The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Næsten tom forlystelses park .. -Juliet

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstNæsten tom forlystelses park .. -Juliet  Empty
IndlægEmne: Næsten tom forlystelses park .. -Juliet    Næsten tom forlystelses park .. -Juliet  Icon_minitimeTirs 21 dec 2010, 09:59

Dato: 21 december
Dag: Tirsdag
Tid: 19.43
vejr: det sner meget lidt og blæser ikke særlig meget.
sted: Van Martes park
Omgivelser: næsten mennesketom gade fyldt med telt boder med forskellige konkurencer som boldkast eller skydning.

Det var en kold vinteraften. Sådan en aften hvor små snekrystaler stille dryser ned fra himlen og giver luften et glimtene skær. Sådan en aften der er pisse kold og de fleste vælger at blive inde på, på trods af det smukke vejr. Jake havde gjort det modsatte. Tanken om en alene aften i det store palæ, havde været ved ta kede ham ihjel og han havde besluttet at gå på jagt efter intressante væsner, eller bare mennesker der trængte til en lærestreg.
Han var iført en sort hættetrøje og sorte bukser, klassisk. Den sorte hætte var trukket ned over hans hoved så hans hår der gav et mørkeblåt skær var gemt væk indenunder, med untagelse af hans pandehår som hang ned foran øjenene som altid. Han kunne mærke blikkene fra de få mennesker som gik forbi, de var svøbt ind i deres store jakker og tænkte nok på hvordan han kunne tænke på at gå udenfor i så lidt tøj, når det nu var så koldt, men han jo dæmon så han mærkede det ikke så meget.
Gaden med diverse boder var næsten tom med untagelse fra et kærestepar der gik rundt med hinanden under armen, en lille familie med mor, far og barn og en enlig mor med en lille dreng. De så alle ud til have det sjovt på trods af det kolde vejr.
Jake fortsatte længere ind i parken hvor forskellige resturanter og et værtshus kom til syne. lyset fra vinduerne lyste det meste af gaden op i et varmt skær og musikken fra værtshuset lavede en hyggelig stemning.
Jake kiggede op da han fik øje på en beruset dreng, nok lidt ældre end hvad han selv så ud, der havde trængt en pige, der var en smule yngre op i et hjørne og stod nu og cirkanerede pigen som forgæves prøvede at komme uden om ham. Det var ynkeligt efter Jakes mening. Ikke kun det at drengen ikke kunne styre sine agne handlinger, men også det at pigen ikke kunne klare sig selv.*mennesker* tænkte han og fnyste for sig selv *de er uduelige*. Han begyndte at gå over imod dem, måske ville dette være hans chance for at få sat en menneske stodder lidt på plads. Han kom helt hen til dem og drengen vendte sig rundt for at sige et eller andet, men før han nåede det havde Jake løftet ham op i kraven og smidt ham med stor kræft ned i sneen. Han var parat til at menneskedrengen ville prøve at gøre nogen, men istedet kiggede han bare bange op, inden han kom på benene og spurgtede så væk igen. Menneske pigen prøvede at sige noget som 'tak', men Jake var ligeglad og vente sig rundt og begyndte at gå, han havde ingen interresse i at snakke med mennesker og desuden havde han jo ikke gjort det for hende, men for at sætte stodderen på plads og vise hvem der bestemmer.

Tilbage til toppen Go down
 
Næsten tom forlystelses park .. -Juliet
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Van Martes park-
Gå til: