The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Back to school -Shannon

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstBack to school -Shannon Empty
IndlægEmne: Back to school -Shannon   Back to school -Shannon Icon_minitimeTors 16 jun 2011, 07:45

T: 7.50
S: undefor og i klassen..
O: Masser af elver som snakke og som er på vej ind til time da dagen skal til og begynde..
P: Sort t-shirt og sorte bukser og så har jeg min halv hansker på men elle ikke så meget anden og så en taske på ryggen..
V: solen skinder og der ikke så mange skyr på himlen og så det ca 20 grader varme i solen..
D: Torsdag

Skolen var ved og begynde men ikke helt for ham her da han var nye på det her sted og der ved skulle først hen og sige af han var ankommet så han ville kun få bøger og alt det anden der nu ville skulle klages, han havde prøvet det før og han ønskede enlig bare af han ikke skulle i gemmen det hele en gang til da det havde været et helvede og gå på high school.
Han sukkede uden en lyd før han gik ind på kontoret for af klager alt det han skulle end han kun kom til hans nye klasse som han ikke helt så frem til og se da han ville være skolens nu ting og drille, men på samme tid de kun alle samme bare kom an hvis det var for han var ikke som normale mennesker da han havde en særlig evne som altid var rundt om ham og den var ikke til og se af andre end ham, han kom en til en af de damer der var i kontoret og han snakkede kort med hende for af ville kun få listen over bøger og anden ting som han ikke havdedet stor for bruge i da han havde læst det hele mere end 20 gangen før han var kommet her til.
Han forlod kontoret for kom afsted for at måde hans klasse og på veje der hen stoppede ha op for se sig selv i spejlet fra glasset i vinduet, han havde kort eller halv kort sort hår mens hans hud var meget hvid som om han ikke havde være i solen i meget lang tid men det have ha nu heller ikke, hans tøj var sort som altid da han passede ret godt ind i punk verden mens hans øjne var sorte som natten i forhold til en normale brun som alle andre havde her i verden. Han kom hen til døren til klassen og han bankede roligt på før han gik ind..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBack to school -Shannon Empty
IndlægEmne: Re: Back to school -Shannon   Back to school -Shannon Icon_minitimeTors 16 jun 2011, 08:01

Solen havde indhentet, de lyse dag timer. Solen's stråler skimtede ned på en ung piges hvide hud. Den løse strop trøje gik hende hofterne. De lår-korte short's sad stramt om hende. Håret svang sig tilbage, mens farten på hendes cykel var hurtigt, hun ville helst ikke komme forsent til timen. Læren var vel begyndt at opfatte hende som den "UKLOGE" pige, men det var vel lærenes problem? Pedalerne kørte rundt, og rusten på kæden, gjorde at en rumlen kom. Tasken lå i cykelkurven, cykelkurven som var dekoreret af små, røde, lyserøde og gule blomster, det var vel hvad andre tænkte mode nu. Shannon var hendes navn, hun havde faktisk en halskæde rundt om halsen, den halskæde hvor hendes navn stod på. Endelig var hun ude foran skolen, og der var stadigvæk 10 minutter til klokken ringede. Det var først gang hun var kommet til tiden i lang tid. Hun trak cyklen ind i skurret og satte den fast til cykelstativet. Lidt efter låste hun cyklen, også kom et 'KLIK' og hun rev nøglen ud som smurt. Hun trak forsigtigt tasken op af cykelkurven og tog den på ryggen, tasken var en lyserød eastpak. Lidt efter stod hun ude foran klasse lokalet, en fyr stod der også, måske skulle hun vise sin venlige side? Hmm hun smilede venligt, og løftede hånden op i vejret " ny her?#" Spurgte hun og smilede svagt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBack to school -Shannon Empty
IndlægEmne: Re: Back to school -Shannon   Back to school -Shannon Icon_minitimeTors 16 jun 2011, 08:07

Han kiggede på hende med et meget hurtige blik "kan man god sige" sagde han mens han lod et roligt smile tag plads på læbe i forholdt til det pokerface han havde haft hele dagen over af skulle tilbage i skolen, "hvem er de så?"sagde han roligt mens han lukkede døren op og de kom ind i en meget larmen klasse *ikke igen* tænkte han kort mens han kiggede efter plads der ikke var taget men der var ingen i den stor klasse på ca 22 elver, han sukkede igen uden en lyd mens han kiggede på hende fra før og han sagde ikke mere for lidt tid mens han tænkte kort over om klasse larmet så meget normalt..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBack to school -Shannon Empty
IndlægEmne: Re: Back to school -Shannon   Back to school -Shannon Icon_minitimeTors 16 jun 2011, 08:12

Shannon så mere normal ud, smilet lå altid i hendes øjne. Hun kiggede lidt på den nye, han var vel en ny elev ' Skoleelev' " Jeg hedder Shannon, og er en fra den her klasse, og hvem er du så?" Spurgte hun, mens hun forsigtit gik ind i klassen * skønt at være tilabge i klassen* Tænkte hun med et smil, støjen var ikke lige så meget som den støj hun var vant til. Svagt smilede hun til dem hun holdte mest af i klassen. HUn havde ikke altid været den heldige med venner/ veninder, men da hun kom her til havde hun ikke haft den største besvær med det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBack to school -Shannon Empty
IndlægEmne: Re: Back to school -Shannon   Back to school -Shannon Icon_minitimeTors 16 jun 2011, 08:16

"navnet er Sebastian" sagdehan roligt mens han kigged på hende og så ud på de mange elver "jeg må heller vente på læren for jeg har ingen ide om hvor jeg skal side" sagde han mens hun stadig kiggede på hende og han ville nu ønske der var mere stille men mon ikke det var til og overlive, han kiggede ned i jorden mens hun så på hans tråde som var rundt om ham selv. De var ikke til og se af andre da de var hans særlig gave som han selv havde kaldt dem og han ventede bare på lære da hun let kun høre en der var på vej mod døren..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBack to school -Shannon Empty
IndlægEmne: Re: Back to school -Shannon   Back to school -Shannon Icon_minitimeTors 16 jun 2011, 08:22

Shannon nikkede lidt til ham, og så lidt på ham, inden hun vendte sig om og begyndte at gå mod sin plads. Et smil lå på hendes læber, da en af pigerne fra et andet bord, vendte sig om på sin stol, og begyndte at snakke om den seneste sladder. En smule fnidder, og grinen kom fra dem, inden hun så mod døren, der hvor Sebastian stod. Han så ud til at stå i sine egne tanker. Lyden af læren's høje stilleter var tydelig. Sjovt nok, havde de kvindelige lærer aktid højehæle på.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBack to school -Shannon Empty
IndlægEmne: Re: Back to school -Shannon   Back to school -Shannon Icon_minitimeTors 16 jun 2011, 18:21

Han hørt let lære bag døren og han gik hurtige til siden for ikke og blive ramt af døren når om lidt ville blive lukke op, han vendt sig roligt mod læren og han snakke kort med lære før han blive send ned i klassen til hans plads. Han gik halv unde af lave en lyd og da hun kom ned til hans plads som var ved side af en af de andre piger fra klasse, han lavede sit roligt smile da han ikke havde så meget anden og sige men han ville heller ikke var ond over for nogle selv om hans tråde dansede rundt om ham så var de stadig ikke til og af nogle andre i klassen..
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Back to school -Shannon Empty
IndlægEmne: Re: Back to school -Shannon   Back to school -Shannon Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Back to school -Shannon
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Sheria :: Sheria high school-
Gå til: