The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Tiden som går..-Josh

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstTiden som går..-Josh Empty
IndlægEmne: Tiden som går..-Josh   Tiden som går..-Josh Icon_minitimeOns 27 apr 2011, 06:03

Dag : Tirsdag.
Dato: 26/4-11
Vejr: Stjerneklart
Omgivelser: Planter, en lille å og Hayley.
Tid: 20:36
Påklædning: http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/081106/james-white-twilight/kristen-stewart_l.jpg


Hayley lå klokken lort og tænkte på sin elskede Josh. Hun lå i græsset også op på den smukke natte himmel. der var masser af stjerner. det fik hende til at smile. Hun nussede sine mave. Hendes liv gik godt, hvilket hun var glad for. det hele var bare så godt efter hun havde fundet ud af hvem der eget hendes savn.Josh. Og nu havde de endda snakket og kysset. og fortalt hinanden hvor meget de begtyder for hinanden. Hayley havde lavet meget om på sit liv siden den gang. og lige her hvor hun lå tænkte hun over den bog hun har lavet om sit liv. Hayley er jo sanger så hendes bog som hedder "Berømt, Måske?" Handlede om hendes berømte liv. Hun var heldigvis ikke så meget ude om dagen. begynd af solen så hendes fans gik hendes aldrig rigtig på.
Hun havde nu ligget her i tre timer. for tre timers siden havde hun lige dræbt sin nat mad. for 5 timer siden havde hun ledt efter Josh. Nu lå hun her og kiggede...
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTiden som går..-Josh Empty
IndlægEmne: Re: Tiden som går..-Josh   Tiden som går..-Josh Icon_minitimeOns 27 apr 2011, 06:17

nogle hurtige elegante skridt løb hurtigt hen over jorden, mod den 'lykkelig' eng. Josh så sig kort tilbage med en halv røget joint i mundvigen. han vente blikket frem igen og hoppede op til en gren lige over ham, hvorefter han svang sig videre op på en gren højere oppe. der gik ikke meget en 3 sekunder før han var et godt stykke oppe i træet. med et roligt blik spejdede han tilbage for at se om hans forfølger var i syne. han tog rolig Jointen mellem to fingre og pustede roligt den vel duftene røg ud. han havde et skævt smil på læben og satte sig til rette på grenen. han havde haft travlt den sidste lange tid.. meget travlt. han havde ikke haft tid til at være sammen med Hayley, hvilken ærgede ham rigtig meget, men han kunne jo ikke rigtig lave om på det. og typisk, den dag han nu havde tid til at finde hende, løber han ind i en gammel fjende der åbenbart stadig havde et problem med ham. med et lille suk hoppede han ned på jorden igen, da han havde siddet oppe i træet et godt stykke tid og fået røget færdigt. med rolige skridt gik han videre mod den 'lykkelige' eng.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTiden som går..-Josh Empty
IndlægEmne: Re: Tiden som går..-Josh   Tiden som går..-Josh Icon_minitimeOns 27 apr 2011, 06:26

Hayley begyndte at synge da hun rullede om på maven. "Sixx-A.M. - 'Life Is Beautiful' ".. Hun havde ikke lyst til at begvæge sin krop hjem, hun havde ikke lyst til at være i sit hjem lige nu. Hayley's mange dage uden Josh hade gjort hende i et slags mærkeligt humør. hun havde dræbt mange uskyldige mennesker/ Ander væsner. Hun havde endda lavet sin egen vampyr unge. ment på den måde, hun havde lavet et menneske om til vampyr fordi hun gættede hvad Hayley var. Dagene havde måske gået langsomt, fordi hun havde manglet ham. men hun havde da ikke kedet sig. En smøg blev taget frem da hun var færdig med sangen, hun rejste sig og begyndte at gå rundt i mellem det mega høje græs der gik hende til navlen og engang i mellem røg op under hendes top og drillede hendes navle piercing eller kilde så der kom nogle grin fra den lykkelige eng som en hvis Josh nok ville kunne høre.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTiden som går..-Josh Empty
IndlægEmne: Re: Tiden som går..-Josh   Tiden som går..-Josh Icon_minitimeOns 27 apr 2011, 06:37

Josh strakte sig lidt og gabte. han så lidt op på den halv mørke himmel. sjovt hvordan det stadig var lidt lyst. skide sommer. han var mere til vinderen og mørket. han grinte kort af sin tanke og så sig lidt omkring. han stoppede dog op, da han svagt hørte et lille grin og syntes han kendte. med lydløse skridt forsatte han og stoppede først da han nåede den 'lykkelige' eng og med det samme fik øje på den øjesten vandre rundt i det høje græs. han smilte skævt og gik lidt ud i græsset "så det er her ude man kan finde dig... det var sku et besværligt sted" sagde han med en rolig klang i stemmen og smilte skævt hen mod hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTiden som går..-Josh Empty
IndlægEmne: Re: Tiden som går..-Josh   Tiden som går..-Josh Icon_minitimeOns 27 apr 2011, 06:44

Hayley havde slet ikke lagt mære til noget, hun dansede bare rundt men med et chok hørte hun en stemme. hun kendte den og smilede skævt tilbage inden hun sætte i løb hen imod ham. Hun kom hen til ham hoppede op på ham, så hendes ben var rundt om hendes liv, hun nussede ham blidt på kinden og sagde smilende, "Du sgu heller ikke let at finde" hun kyssede ham blidt men kærligt på munden. Hun slap kysset og så på hans smukke ansigt med et tilfreds smil.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTiden som går..-Josh Empty
IndlægEmne: Re: Tiden som går..-Josh   Tiden som går..-Josh Icon_minitimeOns 27 apr 2011, 06:50

Josh grab hende med lethed og grinte lidt over det hun sagde. han kyssede kærligt med og nussede hende blidt på lårene. han betragtede hende lidt tid med et skævt smil og rystede lidt på hovedet "nej.. det er jeg nok ikke rigtig... har haft travlt undskyld... fik pludselig en masse jobs og skulle til udlandet og bla.. nåede ikke at fortælle dig det" sagde han roligt, imens han betragtede hende med et beundrende blik. hun var smuk som altid. en dejlig tøs, som han ikke ville give slip på.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTiden som går..-Josh Empty
IndlægEmne: Re: Tiden som går..-Josh   Tiden som går..-Josh Icon_minitimeOns 27 apr 2011, 06:56

Hun nød hans nussen og hun nød da også at nusse hans smukke ansigt. "Du skal ikke undskylde, for jeg har da ikke kedet mig, men savnet dig har jeg da, men dine og mine jobs skal vi jo passe" hun smilede roligt til ham, hendes charmerende smil selvfølgelig. en tænke slog hende der var ingen der havde spurgt om de skulle blive kærester igen eller havd man nu siger. hun tog modet til sig. og hviskede i hans øre "Josh sidst vi var sammen skete der ikke rigtig det her, så nu vil jeg gøre det virkeligt".. Hun holdte en pause men hendes læber var stadig ved hans smukke høre. "Vil du være min og jeg vil være din, som kærester igen" hun tog langsomt hovedet væk fra hans øre for at se hans ansigt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTiden som går..-Josh Empty
IndlægEmne: Re: Tiden som går..-Josh   Tiden som går..-Josh Icon_minitimeOns 27 apr 2011, 07:09

Josh nikkede kort "så længe du ikke har kedet dig er alt jo godt... savn er en god ting" sagde han roligt og så savn som en god ting. nu havde de ikke ses i langtid, så nu var det bare fantastisk at være sammen igen. han lyttede til hendes hvisken og grinte lidt over det "jamen dog.. hmm hvis du vil være min så helt klart" sagde han roligt og betragtede hende med nogle rolige øjne. han satte hende forsigtigt ned på jorden, så hun selv stod og strøg hende blidt over håret med en let elegant håndbevægelse
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTiden som går..-Josh Empty
IndlægEmne: Re: Tiden som går..-Josh   Tiden som går..-Josh Icon_minitimeOns 27 apr 2011, 07:21

Hun var lykkelig, fuldstændig komplet lykkelig. hun strålede endda af det. hun smilede roligt til ham, det var svært for hende at få blikket væk. han var jo så smuk, hun tog hans hånd flettede deres finger sammen, "Skal vi gå en tur" spurgte hun så roligt. bare så de ikek bare stod der og gloede ..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTiden som går..-Josh Empty
IndlægEmne: Re: Tiden som går..-Josh   Tiden som går..-Josh Icon_minitimeOns 27 apr 2011, 07:26

Josh grinte lidt af hende glæde og kyssede hende blidt på kinden. han så sig lidt tilbage og tænkte sig lidt om "hmm... kan vi ikke tage hjem til mig?... jeg har en på nakken, som jeg ikke lige har helt styr på lige nu og jeg har brug for en ryger..." sagde han og så på hende med en charmerende smil. han nussede hendes hånd lidt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTiden som går..-Josh Empty
IndlægEmne: Re: Tiden som går..-Josh   Tiden som går..-Josh Icon_minitimeOns 27 apr 2011, 07:29

Hun nikkede men blev lidt bekymret over der var en efter ham, "Jo lad os tag hjem til dig" Hayley's blik blev undernede hun nød hans nussen men hendes tænke var dog på noget andet. "Hvem er efter dig" hun så bekymrede op på ham. Og bed sig blidt i læben. Hayley's hånd begyndte at nusses hans.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTiden som går..-Josh Empty
IndlægEmne: Re: Tiden som går..-Josh   Tiden som går..-Josh Icon_minitimeMan 04 jul 2011, 05:23

Josh så på hende og nikkede som en form for tak. han tog bedre fat om hendes hånd og gik hurtigt videre "ah.. ikke nogen du kender" sagde han blot i en venlig tone. ikke snakke om at han ville til at forklare hende hvad han havde rodet sig ud i og slet ikke uden at få en lille ryger først. han så ikke tilbage nu, men havde hurtige skridt og små træk Hayley med sig.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTiden som går..-Josh Empty
IndlægEmne: Re: Tiden som går..-Josh   Tiden som går..-Josh Icon_minitimeFre 08 jul 2011, 08:44

Hun var i et højer rang end Josh så det vil sige hun er en smule stærkere end ham. så hun stoppede bræt op. Hev ham hen til hende og spurgte igen. "Hvem er efter dig!... Fortæl mig det" hun kunne ikke holde tænken ud at der var nogle ude efter den fyr hun faktisk elskede meget meget højt. hun bed sig blidt i læben. kørte en hånd igennem sit hår. "Vi kommer hurtigere væk ved at du siger det" hun så roligt op på ham. og lod ham gøre hvad han ville men hun holdte ham kun i hånden så han kunne sagtens uden problem hive hende med igen vis det var det. men hun håbede han ville fortælle det..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTiden som går..-Josh Empty
IndlægEmne: Re: Tiden som går..-Josh   Tiden som går..-Josh Icon_minitimeOns 20 jul 2011, 07:10

Josh stoppede op og så lettere frustreret på hende, da hun trak ham hen til hende "søde skat.. kan vi ikke tage den senere, jeg orker ikke at forklare dig det nu... og hvis du ikke vil med går jeg selv.. jeg forklare det ikke lige nu" sagde han og gik nogle få skridt bagud, for at vise han skulle til at gå. han holdte stadig fast om hendes hånd, for han ville jo gerne have hende med, for han havde jo savnet hende meget og ville gerne være sammen med hende, men han havde ikke overskud til at skulle forklare hende det nu.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTiden som går..-Josh Empty
IndlægEmne: Re: Tiden som går..-Josh   Tiden som går..-Josh Icon_minitimeTirs 26 jul 2011, 11:06

Hayley godkendte den, bare at hun vidste hun fik det af vide, hvilket hun gjord når han sagde det på den måde som han gjord. hun var jo bare bekymret for ham, da hun elskede ham og at han betød mere end gud og hver mand hun kendte. hun nikkede og gik med ham. men vidste så ikke lige pludselig hvor de skulle hen. så hun så smilende op på ham, "Hvor skal vi hen" hun lod ham holde hende da hun jo mere end gerne ville være i hans arme.. Hun kiggede så ned af sig selv og ventede spændt på et svar..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTiden som går..-Josh Empty
IndlægEmne: Re: Tiden som går..-Josh   Tiden som går..-Josh Icon_minitimeTirs 13 sep 2011, 19:23

Josh så lidt rundt og snuste lidt. han tænkte.. det var tydeligt. for ærligtalt anede han ikke hvor de skulle gå hen, et sted for han forfølger ikke kunne tænke sig han var "mmh... kan vi tage hjem til dig uden at gå tilbage igennem skoven igen?" purgte han og så på Hayley med et skævt charmerende smil.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTiden som går..-Josh Empty
IndlægEmne: Re: Tiden som går..-Josh   Tiden som går..-Josh Icon_minitimeTors 22 sep 2011, 08:12

Hayley ventede på et svar i mens hun roligt nussede hans hånd, hun nikkede og smilede sødt, "Jo selvfølgelig kan vi godt det!" hun bed sig kort i læben og kiggede rundt. "Så lad os løbe den vej" hun pegede på en vej ud af skoven. men hun havde lyst til at løbe. og ikke menneske løb nej. vampyr løb.. "Vampyr fart" hviskede hun.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Tiden som går..-Josh Empty
IndlægEmne: Re: Tiden som går..-Josh   Tiden som går..-Josh Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Tiden som går..-Josh
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: La Sunisha :: Den lykkelige eng-
Gå til: