The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 At the River - Paaaaaandaaaa!!! x3

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstAt the River - Paaaaaandaaaa!!! x3 Empty
IndlægEmne: At the River - Paaaaaandaaaa!!! x3   At the River - Paaaaaandaaaa!!! x3 Icon_minitimeMan 27 jun 2011, 05:23

Dato: imorgen Oo
Dag: Lørdag
Vejr: Det blæser en lille smule, der er overskyet, men meget varmt alligvel.
Årstid: Sommer
Tid: omkring.. ja.. aftens tid, så vampyeren kan være oppe :D
Sted: Silent River
Omgivelser: Søen, og den skov der omgiver den, så hele stedet ser noget så idyllisk ud.
Påklædning: Buske ri en skrigende blå farve med vandrette sorte zebra stirber, en t-shirt i sort hvor HIM er trykt på ryggen, og et grønligt mønstre er printet på maven, en sort lidt for stor regnjakke der står åben, sorte og hvide convers, høretelefoner, diverse armbånd og halskæder, da Ozzie altid er tilpyntet med den slags.
Specielt: Han har et sort bind for øjnene da han er blind.
_________________________________________________________________________________________________________________

Ozzie skruede op på den lille firkantet ting i sin hånd, det var en slags.. hvad kaldte man sådan nogent? mp3 afspiller? Det var vidst det det hed, borset fra at man kunne snakke med andre mennesker i den, hvilket var total forvirrende og mega forstrende! Han blev total bims når folk snakkede til ham ud af sådan en lille ting, hvordan det kunne lades gøre forstod han ikke, men han var til tider skærkslagende for at tage den, tænkt hvis nogen væmmeligne nogen ringede til ham? Dog var der også gode ting ved den, og det var det han var i færd med at nyde lige nu, nemlig musikken. Som elver havde han det meste af sit liv boede dybt dybt inde i skoven, sammen med sin meget meget store familie, men nu var han.. ja han var stukket af.. men det gad han nu ikke at tænke på, han kunne bare mindes det musik de havde hørt da han var yngre, det var normalt folkemusik spillet på fløjter og den slags, og med dans til, som han altid havde været mega dårlig til, menneske musik var noget helt andet, og der fandes så meget forskelligt at vælge imellem, det kunne han virkelig godt nyde, mest af alt holdte han af den der slags musik der var belven kaldt rock, og alt inde for den, han nød det mere end andet, det sagde ham bare noget som andet musik ikke gjorde.
Han kravlede hen over den tørre jord, og nærkede græssede under sine finger, det var blødt og kildende i håndfladen, ikke noget han havde noget mod, så havde han nok rejste sig op. Han kunne lugte vandet jo tætter han kom på det, og satte sig til sidst til rette kun en meter derfra, uden selv at vide hvor tæt på han endelig var, han kunne bare lugte det.. han kunne lugte det hele, den vidunderlige natur, han inhaleder den.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstAt the River - Paaaaaandaaaa!!! x3 Empty
IndlægEmne: Re: At the River - Paaaaaandaaaa!!! x3   At the River - Paaaaaandaaaa!!! x3 Icon_minitimeTors 07 jul 2011, 08:37

Det var næsten ikke til at holde luften ud. Der var så.. Varmt? Ikke fordi hun kunne mærke det, men.. Hun kom sådan til at savne det at være menneske så meget, hvilket hun helst ikke ville. Pandora lukkede irriteret øjnene i, men åbnede dem igen og traskede videre igennem skoven, der skulle føre ned mod søen. Den smule blæst der kom gjorde dog vinden en lille smule koldere. Efter kort tid stod hun nogle få meter fra søen, men i det samme kom der en brise der førte en duft med sig. En duft af.. Elver? Hun blev lidt overvældet da det var lang tid siden hun havde mødt et andet væsen. Meget lang tid. Hun fortsatte hen imod søen, og fik derefter øje på drengen der kravlede rundt nede på jorden. Hvad lavede han dog dernede? Med et svagt og skævt smil lænede hun sig op af træet ved siden af sig, og betragtede drengen nede på jorden. Måske han ville opdage at hun var der på et eller andet tidspunkt. Hun så lidt ned på de slidte converse sko, men så sig lidt om inden hun endnu engang så ned på ham. Det var egentlig ufattelig lang tid siden hun havde været hernede. Hun kunne ikke engang huske hvor lang tid siden det var..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstAt the River - Paaaaaandaaaa!!! x3 Empty
IndlægEmne: Re: At the River - Paaaaaandaaaa!!! x3   At the River - Paaaaaandaaaa!!! x3 Icon_minitimeSøn 17 jul 2011, 07:10

Ozzie sukkede langsomt igen og løftede en hånd for at klø sig i nakken, det bind han havde for øjnene havde det med at kradse ham, det var vildt irreterende, han sukkede langsomt og lagde hovedet lidt bag over ved nydelsen da han kløede der hvor det kradsede. Han sukkede lidt og trak hætten op over hovedet på sig selv, han kunne mærke på luften det snart ville begynde at regne, men han frygtede det ikek, han nød regn vejret, det gavd hans planter nyt liv, han havde brug for at det regnede, og ligesom planterne gav det også Ozzie nye krafter, noget han virkelig havde brug for. Han lænte sig tilbage så han til sidst faldte ned på ryggen, han havde alt for mange tanker til at kunne overskue hvad han skulle lave resten af dagen.. resten af ugen.. resten af måned.. resten af hans liv. Han sukkede stille og trak vejret langsomt, han fik hurtigt færten, eller nok nærmer lugten af vampyr, og gøs over hele kroppen.. pis også.. nu når man lige lå og nød alt ting, og følte sig så fredfylft så skulle det her ske.. lort.. han kom hurtigt på benen vendte hovedet i den retning lugten kom fra og begyndte så at gå i den modsatte retning.. han orkede det bare ikke.. at frygte for sit liv, eller blive bidt mere.. han kunne bare ikke.. holde til det.. længere.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstAt the River - Paaaaaandaaaa!!! x3 Empty
IndlægEmne: Re: At the River - Paaaaaandaaaa!!! x3   At the River - Paaaaaandaaaa!!! x3 Icon_minitimeFre 12 aug 2011, 12:20

Pandora der stadig betragtede den lille elver dreng, der så så svag ud dernede på jorden. Dog sagde hun intet. Luften føltes fugtigt, hvilket var godt. Så ville der ikke være så forbandet varmt længere. Sommeren var noget af det værste ved at være vampyr. Det var sådan set kun om aftenen hun kunne bevæge sig udenfor, når solen var svagest eller ved at gå ned. Hun nød dog at se solnedgangen, hvilket mindede hende om hvorfor solen stadig var god når man var vampyr. Det gjorde udsigten bedre, mere naturlig, i stedet for alle de elektroniske ting der ødelagde miljøet. Hun lukkede øjnene, trak vejret dybt og pustede så ud. Pandora var en af de få vampyrer der rent faktisk var en lille smule menneskelighed tilbage i. Hun var ikke en koldblodig og ligeglad morder, som de fleste andre. Mere fredelig. Da hun hørte lyden af skridt, åbnede hun langsomt øjnene igen og så efter drengen der begyndte at gå i den modsatte retning. Uden at tænke videre over det, var hun lige bag ham under nogle få sekunder. Det var nu alligevel ret behageligt at være så hurtig. "Ehm.." mumlede hun stille og kløede sig kort på kinden. Det var ikke fordi hun havde i sinde at skade ham. Heller ikke at bide. Jo, måske.. Bare ikke lige nu. Hun fulgte stadig efter elveren, og bed sig svagt i læben.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
At the River - Paaaaaandaaaa!!! x3 Empty
IndlægEmne: Re: At the River - Paaaaaandaaaa!!! x3   At the River - Paaaaaandaaaa!!! x3 Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
At the River - Paaaaaandaaaa!!! x3
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Sheria :: Silent River-
Gå til: