The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 En ny opdagelse - (Vincente)

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstEn ny opdagelse - (Vincente) Empty
IndlægEmne: En ny opdagelse - (Vincente)   En ny opdagelse - (Vincente) Icon_minitimeTirs 21 dec 2010, 08:31

Vejr: Sne, koldt
Tid: IRL
Dato: IRL
Omgivelser: Mennesker, forlystelser, lyskegler

____
Éowyn smilede stort. Menneskerne begyndte at forsvinde ud af forlystelsesparken da den snart lukkede, men mindre mennesker betød ingen stress for Éowyn. Ikke fordi hun ikke kunne lide mennesker, men hun havde aldrig været et sted så stort og overvældende som denne park! Der var et kæmpe hjul som drejede rundt. Hun kunne skimte et par der kyssede. Der var en rutschebane som kørte super hurtigt og pigerne skreg af glæde og frygt. Det fik hende til at grine. Det hele så fortryllet ud med alle de store lyskegler som stod rundt omkring, og alle boderne i alle mulige farver. Hun trak hætten og knappede den grå kappe op, undtaget den øverste knap så den stadig sad rundt om hendes hals. Hendes hvide kjole fløj og dansede med vinden. Vinden tog fat i hendes hår som løsnede sig fra spænden og lagde sig smukt og krøllet ned af hendes ryg.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEn ny opdagelse - (Vincente) Empty
IndlægEmne: Re: En ny opdagelse - (Vincente)   En ny opdagelse - (Vincente) Icon_minitimeOns 22 dec 2010, 14:09

Vincente løsgjorde de øverste knapper i kraven på hans jakke for at lade noget af vinterluften ind. Selvom temperaturen sikkert ramte minusgrader var stedet overraskende fyldt og livligt. Heldigvis var de fleste børnefamilier med deres små, skrigende unger ved at tage hjem. Han spaserede lidt rundt, op og ned af grusstien der knasede under hans fødder for at holde varmen i benene. Han havde udført dagens arbejde og havde egentligt tænkt sig at belønne sig selv for sin fangst ved at besøge tivoliet der var pyntet til højtiden, men han kunne ikke rigtigt nyde aftenen i sit eget selskab, omringet af mennesker.
Han lænede sig op af et at de nøgne træer der var udsmykket med overdrevne lyskæder og betragtede sceneriet. Fyrværkeriet var allerede overstået, hvilket mange tog som stikordet til at tage hjem; og dog kunne han se et par, der stor og kyssede længere væk, så det var åbenbart ikke alle der havde planer om at tage hjem. Ligesom han selv. Han lod sit blik glide videre over til en anden pige, hun var dog alene, og lod øjnene hænge der et stykke tid for at få alle detaljerne med.
Han smilede et uvilkårligt og skævt smil til sig selv, og mindedes en dårlig og for længst glemt joke.
Tilbage til toppen Go down
 
En ny opdagelse - (Vincente)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Van Martes park-
Gå til: