremste tælt, han gad ikke løbe rundt som et andet fjols, så ville han da heller være driv våd, som han snart også var ved at være. Tiderliger på dagen havde solen stået højt selv om det var koldt uden for som det altid var i vinter månderne, men hans venner og ham sel samt et par stykker af pigerne fra hans årgang havde besluttede at tage i forlystelse park for at more sig lidt, men de blev ved med at spiltte sig op frodi de aldrig kunen blive enige om havd de skulle prøve, så Fellix var følget efter et kæreste par som han endelig aldrig havde talt med føre, men han havde ikke set andet for end bare at gøre det, han kunne dog straks mærke at dagen ikke ville blive til hans fordel, og ikke en man ville huske frem over. Han vandrede nu alene omkring i regnen med håbet om snart at finde nogen som han faktisk kendte, han var selvfølige bleven efterladt imens han havde været på toilet, der var aldrig bleven taget hensyn til ham. Fellix måtte alligevel smile skævt der var ikke andet for end at grine af den rigtige lorte dag som nu umuligt kunne blive være. Han bevægede sin nærmer teltet og så efter ind indgang.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstJust a little break?? [Fellix=Privat.] Empty
IndlægEmne: Re: Just a little break?? [Fellix=Privat.]   Just a little break?? [Fellix=Privat.] Icon_minitimeFre 12 nov 2010, 06:53

Sookie så drengen, som gik rundt for sig selv. Hun så ham faktisk helt fra dengang, at han gik ind på toilettet. Og at dette kærestepar gik, med fuld udrykning i fingrene og deres munde.. Hun fik næsten kvalme, hvordan kunne man have så meget med en anden at gøre.. Fysisk??
Men nu stod hun i hendes eget problem, med en mand, der havde en ret så grim mund. Eller han snakkede i hvert fald ikke spor pænt til hende.. Not at all!..
”Så..” Var der en der sagde, og i næste øjeblik. Så sad hun nede på jorden, med beskidte knæ. Og en svimmelhed, der sagde spar 5!..
Hun tænkte lidt over, om det var fordi hun havde blevet slået af manden, eller blevet tabt? Og hvilken en af dem, var egentlig bedst?
Det vidste sig så, at der var en der havde kommet hende til undsætning. Og havde snakket lidt hårdt til manden, som fik ham til at gå, og slippe Sookie.
”Er du okai pige?” var der en der spurgte, og hun sukkede. Endnu en der regnede hende for, at være yngre end hun var?! Hun kunne ikke holde det ud mere..
Hun prøvede at rejse sig op, men der var en der holdte hende nede. ”nej.. Du skal lige hvile dig lidt..” Kom det kærligt fra personen, men Sookie ville gøre et eller andet. Ellers ville hun få bøvl med chefen, om ikke at hun kunne bruges til noget fornuftigt. At hun lige så godt, kunne stå inde i en børnetøjsafdeling, og være en af disse modeller. *Ha ha.. Hvor har min chef dig humor.* Da hun første gang, havde hørt ham sige det.
Hun så sig lidt omkring, og så hen på drengen, der havde gået alene ud fra toilettet.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstJust a little break?? [Fellix=Privat.] Empty
IndlægEmne: Re: Just a little break?? [Fellix=Privat.]   Just a little break?? [Fellix=Privat.] Icon_minitimeTors 18 nov 2010, 05:06

Fellix vandrede satdig mod det store tælt udvidene om hvad det mon gemte på, han var nu en andelse nysgrrig, men i det store og hele var alt beder end denne frygtelige kolde regn.
Han slog øjnene en andelse op og betragtede pigen der sad på jorden i teltes åbning og manden der sotd bøjet over hende på en lidt uhyggelig måde efter Fellix's mening. Han smilte på en skæv utryg måde imens han nærmede sig dem enu mere, han rødmede sig lidt og stoppede op foran dem dog lidt på afstand bange for om manden ville skælde ham ud for at af bryde hvad de nu havde haft gang i. Han så straks ned på pigen, ange for at møde mandens blik han vidste vilte på ham, endelig ville han bare forbi dem så han kunne komme i tør vejr, men han kunne ikke få sig selv om at bede manden flytte sig på en så uhøflig måde. Han så endelig op stadig uden at se manden i øjnene, og gik et skridt nærmer, "Undskyld må jeg komme forbi?" spurgte han roligt, og lod blikket vandre ned over pigen ign.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstJust a little break?? [Fellix=Privat.] Empty
IndlægEmne: Re: Just a little break?? [Fellix=Privat.]   Just a little break?? [Fellix=Privat.] Icon_minitimeTors 02 dec 2010, 08:24

Manden der stod over for Sookie flyttede sig ikke i første omgang, men så bare hårdt på drengen. Og Sookie blev efterhånden lidt urolig, for hun ville ikke være skyld i sådan noget igen. Hun prøvede at rejse sig op, men det gjorde ondt i hendes ribben. Og hun faldt ned på jorden igen, og jamrede sig lidt på grund af smerten i hendes side. Manden så bare på Sookie, og fnyste. Hun fattede ikke at man kunne være så uvenlig, for før var han da meget venlig? Hun rystede på hovedet af ham, og rettede lidt på sig. ”Kan du ikke godt flytte dig.. Drengen vil gerne forbi..?” Spurgte hun med en lille og blød stemme, den lød yngre end dens rigtige eksistens.
Han fnyste endnu engang, og så igen hårdt på drengen. ”Og du siger dreng.. Du er jo kun en lille skid selv?.” Han rystede på hovedet, og var på vej til at spytte drengen i hovedet. Men Sookie kom i forkøbet, og slog benene under manden. Manden slog hovedet ned i jorden, og tog sig til hovedet. Han efterlod dem med en masse skændsels ord, og nok også en finger. Men det tog Sookie sig ikke rigtig af, hun ville bare undskylde for deres opførelse. ”Undskyld.. Han er ikke rigtig klog, jeg tror at han glemte hans hjerne, da han gik ud af sengen i morges..” Hun rystede lidt fjollet på hovedet, og rakte en hånd op til ham. ”Vil du være sød at hjælpe mig op..?” Spurgte hun sødt, men ikke for barnligt og hjælpeløst.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Just a little break?? [Fellix=Privat.] Empty
IndlægEmne: Re: Just a little break?? [Fellix=Privat.]   Just a little break?? [Fellix=Privat.] Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Just a little break?? [Fellix=Privat.]
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Van Martes park-
Gå til: