The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Kom og sid. Hvis du tør

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstKom og sid. Hvis du tør Empty
IndlægEmne: Kom og sid. Hvis du tør   Kom og sid. Hvis du tør Icon_minitimeFre 04 mar 2011, 03:52

dag: Onsdag
Tid: IRL
Vejr: varmt i vejret
Årstid: varm sommerdag
Omgivesler: vand, andre både. En masse (mennesker??)

Twisser sad i en af de såkaldte "kærligheds både", og tog sig en tur.
Dette var første gang hun prøvede sådan noget, og hun vidste ikke engang hvorfor hun gjorde det. Hun blev bare siddende i båden hver gang båden nåede til "start/slut"-stedet, og ventede på at en sød dreng ville sætte sig. Men det så ud til at kun par satte sig. Og det burde hun da vide. Men hun havde ikke tænkt så langt, skønt hun stadigvæk var beruset. Alt var lettere i berusningen. Hun sad og drak lidt af sin drink. En drink som en fremmed i forlystelses parken havde givet hende. Hun havde taget imod den, for manden der havde overrakt den, så flink ud.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstKom og sid. Hvis du tør Empty
IndlægEmne: Re: Kom og sid. Hvis du tør   Kom og sid. Hvis du tør Icon_minitimeFre 11 mar 2011, 09:25

Oliver gik langsomt hen ad Van martes parks gader. Der var ikke så mange i parken idag og det var virkelig en god dag hvis man ville undgå kø. Han havde allerede prøvet alt det vilde og gik nu med velfortjent cola med et sugerør, i hånden. Imens han gik og drak lidt af sin cola fik han øje på en såkaldt 'kærlighedsbåds' tunnel. Han fnøs lidt fornøjet over at se at der ikke rigtig var nogen der gik derind og fik så den ide at hvorfor ikke prøve den for sjov? Han satte i løb imod tunnel og hoppede over 'kø hegnene' indtil han nåede til tunnelen, en tilfældig båd var på vej imod ham og han slyngede sig hurtigt ned i den med et tilfredst smil imens den lige så stille sejlede fremad. Det var ikke før han kiggede til siden at han fik øje på at han ikke var den eneste passager i båden. "ARG!" udbryd han forskrækket, så hans øjne fik en reflekterende skær et øjeblik. Han havde ikke lige set at der sad en pige i båden og kunne ikke rigtig få sig selv til at sige noget inden hun gjorde.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstKom og sid. Hvis du tør Empty
IndlægEmne: Re: Kom og sid. Hvis du tør   Kom og sid. Hvis du tør Icon_minitimeFre 11 mar 2011, 09:40

Twisser lagde mærke til at der var en dreng der havde sat sig, ved hendes side, og fik også et chok over at han nærmest råbte. Tja, sådan et stort chok at hun næsten væltede ud af båden.
Men hun kiggede ham bare i øjnene og smilede. Rakte hånden frem. "Hej. Hvad laver du her?" spurgte hun nærmest som om hun havde kendt ham i forvejen, hvilket hun selvfølgelig ikke havde.. Måske var det bare alkoholen. Hvem ved.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstKom og sid. Hvis du tør Empty
IndlægEmne: Re: Kom og sid. Hvis du tør   Kom og sid. Hvis du tør Icon_minitimeLør 12 mar 2011, 21:12

Oliver blikede et par gange med øjnene efter at de begge havde været tæt på at falde ud af båden i hver sin side. Han kløede sig lidt i baghovedet med et løftet øjenbryn. "Undskyld, jeg satte mig bare tilfældigt i en båd" svarede han med et undskyldene smil over den akavede situation. Han var rykket helt hen i den anden side af båden, mast op imod rælingen, en svag lugt af alcohol kunne lugtes fra hende og Oliver gik ud fra at hun havde drukket en smule.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstKom og sid. Hvis du tør Empty
IndlægEmne: Re: Kom og sid. Hvis du tør   Kom og sid. Hvis du tør Icon_minitimeSøn 13 mar 2011, 00:31

Hun lagde godt mærke til denne akavede situation, men lagde ikke så meget i det.
"Nu når du alligevel er her, kan vi vel bare få det bedste ud af det" sagde hun med et skævt smil og blikket rettet den modsatte vej, af ham. For genert, det var hun. Ja også selvom hun havde fået lidt indenbors.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstKom og sid. Hvis du tør Empty
IndlægEmne: Re: Kom og sid. Hvis du tør   Kom og sid. Hvis du tør Icon_minitimeSøn 13 mar 2011, 00:51

Oliver rettede lidt på sig og slappede så lidt mere af. "Øhhh ja" fik han så sagt imens han holdt blikket på hendes ansigt der vendte den modsatte retning. "Okay, jeg er Oliver" fortsatte han og rækte hånden frem imod hende imens han kløede sig let i baghovedet med den anden hånd. Hun virkede da til at være meget sød, i det mindste havde han ikke sat sig ind i en kærlighedstunnel med en psykopat. Han smilede roligt imens hans øjne gik fra en lettere reflekterende sølvfarve og til en neutral blå farve, men det bemærkede man ikke betydeligt
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstKom og sid. Hvis du tør Empty
IndlægEmne: Re: Kom og sid. Hvis du tør   Kom og sid. Hvis du tør Icon_minitimeSøn 13 mar 2011, 00:58

Hun kiggede så hen mod ham, og lagde mærke til hånden. Hun rakte sin egen hånd frem og hilste. "Twisser" svarede hun med et lille smil på læben. Og så klemte hun lidt hårdere om hans hånd for så derefter at slippe den. Hun tog en finger ned i vandet, fordi det føltes rart, og køligt. "Så hvad laver du egentlig her.. Altså, jeg mener.. Alene i en kærlighedsbåd?" spurgte hun, og følte sig lidt dum, da hun jo også selv havde sat sig for sig selv.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstKom og sid. Hvis du tør Empty
IndlægEmne: Re: Kom og sid. Hvis du tør   Kom og sid. Hvis du tør Icon_minitimeSøn 13 mar 2011, 01:08

Oliver grinede lidt lavmælt af det hun sagde imens han roligt lænte sig tilbage med armene krydsede over hans brystkasse. "Jeg tænkte at hvis jeg satte mig og så charmerende ud kunne det være at jeg var heldig nogen ville sætte sig" svarede han grinende inden han hurtigt tilføjede: "Også lidt for at få en pause". Det tog lidt tid inden han rettede spørgsmålet tilbage imod hende. "Hvad med dig?" spurgte han og kiggede frem for sig hvor kvalmende små hjerter hang over det hele.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstKom og sid. Hvis du tør Empty
IndlægEmne: Re: Kom og sid. Hvis du tør   Kom og sid. Hvis du tør Icon_minitimeSøn 13 mar 2011, 03:13

"tja" sagde hun ligeså stille. "Jeg følte bare at jeg måtte komme væk fra det hele" Fortsatte hun så. Og selvom de der kvalmende hjerter og hvad her nu ellers er" Hun kiggede rundt og fortsatte, "ja så er jeg da sikker på at folk der kun er ude på ballade ikke kommer her" .Håbede hun ihvertfald. Hun kiggede ned i vandet, og lænte sig pænt meget forover, så båden begyndte at vippe
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstKom og sid. Hvis du tør Empty
IndlægEmne: Re: Kom og sid. Hvis du tør   Kom og sid. Hvis du tør Icon_minitimeSøn 13 mar 2011, 03:24

Oliver holdt en smule stramt fast i bådens ræling da Twisser lænede sig ud over kanten i den anden side og han tænkte lidt over det hun sagde, at dømme efter hvor tomt her var så kom der ingen der var ude på ballade, der kom slet ingen. "Det er et godt sted at komme væk" svarede han så med et skævt smil imod hende. Hun virkede meget flink og når turen alligevel var temelig lang så havde han jo ikke andet at lave end at snakke med hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstKom og sid. Hvis du tør Empty
IndlægEmne: Re: Kom og sid. Hvis du tør   Kom og sid. Hvis du tør Icon_minitimeSøn 13 mar 2011, 03:35

Hun satte sig tilbage. "Ja, det tror jeg også" svarede hun med et smil.
Hun vidste ikke rigtig hvad hun skulle sige, og der var lidt pinlig tavshed, hvilket hun virkelig hadede, så hun trak en slikkepind hun havde købt i en af boderne op ad lommen og rakte den frem. Ja næsten helt op i hovedet på ham. "til dig" sagde hun og kiggede til siden, imens hun rødmede lidt.. Hvorfor, vidste hun ikke helt
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstKom og sid. Hvis du tør Empty
IndlægEmne: Re: Kom og sid. Hvis du tør   Kom og sid. Hvis du tør Icon_minitimeSøn 13 mar 2011, 03:53

Oliver lænede hovedet lidt tilbage da der pludselig var en slikkepind i hovedet på ham. Han kiggede lidt fra slikkepinden og til pigen inden han rystede let på hovedet med et smil hvorefter han tog imod slikkepinden med et nik "Tak" sagde han så og rækte ned i sin jakkelomme og fiskede en pose med blandet slik frem og rækte det over imod hende. "Jamen så er det til dig" afsluttede han og gav hende imødekommende smil.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstKom og sid. Hvis du tør Empty
IndlægEmne: Re: Kom og sid. Hvis du tør   Kom og sid. Hvis du tør Icon_minitimeMan 14 mar 2011, 02:00

Hun kiggede på ham med et undrende blik, og kiggede derefter ned på posen med det blandede slik, og smilte stort. Dette var første gang der var nogen der havde givet hende noget. Hun gav ham et kram. "Tak Oliver" sagde hun og smilte, for sig selv.
Båden var nået ca halvvejs, men det føltes bare så godt, og hyggeligt at sidde med ham.
Det var længe siden at nogen ville bruge tid med. Bruge tid på hende.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Kom og sid. Hvis du tør Empty
IndlægEmne: Re: Kom og sid. Hvis du tør   Kom og sid. Hvis du tør Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Kom og sid. Hvis du tør
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Van Martes park-
Gå til: