The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 En helt almindelig dag - Cornelius

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstEn helt almindelig dag - Cornelius Empty
IndlægEmne: En helt almindelig dag - Cornelius   En helt almindelig dag - Cornelius Icon_minitimeTirs 24 maj 2011, 06:12

Dato: IRL
Årstid: Forår/Sommer
Dag: IRL
Tid: Omkring 09:45
Sted: I et klasselokale på Sheria High School
Vejr: Det er blæsende, dog lunt, og solen skinner lystigt.
Omgivelser: Et tomt klasselokale, der virker meget indholdsløst uden mennesker.

Susan var i skole. Det var nu ikke noget nyt, for det var hun hver dag. Hun var ikke typen, der pjækkede fra timerne, selvom hun følte sig nok så sløj og træt. Hvilket hun gjorde i dag. Hun var meget træt, måske fordi hun havde siddet op med en aflevering det halve af natten. Den sidste aflevering for i år. De fik jo snart læseferie alle sammen, og selvom hun ikke skulle til mange eksaminer her på første år, så så hun alligevel frem til det. High School var hårdere end hun havde forventet.
Det havde netop ringet ud til frikvarter, men Susan havde undskyldt sig overfor sine veninder med, at hun var for træt og var derfor blevet i klasselokalet. Hun sad stadig på sin plads, med sin computer slået op foran sig. Hun lavede intet bestemt på den, surfede bare lidt rundt. Hun rynkede brynene, da solen brød gennem vinduet og rejste sig hurtigt for at trække gardinet for. Det medførte en dunkel belysning i lokalet, men til gengæld kunne hun rent faktisk se, hvad der foregik på computerskærmen. Det var svært, hvis lyset stod lige ind på skærmen.
Susan kastede et blik op på uret, der hang på væggen, og sukkede stille. Tiden sneglede sig af sted, når man var alene. Hun havde glemt, hvad deres næste timer var, så hun gav sig i mangel af bedre til at rode efter sit skema i tasken.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEn helt almindelig dag - Cornelius Empty
IndlægEmne: Re: En helt almindelig dag - Cornelius   En helt almindelig dag - Cornelius Icon_minitimeTirs 24 maj 2011, 06:32

Endnu en mandag men det var nu fint så ku man tjene lidt penge igen, en lidt ældre lære sad på lærerværelset ved et bord hvor andre kollegaer også sad dog fulgte denne mand ikke med i samtalen faktisk sad han helt væk i sine tanker og age derfor ikke mærke til at alle nu så afventende på ham nok fordi de havde spurgt om hans mening, denne mand hed Cornelius en af de meget dygtige lære som de fleste piger ku li da hans krop var flot, han underviser på næsten alle årgange i fagene religion, samfundsfag og historie det havde han nu også en god grund til da han var en smule tronende nok fordi den gang han levede rigtige havde været munk en højtstående munk men han blev dræbt, dog gav gud ham en ny chance og lod ham leve igen dog nu som engel, corn var en høj muskuløs mand med vaskebræt og det hele, hans hud var lys og hans øjne olivengrønne imens hans hår var mørkebrunt samt klippet kort desuden havde han skægstubbe dog ikke overdrevet men velplejet¨, han var som altid iført en skjorte dog var den i dag lysegrå samt at den stod åben så en sort undertrøje ku ses samt hans mavemuskler var ret så tydelige, om halsen hang en sølvkæde hvor et kor sad på udover det havde han et par sorte jeans og et par lædersko i sort. Cornelius vågnede lidt op og så undrende på lærerne før han rejste sig op"i må have mig undskyld jeg vil gå ned og forberede til næste time"sag han roligt før han tog sin sorte taske fra gulvet og forlod lokalet for at gå ned mod det lokale han sku undervise i(der hvor du er), efter kort tid stoppe han op foran døren for så at åbnende den før han trådte ind og satte sig ved skrivebordet uden rigtigt at se pigen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEn helt almindelig dag - Cornelius Empty
IndlægEmne: Re: En helt almindelig dag - Cornelius   En helt almindelig dag - Cornelius Icon_minitimeTirs 24 maj 2011, 06:56

Susan havde fundet sit skema, og havde fundet ud af, at hendes næste timer var i samfundsfag. Det fik hende til at smile en smule. Ikke kun fordi hun syntes, at samfundsfag var et herligt fag, hvor man rigtig kunne få lov at diskutere, men også fordi hun godt kunne lide læreren. Han var ikke blandt de yngste undervisere på skolen, men alligevel, hvor gammel var han? 30?
Susan vidste, at mange af pigerne på skolen havde et godt øje til ham, og hun ville da også lyve for sig selv, hvis ikke hun indrømmede, at han da var charmerende. Mere end de kunne folk ikke få hende til at sige, selvom hendes veninder havde brugt mange timer på at forsøge at lokke ud af hende, hvad hun virkelig syntes om ham.
Susan var vendt tilbage til computerskærmen, hvor hun efter lidt tid loggede ind på en chatside, som hun mest brugte til tidsfordriv. Man skulle ikke være online særlig længe, før et lille vindue poppede op med et tilbud fra en eller anden sexgal fyr. Susan syntes, det var sjovt at lege lidt med dem, uden på nogen måde at vise sig selv, selvfølgelig. Der var simpelthen nogen, der var alt for desperate.
Det gav et sæt i hende, da døren ind til klasselokalet gik op, og Cornelius kom ind. Hun så forskrækket op på(hendes hjerte sprang et slag over, da hun så ham), og faldt derefter til ro igen.
”Godmorgen.” mumlede hun lavt, da hun var sikker på, det var sådan noget, der blev forventet af eleverne. Man skulle hilse ordentligt på lærerne.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEn helt almindelig dag - Cornelius Empty
IndlægEmne: Re: En helt almindelig dag - Cornelius   En helt almindelig dag - Cornelius Icon_minitimeTirs 24 maj 2011, 07:07

Cornelius fandt en bog frem fra tasken samt et par hefter med notater og hans penalhus hvorefter han lage det på bordet, det gav et sæt i ham da han hørte en stemme dog uden det ku ses han løftede hovedet og så mod stemmen hvorefter han smilede let da han ku genkende eleven en af dem der faktisk ikke pjække" godmorgen "svarede han roligt hvorefter han slog op i sin bog og skimte siderne for at finde det han sku bruge, Corn var en charmerende men også eget høflig mand som også bar han på megen viden, desuden så man ham aldrig i dårligt humør, de andre lære vidste at mange puger ku li ham men når de spurgte hvordan han havde det med det trak han altid blot på skuldrene nogle af de kvindelige lære var også ret lun på ham men igen havde rigtig fanget hans interesse. cornelus smildte sort da han fandt den rigtigt side han læste det kort hvorefter han lod bogen ligge åben imens han rejste sig op og strakte sig let"nå har du haft en god weekend ?"spurgt han venligt timens han gik et par skridt hen mod hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEn helt almindelig dag - Cornelius Empty
IndlægEmne: Re: En helt almindelig dag - Cornelius   En helt almindelig dag - Cornelius Icon_minitimeTirs 24 maj 2011, 07:42

Susan havde længe vendt blikket tilbage til sin computer, mens hun hørte læreren rumstere rundt med sine ting og sager. Han havde vel en del, han skulle have forberedt, formodede hun i tankerne, og derfor overraskede det hende også, da han pludselig talte til hende igen. Om hun havde haft en god weekend? Jah, det havde hun vel.
”Det har jeg, ja..” lød hendes svar, idet hun så på ham med et lille smil. ”Jeg er lige flyttet i lejlighed.” uddybede hun sit svar, og lukkede stille computerskærmen ned, inden hun trak sig op at sidde på stolen ryglæn. Hvis han ville have en sludder for en sladder, så skulle hun nok give ham det.
”Hvad med dig selv?”
Susan anede intet om lærernes liv uden for skolen, og det er normalt et af hendes principper, at man ikke skulle lære lærerne at kende privat. Sommetider gjorde hun meget ud af at understrege det elev/lærer-forhold, hun vidste, hun havde med lærerne, men der er jo ingen regel uden undtagelser.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEn helt almindelig dag - Cornelius Empty
IndlægEmne: Re: En helt almindelig dag - Cornelius   En helt almindelig dag - Cornelius Icon_minitimeTirs 24 maj 2011, 07:56

Cornelius satte sig roligt på hendes bord imens han let betragte hende køn var hun da det ku han se, han smilede svagt til hendes svar"det lyder da godt, er det så her i nærheden?"spurgt han roligt hvorefter han kort så rundt, han havde det fint nok med at snakke med sine elever faktisk gav det mere respekt og det nød han fuldt ud og nu hvor han havde gjort klar ku han vel lige så godt få tiden til at gå, han tænkte lidt over sit svar men rømmede sig så let"ikke den bedste, min ene hunde har haft det skidt men det går bedre" svarede han let hvorefter han trak svagt på skulderen, han ejede tre hunde en stor grand danois blanding samt en dalmatiner og en engelsk bulldog det var bulldoggen der havde haft det skidt men den var nu rask igen heldigvis for det var skam kun en hvalp på 13 uger, han kørte let en hånd i gennem sit hår på en måde som fik ham til at se lidt fræk ud dog uden han tænkte over det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEn helt almindelig dag - Cornelius Empty
IndlægEmne: Re: En helt almindelig dag - Cornelius   En helt almindelig dag - Cornelius Icon_minitimeTirs 24 maj 2011, 08:12

Susan rynkede let brynene, da han satte sig på hendes bord. Bare sådan. Det var en gerning, der indikerede venskab mere end autoritet. Hun ville på én gang gerne se ham rejse sig fra det igen, men på den anden side måtte han for hendes skyld gerne blive siddende.
”Lige rundt om hjørnet.” bekræftede hun hans svar med et oprigtigt smil. Hun var godt nok kun 17 år, men hun havde længe villet flytte ud, væk fra forældrene. Det skulle blive så rart at kunne få besøg uden at have dem hængende over sig.
Hun så på ham igen, da han fortalte om sin weekend.
”Nej da.” Det var tydeligt, at han nu havde hendes fulde opmærksomhed. Hun kunne måske nok foregive ikke at være interesseret i ham, men hun havde altid haft en forkærlighed for dyr, som hun ikke kunne skjule.
”Hvad var der med ham? Hende? Den?” Hun hævede spørgende brynene, oprigtigt bekymret.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEn helt almindelig dag - Cornelius Empty
IndlægEmne: Re: En helt almindelig dag - Cornelius   En helt almindelig dag - Cornelius Icon_minitimeTirs 24 maj 2011, 08:31

Cornelius smilede stort af hende svar"det var skam super" svarede han let hvorefter han lavede et let suk"Boss min Engelsk bulldog å 13 måneder, han havde vidst ondt i det ene ben men det er gået over nu heldigvis, lige nu klar han sig fint derhjemme han er jo ikke alene"sag han lidt mere roligt dog ku man fornemme at Cornelius havde været nervøs men nu var han dog mere rolig desuden passe hans to andre hunde på den så han var ikke urolig dog glæde han sig til at komme hjem og få en god lur, han betragte hende roligt før han rejste sig op"nå men timen starter snart så jeg må lige gøre det sidste klar"sag han let hvorefter han gik op til sin plads og i det han satte sig ned ringe det ind og eleverer begyndte at strømme ind, da alle var samlet rejste han sig op og klappe i hænderne for at få ro, dog var der en dreng der stadig snakke men han stoppe hurtigt efter at han så Corns faste blik"idag skal i skrive en stil om hvordan samfundet her i landet har ændret sig igennem tiden, i må bruge pc men husk nu at ikke skal kopie4r alt"svarede han let før han satte sig ned igen og åbnede sit hæfte for at skrive notater"den skal afleveres fredag"tilføj han kort hvorefter eleverne begyndte at finde deres ting frem. Cornelius var en dygtig lære og man ku tydeligt se at han havde styr på sine børn.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEn helt almindelig dag - Cornelius Empty
IndlægEmne: Re: En helt almindelig dag - Cornelius   En helt almindelig dag - Cornelius Icon_minitimeTirs 24 maj 2011, 09:13

”Det er godt at høre.” medgav Susan med et lille nik, for at understrege sin pointe. Hun fornemmede han nervøsitet, men fornemmede samtidig, at det var ovre nu. Så var der heller ingen grund til, at hun var bekymret.
Susan lod sig glide ned på stolen igen, da det ringede ind og åbnede sin computer endnu engang. Den var vældig god at tage noter på, og hun havde da også så rigeligt af dem. Til slut i 3.g var hun sikker på, hun ville få brug for noget mere plads. Da hun hørte, hvad deres opgave gik ud på, smilede hun. Susan kunne godt lide at skrive stil. Mest fordi, hun var god til det.
En af hendes veninder satte sig ved siden af hende. Veninden skulle skrive i hånden, men inden da havde hun lige en kort bemærkning til Susan. Den blev griflet ned på bordet mellem dem: Gosh, han er lækker!
Susan smilede bare vidende og gav sig til at skrive på computeren.
”Hvor mange sider vil du have, sir?” Hun så kort op på ham over skærmen på computerens, mens hun afventede hans svar.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
En helt almindelig dag - Cornelius Empty
IndlægEmne: Re: En helt almindelig dag - Cornelius   En helt almindelig dag - Cornelius Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
En helt almindelig dag - Cornelius
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Sheria :: Sheria high school-
Gå til: