The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Trist tur i byen - Duff

Go down 
Gå til side : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
ForfatterBesked
Gæst
GæstTrist tur i byen - Duff Empty
IndlægEmne: Trist tur i byen - Duff   Trist tur i byen - Duff Icon_minitimeMan 14 mar 2011, 02:43

Dato:IRL
Dag:IRL
Tid: 18.32
Vejr: overskyet
Sted: midt i Werclare by
Omgivelser: Et par cafeer og butikker, men de fleste butikker er lukkede

Oliver sad på et hustag i midten af Werclare. han var iført et par lyseblå jeans, en sort t-shirt og en sort jakke der stod åben. Byen var temelig øde ud over et par vampyre og dæmoner der luskede rundt i ny og næ. Han vidste ikke helt hvorfor det var at han var kommer her. Normalt ville han ikke have våget sig ud i werclare på grund af de mange vampyre der lurede, men efter gårsdagens hændelser med Mathias og Duff havde han bare brug for at komme lidt væk og samle tankerne. Rundt om hans hals hang et kamera som han havde taget med for at få nogen billeder af den triste stemning der hang over byen og hver gang han tog et billede lød en svag 'klick' lyd. Han slog blikket ned på det billede han lige havde taget af hustagene og sukkede, ikke ligefrem et mesterværk. Opgivende satte han sig ned lidt gemt bag noget tag, hans øjne havde en svag lilla farve som han vidste at hans vinger også havde fået. Imens han sad der gav han sig til at fremstille et par små bobler ud fra håndfladen, ikke specielle, bare almindelige bobler 'pop, pop, pop' sagde det når de sprang.

//Sorry ikke så meget krea -.-//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTrist tur i byen - Duff Empty
IndlægEmne: Re: Trist tur i byen - Duff   Trist tur i byen - Duff Icon_minitimeMan 14 mar 2011, 05:34

Duff gik med vingerne slået inde, og håret sat op i en orange elastik, hendes tanker var på det der i det hel taget var sket... Da Oliver og MAthias var henne ved alle boderne.. Hun havde ondt af sig selv... Mathias den dæmon havde kysset hende, faktisk så havde hun slet ikke set det komme der, så hun var slet ikke forberedt, men der kunne hun vel takke Oliver for at have gjordt noget ved det... Der var noget trist over byen, den så helt forladt ud.. Der var ikke nogle skikkelser, så hvis jhun havde lyst kunne hun flyve en tur, men det havde hun egentlig ikke lyst til.. Da hun hellere ville gå lidt rundt i stilheden.. Hun lod sig blidt hive elastikken ud af håret også rettede hun lidt på det, der var ingen der kunne se det, da hun jo stod alene der.. Hun gik vidre ned af gaden, nogle små kiosker havde åben, men det gjorde ikke at hun ville gå der ind..

// Kreaen forsvandt //
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTrist tur i byen - Duff Empty
IndlægEmne: Re: Trist tur i byen - Duff   Trist tur i byen - Duff Icon_minitimeMan 14 mar 2011, 09:22

Oliver løftede hurtigt hovedet da en velkendt lugt strejfede ham, han koncentrerede sig lidt for at finde den igen, men uden held. Det havde nok bare været hans indbildning, hvad skulle hun dog lave her?. Han rejste sig op igen og kiggede rundt, pludselig kom lugten til ham igen, den skyllede ligesom ind over ham fra den ene side, den utroligt smukke duft som han var kommet til at holde helt af. Han vendte hovedet og fik øje på en skikkelse nede på jorden *Duff?*. Han kunne mærke et lille sug i maven af skyldfølelse og lænede sig godt gemt op ad en mur for at betragte hende, gad vide hvad hun lavede her? Han løftede forsigtigt kameraet der hang om hans hals og sigtede på hende, med zoom funktionen kunne han zoome helt ind på hende. Efter at have holdt kameraet der lidt trykkede han på knappen og 'Klik!' lød det, nok lidt for højt, havde hun hørt det? Han pressede sig lidt mere op ad muren og bed sig i underlæben *ups...*.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTrist tur i byen - Duff Empty
IndlægEmne: Re: Trist tur i byen - Duff   Trist tur i byen - Duff Icon_minitimeMan 14 mar 2011, 18:43

Duff havde en fornemmelse af at nogle kiggede på hende.. Et lille smil placerede sig på hendes læber, men hvem skulle kigge på hende, da hun ikke selv kunne få øje på nogle andre... Men en ret høj 'klik' lyd kom et lille stykke væk fra hende, hun vendte sig om og kiggede så kort på en fyr.. Hun kendte ham, og duften kom hende imøde * Oliver* Tænkte hun, inden hun gik tættere på ham for at se hans ansigt, duften tydede på at det var ham..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTrist tur i byen - Duff Empty
IndlægEmne: Re: Trist tur i byen - Duff   Trist tur i byen - Duff Icon_minitimeMan 14 mar 2011, 18:53

Oliver smilede lidt diskret da han mærkede Duff komme tættere hen imod sig. Han sukkede og kom til den konklution at hun havde set ham og at han ligeså godt kunne afsløre sig selv. Med en elegant bevægelse trådte han ud fra den mur han stod op ad, så lyset ramte ham. "Jeg havde ikke forventet at se dig her" sagde han så og gav hende et skævt smil. Det var rigtigt, han havde bestemt ikke set det komme at hun ville gå alene rundt i werclare. Det slog ham lidt hårdt at se hende igen, hun var mindst ligeså smuk som sidst, hvis ikke smukkere. Inderst inde kunne han stadig mærke suget af skyldfølelse fra sidste gang de så hinanden, men han gemte det godt væk.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTrist tur i byen - Duff Empty
IndlægEmne: Re: Trist tur i byen - Duff   Trist tur i byen - Duff Icon_minitimeMan 14 mar 2011, 21:56

Duff førte en tot hår bag øret og smilede til ham, hun kunne vel svare ham igen på en lidt sødt måde " Havde heller ikke forventet at møde dig her " Sagde hun og kiggede ham i øjnene . Skulle hun spørge til det med billedet nu eller skulle hun vente lidt.. HUn ville vide om det var hende der blev taget billede af eller om hun bare hørte ' klik ' lyden.. Hun bed sig svagt i underlæben, hun havde i det hel taget ikke forventet at møde ham i Werclare, da den er meget skummel... Og så stille.. Duff kunne godt lide stilheden, men altså hun kunne bedst lide selvskab..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTrist tur i byen - Duff Empty
IndlægEmne: Re: Trist tur i byen - Duff   Trist tur i byen - Duff Icon_minitimeMan 14 mar 2011, 23:40

Oliver tog et par skridt hen imod hende så der nu ikke var mere end en halv meter imellem dem. "Du burde virkelig ikke gå rundt i Werclare alene, med så mange vampyre omkring" sagde han så og rystede opgivende på hovedet inden han gav hende et smil. Det var vel hendes eget valg, og selvom han gerne ville beskytte hende så kunne han jo ikke bestemme om hun tog til Werclare alene. "Men jeg er glad for se dig" fortsatte han så og plantede hænderne i sine bukselommer og tænkte lidt inden han afsluttede "Jeg har brug for at snakke med dig om det der skete den anden dag". Han kiggede hurggit væk da han sagde det og hans øjne gav et lille skær af pink fra sig.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTrist tur i byen - Duff Empty
IndlægEmne: Re: Trist tur i byen - Duff   Trist tur i byen - Duff Icon_minitimeTirs 15 mar 2011, 00:37

Duff kiggede lidt på ham, han var dog en meget beskyttende engel, et smil var på hendes læber, hun ville ikke ønske at MAthias ville røre Oliver, eller at han rørte Mathias.. " Jeg er også glad for at se dig Oliver " Sagde hun med et lille smil, men blev lidt nærvøs da han kiggede væk.. Smilet forsvandt far hendes læber da det var at ville tale med hende om det der var sket her for et par dage siden... hun kiggede lidt ned i jorden, men op på ham igen.. " Så lad os tale om det " Sagde hun med en meget nærvøs accent..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTrist tur i byen - Duff Empty
IndlægEmne: Re: Trist tur i byen - Duff   Trist tur i byen - Duff Icon_minitimeTirs 15 mar 2011, 21:24

Oliver holdt blikket lidt væk fra hende og kastede istedet for hans opmærksomhed ned på en sten på vejen. Han tænkte lidt over det der var sket og rømmede sig en smule. "Det med Mathias.." begyndte han og tøvede lidt. "Du skal vide at det er altså ikke mig, jeg er meget fredelig af natur" fortsatte han og kiggede kort op på hende igen med et undskyldene blik. "Bare ikke omkring ham" afsluttede han og sparkede lidt til en sten på vejen. Han skammede sig lidt over at næsten være kommet i et slagsmål med dæmonen foran hende
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTrist tur i byen - Duff Empty
IndlægEmne: Re: Trist tur i byen - Duff   Trist tur i byen - Duff Icon_minitimeOns 16 mar 2011, 01:13

Duff kiggede så kort ned på sine fødder... Inden hun langsomt løftede hovedet op og kiggede på Oliver, hun var blevet tavs, mest af alt havde hun bare ikke lyst til at tage emnet op igen... HUn forstod i det hel taget hvad Oliver mente pg smilede ikke da Oliver så undskyldene ud.. Langsomt lod hun hånden køre gennem håret... Duff var jo glad for at han beskyttede hende den dag... Da Mathias var et fjols at kysse hende, havde Oliver ikke gjort det havde hun selv.. Et svagt bid i underlæben kom fra hende da hun egentlig ikke vidste hvad hun skulle sige til ham.. Men fik så sagt " Jeg forstår dig... Mathias har heller ikke fået det bedste indtryk fra mig af " Sagde hun og tog ikke blikket fra Oliver..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTrist tur i byen - Duff Empty
IndlægEmne: Re: Trist tur i byen - Duff   Trist tur i byen - Duff Icon_minitimeOns 16 mar 2011, 01:25

Oliver smilede så igen og blinkede kort til hende "Ikke mere om det" sagde han så og ændrede hurtigt sit triste humør. "Jeg ville bare ikke have at du skulle tro at jeg var en voldelig idiot" afsluttede han med et lille glimt i øjet. Han kunne godt mærke at hun ikke ville snakke om det og han var heller ikke selv helt vild med det, men det var bare lige den ting som han ville have konstateret. "Nå, men hvad laver du så her i Werclare?" spurgte han for at få et nyt emne på banen. Han kørrte hurtigt en hånd igennem det pjuskede hår og rettede blikket imod hende, hun havde nu de flotteste øjne..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTrist tur i byen - Duff Empty
IndlægEmne: Re: Trist tur i byen - Duff   Trist tur i byen - Duff Icon_minitimeOns 16 mar 2011, 01:37

Duff smilede igen.. Han havde et mega flot smil.. Og hun kunne godt lide det.. " Oliver...? Jeg har da hele tiden vidst du ikke var en voldelig idiot " sagde hun med endnu et lille smil... Hans glimt i øjet var kønt.. Men langsomt kiggede hun rundt, da det næste spørgsmål kom fra ham... Hvad var der at lave i Werclare? Slappe af? Eller møde den kønneste fyr? Hun trak let på skuldrene.. Men langsomt gled det ud af mundvigen på hende " Ja.. Jeg gik vel bare og slappede af,da der var så roligt" Sagde hun inden hun tilføjede " og hvad laver du så selv her?" Et lille charmerende smil gled på hendes læber...
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTrist tur i byen - Duff Empty
IndlægEmne: Re: Trist tur i byen - Duff   Trist tur i byen - Duff Icon_minitimeOns 16 mar 2011, 01:48

Oliver holdt blikket på hende lidt og kunne have givet hende det største knus. Han havde været meget nervøs for om hun havde troet han var en idiot, på grund af hans lille slagsmål ham og Mathias havde haft. Det slog ham lidt hvorfor han ikke bare gav hende et knus? Uden nærmere eftertanke trak han let på skuldrene og lagde armene rundt om hende i et knus "Tak Duff.." Viskede han ind til hende, inden han hurtigt slap hende med et lille smil. "Jeg kom her for at stalke dig" svarede han så med et drillende smil, men tilføjede hurtigt: "Ej, jeg kom her for at tage billeder". Han gav kameraet om sin hals et lille klap for at vise at det var derfor han var her.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTrist tur i byen - Duff Empty
IndlægEmne: Re: Trist tur i byen - Duff   Trist tur i byen - Duff Icon_minitimeOns 16 mar 2011, 01:58

Duff mærkede hænderne blev lagt om hende.. Et knus.. Langsomt lagde hun blidt hænderne om ham og gav hurtigt slip da Oliver viskede noget til hende... Hun ville ikke kunne forstille sig selv.. Fortælle Oliver han var en idiot, for det var han jo langt fra..Han var en helt speciel person... I hvert fald for Duff.. Hun kendte ham knap nok, men ville gerne lære ham at kende... HUn smilede til ham da han sagde det andet og hun grinede kort og da han tilføjede det andet smilede hun sødt... " Må jeg se billederne?" Spurgte hun og kiggede på kameraet..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTrist tur i byen - Duff Empty
IndlægEmne: Re: Trist tur i byen - Duff   Trist tur i byen - Duff Icon_minitimeOns 16 mar 2011, 04:15

Oliver kløede sig let i baghovedet over det hun spurgte om, de billeder han havde taget i Werclare havde ikke ligefrem været glade og smukke, untagen ét i hvert fald. Der var et af dem som han specielt godt kunne lide, et billede han havde taget for omkring to sekunder siden med zoom funktionen, et billede af en englepige. "Jo det må du vel" svarede han så og rækte hende kameraet med et skævt smil, velvidene at hun nok ville falde over det billede som han havde taget af hende. Da han havde rækt hende kameraet kiggede han lidt ned i jorden og sparkede til et par småsten, før han rettede blikket imod hende igen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTrist tur i byen - Duff Empty
IndlægEmne: Re: Trist tur i byen - Duff   Trist tur i byen - Duff Icon_minitimeOns 16 mar 2011, 04:29

Duff tog imod kameraet og klikkede på videre knappen.. De var da gode allesammen, men til sidst faldt hun over billedet af hende selv.. Hun kiggede på Oliver og smilede til ham.. Og vidste ikke hvad hun skulle sige.. Det nok det billede han fik taget før, da hun hørte 'klik' lyden.. Svagt bed hun sig i underlæben... Og slap hurtigt da hun sagde " Du er god til at tage billeder.. jeg kan godt lide dem " Sagde hun og vidste ikke hvad hun skulle sige om sit eget billede han havde fået taget.. Hun var bare glad for at have mødt Oliver igen.. Af en eller anden grund havde hun savnet ham..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTrist tur i byen - Duff Empty
IndlægEmne: Re: Trist tur i byen - Duff   Trist tur i byen - Duff Icon_minitimeOns 16 mar 2011, 05:14

Oliver grinede lidt lavmælt og rodede lidt rundt i sit hår. "Dem jeg har taget her i Werclare finder jeg selv for dystre" Sagde han så med et skævt smil. Han kom pludselig til at tænke på hvor sødt det egentlig så ud når hun en smule nervøst bed sig i underlæben. "Undtagen ét" fortsatte han så og trykkede på en knap på kameraet i hendes hænder så billedet af Duff kom til syne. "Mit ynglings" Indrømmede han og rømmede sig lidt, imens hans kinder fik en svag lyserød farve. Han rystede så hurtigt på hovedet for at få den pinke farve væk. Det virkede dog ikke så godt. Han følte det underligt at Duff var kommet så meget ind under huden på ham, selvom han kun havde kendt hende i en uge eller deromkring.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTrist tur i byen - Duff Empty
IndlægEmne: Re: Trist tur i byen - Duff   Trist tur i byen - Duff Icon_minitimeOns 16 mar 2011, 06:03

Duff kiggede på billederne.. Og da han trykkede på knappen så hun kom frem i kameraet.. Bed hun sig igen i underlæben, bare hårdere... Hans kinder fik en lyserød farve, så skulle han bare se hendes kinder... Hun vendte sig om og kiggede på ham, hun havde bare lyst til at fortælle hvad hun faktisk følte for ham, men det kunne hun bare ikke få sig til.. Da han betød alt for meget for hende.. Hun smilede og omfavnede ham blidt... Hvor sødt.. Men hun vidste ikke hvad hun skulle sige til ham.. HUn forstod ikke hvorfor han rømmede sig sammen, han var jo så perfekt, at han var det en gang til... " hvor er du dog bare vidunderlig " viskede hun .. hun slap ham ikke da hun omfavnede ham...
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTrist tur i byen - Duff Empty
IndlægEmne: Re: Trist tur i byen - Duff   Trist tur i byen - Duff Icon_minitimeOns 16 mar 2011, 09:22

Oliver kunne ikke skjule et lille smil da han så hvilken farve hendes kinder havde fået, faktisk meget sødt. Det gik pludselig op for ham hvor utrolig meget hun rent faktisk betød for ham og hun var kommet til det på så kort tid, derfor da hun omfavnede ham, lagde han forsigtigt armene rundt om hende og pressede hende lidt tættere ind til sig. "Hvor er du dog bare perfekt" svarede han tilbage og vidste ikke helt hvad han skulle gøre. Der var så mange ting. Det var nok derfor at han valgte at gøre en ting der ikke var helt tænkt igennem, noget der ellers ikke lignede ham. Han trak hende lidt ud fra sig igen og bøjede sig så ned imod hende for at trykke sine læber let imod hendes, i et kys. Han kunne ikke se på hendes ansigt om hun var vred, overrasket eller hvad hun var, men han håbede da ikke hun blev alt for vred...
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTrist tur i byen - Duff Empty
IndlægEmne: Re: Trist tur i byen - Duff   Trist tur i byen - Duff Icon_minitimeOns 16 mar 2011, 17:56

Duff smilede da han svarede hende tilbage... Og hun stod helt op af ham, men da han trak hende lidt ud og bøjede sig ned og pressede sine læber mod hendes...Lukkede hun blidt øjnene, hun var en lille smule overasket, men hun havde godt set det komme, hun lagde blidt en hånd om bag hans narke og kyssede ham igen.. Hendes kinder havde fået den lyserøde farve igen.. Og hurtigt stoppede hun og kiggede på ham med et smil... Langsomt lod hunsig presse sine læber mod hans igen... Denne gang bare lidt mere intens...
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTrist tur i byen - Duff Empty
IndlægEmne: Re: Trist tur i byen - Duff   Trist tur i byen - Duff Icon_minitimeOns 16 mar 2011, 18:56

Oliver smilede en smule lettet da hun trak sig lidt væk og kyssede ham igen. Han besvarede gladeligt hendes lidt mere intense kys og bevægede hurtigt sine hænder ned og rundt om hendes talje. Efter et par sekunder trak han sig lidt væk, da det gik op for ham hvad han egentlig havde gjort. Både hans kinder og øjne fik en lyserød farve igen og han rodede sig lidt forvirret i sit brune hår inden han sagde noget. "Øh..Jeg..Øhm" Han spejdede lidt rundt og havde egentlig mest lyst til bare at fortælle hende hvordan han havde det, men han kunne bare ikke få sig selv til at sige noget og hvis han gjorde det kom det bare ud som 'øhm' og 'øhhh'.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTrist tur i byen - Duff Empty
IndlægEmne: Re: Trist tur i byen - Duff   Trist tur i byen - Duff Icon_minitimeOns 16 mar 2011, 22:02

Duff smilede let for sig selv.. Nu gik det op for hende at han virkelig var nuttet med den lyserøde farve.. Hun sig svagt i underlæben.. HUn kunne ikke lade vær at tænke på hvad der var sket... hun vidste ikke hvad hun skulle sige, så hun smilede roligt til ham, og åbnede kort munden, ingen lyd kom ud af munden på en.. Et lille uroligt grin kom fra hende, inden hun gik hen og omfavnede ham... HUn havde accepteret dette kys.. Og følte sig nu mere tiltrukket af ham, hun havde været meget tiltrukket af ham, men nu længdes hun efter ham...
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTrist tur i byen - Duff Empty
IndlægEmne: Re: Trist tur i byen - Duff   Trist tur i byen - Duff Icon_minitimeOns 16 mar 2011, 23:42

Oliver omfavnede hende lidt tilbage og tøvede lidt igen med at sige noget, hvor var han utrolig heldig at have fået lov at kysse en så sød pige. Det havde han ikke prøvet siden han var helt ung, måske 16? men det var vel også ved at være omkring 90 år siden... "øhm, jeg ved ikke helt hvad jeg skal sige.." sagde han så med et kort nervøst grin. "..Jeg kan virkelig godt lide dig" fortsatte han og stoppede så der. Han ville ikke kunne sige mere alligevel. Det var måske en smule akavet, men det var vel hvad man kunne forvente af sådan en situation.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTrist tur i byen - Duff Empty
IndlægEmne: Re: Trist tur i byen - Duff   Trist tur i byen - Duff Icon_minitimeTors 17 mar 2011, 00:43

Duff smilede til ham og trådte et skridt tilbage.. Langsomt lod hun en hånd køre gennem håret, men smilet var stadigvæk lagt kønt på hendes læber, et let træk i hendes skuldre kom inden hun kiggede mod Oliver's kønne øjne.. Men hurtigt kiggede hun væk, farven dukkede op igen, da Oliver talte ud.. Langsomt bed hun sig svagt i underlæben, men hurtigt slap hun da hun lod ordene glide ud af munden på hende " Jeg kan også godt lide dig Oliver " Smilet var mere nervøst..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTrist tur i byen - Duff Empty
IndlægEmne: Re: Trist tur i byen - Duff   Trist tur i byen - Duff Icon_minitimeTors 17 mar 2011, 02:00

Oliver kiggede igen væk fra hende og over imod en tilfældig lygtepæl lidt væk, heldigvis var der ikke så mange andre væsner omkring lige nu. "Øhm, har du lyst til at finde en café eller noget?" spurgte han så og kiggede på hende igen med et lille smil. Det havde begyndt at blive temelig akavet g selvom han gerne ville blive på emnet lidt endnu o g finde ud af hvad han havde ment, så følte han osse at det var begyndt at blive presset. han kørte hurtigt sine fingre igennem håret og prøvede at få den pink farve væk, det lykkedes efter et par sekunder og hans øjne fim igen en lyseblå farve.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Trist tur i byen - Duff Empty
IndlægEmne: Re: Trist tur i byen - Duff   Trist tur i byen - Duff Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Trist tur i byen - Duff
Tilbage til toppen 
Side 1 af 6Gå til side : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Werclare :: Byen-
Gå til: