The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Frem & tilbage - Jake.

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstFrem & tilbage - Jake. Empty
IndlægEmne: Frem & tilbage - Jake.   Frem & tilbage - Jake. Icon_minitimeTirs 17 maj 2011, 23:20

Tid: irl
Sted: Lufthavnen.
Vejr: Sol og ingen skyer.
Omgivelser: En masse mennesker


Mira sad i skræderstilling foran den stor glas mur. Hun betragtede alle de mennesker der blev transporteret fra by til by. Hun betragtede alle folks tøj. Hvordan de alle sammen gik forskellig klædt. Selv var hun klædt i en sort, stram, kort kjole og neglon strømper. Et par sorte balarina sko og hængende hår. Hun så folk der fløj og sejlede til de forskellige byer. Det var ligesom frem og tilbage. Hver gang der var nogen som sejlede elller fløj ud kom der nye til. Hun kiggede rundt. Hun manglede selvskab, men hvem ville dog være her.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFrem & tilbage - Jake. Empty
IndlægEmne: Re: Frem & tilbage - Jake.   Frem & tilbage - Jake. Icon_minitimeTirs 17 maj 2011, 23:25

Jake kom gående igennem lufthavnen. han havde for få minutter siden været til et møde med nogle andre dæmoner for at diskutere deres vampyr status lige for tiden. Sådanne møder tog aldrig lang tid og nu gik han bare rundt i den store lufthavn. Efter noget tid passerede han den store glasmur der førte ud til flyende og en duft ramte ham. han stoppede hurtigt op og kiggede sig omkring, han kunne lugte en svag duft af engel, men kunne ikke rigtig sige hvor han havde duftet det før, men det lugtede bekendt. Efter at have kørt en hånd igennem håret slog han blikket hen på den engle pige duften om fra, hun havde ryggen til og han kunne ikke se hendes ansigt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFrem & tilbage - Jake. Empty
IndlægEmne: Re: Frem & tilbage - Jake.   Frem & tilbage - Jake. Icon_minitimeTirs 17 maj 2011, 23:35

En duft af Dæmon strejfede hendes næse. Hun kiggede sig omkring og fik øje på en dreng. Duften blev stærkere. Hun kendte den duft. Hun kiggede en ekstra gang på drengen. Hun kiggede overrasket, da hun fik øje på hvem han var.. Hun rejste sig op "Jaaaaaake," Råbte hun og løb mod ham og omfavnede ham. Det gik op for hende, hvad nu hvis han ikke kunne huske hende? Det kunne være pinligt. "Du kan godt huske mig, igås Jake?" Spurgte hun og rødmede let. Hun trak sig lidt væk fra ham og tog noget hår bag øret.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFrem & tilbage - Jake. Empty
IndlægEmne: Re: Frem & tilbage - Jake.   Frem & tilbage - Jake. Icon_minitimeTirs 17 maj 2011, 23:51

Jake gengældte kort hendes forvirrede blik inden hun så ud som om hun genkendte ham og løb imod ham. Okey de kendte altså hinanden. Jake krammede hende hurtigt igen og synes at han kunne huske lidt at han havde mødt hende. "Jo da! du er....Mi. " Begyndte han og kløede sig lidt i håret for at vride det sidste ud "Mi,..Mi..." fortsatte han og kiggede undersøgende på hende, han havde vidst mødt hende på en legeplads en gang, men hendes navn var helt væk.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFrem & tilbage - Jake. Empty
IndlægEmne: Re: Frem & tilbage - Jake.   Frem & tilbage - Jake. Icon_minitimeOns 18 maj 2011, 00:01

”Mi? Ra!” Smilede hun ”Mira,” Hun kiggede rundt og undrede sig lidt over hvad han mon lavede her ”Hvad laver du dog her?” spurgte hun og smilede sødt. Hun satte sig ned på gulvet. Heldigvis stod de et sted hvor folk ikke gik. Det var ude i siden. Hun trak lidt ned i sin kjole. ”Nåmen hvordan går det så? Og hvordan går det med kærligheden?” Smilede hun stort og kiggede ned på gulvet foran sig og hentydede til at han skulle sidde ned. Hun samlede benene op under sig og hostede kort. Hun lavede et ’Justin bieber’ flip så hendes hår sad ordenligt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFrem & tilbage - Jake. Empty
IndlægEmne: Re: Frem & tilbage - Jake.   Frem & tilbage - Jake. Icon_minitimeOns 18 maj 2011, 00:38

jake slog hånden i panden, selvfølgelig Mira. Nu kunne han godt huske det. "Nårrr ja" sagde han så og skød hende et skævt smil. "Jeg skulle mødes nogle andre dæmoner" svarede han hurtigt og satte sig ned overfor hende og vilede armene på knæende. "Hvad med dig?" fortsatte han og nikkede imod hende. Han kiggede lidt omkring for at se om han kunne få øje på nogen af de dæmoner han havde snakket med, men de var pist væk. "Det går vel som det altid har gjort" svarede han og fik et væmmelsesfyldt blik da hun nævnte kærlighed. Sådan noget havde aldrig tiltalt ham. "Du ved, mig og kærlighed er ikke ligefrem på talefod" svarede han og kløede sig lidt i det sorte hår.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFrem & tilbage - Jake. Empty
IndlægEmne: Re: Frem & tilbage - Jake.   Frem & tilbage - Jake. Icon_minitimeOns 18 maj 2011, 00:52

Hun smilede og nikkede kort til ham "Hmm, jeg ved det faktisk ikke. Jeg manglede vel bare noget at lave.. Ville ikke sidde hjemme," Smilede hun og kiggede rundt "jeg ved godt det nok ikke er det bedste sted og tage hen hvis man keder sig," Smilede hun og kiggede ned i jorden. Hun drejede kort hovedet mod glasmuren og så et fly lette lidt længere henne. Hun smillede kort og kiggede til tilbage på Jake. Hun trak kort på skuldrene og fniste.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFrem & tilbage - Jake. Empty
IndlægEmne: Re: Frem & tilbage - Jake.   Frem & tilbage - Jake. Icon_minitimeOns 18 maj 2011, 01:00

Jake trak på skuldrende og lænede sig lidt tilbage "Her er da i det mindste meget at se på." svarede han og rystede på hovedet hvorefter han begyndte at studere hende lidt igen. Hvor lang tid var det mon han sidst havde set hende? hun så ikke meget ældre ud end dengang, hun så ud til kropsmæssigt at være et par år yngre end ham, men ikke meget. "Hey! hvad fniser du af?!" grinede han da hun begyndte at fnise.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFrem & tilbage - Jake. Empty
IndlægEmne: Re: Frem & tilbage - Jake.   Frem & tilbage - Jake. Icon_minitimeOns 18 maj 2011, 01:12

"Intet," Smilede hun og rullede uskyldigt med øjnene. Hun kiggede rundt. Hun syntes der var begyndt at komme for mange mennesker "Vil du med et andet sted hen? Der er begyndt at komme mange mennesker?" sagde hun og betragtede ham nøje. Hun sukkede kort og tænkte sig om.. Hvor kan de overhovedet tage hen? "Har du nogen idé om hvor?" Spurgte hun og trak kort på skuldrene.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFrem & tilbage - Jake. Empty
IndlægEmne: Re: Frem & tilbage - Jake.   Frem & tilbage - Jake. Icon_minitimeTors 19 maj 2011, 00:03

Jake rejste sig op igen med en elegant bevægelse efter at have siddet der i nok ikke mere end et par sekunder. han så sig omkring imens han follede armene over kors, for mange mennesker alle steder, det gav ham på en måde kvalme. "Jo lad os gå" svarede han og begyndte at gå i en random retning. "hmm hvor vores ben nu føre os" fortsatte han og vendte hovedet imod hende med et skævt smil. Der var ikke mange steder at gå hen, men de skulle vel nok finde noget.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFrem & tilbage - Jake. Empty
IndlægEmne: Re: Frem & tilbage - Jake.   Frem & tilbage - Jake. Icon_minitimeTors 19 maj 2011, 01:18

Hun betragtede ham mens han rejste sig op. Hun smilede kort og rejste sig op efter ham ligeså elegant. Hun kiggede sig omkring før hun opdagede Jake allerede var på vej væk. Hun satte kort i løb efter ham. Hun satte farten ned da hun nåede op ved siden af ham "Vi kan sidde os på en båd og sejle til en af byerne?" Spurgte hun med et smil og kiggede ned mod bådene hvor folk hele tiden gik på skibet og fra skibet.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFrem & tilbage - Jake. Empty
IndlægEmne: Re: Frem & tilbage - Jake.   Frem & tilbage - Jake. Icon_minitimeOns 25 maj 2011, 00:18

Jake slog blikket ned imod bådhavnen da hun sagde noget "Slet ikke en dårlig ide" svarede han og gav hende et kort smil, nået han normalt ikke plejede at gøre, men nu var han jo i godt selvskab så hvorfor ikke. Heldigvis var de ikke mere end en etage eller 2 oppe så det ville ikke tage så lang tid at komme derned. "Jamen så lad os da gå" afsluttede han pog drejede hen imod en elevator der utroligt nok var fri for mennesker.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFrem & tilbage - Jake. Empty
IndlægEmne: Re: Frem & tilbage - Jake.   Frem & tilbage - Jake. Icon_minitimeOns 25 maj 2011, 01:39

Hun smilede sødt og fulgte ham med sit blik da han var på vej mod elevatoren. Hun fulgte efter ham og trykkede på knappen til elevatoren. Hun lænede sig afslappet op ad væggen og betragtede ham nøje. Døren åbnede kort efter. Hun gik ind i elevatoren og trykkede på knappen så den kørte ned. Hun smilede til ham og ventede på døren åbnede.. Hun gik hen mod skibene og ventede på jake "Hvor skal vi tage hen?" Spurgte hun smilende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFrem & tilbage - Jake. Empty
IndlægEmne: Re: Frem & tilbage - Jake.   Frem & tilbage - Jake. Icon_minitimeOns 25 maj 2011, 03:19

Jake fulgte hurtigt med englen ned til bådende og hun som synes at være i utroglig godt humør og det smittede vel lidt af. "Jeg har hørt at der er en forårsparade i La Sunisha idag?" Svarede han og nikkede hen imod båden der førte imod La Sunisha, den ville sejle om et par minutter. Det kostede godt nok lidt penge at komme med, men de kunne jo altid snige sig ombord. "Hvad siger du?" AFsluttede han med et skævt smil.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFrem & tilbage - Jake. Empty
IndlægEmne: Re: Frem & tilbage - Jake.   Frem & tilbage - Jake. Icon_minitimeOns 25 maj 2011, 03:37

Hun smilede og kiggede mod bådene. Hun fik øje på båden mod La Sunshine "Jeg er med," Smilede hun "Vil du betale eller sniger vi?" Små hviskede hun og smilede sødt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFrem & tilbage - Jake. Empty
IndlægEmne: Re: Frem & tilbage - Jake.   Frem & tilbage - Jake. Icon_minitimeOns 25 maj 2011, 05:10

Jake hævede diskret det ene øjenbryn ved hendes svar, "Jeg troede ikke i engle gjorde sådan noget" svarede han og bed sig i læben for ikke at grine "Men jeg betaler ikke så det er vel vores eneste udvej" afsluttede han og tog hurtigt fat i hendes håndled imens han begyndte at gå imod båden, de kunne nok godt hoppe over på den, eller han kunne med sin dæmon adræthed og hvis hun ikke kunne måtte hun vel bæres over.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFrem & tilbage - Jake. Empty
IndlægEmne: Re: Frem & tilbage - Jake.   Frem & tilbage - Jake. Icon_minitimeOns 25 maj 2011, 07:16

Mira stoppede kort op og trak Jake lidt væk fra alle andre "Jake, jeg kan flyve. Jeg kan sagtens bære dig," Sagde hun og smilede kort mens hun betragtede hans ansigt som lyste op ad solen "Det vil være en del lettere. Så skal vi ikke betale en masse hvis vi bliver busted," Smilede hun og smilede frækt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFrem & tilbage - Jake. Empty
IndlægEmne: Re: Frem & tilbage - Jake.   Frem & tilbage - Jake. Icon_minitimeFre 27 maj 2011, 05:01

Jake viftede ligegyldigt med hånden med en "pffft.." lyd. "Og hvis nogen så ser dine vinger?" gav han igen og gengældte hendes smil. "Desuden ville det såre min mandige stolthed.." konstaterede han til sidst og så tænksom ud inden han hurtigt slog ud i et skævt smil for at sige at det var for sjov det sidste. "Men det må du om, jeg lister mig omborg" afsluttede han og begyndte at gå imod båden inden han vendte sig rundt og kiggede spørgene på hende for at se hvad hun ville gøre.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Frem & tilbage - Jake. Empty
IndlægEmne: Re: Frem & tilbage - Jake.   Frem & tilbage - Jake. Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Frem & tilbage - Jake.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Sheria :: Lufthavnen-
Gå til: