The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 nothing else to do.. #Andy#

Go down 
Gå til side : 1, 2, 3  Next
ForfatterBesked
Gæst
Gæstnothing else to do.. #Andy# Empty
IndlægEmne: nothing else to do.. #Andy#   nothing else to do.. #Andy# Icon_minitimeTors 02 dec 2010, 21:28

Dag og Dato: Fredag d.3 december
Tid: 16:22
Vejr: det sner udenfor, rimlig kraftig.
Årstid: Vinter
Omgivelser: en fin vente sal hvor folk sider rundt omkring ved borde og laver havd de nu må lave.

Fellix havde placeret sig ved et lille rundt bord lige ved vinduet så han kunne frodrive tiden med at se på de forskellige fly der 'kom og gik' Han så ud gennem det store vindu og smilte skævt til de fly der stod ude i sneen, han havde vented hele dagen men han var ret sikker på at ingen fly gik i luften idag, så hvorfor han stadig sad på den noget så tomme lufthavn havde han ingen andelse om, med hvor skulle han ellers gå hen? Han så sig over skulderen på de andre der sad rundt omkirng ham der var ikke mange, men et par stykker alligvel der vel stadig bevarede håbet om at lige netop deres fly ville komme i luften denne aften. En ældre mand med en avis gav Fellix et grusomt blik og han stirrede atter ud af vinduet for ikke så længe efter at se sig over skulderen igen, en kvinde og en mand sad og snakkede over en kop caffe, de så ud til at have go' tid til at vente som ham selv, han var bare ved at kede sig til grunde, hvad skulle han give sig til? Der var jo ingen mennesker her og butikkerne havde han allerede set op til 3 gange og det kedte ham enu mere end bare at side her. Han gav sit til at side og lege med den pircing han fra nogen uger tilbage havde fudet stikket gennem tungen af en meget venlig dame, han kunne sagtens huske hende men hun var nok ikke en han skulle se igen, han lod sine tanekr vandre, han var bare ikke sikker på havd han skulle tænke på, og hvis han gav sin hjerne fri tænke rum så ville den skifte over til kvinden med det blå hår og hun var ikke en han ville tænke på i dette øjeblik. Han så sig atter over skulderen og fik den gammle mands vamle blik igen, han følte en trang til at rejse sig og gå på toiletet da han kunne føle hans blik skære ind i sin ryg, men tanken og frygten for han måske kunne følge efter gjorde ham lam i kroppen og han stiirede bar ud af vinduet i et rimlig stort tomrum dækket af sne.

Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstnothing else to do.. #Andy# Empty
IndlægEmne: Re: nothing else to do.. #Andy#   nothing else to do.. #Andy# Icon_minitimeFre 03 dec 2010, 00:01

Andy havde næsten lige nået til lufthavnen og som de fleste skulle han jo ud og rejse, han havde endelig en koncert som ventede på ham i Georgia. Han glædet sig endelig ret så meget, da det havde ligget stille i et stykke tid og han ville selvfølgelig ikke takke nej til et job, selv om han også havde et skole som skulle passes og som han elskede lige så meget som at stå på en scene og bare fyre den af. Han havde dog været så smart og havde havde besluttet sig for at tage hen til Georgia nogle dage før konceret skulle forgå, for at være sikker på at der ikke var nået der gik galt. Som han havdet regnet med var hans fly forsinket og måske slet ikke ville komme til Sheria denne dag, men han kunne ikke andet end at håbe på det da han ikke ligefrem havde lyst til at sove på en lufthavn. Han havde lige afleveret sine sorte kufferter, og kunne nu ikke andet end at vente på sit fly. Selv om han havde nok penge til at flyve på første klasse og mere end det, så var han ikke typen der gjorde det da han heller ville være tæt sammen med sine fan's og dem som ikke kender ham, Og selv om man godt kunne blive sulten efter at stjæle de mennesker sjæle som sad så tæt på en så havde han aldrig været ude for det. Han så som altid så perfekt ud som han kunne, og havde det jo svært at gå ud af en dør hvis han ikke selv var tilfreds af hvordan han så ud. han så sig lidt omkring på de mennesker som sad rundt omkring, og smilte bare venligt til dem mens han's fødder førte ham op til den lille café som lå i lufthavnen. han købte sig et glas cola og gik hen og satte sig ved et tom bænk, hans blik gled bare rundt på mennesker og selv om det bare så ud til at han kort så på dem, så studerede han dem faktisk.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstnothing else to do.. #Andy# Empty
IndlægEmne: Re: nothing else to do.. #Andy#   nothing else to do.. #Andy# Icon_minitimeFre 03 dec 2010, 05:00

Fellix stirrede stadig på den sne dækkede flyveplads, han lod sin albue hvile mod bordets overflade og sin hage mod sin hånds inderflade, han så en smule doven ud, men han kedte sig virklig også, men om han ville voge sig ud i det vejr der.. ikke tale om, så helelr side her og glo som en idiot imens en gammel mand sad og betragtede en bag fra, han gøs igen ved det og havde lyst til at gå en runde mere for at studere butikkerne, men måske ville ekspidenterne syntes han var underlig fordi det vilel være fjerde gang han gik ind og kiggede og derefter gik ud igen, han rystede lidt på hovedet, det var nok bedst bare at blive sidene hvor han nu sad. Han løftede hovedet fra armen og drejede det lidt til venste for at kunen se overskulderen igen det så ud til manden læste i sin avis, hvilket gjorde ham meget mere tryg ved at side der med ryggen til alt og ansigtet mod ruden, men noget fangede hans opmærksomhed, eller retter sagt nogen. Han så igennem lokalet og fik øje på den nyankommende dreng, han syntes han havde set ham før et sted men kunne ikke rigtig komme på hvor. Han sad og spekulerede over dette i lidt tid inden han måtte rødme og se væk for han var lidt faldet i staver der imens han tænkte, heldig for ham var det da også gået op for ham hvem han var, han var sanger ik? Han havde set ham på en plakat et sted, det var han ret sikker på.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstnothing else to do.. #Andy# Empty
IndlægEmne: Re: nothing else to do.. #Andy#   nothing else to do.. #Andy# Icon_minitimeFre 03 dec 2010, 05:43

Andy så kort over på en dreng som ikke sad så langt væk fra ham, han så endelig meget yngre ud end ham. Men det var ikke det som havde fået ham til at se over på ham, han havde godt mærket blikket fra ham og hørt hans tanker. Han var lige ved at svare ham i sine tanker, da færden kun af mennesker kom mod ham *hrmm.. menneske* tænkte han og ville ikke få drengen til at tro han var sindesyg eller nået, det ville være alt for synd eller ville det? han rystede kort på hovedet og drak det sidste af sin cola, han rejste sig op og så over på den store skærm hvor der stod på hvornår flyvene gik og hvornår de kom. han sukkede lidt da han så at hans fly var flere timer forsinket *dette bliver en lang og kedelig aften* tænkte han inden han gik hen og gav kvinden som stod ved kassen til caféen sit glas, og smilte bare venligt til hende. han tog sin mobil op af lommen og smilte lidt over de beskeder han havde fået, han blik gled dog alligevel over på drengen igen med et lidt nysgerrig blik da han så ud til at kede sig lidt. Han overvejet kort at gå over til ham, ellers kunne han jo gå hen og kigge i nogle af butikkerne? han besluttede sig dog for at gå ud på toiletterne, drengen så heller ikke ud til at forsvinde og det gjorde butikkerne jo heller ikke. han gik bare ud på det nærmeste toilet og gik hen til en vask og begynde vaske nået klistrende af sine fingere, som han var sikker på kom fra cola'en. han så ind i spejlet samtidigt og smilte bare til sig selv, og regnede ikke med at der var nogle andre på toilettet og betragtede derfor sig selv lidt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstnothing else to do.. #Andy# Empty
IndlægEmne: Re: nothing else to do.. #Andy#   nothing else to do.. #Andy# Icon_minitimeFre 03 dec 2010, 06:29

Fellix så ud af vinduet igen, han havde vel ikke så meget andet at give sig til, han lod op til flere gange sit blik vandre overskulderen og hen på den kendte sanger der sad lidt længer væk i lokalet, hvilket ikke generede ham så meget så kunne han beder kigge uden at blive opdagte, og hvis han alligvel skulle spilde sin tid på at kigge over på Fellix kunne han altid lade som om han så på noget andet, men han regende ikke med han ville se op, Fellix var ikke specielt intresandt i det, det mente han ikke selv i hvert fald, selv om Juliet mente det modsatte. Han drjede dog hurtigt ansigtet væk igen da den fremmed men dog kendte dreng rejste sig, hvis han nu bare kunne huske hvad han hed, men han kunne ikke lige komme på det, men ansigtet kunne han sagtens huske fra plakaten hvilket var underligt da han hurtigt glemt sådan nogen små ting, eller i de hele taget bare glemte alt hvad der var at huske. Han så igen om sig da den fremmede forlod lokalet og tillod sig at smile lidt skævt over det hele. Han rejste sig selv nu og vandrede hen til disekn for at se sig om efter noget han kunne fordrive mest mulig tid med, mend et så ud til der ikek var så meget, han kunne altid drikke lidt kaffe? Han spurgte om de havde frugter og fik stukket en klementin i hånden og gav damen pegene inden han vandrede tilbage til sin plads, ønskede måske lidt den fremmed dreng vilel vænne tilbage så han havde noget mere intresandt at se på ind sneen uden for vinduet, så denne gang havde han sat sig med siden mod vinduet så han kunne se lokalet og ikke kun sneen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstnothing else to do.. #Andy# Empty
IndlægEmne: Re: nothing else to do.. #Andy#   nothing else to do.. #Andy# Icon_minitimeFre 03 dec 2010, 06:44

Andy stod der bare et stykke tid efter han havde slukket vandet, og rettede sit hår lidt da han jo var ved at uddanne sig til frisør og gik derfor og mange andre grunde meget op i sit hår. han gik til sidst ud af toilettet og så sig bare lidt omkring, han hadet at vente og ville ønske at alt kunne gå efter hans behov. Måske skulle han bare flyve der hen med sine egne vinger? han rystede let på hovedet da han så ikke ville kunne have sine ting med sig, han så kort hen mod butikken og overvejet kort at gå der hen. han slog hurtig tanken ud af hovedet, da han virkelig ikke gad så ville han bare komme til at købe et eller andet lort som han alligevel ikke ville bruge til nået. han gik bare tilbage og så kort over på drengen, som så ud til at havde flyttet sig da han ikke helt sad det samme sted. han lag sine hænder ned i lommerne og så op mod skærmen igen "kom nu!" kom han til at sige lidt for højt, da han endelig bare skulle tænke det, han så hurtigt over på dem som vende deres blikke mod ham og smilte bare venligt til dem. han stod lidt og trippede på stedet og ventede lidt på at folk ville stoppe med at glo på dem og bare glemme hans lille fejl i at tænke højt
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstnothing else to do.. #Andy# Empty
IndlægEmne: Re: nothing else to do.. #Andy#   nothing else to do.. #Andy# Icon_minitimeFre 03 dec 2010, 06:57

Fellix så ned i bordet og tog derefter sin klementin mellem fingerne og begyndte at skralle den i et uendeligt langsomt tempo, han havde ikke rigtigt andet at lave, han lod sig snuse ind det duftede godt og hele rummet vilel snart være fyldt med den vidunderlige duft som minede om jul, han smilte skævt ved mindet om jul, det var snart og han.. skulle være alene hjemme på det tomme hotel værelse og læse en bog for at gå i seng bag efter og sove, og så bar eop næste dag igen, julen var ikke noget specielt i hans øjne ikke inu, for han havde ingen at fejre den med og han havde ingen at købe gaver til, så havd skulle han gøre, danse rundt om et træ i skoven og synge gladeligt, han rystede den tåbelige tanke af sig og vendte blikket mod fyren der atter var kommet tilbage. Han havde endelig troet han var gået for ikke at komme tilbage, men han havde vel bare været på toilettet, hvilket var gangske normalt, han så hen mod skærmen igen for at prøve at finde ud af hvornår det nsæte fly gik, om nogen timer.. måske, men kun hvis sne stormen stoppede, de ville sikkert blive sneet inde her inden længe, og alligvel belv han bare sidene og pillede lige gyldigt ved sin klementin, han havde ikke det mindste imod det. Han så dog op igen da han hørte fryens udbrug og kunne ikke lade være med at lade et lille fnis slippe over sine læber, han tog et båd af klementinen og stoppede den hurtigt i munden og begyndte at tykke på den imens hans kinder blev røde i det, han håbede ikke fyren havde set det var ham der havde grinet af ham, så han gumlede bare alt hvad han kunne for at få det til at se ud som om det ikke var ham men en anden.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstnothing else to do.. #Andy# Empty
IndlægEmne: Re: nothing else to do.. #Andy#   nothing else to do.. #Andy# Icon_minitimeFre 03 dec 2010, 07:13

Andy så hurtigt over på drengen da han hørte at der var nogen der grinte af det han havde sagt alt for højt, og han kunne med det samme regne ud med at det havde været drengen. Han var jo for gudskyld den eneste som prøvede at virke normal, men som det bestemt ikke virkede for og det så bare sjovt ud at se på ham. han lo lidt af ham ikke på nogen ond måde, mere et kærligt grin i det som bare synes at det var sjovt i det. han gik stille med nogle elegante skridt over til ham, og prøvede at virke sur i det som han klarede meget godt "hvem griner du af?" sagde han lidt surt i det selv om han var tæt på at flække af grin inde i over det, han havde aldrig haft nogen problem i at folk grinte af ham. han havde jo venner som han elskede utroligt meget, som han endda grinte meget sammen med. hans hænder forblev begravet ned i hans lommer og hans ene øjebryn var løftet en lille smugle op, som bare fik ham til at se mere sur ud selv om det også fik ham til at se utrolig køn ud.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstnothing else to do.. #Andy# Empty
IndlægEmne: Re: nothing else to do.. #Andy#   nothing else to do.. #Andy# Icon_minitimeFre 03 dec 2010, 07:39

Fellix pillede nervøst ned i sin klementin, da han mærkede fyrens øjen retted mod sig, var han virklig så dårlig til skuespil? Han sukkede lidt og stoppede et nyt stykke klementim ind i mundne og sad og gumlede lidt han turde ikke se på fyren igen, bange for at have gjordt ham flov eller sur over hans lille fnis som det havde været umuligt for ham at holde inde, og gangske rigtigt havde han gjordt ham sur. Han stivnede i hele kroppen og blodet pulsede rundt under hans nu knald røde kinder, han vidste ikke om hun turde, men mente at alt andet ville være alt for uhøfligt. Han så så endelig op på den fyr han havde grint af føre, og var lige ved at lade et gisp gå over sine læber men holdte det dog inde, selv om han var bange. Han rystede voldsomt på hovdet "Ik nogen" sagde han forsvarende, og prøvede at slippe fyrens blik men det var lidt umuligt, han fik dog endelig blikekt ned igen, på en glidene måde så han kunne betragte fyren inden han vogede at se væk, han retted dog hurtigt blikke igen mod fyren alt andet vilel være uhøfligt og han havde ikke noget imod at se på ham, han var køn.. men han så meget sur ud og Fellix var ked af at han var skyld i lige netop dette.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstnothing else to do.. #Andy# Empty
IndlægEmne: Re: nothing else to do.. #Andy#   nothing else to do.. #Andy# Icon_minitimeFre 03 dec 2010, 07:49

Andy så bare ned på fyren som nu så virkelig bange ud, selv om hvis man kende Andy så viste man bare at han var nået af det sødeste der fandes. Hans sure blik blev hurtigt venligt i det og han grinte lidt af fyren "jamen jeg er ellers sikker på at det var mig, når der ikke findes nået her omkring der fortjente at grine af end mig" sagde han og uden at spørge satte han sig ned ved siden af ham, og fik den stærke duft af klementin ind i næsen det gjorde ham dog ikke nået. han sad der lidt og smilte venligt til drengen, inden han rakte sin hånd til sig og viste at det var uhøflig at bare snakke uden at folk viste hvad man hed "jeg er forresten Andy.. og du?" sagde han og håbede ikke at drengen var blevet bange for ham, da han jo ikke ville have at folk gik rundt og var bange for ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstnothing else to do.. #Andy# Empty
IndlægEmne: Re: nothing else to do.. #Andy#   nothing else to do.. #Andy# Icon_minitimeFre 03 dec 2010, 08:14

Fellix så på drengen og fandt det lidt underligt at hans humør sådan skiftede.. grinte han af Fellix, var det sjovt? VAr det sjovt at Fellic havde grint af ham, han så væk med et forvirret blik, det var jo alt for kombliceret, han var altså ikek go til skuespil elelr at regne det ud npr andre brugte det på ham, han var nok også den dårligste til at lyve af alle i byen. Han skævede til drnegen der nu havde sat sig og slog blikket ned, var en smule bange for øjnkontakt, tænk hvis han nu blev sur igen? Eller hvis Fellix kom til at sige noget forkert.. HAn åbnede mundne prøvende "det var jo ikke fordi at.. jeg ville jo ikke.. jeg ville bare.." mumlede han og faldt lidt over sine egne ord, dette fungerede ikke helt. Han pillede vider i sin klementin og lod bare den dejlge duft fylde isg, emn han kunne ikke få sig selv til at spsie i nu et styk, så skulle han snakke med mundne fyldt for han turde ikke lade drengen vente, og han ville endelig helelr ikke lade ham gå, det var selvskab.. noget han ikke havde haft i dagevis, selv om dne fremmed skærmte ham lidt med sine humør sving. Han så op og belv igen fængslet af ham, hans udsene og hans blik, han smilte skævt til ham.. "Det var det du hed!" sagde han måske lidt for højt og tog sig hurtigt til mundne og så flovt ned, dte havde som han selv havde gjordt før bar været noget der skulle tænkes.. "Fellix" mumlede han og stoppede en klementin i munden.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstnothing else to do.. #Andy# Empty
IndlægEmne: Re: nothing else to do.. #Andy#   nothing else to do.. #Andy# Icon_minitimeFre 03 dec 2010, 08:30

Andy smilte bare til drengen og holde et grin inde over at han prøvede at forsvare sig selv med ord, selv om det lød til at det ikke gik særligt godt eller det gik slet ikke godt for ham. Han sagde dog ikke nået til det, og kæmpede bare for at holde sit grin inde selv om han til sidst fik styr på det og pustede alt det luft ud som havde samles sig i hans lunger. hans øjne blev store i det da han hørte drengens ord som lød til at flyve ud af munden på ham, han hævede sit ene øjebryn en lille smugle og grinte kort af ham "ja det er det jeg hedder, men jeg kender da ikke dig?" sagde han og var jo ikke så kendt i dette område og mødte derfor ikke tit folk som kende til ham, og var endelig ikke så glad for at folk kende til ham da han jo bare ville leve som alle andre. han tog sin hånd til sig igen "hyggeligt at møde dig Fellix" sagde han og regnede endelig ikke med at få et svar, han behøvede jo endelig heller ikke et svar da han ikke var den type der blev sur over sådan nået og ville bare blive glad for et smil.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstnothing else to do.. #Andy# Empty
IndlægEmne: Re: nothing else to do.. #Andy#   nothing else to do.. #Andy# Icon_minitimeFre 03 dec 2010, 08:36

Fellix gumlede lidt på sin klementin og grublede over hvad han dog skulle svare, men kunne ikke hetl finde de rigtige ord.. og satte de forkerte sammen til en sætning, han slugte den og begyndte så at tale for det vilel vel komme itl ham når han åbnede munden.. ik? Det håbede han lidt "Undskyld.. jeg så dig på en plaket engang.. du er snager er du ikke?" spurgte han nysgrrigt, han vilel dog krybe sammen i skam hvis det var forkert, men han syntes bare det var det han havde set, og han var så sikker, men han tog jo goså tit fejl, men håbede det ikke var en af dem, hvad kunne han mere gøre? Han smilte skævt "Også hyggeligt at møde dig Andy" sagde han og nikekde bekræftende tild et han sagde. HAn plagede endelig at være utrolig imøde kommende og gi hånd til alle omkring sig, men måske var det bare pigerne der fik den sær behandling, eller også var det fordi Andy havde været lidt sur i starten hvilket havde gjordt Fellix en smule nervøs og bange, men han så ud tila t være glad nok nu.. så det gik vel, men nu var det for sent at give hånd.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstnothing else to do.. #Andy# Empty
IndlægEmne: Re: nothing else to do.. #Andy#   nothing else to do.. #Andy# Icon_minitimeFre 03 dec 2010, 08:53

Andy overvejede lidt det han sagde, måske skulle han bare sige nej til det? han tænkte et lille stykke tid over det og havde endelig kun fortalt sine tætteste venner hvem han var, og Fellix var jo bare en fyr han lige have mødt "jov det er jeg" røg det ud af hans mund uden at han nået at tænke færdigt overhovedet, men det var jo forsent nu til at sige at han ikke var det, men han fortrød heller ikke at han gjorde som han gjorde. han så kort ud af vinduet inden han så over på drengen igen "tak" sagde han og viste endelig ikke hvorfor? men hvad skulle man ellers sige til sådan nået? han rystede kort på hovedet og gav kort drengen elevator blikket, inden han så op på hans ansigt igen og smilte venligt "hvor skal du endelig hen?" spurgte han om og regnede ikke med at han skulle hente nogen, eller skulle han? fuck han hadet virkelig at tænke for meget, og mest når alle andre menneskers tanker var inde i hans hoved.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstnothing else to do.. #Andy# Empty
IndlægEmne: Re: nothing else to do.. #Andy#   nothing else to do.. #Andy# Icon_minitimeFre 03 dec 2010, 09:03

Fellix nikkede lidt til hans konstantering, han havde haft ret, det fik ham til at smile et strålende smil, ikke alt for overlegn bare glad for at have ret, han havde ellers aldrig ret? "fedt.." sagde han stille, det var ikke fordi han nogen sinde havde hørt hans sange eller noget i den stil, måske var han kune en smule kendt, men hvad vidste han også om det? han overvejde lidt at sprøge ham ud men han virkede ikke glad fo remnet så han lod det bare ligge, de kunne vel bare tale om noget andet der var andre ting i livet. Han så over på skærmern ret hurtigt og overvejde hans spørgsmål lynhurtigt, hvilket var ret langsomt for Fellix "Ehmm.. jeg skal.. jeg skal med.. ehm.." mumlede han imens han læste steder flyet fløj hen. Han skulle jo ikke noget sted hen? Eller skulle han.. han overvjede det lidt, måske skulel han alligvel, men han havde glemt det så. "Det næste fly væk herfra?" mumlede han let og så ned. Han vidste ikke havd han ellers skulel svare.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstnothing else to do.. #Andy# Empty
IndlægEmne: Re: nothing else to do.. #Andy#   nothing else to do.. #Andy# Icon_minitimeFre 03 dec 2010, 09:15

Andy smilte bare venligt til ham og kunne ikke se det fede i det, han kunne ikke forstå hvorfor folk blev så mærkelig når de mødte en der var kend. Andy var jo ikke nået særligt? han var jo næsten lige som alle andre, og gjorde bare det han elskede og det var jo at synge af hele sit hjerte. han trak sit ene ben hen over det andet og havde ikke nået at sige til det, han så bare rundt på mennesker som så lidt ondt på dem en gang imellem. han vende bare sit blik mod ham igen og smilte lige så venligt igen, og synes det var lidt underligt at drengen ikke viste hvor han skulle hen "når okay, jamen det lyder da hyggeligt at tage et sted hen hvor man ikke ved hvor det er" sagde han selv om han slet ikke mente det
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstnothing else to do.. #Andy# Empty
IndlægEmne: Re: nothing else to do.. #Andy#   nothing else to do.. #Andy# Icon_minitimeFre 03 dec 2010, 09:21

Fellix lod blikket køre rundt en enekel gang og lod det ofrblive ved vinduet igen han gloede bare ud på sneen, skete der ikek snart noget? Han håbede der snart skete noget,s elv om han havde fået selvskab kunne han ikke lægge skjul på sin ernorme kedsomhed. Han så tilbage på den fremmed og smilte kært ingen et grin undslap hans læber, det lød som en joke i hans øre "Jah.. det er det måske også?" grinte han lidt og så end og prøvede at få grinet under krontrol enden det vilel blive alt for pinligt. "Hvor skal du hen?" spurgte han prøvende, han kunne vel bare tage det samem fly, selvfølige ikke fordi drengen gjorde det, han kunne jo bare sætte sig langt væk fra ham, han vidste jo ingen gang om han brød sig om hans selvskab, han fornemmede det bare, at når han nu havde slået sig ned her var det for at få en at sludre lidt med, selv om Fellix nok var den værste til dne slags. Han så sig om i lokalet og fik øje på den gamle mand fra føre.. han sad tætter på, hans øjen blev spilet op og han så hurtigt væk, han brød sig ikke om det, han fik helt kvalme, nu var han Andy taknemlig han følte sig tryg når de var to, men hvis han gik.. kunne han så følge efter for han var bange.. bange for manden.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstnothing else to do.. #Andy# Empty
IndlægEmne: Re: nothing else to do.. #Andy#   nothing else to do.. #Andy# Icon_minitimeFre 03 dec 2010, 09:33

Andy kende til mange mærkelig person, men en person der ikke engang viste hvor den skulle hen måtte være meget mærkelig. han havde dog ikke nået imod det og elskede jo mærkelig personer, da han jo selv var meget mærkelig og man skulle vel være mærkelig for at kunne holde Andy ud "jeg skal til Georgia" sagde han og håbede lidt på at det ville være det første fly, da han endelig bare ville afsted og fordi måske ville det være det fly drengen så tog så havde han nået mere selskab under turen. hans blev gled hurtigt efter Fellix og over på den gamle mand og hævede sit ene øjebryn lidt, han så bare surt over på manden og lukkede sine øjne kort i da han var sikker på ingen så på ham. han åbnede dem stille igen og så atter igen surt på manden, men denne gang med sine sulte gule øjne som ikke ligefrem fik ham til at se venlig ud. Det fik den gamle mand til at hurtigt se ned i sin avis igen, som bare gjorde Andy stolt og han lukkede sine øjne igen inden han åbnede dem og vende sit blik mod Fellix og så bare på ham med sine blågrønne øjne og smilte "hvis han gør dig utryg så bare sige til, så kan vi gå et andet sted hen.. altså hvis du gerne vil snakke videre med mig" sagde han og ville ikke virke som en eller anden som bare hang på folk
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstnothing else to do.. #Andy# Empty
IndlægEmne: Re: nothing else to do.. #Andy#   nothing else to do.. #Andy# Icon_minitimeFre 03 dec 2010, 09:41

Fellix nikkede så lidt og smilte "ehm.. det ksla jeg nok også?" sagde han tvivlende og smilte skævt, han anede ikke hvad det var.. men det lød da meget godt? Han så ned igen og tænke lidt, land eller by? Han ville nok gætte på by, lød det ikke som det mest relastiske, måske ikke alligvel, han skulel have læst en bog om lande og byer? Sådan noget geografi noget, det måtte han så gøre i.. Georgia.. Han så op på Andy igen, der nu havde retted blikket mod manden, Fellix krympede isg lidt på stolen han kunne ikek lide Andy kiggede på ham, hvad nu hvis det fik ham til at gå over til dem, eller.. når Andy gik så.. AHn sank en klump og følte sig skidt tilpas. Han hørte hvad Andy sagde, det med at gå et andet sted hende lød så lokkende.. men.. han ville ikke byde Andy det, "Nej det okay.. så længe du ikke går" sagde han næsten hviskende for han følte det pinligt at udtale ordene. "Tak" mumlede han lidt højre men kun så Adny ville kunne høre det, han var nu meget glad for det slevskab han havde fået.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstnothing else to do.. #Andy# Empty
IndlægEmne: Re: nothing else to do.. #Andy#   nothing else to do.. #Andy# Icon_minitimeLør 04 dec 2010, 01:05

Han havde et venligt smil på sin læbe, da han godt kunne mærke at han havde gjort Fellix bange over at han havde spillet sur, men det var vel forsent at sige undskyld nu? han rystede let på hovedet og ville endelig ikke tænke på det, og ville bare snakke med drengen og håbe på at han kom til at se hvordan Andy rigtig var "når okay, jamen det lyder jo virkelig hyggeligt.. så må vi håbe at vi skal sidde ved siden af hinanden" sagde han kærligt i det og kunne ikke tænke sig at sidde ved sien af en eller anden sur person, og det kunne jo godt være hyggeligt at sidde ved siden af Fellix og måske bruge nået af sin tid sammen med ham når han alligevel engang imellem ikke havde nået at lave. han svarede ikke hans tanker, selv om han havde en stor lyst til det. han så kort over på manden igen og nikkede, inden han så over på ham igen "jamen så går jeg ingen steder før flyvet kommer" sagde han stille i det og lag sit hoved lidt på skrå og tænkte lidt over om han skulle spørge ham om nået? eller om han bare skulle snakke om det de nu jo snakkede om.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstnothing else to do.. #Andy# Empty
IndlægEmne: Re: nothing else to do.. #Andy#   nothing else to do.. #Andy# Icon_minitimeLør 04 dec 2010, 03:30

Fellix nikkede lidt tøvende, side sammen med den fremmed? Hvorfor ikke det kunne vel ikke gøre nogen skade, desuden var han jo ret venlig selv om han havde været sur til at starte med, men det kunne vel være lige megt nu ik? Han smilte skævt, han ville faktisk rigtig gerne side ved siden af Andy, han ville i hvert fald ikke side siden af den den gamle mand.. "Ja det kunne være.. rart" mumlede han og vidste ikke helt had han skulle gøre af sig selv han gloede fortvivlende på klementin skralden der nu lå en tilbage han overvejde det virkligt, men han var ikke sikker på om han skulle vnete eller bare gumle den i sig, desværre fik han ikke noget valg da en mande stemme begyndte at lyde i højtaleren, det så ud til Andy's fly ikke var forsinket mere, men at man kunen gøre klar til at gå ombord, han to klementinene op og puttede den hurtigt i munden, "Men så forlader du mig jo.. nu" mumlede han imens han holdte blikekt mod bordet, og samlede skralden op så han kunne smide det ud, så skulle han vel være alene med den skumle mand nu, han havde selvfølige glemt at han skulle med det samem fly som Andy.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstnothing else to do.. #Andy# Empty
IndlægEmne: Re: nothing else to do.. #Andy#   nothing else to do.. #Andy# Icon_minitimeLør 04 dec 2010, 03:53

Andy havde sådan en lyst til en smøg og så lidt efter et skilt hvor der stod om man måtte ryge eller ikke, hans blik gled bare tilbage på drengen ved sin side og smilte venligt til ham "ja det ville det" sagde han stille i det og viste endelig ikke om han skulle tro på at Fellix faktisk gerne ville sidde ved siden af ham, men inden han nået at spørge så hørte han hans tanker som bekræftede at Fellix gerne ville det. han så hurtigt op mod en af højtalerne og lyttede på hvad de sagde og smilte lidt af det, hans så bare hurtigt over på Fellix igen mens han rejste sig op "skulle du ikke til Georgia?" spurgte han lidt undrende om og lag sine hænder ned i sine lommer igen, og var overbevist om at Fellix havde sagt at han skulle med det samme fly som Andy.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstnothing else to do.. #Andy# Empty
IndlægEmne: Re: nothing else to do.. #Andy#   nothing else to do.. #Andy# Icon_minitimeLør 04 dec 2010, 04:15

Fellix nikkede bekræftende til den fremmed, han sad lidt og smilte skævt ned i bord pladen inden han hørte Andy sige noget, men dog ikke det han havde forventede han ville sige, han havde regnet med et 'farvel' af en slags, men han belv i stedet nød til at se op så forvirret som han nu var, skulle han det? Det undrede ham lidt, men han rejste sig så i tavshed og så på Andy, "Jov.. det havde jeg glemt?" sagde han stadig tvivlende, han havde nok sagt det, det var ligesom da han mødte David og han havde spurgt om hans navn to gange, han huskede dog kun han havde spurgte om det en gang, David havde sagt at det var fordi han havde slået sig på stenen, han gøs lidt over den nat, det var ikke et specielt godt minde, selv om David havde været utrolig gæstfri og meget imødekommende og hjælpsom. Han kunne stadig mærke nålen der borede sig ind igennem huden båede mod halsen og nu også mod håndledet, derfor gik han med en lang trøje der gik lidt ned over hans venstre hånd som skjulte den forbinding der var lagt om hans syrede mærke, som David havde syede. Han så op på Andy, og så ned igen da det var lige ved at forsvinde for ham "det var Andy du hed ik?" spurgte han mit i fortvivelse og smerte.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstnothing else to do.. #Andy# Empty
IndlægEmne: Re: nothing else to do.. #Andy#   nothing else to do.. #Andy# Icon_minitimeLør 04 dec 2010, 04:51

Han ventede på at Fellix havde rejst sig op inden han vende sig om og begynde roligt at gå "er du da lidt glemsom?" spurgte han roligt om og smilte venligt til ham, inden han lod sit blik glide hen mod manden kort og så på ham med et koldt blik. inden hans blik gled over på Fellix igen og han igen smilte venligt og kærligt i det, og man kunne ikke engang se at kort tid siden var hans blik koldt i det. han tænkte lidt over det Fellix spurgte ham om, havde han ikke sagt sit navn en gang? han var ikke sikker og nikkede derfor bare "jov det gør jeg, tror også jeg har fortalt det en gang" sagde han og lød lidt tænkende over det, og håbede på at han havde fortalt det en gang og ikke lavede en af de fejl hvor han bare snakkede og glemte at fortælle hvad han hed.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstnothing else to do.. #Andy# Empty
IndlægEmne: Re: nothing else to do.. #Andy#   nothing else to do.. #Andy# Icon_minitimeLør 04 dec 2010, 05:30

Fellix så på Andy og smilte skævt inden hans ansigt blev ret alvorligt i det igen, "det er ret mildt sagt" sagde han roligt, og så væk, endelig fortalte han aldrig nogen om havd der endelig var sket med ham han holdte det for sig selv, den eneste der sådan havde fået det at vide af ham var Zean, hvorfor han havde fortalt ham det vidste han ikke, men Zean var ligeglad med Fellix's problem, men han var jo også sådan en dæmon ting, hvad det så end var? Godt nok havde han forklaret det men dæmon ting tinget.. men han forstod det ikke helt, hverken det med engel eller dæmoner, helved og himlen? Han forstod det virklig ikke, han havde troet det var en joke d ahan havde læst det i en bog. HAn smilte skævt til Andy igen imens han gik mod flyet til sådan en krontrol en for metal, han gloede ned af sig selv men gik så bare igennem, han havde intet metal på sig, hverken bælte eller mobil. Han nikkede kort "jeg skulle bare vær sikker" sagde han og smilte forsat da han ikke vidste havd han skulle og så tilbage på Andy imens han ventede på han ville komme gennem terminalen (kan sgu ikek huske om det er det det hedder...).
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
nothing else to do.. #Andy# Empty
IndlægEmne: Re: nothing else to do.. #Andy#   nothing else to do.. #Andy# Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
nothing else to do.. #Andy#
Tilbage til toppen 
Side 1 af 3Gå til side : 1, 2, 3  Next

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Sheria :: Lufthavnen-
Gå til: