The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Tid til sig selv (alucard)

Go down 
Gå til side : 1, 2  Next
ForfatterBesked
Gæst
Gæst



Tid til sig selv (alucard) Empty
IndlægEmne: Tid til sig selv (alucard)   Tid til sig selv (alucard) Icon_minitimeTirs 07 jun 2011, 06:06

S-Dreins Mountain
T-23:30
O-hvad der er på bjerge
P-flade skov, en tanktop i farven hvid og par slidte jeans.
V-Lunt og sommeragtigt drog mørk

Maya havde vandret i bjergene i flere timer og nu var det blevet mørkt. Hun havde sat sit lyse hår op i en stram hestehale. Hun havde allerede fået sat sit telt op. Hun elskede at vandre og havde gjort det tit da hun boede hjemme. Hun sukkede svagt idet den blåe himmel var erstattet af stjerne og en meget bleg måne. Maya havde havde altid følt sig tiltrukket af natten og dens liv. Hun følte sg tit forbigået og holdte sig mest for sig selv, hun fandt sin blok frem og begyndte at tegne. Mayas liv var endelig begyndt at blive fantatisk. Hun havde job og kunne betale for sin engen lejlighed. Hun betragtede kort månen for sikker sig at den stadig var der. Hun følte sig beroligt når månen var der, nærmest som en ven. Hun lod atter sit blik falde på blokken. endelig havde hun fundet et sted hvor hun kunne være sig selv. Som hun rigtig var.

Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst



Tid til sig selv (alucard) Empty
IndlægEmne: Re: Tid til sig selv (alucard)   Tid til sig selv (alucard) Icon_minitimeTirs 07 jun 2011, 06:24

//spiller i pigeform i dag//

En lille person på 1,55 kom gemmen skoven hun var her for at jage og der var ikke så meget af jage her ud over de dyr som live i skoven eller hvis man var heldig var der menneske som kun hun få varmet blod fra da dyr hurtige blive kolde før hun være færdig med og drikke og der var ikke en ting der var mere slem end koldt blod. Pigen her havde hår som var kort klippet da hun havde gjort det af med det lang i forhold normale og derfor så hun nu mere ud som en dreng end den lille pige hun var, eller pige og pige hun var en fuld voksens han vampyr som havde den særlig evne at hun selv ville kun styr hvornår hun var mand og hvornår hun var kvinde.
Hun smilede for sig selv mens hun ind i mellem rettede på det hvid jakkesæt som hun havde på og unde på det sat en lang hvid jakke mens hun havde håret fri i luften da hun ikke brød sig om af have det sat op da de minde hende om hvordan hun var blive vampyr, hun lod smilet forsvinde mens hun hørt lyde af hendes mave og mærkede trøsten der var i en vampyrs hals når man ikke havde fået blod i en del uger, hun sukkede stille og duftede så et mennesker som var her i skoven og et nyt smile dukkede frem på hendes læbe *så behøver jeg ikke dyr i nat* tænkte hun glad mens hun lavede en smule halv lalleglad måde og gå på, det gik videre gemmen skoven og hun begynde og kun se hvor mennesket var hen..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst



Tid til sig selv (alucard) Empty
IndlægEmne: Re: Tid til sig selv (alucard)   Tid til sig selv (alucard) Icon_minitimeTirs 07 jun 2011, 06:33

Maya anede ikke at der snart ville komme nogle og forstyrre, hun havde ikke nået at samle brænde, så bål havde hun ikke noget af. Hun betragtede svagt himmlen før hun smed blokken fra sig. Hendes mave begyndte at rumle. Hun fandt sin taske frem så hun kunne få nogle kiks som hun havde pakket ned. Hun fik dem op og åbende pakken, hun trykkede en smule før hun smed pakken fra sig så hun kunne ligge på jorden kigge op den blege måne. Hun faldte ret hurtigt i søvn. Hun mumlede svagt søvne og der var nærmest noget idylisk over at se hende ligge under den åben natte himmel.

// det er bare iorden//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst



Tid til sig selv (alucard) Empty
IndlægEmne: Re: Tid til sig selv (alucard)   Tid til sig selv (alucard) Icon_minitimeTirs 07 jun 2011, 06:46

Pigens eller fyrens navn var Alucard og hun var en 600 år gammel vampyr selv om der ikke var de stor tegn på alderdom hos hende, hun kun se telt hvor der var et menneske og hun gik stille som en vampyr nu kun selv om man let ville kun se hendes røde øjne da de lyst frem i natten.
Hun gjord ingen tegn på og være for stille og man ville let kun hør hendes gang gemme blade og gren som nu var på jorden og hun var nu helt hen ved hulet op til himlen og det var samme sted som hvor telt var, hun kiggede sig kort om mens hun kun duft mennesker som var der inden og hun ikke stille og roligt hen til et gammelt træ som var vældet på grunde af lynet eller en storm.
Hun lod sig dumpe ned på træet mens hun kiggede rundt i mørke som var som dag i hende øjne hun kun let se alle farve rundt om hende mens hun roligt trak veje ind i mellem for at hold menneske rolle som hun havde være på i en del år ude af tænke over det, en lille nynnende kom fra hende mens hun vippede med bene og hun ventede for se om menneske ville opdaget hende..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst



Tid til sig selv (alucard) Empty
IndlægEmne: Re: Tid til sig selv (alucard)   Tid til sig selv (alucard) Icon_minitimeTirs 07 jun 2011, 07:01

Maya sov i et stykke tid, men vågnede med et sæt da der var nogen som begyndt nynne, hun kiggede sig forvirret rundt. Hun skyndte sig at krype ind i sit telt " er der nogen?" spurgte hun og fumlede efter sin lommelygte. Hun overvejede om hun bare skulle blive i sit og blev i teltet. Hun kiggede ud af åbeningen for se oim der var nogen. Hun bed svagt læben. Teltet var sølle beskyttelse, men hun overvejede om hun skulle løbe. Hun gik ud af teltet og løb i den anden retning af nynnen, hun måtte finde et sted hvor hun var bedre beskyttet. Hun vidste ikke hvorfor hun følte sig bange, men det gjorde hun. Hun kunne ikke se noget på grund af mørket og faldte i en gren og slog hul på sin albue.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst



Tid til sig selv (alucard) Empty
IndlægEmne: Re: Tid til sig selv (alucard)   Tid til sig selv (alucard) Icon_minitimeTirs 07 jun 2011, 07:09

Alucard kom med en pige latter da han os lavede stemmen om når han gik over til og være pige *ihh en og jage det bliver sjovt* tænke hun stille mens hun sat efter mennesker da hun var meget hurtige i forhold til mennesker, der var kun en race som var som vampyr og det var dæmoner selv om hun ikke havde en mødt dæmon i nu men hun ville gerne hvis hun kun kom til det.
Han kom tæt på mennesker "hvem her det bare en lille pige" sagde hun med krystalklager stemme mens hun ikke havde så meget fart på som hun havde haft før, hun lavede stadig et lille smile og hun kun l duft det varm blod der var ind i det her menneske..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst



Tid til sig selv (alucard) Empty
IndlægEmne: Re: Tid til sig selv (alucard)   Tid til sig selv (alucard) Icon_minitimeTirs 07 jun 2011, 07:20

Maya ømmede sig inden hun kom op på benene igen og forsatte, den røde væske løb stadig ned af hendes arm. Hun kunne høre en latter, som gjorde hende mere bange. Hun var som et opskræmt dyr. Hun mærkede hvordan blodet, løb hutigere i hendes åre. Hun måtte væk. Hun sukkede svagt, hun havde ikke en synderlig god kondi og hun måtte stoppe for at få vejret. Hun rev vejret ned lungerne som skreg efter luft, hun havde sidestik og det gjorde forfærdlig ond i hendes tilsyrede muskler. Hun kunne ligeså godt give op hun ville ikke kunne slippe, hun havde valgt et dumt sted at campere. Hun satte sig ned med ryggen hvilende op af meget tyk træstamme. det ville ikke vare ret længe før pigen ville finde hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst



Tid til sig selv (alucard) Empty
IndlægEmne: Re: Tid til sig selv (alucard)   Tid til sig selv (alucard) Icon_minitimeTirs 07 jun 2011, 07:25

Alucard kom tæt på hende "giver du op det var da kedeligt" sagde hun med den blide stemme og hun kom nu helt tæt på hende så lommeløgtenes lys var på hende "og her havde jeg eller ventede mere" sagde hun lidt efter mens hun lavede et lille pige smile som ikke så farligt ud på nogle måde, hun sat sig ned over for hende "men sådan kan det vel os være" mumlede hun og hun slap ikke blikket fra hende da hun jo ville være hurtige på bene hvis det nu var at hun ville løbe igen..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst



Tid til sig selv (alucard) Empty
IndlægEmne: Re: Tid til sig selv (alucard)   Tid til sig selv (alucard) Icon_minitimeTirs 07 jun 2011, 07:46

Hun havde imens den lille pige havde snakket fået fat i en tryk gren og svingede den nu imod pigen " lad mig være" gispede hun idet ssmerten fra hendes arm som havde givet et knæk nu var blevet brækket. Hun gispede igen da hun ikke anede om grenen havde gjort hende noget, men den måde hun havde snakket til hende gjorde hende bange. Drog var maya meget større end hun var. maya rykkede så langt væk fra pigen som hun kunne idet pigen stod foran hende. Hun rev stadig efter vejret imens hun stadig knugede grenen ind til sig, hun havde ikke andet at forsvare sig med, men hun overvejede sit næste træk " hvorfor giver du ikke op med det du har gang i?" spurgte hun og kunne lige så advare pigen. Maya kunne godt forsvare sig og det havde hun også tænk sig.
Det var kun svage folk der løb, men bange var hun. det virkede forkert at hun skulle være bange for den lille pige, men hendes instinkter sagde at hun skulle passe på for denne her pige var ikke helt normal.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst



Tid til sig selv (alucard) Empty
IndlægEmne: Re: Tid til sig selv (alucard)   Tid til sig selv (alucard) Icon_minitimeTirs 07 jun 2011, 07:56

Alucard klukkede i sted for en latter "hvorfor skulle jeg? for kom med en god grunde" sagde hun mens hun kiggede på hende og hun hørt den høje lyd af hende arme der brækkede, det var en meget høj lyd i vampyr øre og hun havde lyst til og rive sig i sin øre, hun kom med en til latter mens hun kiggede på hende og hun kiggede så på blod fra hende arme "jeg vil jo bare have lidt blod" sagde hun med den klager pige stemme og hendes øjne var som lukket på blodet..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst



Tid til sig selv (alucard) Empty
IndlægEmne: Re: Tid til sig selv (alucard)   Tid til sig selv (alucard) Icon_minitimeTirs 07 jun 2011, 08:07

Hun skar en grimasse da hun nævnte Blodet som løb ned af mayas arm, hun bakkede bagud og forsatte rundt om stammen " mit blod?" spurgte hun fra den anden side af træstammen. Hun anede ikke at pigen som ville havde hendes var en vampyr. Hun rejste sig med noget besvær op og løb igen, hun spurtede til hun fandt et efterladt hus og løb hen hen til døren. hun vidste at pigen ville være lige nærheden hun smækkede døren i, hun fumlede med døren og fik den til sidst låst. hun gik ind på toiliet og låste også den dør, hun prøvede at åbene for vandet, men der var intet i hanen. Hun satte sig i det fjerneste hjørne som var længest væk fra døren.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst



Tid til sig selv (alucard) Empty
IndlægEmne: Re: Tid til sig selv (alucard)   Tid til sig selv (alucard) Icon_minitimeTirs 07 jun 2011, 08:12

http://browse.deviantart.com/?q=Girlycard%20cosplay&order=9&offset=24#/d22lphf
//mig som lille pige bare så du har et billede af hvordan jeg ser ud//
//skal logge lære kom og smider mig ud sorry//

Hun sat igen efter hende men ikke med den samme fart som før da hun gerne ville leget med sti bytte og da hun kom frem til den låste dør begynde hun bare og slå med alt den kraft der nu var i en vampyr, det tog et par slag før døren faldt til jorden ind i det forladet hus og hun gik stille og roligt hus "her kom jeg" sagde hun med den klager stemme mens hun begynde og lede efter hende..

Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst



Tid til sig selv (alucard) Empty
IndlægEmne: Re: Tid til sig selv (alucard)   Tid til sig selv (alucard) Icon_minitimeTirs 07 jun 2011, 08:23

Maya hørte døren falde til jorden, denne pige var overhovdet ikke normal. Hun sukkede svagt og trak vejret tungt, hendes hjerte bankede voldsomtl. Hun ville ikke død hun fandt et bruseren og satte sig der og rev forhænget for. Hun ville ikke død hun måtte komme væk her fra, tårende trillede svagt ned af hendes kinder. Hun frygtede for sit liv. Hvordan kunne det ende så galt. Hun bed svagt læben for at skjule sin hulken. Hun følte at det hele var håbløst. Hun håbede bare at pigen havde melidenhed.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst



Tid til sig selv (alucard) Empty
IndlægEmne: Re: Tid til sig selv (alucard)   Tid til sig selv (alucard) Icon_minitimeTirs 07 jun 2011, 08:58

Alucard lyttede bare med sin meget fine hør san og hun fangede let lyden af hendes hjerte der bakkede og et lille legesygt smile var frem på hendes læbe, hun gik hen mod døren til badværelse og begynde så bare og så den ned unde af bruge for mange kraft på det og det tog ikke den stor tid før den og var ned og ude billedet, "troede du at du ville kun slip fra en som mig" sagde hendes klager stemme mens hun kiggede på hende og hun blottede kort de hug tænderner som hun havde mens hun slikkede sig om munden unde og sige mere det havde være en lille sjov jagt for en gang skyl..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst



Tid til sig selv (alucard) Empty
IndlægEmne: Re: Tid til sig selv (alucard)   Tid til sig selv (alucard) Icon_minitimeTirs 07 jun 2011, 16:19

Hun turdte ikke sige noget, men hun var ikke klar til at give op, hun ville ikke miste noget af sit blod. Hun rettede op i ryggen før rejste sig. Hun ville give op hun ville kæmpe til sidste blodsdråbe. Hun fjernede forhænget. Hendes frygt var erstattet med form for kamplyst. Den lille pige kunne bare komme an, hun havde ikke set pigens hugtænder, men hun var også ligeglad hun ville ikke se de tænder som snart ville finde vej til hendes hals.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst



Tid til sig selv (alucard) Empty
IndlægEmne: Re: Tid til sig selv (alucard)   Tid til sig selv (alucard) Icon_minitimeTirs 07 jun 2011, 23:41

Hun lod hoved gå på skrå "så vi vil lege fint med mig " sagde hun kort mens hun gik bag ud og ind i den anden del af hus da der var mere plads end på det meget lille badværelse, et ondt smile var frem på hende læbe og hun kun næsten ikke vente selv om det var længe siden af hun havde været ud i en kamp med en dødelig..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst



Tid til sig selv (alucard) Empty
IndlægEmne: Re: Tid til sig selv (alucard)   Tid til sig selv (alucard) Icon_minitimeOns 08 jun 2011, 05:16

Maya fulgte efter hende, hun knyttede sine hænder så de blev helt hvide, Maya var træt af flygte. Hvis den lille pige ville lege så kunne de da godt lege, hvis det var det hun kaldte det. Hun fugtede svagt sine læber. Hendes ene arm dunkede, men hun var ligeglad. Drog vendte hun sit blik imod den nærmeste dør. Hvorfor var hun ikke bare blevet hjemme. Hun trak vejret dybt og følte sig underlig utilpas.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst



Tid til sig selv (alucard) Empty
IndlægEmne: Re: Tid til sig selv (alucard)   Tid til sig selv (alucard) Icon_minitimeOns 08 jun 2011, 05:24

Hun klukkede igen mens hun kiggede på hende "så kom an lille dødelig" sagde hun bare mens hun blotte dig hvid tænder og hun var klager på hvad end hun ville komme med da hun nok ikke ville kun dræbe hende eller os hun altid gør sig selv voksen uden og sige en lyd mens det ikke ville passe så god da hun ikke havde voksen tøj med her ud i natten..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst



Tid til sig selv (alucard) Empty
IndlægEmne: Re: Tid til sig selv (alucard)   Tid til sig selv (alucard) Icon_minitimeOns 08 jun 2011, 05:40

Maya bed sig i underlæben hvad mente hun med dødlig? Var hun ikke også dødelig, idet hun havde tænkt det fik øje på pigens spidse hjørnetænder. Hun mistede lysten til at slås, men ville alligevel ikke vise pigen at hun var svag. Mayas øjne blev små stikkende, dette her måtte bare være en drøm om lidt ville hun vågne og alt ville være godt igen " du kan ikke gøre mig noget" sagde hun da hun stadig troede at det var en drøm. Desuden var pigen også så meget mindre end hun var. Drog aldersforskellen ikke så stor, Maya gættede på pigen var mindst to yngre end hende selv. Hun fór hen imod pigen for at vælte hende og imens hun var nede ville Maya prøve at finde nogen hun kunne spørge om hjælp.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst



Tid til sig selv (alucard) Empty
IndlægEmne: Re: Tid til sig selv (alucard)   Tid til sig selv (alucard) Icon_minitimeOns 08 jun 2011, 07:14

Alucard kom med en lille pige latter før hun flyttede sig med en hurtig fart i forhold til hvad et menneske ville kun kom op med, hun lukkede hånden sammen og slog hende så bare i ryggenunder den fart som der nu var men hun lod ikke slaget være så kraftig som hvis hun havde være voksen "ikke hurtige nok" sagde hun kort mens hun klukkede igen..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst



Tid til sig selv (alucard) Empty
IndlægEmne: Re: Tid til sig selv (alucard)   Tid til sig selv (alucard) Icon_minitimeTors 09 jun 2011, 01:17

Maya kunne ikke mere, hun faldte sammen efter slaget, som kom fra pigen, hun lukkede øjene og lod sin krop trille en smule rundt. Hendes hår stak ud i flere totter rundt omkring. Hendes vejrtrækning var blevet mere hvæssende. Hun havde brug for hjælp, lægelig hjælp. Hendes krop føltes som den brændte hun villle bare gerne havde dette her marridt til holde op. Hun åbende sine øjne til sidst og kiggede på pigen. Hendes blik var ikke stikkende mere, hun kiggede istedet fo på pigen med et bønfaldende blik " vil du ikke godt være sød at hente hjælp" stønnede hun før hun retter begyndte på sin hvæssende vejrtrækning. Maya havde givet op, hvad der nu skulle ske var op til pigen. Maya håbede at hun ville skaffe hjælp, men var drog ikke helt sikkert. Hun lukkede øjene igen og gav sig bare hen til sin skæbne.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst



Tid til sig selv (alucard) Empty
IndlægEmne: Re: Tid til sig selv (alucard)   Tid til sig selv (alucard) Icon_minitimeTors 09 jun 2011, 23:29

"og hvorfor skulle jeg?" sagde hun med en kold klager stemme "for jeg ser ikke en grunde til det" sagde hun lidt efter mens hun gik tæt på hende og hun var helt hen ved hende unde af have bruge lang tid på det da hun gik hurtigt i forhold til mennesker, det lille smile var stadig på hende læber og man kun svag se hendes små barberblades skabe tænder da hun ikke gjord det stor af og gemme dem af vejen som normalt..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst



Tid til sig selv (alucard) Empty
IndlægEmne: Re: Tid til sig selv (alucard)   Tid til sig selv (alucard) Icon_minitimeLør 11 jun 2011, 03:59

Maya gav et dybt suk fra hun med sin sin raske arm begyndte trække sig hen imod døren, men det var ikke særlig hurtigt og for hver gang hun fik skubbet sig fremad gispede hun af smerte. Hendes krop brændte af smerte, men hun var alligevel ikke helt villig til give sin røde livsgivende blod fra sig, Maya havde mere brug for det end denne pige som ikke var normal overhovdet. Hun blev ved med at trække sig fremad, men måtte til sidst opgive " slå mig ikke ihjel" sagde hun og forsvandt ganske kort ind i trance lignede tilstand. Maya var stadig vågen, men hun stirrede bare tomt ud i luften. Nogle få sekunder efter kom hun til sig selv igen. Med en kræft angstengelse kom hun op sidde. Nu skulle bare op og stå så hun kunne komme væk. faktisk var meget tæt på døren, men hendes krop var så øm og hun var sikker på at hvis kom op ville hun ikke kunne løbe.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst



Tid til sig selv (alucard) Empty
IndlægEmne: Re: Tid til sig selv (alucard)   Tid til sig selv (alucard) Icon_minitimeSøn 12 jun 2011, 09:22

Hun lod kort tanken om det gå men det sagde hende ikke det stor da hun jo bare en dræber og ikke så meget anden her i det lange live som hun nu havde haft, han blottede kort de hvide tænderne mens hun kom en smule mere tæt på hende uden af sige en lyd "dræbe dig nej det gør jeg ikke jeg tager bare en smule af dit blod" sagde hun med den meget klager pige stemme mens hun kiggede på hende, hun blikkede en gang "og det bliver så lidt af du ikke ville opdag det" sagde hun kort efter mens hun stadig havde blikke på hende eller mere på det blod som løb fra hendes arm..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst



Tid til sig selv (alucard) Empty
IndlægEmne: Re: Tid til sig selv (alucard)   Tid til sig selv (alucard) Icon_minitimeTors 16 jun 2011, 02:23

Maya vidste ikke rigtigt hvad hun skulle sige det var som alt i hendes hoved var forsvundet, hendes tanker var bare som svag tåge, som bare forsvandt mere og mere. Hun stirrede kort på Alucard og så at stirrede på hendes arm hvor det den varme væske stadig flød. Hun bed svagt læben. Maya troede ikke på et ord af hvad Alucard sagde, hun rykkede sig en smule, men hun havde mere energi til kæmpe mere. Hun vendte sit Blik væk, hun ville bare havde dette her overstået " fint, men gør det hurtigt" sagde hun vendte stadig ikke sit blik imod Alucard.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content




Tid til sig selv (alucard) Empty
IndlægEmne: Re: Tid til sig selv (alucard)   Tid til sig selv (alucard) Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Tid til sig selv (alucard)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 2Gå til side : 1, 2  Next

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Werclare :: Dreins Mountain-
Gå til: