The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Hjem igen -Kian.

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstHjem igen -Kian. Empty
IndlægEmne: Hjem igen -Kian.   Hjem igen -Kian. Icon_minitimeTirs 19 jul 2011, 07:47

Tid sent om aften 22:23
Vejr mørkt.
Sted lufthavnen.
Omgivelser næsten ingen personer.
Påklædning stramme jeans i sort farve, en hvid top. Samt tæt siden jakke, og tennis sko på.
Årstid sommer.

Aften var fredelig, selv om lyden fra flyene var tydeligt at høre. Lyden af mennesker der snakkede kunne høres, når man stig af et fly, og et af flyene havde Noelle været med. Men hun havde dog ikke rejst så langt igen, så hun havde faktisk kun en hånd taske. Hun havde blot været hjemme for at besøge sine forældre også tilbage igen, så nu skulle hun bare hjem. Og få sig noget varmt at drikke, et smil spilede sig frem på hendes læber. I det hun gik hen mod udgangen, den kølige brise som kom hende i møde da døren automatisk gled op var dejlig imod hendes ansigt, når hun jo havde siddet i et fly næsten hele dagen. Men mørket som nu var faldet på var en smule dejlig, men nok ikke for dem der ikke kunne lide mørke, eller natte livet. "Må skaffe et eller andet som kan køre mig hjem" mumlede hun, og kiggede rundt. Hun havde ikke lige frem tænkt over hvordan hun skulle komme hjem, der var jo også alligevel for langt at gå. Hun sukkede kort, hvor efter hun valgte af finde sig en bænk. Som hun så valgte at erobre.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHjem igen -Kian. Empty
IndlægEmne: Re: Hjem igen -Kian.   Hjem igen -Kian. Icon_minitimeTirs 19 jul 2011, 09:44

Kian pustede langsomt den sidste røg ud, og slukkede smøgen. Røgen dannede en ring og forvandt til sidst i mørket. Han så op på den klare aftenhimmel. Vinden susede i træerne, og han nød at det endelig var blevet køligt. Han var langt mere til nat end dag. Han rejser sig og gik tilbage til sin taxa. Han havde hold en lidt for lang pause, igen, og måtte se at få indhentet det i løbet af natten. Han satte sig til rette, tog sig ikke af at spænde selen, og kørte så ud i natten. Han drejede om et hjørne, og imod lufthavnen. Der var altid nogle der havde brug for en taxa sent om aftenen, når de lige var kommet fra flyet. Han tændte det lille ”Taxa” skilt, så man kunne se den var ledig. Nu var det bare at vente.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHjem igen -Kian. Empty
IndlægEmne: Re: Hjem igen -Kian.   Hjem igen -Kian. Icon_minitimeTirs 19 jul 2011, 17:03

Vente tiden var irriterende, specielt når man jo gerne ville hjem til sit eget hjem. For at sikre sig at der ikke var sket noget i mellemtiden. Lyset der skinnede fra lygten pælen, udgjorde sådan at man nemt ville kunne have set Noel sidde på bænken. Hun rettede sig helt op. I det en bil kørte ind på lufthavnens område, kunne det være? Ja det var så ment en taxa så vidt hun kunne hun se at det var en taxa. Et større smil bredte sig på hendes, læber hvor efter hun rejste sig op. En taxa som komme kører hende hjem, det ville være dejligt. Hun smilede og vinkede taxaen over hvor hun var ved bænken og lygte pælen. Hvor der selvfølgelig ogdå var en plads til taxa'er.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHjem igen -Kian. Empty
IndlægEmne: Re: Hjem igen -Kian.   Hjem igen -Kian. Icon_minitimeOns 20 jul 2011, 05:39

Kian kørte langsomt afsted, men han behøvede ikke vente længe. Han var knapt kørt ind i lufthavnens område, før en ung kvinde vinkede ham hen imod sig. Altid er her nogen, taxachaufførens yndlings sted tænkte han, og kørte pænt hen og holdt foran hende. Han slukkede skiltet, og rullede vinduet ned. Han stak hovedet ud, og sendte hende et frisk smil "godaften frøken, kan jeg hjælpe dig?" spurgte han og så lidt op og ned af hende.. ikke dårligt. Han havde allerede spist, der var ingen grund til at suge sjælen fra hende her. Desuden ar han jo bagud med bestillingerne.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHjem igen -Kian. Empty
IndlægEmne: Re: Hjem igen -Kian.   Hjem igen -Kian. Icon_minitimeOns 20 jul 2011, 05:54

"Kan de køre mig til The reggie club?" Spurgte hun ham om, hun smilede stadig sit munter smil. Da taxaen jo var var kommet hen til det sted hun stod, hun betragtede ham let idet han havde haft rullet vinduet på bilen ned. Hun lod nogle fingre glide igennem det sorte hår. I mens hun så på ham. Nu håbede hun blot at taxaen kørte så langt til The reggie club, for hun boede jo nærmest tæt på cluben, så det. Ville være det perfekte sted for hende at blive sat af. "Jeg skal nok huske at betale hvad prisen for turen skulle være" sagde hun hurtigt. Hun var jo ikke lige frem nogen snyder.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHjem igen -Kian. Empty
IndlægEmne: Re: Hjem igen -Kian.   Hjem igen -Kian. Icon_minitimeOns 20 jul 2011, 06:09

Kian betragtede hende lidt, hun virkede nervøs. "Bare rolig, jeg stoler på dig" sagde han med et lille grin, og blinkede til hende. Han lænede sig tilbage i sædet "du hopper bare ind, så skal jeg nok køre dig lige hvor hen det skulle være" han trykkede på en lille knap, og bildørene var ulåste. Han skævede imod sine smøger, det kunne ikke blive nu. De fleste kunder brokkede sig desværre hvis han røg i bilen..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHjem igen -Kian. Empty
IndlægEmne: Re: Hjem igen -Kian.   Hjem igen -Kian. Icon_minitimeOns 20 jul 2011, 06:19

Hun nikkede stille, hvor efter hun satte sig om på det andet forsæde, som
så nærmest var ved siden af ham. Men at det var ved siden af ham var da
lige meget. Hun tog selen på, og fik den spændt. Hvor efter hun lagde sin
skuldre taske på sit skød. Hun vendte stille sit hoved, så hun kunne kigge ud af vinduet i taxaen. Nu glædede hun sig blot til at komme hjem, hun smilede let for sig selv.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHjem igen -Kian. Empty
IndlægEmne: Re: Hjem igen -Kian.   Hjem igen -Kian. Icon_minitimeOns 20 jul 2011, 06:50

Kian lænede sig godt tilbage i sædet. Han startede bilen og begyndte at køre. "Så? The Reggie club.. du skal måske ud og feste?" spurgte han og sendte hende et skævt smil. Ikke at det var overraskende, alle de unge skulle jo ud og feste her om aftenen. Det var mest af alt for at få en samtale kørende imellem dem. Han så lidt op og ned af hende.. ikke dårligt. Hun var smuk, han smilede for sig selv.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHjem igen -Kian. Empty
IndlægEmne: Re: Hjem igen -Kian.   Hjem igen -Kian. Icon_minitimeOns 20 jul 2011, 06:58

"Næh ikke lige frem, bor ikke så langt væk fra the reggie club" svarede hun, og kiggede hen på ham. Men det kunne nu godt være hun tog ud at feste? Når hun bare havde været en tur under bruseren, og sådan. Men man vidste jo aldrig helt hvad hun ville vælge. Så måske endte det nok med at hun tog en tur hen til the reggie club senere hen på aften. "Hvad med dig skal du bare kører hele aften og natten?" Spurgte hun ham om, og kiggede på ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHjem igen -Kian. Empty
IndlægEmne: Re: Hjem igen -Kian.   Hjem igen -Kian. Icon_minitimeOns 20 jul 2011, 07:36

"nej, det holder jeg ikke til" Kian grinede lidt "hvis jeg jeg for festet lidt igennem, så er livet for surt til at leve" han smilede for sig selv. Han kørte rundt om et hjørne, og videre ud af vejen. Han kendte vejen til the Reggie club i hovedet, han kunne muligvis køre den i søvne.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHjem igen -Kian. Empty
IndlægEmne: Re: Hjem igen -Kian.   Hjem igen -Kian. Icon_minitimeOns 20 jul 2011, 07:38

"Okay!" Sagde hun, og vendte blikket ud mod ruden igen, og smilede for sig selv. Godt hun ikke havde sådan et job. Hun ville højt sandsynligt nok været gået ned med tres eller sådan noget. Hun betragtede let da han lod bilen køre om et hjørne, hun glædede sig egentligt til at komme hjem, men nu var det egentligt en dejlig fredelig tur.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHjem igen -Kian. Empty
IndlægEmne: Re: Hjem igen -Kian.   Hjem igen -Kian. Icon_minitimeOns 20 jul 2011, 08:25

Kian ser ud på nattehimmelen med et svagt smil. Han nød virkelig denne her tid på aftenen, også selvom han måtte bruge den med at køre taxa. "Så du kom fra lufthavnen? Har du været på ferie?" spurgte han og så hen imod hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHjem igen -Kian. Empty
IndlægEmne: Re: Hjem igen -Kian.   Hjem igen -Kian. Icon_minitimeTors 21 jul 2011, 06:56

"Næh ikke lige frem på ferie, var hjemme hos nogle veninder" svarede hun,
og smilede stille. Hun kiggede stille på ham, uden sådan rigtig at sige noget
mere. Men dog var det rart at sidde i en dejlig varm taxa.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHjem igen -Kian. Empty
IndlægEmne: Re: Hjem igen -Kian.   Hjem igen -Kian. Icon_minitimeTors 21 jul 2011, 10:53

"Aha, det er jo også hyggeligt" svarede Kian og stoppede bilen. Ude foran stod skiltet med The Reggie club oplyst. "Det bliver 45 kr." sagde han og gabte svagt. Han burde nok tage et par runder mere, før han gik her ned. Han kunne jo godt blive fyret, og det gad han ærligt talt ikke igang med.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHjem igen -Kian. Empty
IndlægEmne: Re: Hjem igen -Kian.   Hjem igen -Kian. Icon_minitimeTors 21 jul 2011, 22:18

Hun fandt roligt de 45 kr frem, og rakte dem til ham. "Tak for turen, måske kigger jeg alligevel ind til The reggie club i aften!" Sagde hun og smilede let til ham, inden hun åbnede bil døren, og stig ud. Hun lukkede roligt bildøren i igen. Hvor efter hun gik ned af gaden, hen mod nogle lejligheder, som hun gik hen mod, specielt en dør. Hvor ellers hun forsvandt ind af døren og op til hendes lejlighed.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHjem igen -Kian. Empty
IndlægEmne: Re: Hjem igen -Kian.   Hjem igen -Kian. Icon_minitimeLør 23 jul 2011, 01:50

Kian smilede lidt for sig selv, og så efter hende. Da hun var forsvundet ind i huset, kørte han afsted for at få indhentet det tabte. Hvis han skyndte sig lidt, kunne han nå at møde hende der. Han var ikke sikker på hvorfor, men et eller andet ved hende interesserede ham. Han kørte ned af en mørk vej, og så sig lidt omkring.. han kunne jo altid køre til lufthavnen igen, det var et perfekt sted.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHjem igen -Kian. Empty
IndlægEmne: Re: Hjem igen -Kian.   Hjem igen -Kian. Icon_minitimeLør 23 jul 2011, 02:01

Hun fik hurtigt låst døren til sin lejlighed op, hvor efter hun låste den igen da hun var kommet ind i den. Hun kiggede lidt rundt i lejligheden, selv om der ikke var så forfærdelige mange møbler endnu. Men det skulle der nok komme, hun forsatte lystigt hen mod badeværelset. Som hun gik ind i, hun smilede fik ordnet sit hår. Og taget et langt bad, inden hun fik noget andet tøj på. En lang sort kjole, og sorte stiletter. Inden hun tog sin skuldre taske med sig, og gik ud af døren, som hun selvfølgelig låste igen. hvor ellers hun så gik ned af gaden til the Reggie club, som hun gik ind i. Hun smilede let hun havde været der før, og nu var hun der igen. Hun lod en hånd køre igennem sit hår, inden hun gik op i baren, for hun bestilte en øl.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHjem igen -Kian. Empty
IndlægEmne: Re: Hjem igen -Kian.   Hjem igen -Kian. Icon_minitimeSøn 24 jul 2011, 13:03

Kian skyndte sig, og blev hurtigt færdig med de sidste kunder. Han satte kursen hjemad og tog en koldt brusebad. Det skulle ikke være lang tid, så risikerede han at misse sin 'næsten' aftale. Han slukkede vandet og tørrede sin krop. Han kastede et blik på sit skab. Der var meget forskelligt tøj, han endte med en sort skjorte og nogle cowboy bukser.. ikke det mest spændende men hva pokker. Han satte sig ind i bilen, og kørte ned til The reggie club. Han parkede og låste bilen og gik ind på clubben. Der var mange mennesker, fest og musik. Han så sig lidt om.. var hun mon kommet?
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHjem igen -Kian. Empty
IndlægEmne: Re: Hjem igen -Kian.   Hjem igen -Kian. Icon_minitimeMan 25 jul 2011, 05:30

Hun fik roligt betalt for sin drink, som hun tog en slurk af. Et stille smil daffede
frem på læberne, i mens hun så hvordan bartenderen arbejdede. Et menneske,
som så ellers gjorde det han eller hun skulle gøre. Hun lod let en hånd glide igennem
håret. Inden hun gav sig til at betragte de folk som var til stede, denne aften.
Hun smilede let for sig selv, inden hun nøjes med at drikke halvdelen af indholdet af glasset, dog anede hun ikke om ham taxa chaufføren kom. Men nu hun tænkte over det, kendte hun jo heller ikke hans navn.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHjem igen -Kian. Empty
IndlægEmne: Re: Hjem igen -Kian.   Hjem igen -Kian. Icon_minitimeMan 25 jul 2011, 09:18

Kian spejdede lidt rundt i clubben. Han lavede et svagt suk, det var varmt og der var for mange mennesker til man med det blotte øje kunne spotte en person. Han gik op imod baren for at få sig en drink, og et smil voksede på hans læber. Helder var med ham i aften, der sad hun jo med en drink i hånden. Han gik nu lidt roligere afsted, og satte sig så ved siden af hende. "Jeg ser at du fandt her hen i sikkerhed, man var jo bekymret for du kunne fare vild i en ny by.." sagde han grinende og sendte hende et drillende smil. Indtilvidere lovede aftenen godt.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Hjem igen -Kian. Empty
IndlægEmne: Re: Hjem igen -Kian.   Hjem igen -Kian. Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Hjem igen -Kian.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Sheria :: Lufthavnen-
Gå til: