The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 blodet venter - Sirius

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
Gæstblodet venter - Sirius Empty
IndlægEmne: blodet venter - Sirius   blodet venter - Sirius Icon_minitimeMan 24 jan 2011, 05:54

Tid: Midt om Natten omkring 00:00 til 00:30
Vejr: Stjerneklart og halvmåne
Sted: Van Martes Park
Omgivelser: Det som arbejder der

Det have lige blevet lukketid på Van Markes da det havde været ungdomsfest der inde, de sidste gæster have lige blevet lukket ud udover en som stod op af muren til spøgelsehuset. han havde holdt til der inde hele dagen da der alligevel ikke have gjort andet end at regne, han havde fundet denne flotte kvinde som arbejde inde i Baren som lå inde i Van Martes lige overfor spøgelsehuset. han havde sådan set bare stået og stirret på hende, og selv om hun var utrolig køn så var det ikke nået seksuelt han søgte efter. da hvis han så gerne ville have nået så havde han jo en kæreste, selv om han vel ikke kunne overholde den ting i at ikke gå i seng med andre. Men denne kvinde havde han bestemt ikke lyst til at have sex med, det synes han ikke selv at hun var smuk nok til. nej han tænkte kun på det blod som lå i hendes årer og bare ventede på ham, ventede på at hun kunne smutte fra baren og efter få suget ud af sig. man kunne knap nok se ham da han stort set kun havde sort tøj på, selv om han havde en smøg i sin mundvig hvor røgen stod op af som man kunne se hvis man kiggede godt efter. men det som man kunne se mest ved ham, var de mørkerøde øjne som ikke ændrede farve ligemeget om han var sulten eller ikke.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstblodet venter - Sirius Empty
IndlægEmne: Re: blodet venter - Sirius   blodet venter - Sirius Icon_minitimeMan 24 jan 2011, 06:08

En ung ret høj fyr havde siddet på en bænk hele dagen og havde holdt øje med de mange unge for at se om der sku være nogle væsener til stede men det var lidt svært når man bar havde en normal lugtesans som alle andre helt normale mennesker, dog var denne fyr ikke helt normal hans job var farligt men det måtte gøres, han er Dusørjæger og lever af at dræbe væsner for at hjælpe mennesker så vreden kan blive tryg igen, han var dog ikke kristen som alle de andre dusørjæger og det var nu heller ikke derfor han havde fået dette job, det var fordi hans familie blev dræbt af en vampyr de gav bare op dog nåde han at flygte men siden den dag har han rejst fra land til land for at dræbe væsner, han sukke tungt det så ud som om han var ubevæbnet men han bar våben over alt de var bare skjult under hans tøj, han rejste sig langsomt op og begyndte at se lidt rundt.Tøj: http://www.gq.com/images/gq/features/110105/GQfeature1v.jpg samt et par sorte lidt stramme jeans og et par lidt fine lædersko
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstblodet venter - Sirius Empty
IndlægEmne: Re: blodet venter - Sirius   blodet venter - Sirius Icon_minitimeMan 24 jan 2011, 06:26

Morgan stod bare der og så over på baren hvor de var igang med at gøre rent, de havde ikke engang fået øje på ham overhovedet. det var jo heller ikke fordi han ville have at de skulle se ham? så ville han jo bare blive smidt ud, eller de ville prøve på at få ham ud og det hele ville ende i et blodbad som han ikke have nået imod. selv om han ikke ligefrem var sulten og ville stort set kun have fat i hende, han var jo ikke en af de vampyrer som sultede sig selv næsten ligefrem. der gik flere minutter til før den unge kvinde kom ud, hendes lange brune hår som hang let ned af ryggen. og den lyseblå og hvide korte kjole som lignede at den ville glide op hvornår end det skulle være, så man ville kunne se den flotte faste bagdel. de lange brune ben var nået man knap nok kunne sige nej til, og på fødderne de sorte højhælde sko. hvis hun ikke allerede var blevet udsat for en vampyr, så var hun virkelig så heldig eller ikke. for nu stod Morgan jo der og havde tænkt sig at smage på hende, hans blik fulde hende i det hun tøj sin lange brune frakke på. han så hurtigt på det af hendes hals som han kunne se, intet bidemærke! han kunne ikke glæde sig mere end han allerede gjorde. han smed bare sin smøg fra sig i det han begynde gå efter hende, men mere i skyggen da han ikke ville blive opdaget før han havde hende et sted alene hvor han kunne bide hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstblodet venter - Sirius Empty
IndlægEmne: Re: blodet venter - Sirius   blodet venter - Sirius Icon_minitimeMan 24 jan 2011, 06:38

Sirius var ikke rigtigt blevet set folk havde faktisk overset ham og det havde han det fint med her var dejligt stille nu ikke mere musik elle råb fra fulde mennesker eller glas der blev smadret nej her var stille er få ansatte snakke om dagens arbejde, Sirius smilede let han betragte en ung kvinde som nu havde fået fri dog sag han intet men fulgte hende bare med øjne*unge nu til dags de beder næsten selv om at blive offer for vold*tænkte han let hvorefter han begyndte at gå lidt rundt for at sikker sig at stedet var sikkert dog havde han ikke set vampyren han ku jo heller ikke føle ham han var bare gået lige forbi, han stak hænderne i jakkelommerne og mærkede roligt på de mange små flasker vievand og en pistol samt to dæmon dræbe knive, han så let op mod himlen tænkte på den kvinde han elskede men lod dog sine arbejdes tanker komme frem igen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstblodet venter - Sirius Empty
IndlægEmne: Re: blodet venter - Sirius   blodet venter - Sirius Icon_minitimeMan 24 jan 2011, 07:05

Morgan's tænder løb næsten ligefrem i vand da han kunne høre det unge hjerte fra kvinden slå, han havde jo ventet hele dagen og havde ikke lyst til at vente mere. han så sig kort omkring for at se om der var nogen, ikke særlig mange! han vende hurtigt sit blik mod hende igen og hurtigt stod han bag hende, han greb fat i hendes hånd og lag hurtigt sin anden hånd foran hendes mund da hun gav et skrig fra sig selv om det hurtigt blev stoppet. han trak hende bare med om bag en af forlystelserne, han ville have hendes blod og det kunne ikke gå hurtigt op. han borrede bare sine tænder ned i halsen på hende, uden at tænke på at gøre det forsigtigt eller nået. han ville give hende så meget smerte som muligt, hun skulle jo alligevel ikke få lov til at slippe levende væk fra dette.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstblodet venter - Sirius Empty
IndlægEmne: Re: blodet venter - Sirius   blodet venter - Sirius Icon_minitimeMan 24 jan 2011, 07:21

Sirius stoppe op og så rundt den unge kvinde var væk*mystisk*tænkte han hvorefter han gøs kort*bare der ikke sker hende noget*tænkte han så kort hvorefter han begyndte at løbe rundt imens han så søgende rundt efter kvinden hun ku jo ikke været nået ud fra dette sted så sku hun løbe utroligt hurtigt og hun lignede altså bare et menneske, han tog hurtigt en pistol op af sin jakkelomme og holdt godt fast i den imens han løb rundt så hurtigt hans ben ku bære ham, han mærkede varmen stige i ham og svedet komme frem på hans hud, han stoppe dog brat op efter at ha løbet i lang tid, et stykke foran ham stod en vampyr men kvinden i armene og suge hende blod hun så dog stadig levende ud, han rette pistolen mod vampyren "slip hende eller jeg skyder"sag han advarende imens han så fast på vampyren sikke et bæst han forstod ikke hvorfor de bare ku dræbe uden at tænke over at de faktisk sårede offrenes familier.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstblodet venter - Sirius Empty
IndlægEmne: Re: blodet venter - Sirius   blodet venter - Sirius Icon_minitimeMan 24 jan 2011, 07:34

Morgan stod bare og sugede hendes blod med sine øjne lukkede til han hørte en stemme, han åbnede bare sine øjne og så over mod stemme. han havde lyst til at grine selv om det var lidt svært med munden fuld af blod. han trak bare sine tænder ud af halsen på hende, så blodet lød let ned af hagen på ham og dryppede ned i håret på kvinden. Kvinden var på kanten mellem at være i live og at være død, hun så bare tiggende over på Sirius selv om hendes øjne var på vej i at glide i. hun var vel sikker på at hun ville slippe levende ud af dette...
Morgan begynde bare at smile og lag sit hoved lidt på skrå "hmm.. lad os lave en lille aftale, du skyder mig ikke og jeg brækker nakken om på hende.. eller du skyder og jeg smutter med hende og giver hende en mere smertefuld død" sagde han lettet elegant i det, selv om han havde en hage med i spillet. han ville vel bare brække nakken om på hende, og tage det som stod foran ham. dusørjæger smagte jo knap og nap lige så godt som mennesker gør, selv om han heller ville have fat i en vampyr.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstblodet venter - Sirius Empty
IndlægEmne: Re: blodet venter - Sirius   blodet venter - Sirius Icon_minitimeMan 24 jan 2011, 07:46

Sirius mødte kort kvindens blik hun ville ikke ku overleve det ku an tydeligt se dog ville han ikke lade denne vampyr slippe godt fra dette langt fra han sku dø og sådan var det i Sirius verden, han så igen på vampyren imens han holdt godt fast i sin pistol"så få det gjort hurtigt"sag han let hvorefter han sænke pistolen let og undgik nu kvindes blik, han ku ha redet hende men hun ville aldrig komme sig over det og hendes liv ville sikkert blive være så dette var bedst selvom han ikke var meget for det, han så kort op mod himlen men mødte igen vampyrens blik halvt da han aldrig så væsner helt i øjnene nogle havde jo evner som ku gi stor smerte vis man så dem i øjnene og det ønske han ikke, han trådte let tre skridt bagud bare for en sikkerheds skyld for han vidste at når kvinden var død ville han blive byttet dog ville det ikke ende ligesom hende langt fra faktisk ville vampyren forsvinde.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstblodet venter - Sirius Empty
IndlægEmne: Re: blodet venter - Sirius   blodet venter - Sirius Icon_minitimeMan 24 jan 2011, 08:11

Morgan kunne ikke lade være med at give et let grin fra sig, han bøjede sig lidt ned og slikkede nået af blodet væk fra kvindens hals "sådan skal det være.. dygtig dusørjæger" sagde han provokerende i det og lag sin hånd på siden af kvindens hoved i det han brækkede nakken om på hende, han lod hende bare falde til jorden da han mere tænkte på at tørre blodet væk fra sin mund "vil du så beholde hende, eller vil du have jeg skal skaffe mig af med hende?" sagde han og hævede sit ene øjebryn, han havde godt set at han havde rykket på sig og ventede bare på det rigtige tidspunkt på at overfalde ham. han elskede lidt udfordring i at få det han ville have, og nu havde jo denne dusørjæger ødelagt hans ro i at spise så nu skulle han blive nået natmad.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstblodet venter - Sirius Empty
IndlægEmne: Re: blodet venter - Sirius   blodet venter - Sirius Icon_minitimeMan 24 jan 2011, 08:19

Sirius så vredt på vampyren og kort ned mod den nu døde kvinde stakkel han løftede dog hovedet igen"hold kæft"svarede han bare kort hvorefter han rette pistolen mod vampyren igen klart til at trykke og lade en sølvkugle flyve af sted dog skete dette ikke endnu han ville vendte på at vampyren gik til angreb da han ikke selv ville starte ud, vampyren sku ikke regne med at få noget blod far Sirius for sir som han kalde sig gav ikke op men kæmpe altid til det sidste, han så afventende på denne mandlige vampyr, et skrækkeligt monster efter hans egen mening han forstod slet ikke hvorfor de bæster blev skabt, ha smilede dog let da han vidste at han havde rigeligt med vievand på sig dog tænkte han det ikke for vampyrer ku jo læse tanker det havde han fundet ud af.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstblodet venter - Sirius Empty
IndlægEmne: Re: blodet venter - Sirius   blodet venter - Sirius Icon_minitimeMan 24 jan 2011, 08:23

Morgan gav et lettet hånligt grin fra sig "mmh.. så har jeg fundet dit svagepunkt allerede.." sagde han nok synes han at dusørjæger var svage, men denne synes han bare var dobbelt så svag "hvordan kan man synes det er synd for de der? ... de er jo ikke andet end mad" sagde han og stod bare helt stille, han tog sin ene hånd ned i lommen og fandt en smøg frem som han lag mellem sine læber og tænde for den "ryger du?" spurgte han om og vende sit blik mod hans pistol "jeg synes vores aftale var at jeg dræbte hende hurtigt og du ikke skød med den der.. så hvorfor lægger du den ikke bare væk?" sagde han og vende sit blik op mod hans ansigt igen
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstblodet venter - Sirius Empty
IndlægEmne: Re: blodet venter - Sirius   blodet venter - Sirius Icon_minitimeMan 24 jan 2011, 08:41

Sirius så strengt på ham og trådte et skridt frem"svaghed det er skam ikke min svaghed"svarede han let hvorefter han rystede svagt på hovedet "jeg er selv menneske og nej vi er ikke kun vampyrføde, den kvinde havde et langt liv foran sig, men nu er det slut og hendes familie vil aldrig se hende igen"sag han tørt han fandt sig ikke i at vampyrer bare behandle mennesker som mad det var derfor de selv sku dø, han rystede igen på hovedet "nej jeg ryger ikke"svarede han hurtigt imens han kort så ned på pistolen"i holder heller ikke altid jeres aftaler"svarede han let, imens han strammede sit greb om pistolen, han vidste at den ikke ku dræbe en vampyr men de ku dog såre og det var også meningen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstblodet venter - Sirius Empty
IndlægEmne: Re: blodet venter - Sirius   blodet venter - Sirius Icon_minitimeMan 24 jan 2011, 08:49

Morgan så ned på kvinden igen og rullede med sine øjne "jeg reddet hende da fra at blive voldtaget og hvad man ellers kunne udsætte hende for" sagde han som om han ikke have gjort nået forkert som han ikke selv synes at han havde, men det var jo bare hans mening og det viste han jo godt at dusørjægeren aldrig ville fatte. han så hurtigt op på ham ret så sur i det, der var ingen der skulle fortælle ham at han ikke holde en aftale "jeg holder da min aftale.. jeg slog hende hurtigt ihjel" sagde han med lidt vrede i, han var en vampyr der holde sin aftale og der var ikke nogen der skulle sige at han ikke gjorde. hans blik gled over på hans pistol igen, han viste godt det ville gøre lidt ondt. men han elskede jo smerte så han havde ikke så meget imod det, selv om han fortrak at folk holde deres del af aftaler
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstblodet venter - Sirius Empty
IndlægEmne: Re: blodet venter - Sirius   blodet venter - Sirius Icon_minitimeMan 24 jan 2011, 09:13

Sirius lag langsomt pistolen i lommen igen dog var han klar til a hive en flaske vievand op vis vampyren sku angribe ham, han betragte vampyren let imens han afvendte vampyrens ord der sikkert ville komme"det vlle hun ha overlevet"svarede han kort"jeg mente nu ikke kun dig mange af din art holder ikke deres aftaler"sag han kort, han betragte vamyren nu i stilhed.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstblodet venter - Sirius Empty
IndlægEmne: Re: blodet venter - Sirius   blodet venter - Sirius Icon_minitimeMan 24 jan 2011, 10:11

Morgan var ikke en af de vampyrer som var bange for dusørjæger, men han havde så respekt for dem selv om han viste at de var stort set lige så svage som mennesker hvis de ikke havde deres våben og vievand. han lag sit hoved lidt på skrå over det han sagde "nej ,.. hun ville nok gå psykisk ned eller endda begå selvmord" sagde han og kunne ikke holde et grin inde, han kunne godt lide tanken om at mennesker slog sig selv ihjel. selv om han hel klart fortrak at slå dem ihjel og få stillet sin sult. han gav et let nik fra sig selv om det var næsten umuligt at se "men så skal du nok passe på med hvad du siger" sagde han og bøjede sig ned og tog fat i kvindens hår, inden han bare træk hende med sig dog holde han øje med at dusørjægeren ikke prøvede på nået.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
blodet venter - Sirius Empty
IndlægEmne: Re: blodet venter - Sirius   blodet venter - Sirius Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
blodet venter - Sirius
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Van Martes park-
Gå til: