The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Et nyt møde med en Stranger ;P :::: NERO :D

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstEt nyt møde med en Stranger ;P :::: NERO :D Empty
IndlægEmne: Et nyt møde med en Stranger ;P :::: NERO :D   Et nyt møde med en Stranger ;P :::: NERO :D Icon_minitimeLør 08 jan 2011, 06:20

Tid : Irl

Sted : Forlystelserne i spørgelses byen

Omgivelser : mange folk, dog ikke helt fyldt, og så mange skræmmende omgivelser...

Vejr : Klart, køligt men dog tørt og dejligt og ik for meget vind


Nikki Havde en stram sort jakke på (lidt ala den Edward i Twilight har-men er ik som ham). Og så havde han stramme jeans på(som avata) og han havde sin ynglings sorte stramme Trøje på inden under, med opsmurte ærmer til albuerne, samt knappede op til brystkassen hvor man ikke ku se et eneste hår overhovedet eller skyggen af det?.
Nikki var ikke lige så meget for brysthår det var i hans forstand lidt ulækkert faktisk især på ham selv, det havde bare aldrig været ham?, måske fordi han var bøsse eller blot lidt over i den side, men han var ikke sådan en der indrømmede han tændte på fyre ? og hans første omgang havde været med en vampyr? altså.. han var ikke ligefrem den normale type fyr?. Men Nikki var taget hen til Van martes parken for at hygge sig lidt, for sig selv, skønt han med glæde ville dele denne tur med en?, men hvem dog, der var ikke ligefrem nogen venner her i Deepshell han kendte og han havde det altid med at stå for meget ud af mængden med det fansy ægte platinsk hvide hår, de eksotiske grønne slange men dog smukke smarad grønne øjne under det lange pjuskede pandehår, de klare hvide perle ligende tænder som en hollywood stjerne fordi han havde haft bøjle på i folkeskolen? og så hans lidt feminine men dog slanke og trænet krop, der ikke var pumpet men dog heller ikke skind og ben`?, samt han havde lige fået lavet de dejlige stænder på hoften, en i hver side, de var så seje i følge ham og vildt sensuelle men... efter som han ikke havde set nogen til Morgan i vildt mange !? måneder.. tja... så var dette forhold måske ved at dø lidt hen... skønt han ikke ønskede det, det mindste..
Tilbage til toppen Go down
 
Et nyt møde med en Stranger ;P :::: NERO :D
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Van Martes park-
Gå til: