The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 For alvor og for sjov - Tristan, First Knight

Go down 
Gå til side : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
ForfatterBesked
Gæst
GæstFor alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Empty
IndlægEmne: Re: For alvor og for sjov - Tristan, First Knight   For alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Icon_minitimeMan 29 aug 2011, 08:16

Camille lænede sig ind mod Tristan for bedre at kunne høre.
Hun greb fat i hans krave og svarede ind i hans øre " dét er vældig populært ....altsår Star Wars " drillede hun og forsatte "måske du skulle pr øve " og så slap hun ham hurtigt igen , snuppede sin drink og skålede .
Hun kunne modsat Tanya godt lide dét og bød også den sekundære gevinst velkommen, den dejlige afslappende følelse.
"I ser søde ud " sagde hun til Cody og Tanya og lænede sig lidt op a Tristan "synes du ik ?"
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFor alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Empty
IndlægEmne: Re: For alvor og for sjov - Tristan, First Knight   For alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Icon_minitimeMan 29 aug 2011, 08:20

Tristan smilede lidt, men svarede ikke, han kiggede bare på hende et kort sekund. Så tog han ligeledes sine vodkaer sammen med Camille og Cody fulgte hurtigt efter imens Tanya også tog sig sammen til sin anden.
"Jo for fanden" Svarede han Camille og lavede en gestsus med hånden. "Og hvem skulle have troet at Cody faktisk fandt en normal pæn og sød pige" Han smilede drillende til Cody og skyllede sine shots ned med en tår af sin drink for at få smagen ud af munden.
Cody skød Tristan et dræbende blik og imens lavede Tanya et lille smil til Camille. "Øhm.. Osse jer, jeg mener... I ser også søde ud" Mumlede hun og var tydeligvis ikke inforstået med at de ikke var på date.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFor alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Empty
IndlægEmne: Re: For alvor og for sjov - Tristan, First Knight   For alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Icon_minitimeMan 29 aug 2011, 08:29

En lille djævle farede i Camille...hun kunne bare ikke dy sig...ikke at hun ønskede dét, men dét var jo sådan.
" tak...men han har betalt to elefant øl for mig....vi er ikke på en rigtig ...date " svarede Camille med pink kinder og pegede med hånden mellem hende og Tristan.
Hun turde ikke kigge på ham, men imens Tanya kom til at spytte noget af hendes shot ud , tog Camille sin drink og Cody mumlede noget med "hvor fanden handler du Tristan ?"
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFor alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Empty
IndlægEmne: Re: For alvor og for sjov - Tristan, First Knight   For alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Icon_minitimeMan 29 aug 2011, 08:40

Tristan måtte selv koncentrere sig for ikke spytte sin drink ud igen. Han hostede lidt og kiggede hen på Camille.
"Mig og hende?" Han hostede lidt igen og kiggede over på Camille som ikke virkede når så 'bothered' på grund af det. "Jeg betalte to elefant øl for rede dig fra en gammel mand som virkelig havde et forkert syn på livet" Protesterede han til sit forsvar.
Han lagde mærke til at Camille havde fået en pink kulør i kinderne og det skulle ikke overraske ham hvis han ikke selv havde fået samme kulør i ansigtet.

//"Hvor fanden handler du Tristan?" Humor, virkelig xD//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFor alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Empty
IndlægEmne: Re: For alvor og for sjov - Tristan, First Knight   For alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Icon_minitimeMan 29 aug 2011, 08:48

Camille tog en tår af hendes drink , som hun .knuede i sin hånd.Smagen var god, hvorfor havde hun så synke besvær ? Hun måtte gurgle den rundt et par gange inden dét lykkedes.
Tristan så ud til også at have fået farve i hovedet og imens Camille begyndte at glatte lidt ud ". Ja ja...ved dét godt Tristan " , tog Cody den gule føre trøje på, gav dem baghjul og hev en forvirret Tanya ud på danse gulvet " dét jo lige os den sang Tanya " proklamerede han og smilede til hende imens han nærmest hoppede ud på danse gulvet.

// smiler stort //
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFor alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Empty
IndlægEmne: Re: For alvor og for sjov - Tristan, First Knight   For alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Icon_minitimeMan 29 aug 2011, 09:11

Tristan kiggede lidt efter Cody da han farede ud på gulvet med Tanya i den ene arm. Han kunne ikke lade være med at have ondt af den stakkels tøs .. Selvom han synes at nyde de højlydte kommentare og at blive trukket rundt.
"Tsk, typisk Cody" Grinede han og vente sig rundt imod Camille. "Hvem skulle have troet det?" Fortsatte han og kiggede efter parret. De forsøgte klodstet at danse med Codys hyperhed og Tanyas generthed.
"Hvad sang er det vi høre igen?" Spurgte han til slut Camille da han ikke rigtig kunne høre det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFor alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Empty
IndlægEmne: Re: For alvor og for sjov - Tristan, First Knight   For alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Icon_minitimeMan 29 aug 2011, 22:15

Hun lo stille og medgav " Ja, dét må jeg nok sige.Han havde da ingen pige da jeg mødte ham sidst ?Too bad, jeg havde planer om at snuppe Cody selv " sagde hun smilende og så på Tristan med et drillende smil.
Naturligvis vidste han godt dét bare var gas og hun så igen ud på dét nye par.
Cody og Tanya klædte på en måde hinanden godt, ihvert fald så de begge glade ud.
Camille fik lidt dårlige nerver af at se Cody svinge Tanya rundt, nogle gange fik han ikke fat i hendes hånd igen, men greb hende i dét lyseblå ærme Istedet.
"øh...sangen ? " hun dvælede lidt ved melodien og Tristans øjne...
Dét var et nyere nummer , dansk og på en måde lidt sødt at Cody mente dét var 'hans og Tanyas sang '.
Dét undrede hende ikke at Tristan måske ikke kendte titlen, han sang og spillede selv en lidt anden genre, mere ...'solid' på en eller anden måde.
Hun kiggede på sin drink og svarede ham "jeg vil ha dig for mig selv....af Burhan G." , hun tog en tår af drinken der sang på sidste vers.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFor alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Empty
IndlægEmne: Re: For alvor og for sjov - Tristan, First Knight   For alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Icon_minitimeTirs 30 aug 2011, 04:21

Tristan gav Camille et efter tænksomt blik. "ja, i ville have klædt hinanden godt, dig og Cody" Drillede han tilbage og tog noget af sin drink.
Han holdtøjenkontakten lidt og kiggede så hen på dansegulvet. "Nårh ja, synes nok at sangen ikke lige passede mig" Svarede han med et grin og lavede et nervøst ansigt da Tanya blev svinget rundt alt for hurtigt i forhold til musikken og var milimeter til at ramle ind i et bord med glas.
Han vente sig rundt til Camille igen og trak på skuldrene, hvis der skete noget ville han alligevel kunne høre det. Hans øjne fangede den lille blomst om hendes hals.
"Jeg håber du er glad for den" Sagde han så og nikkede imod den.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFor alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Empty
IndlægEmne: Re: For alvor og for sjov - Tristan, First Knight   For alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Icon_minitimeTirs 30 aug 2011, 04:40

Camille var lige ved at rejse sig fra sofaen, da hun så Tanya faretruende tæt på et glasbord , men hun nøjedes med at vifte lidt med hendes hånd som kunne hun afværge en katastrofe med den.Hun besluttede at Tanya måtte forblive Codys ansvar og at hun ikke ville blande sig.Desuden ville Cody bestemt ikke sætte pris på at Tanya skulle redes fra ham !
Hun kiggede på Tristan, da han spurgte ind til kæden.
Hendes hænder omsluttede den lille blomst reflektorisk ,da han talte om den og hun blev lidt rastløst og....genert. *Om hun var glad for den ? Hun elskede den allerede og den s....* ,hun bremsede sine tanker lige precis dér, og måtte lige synke en ekstra gang , tog sig så sammen for at svare " jeg er helt enormt glad for den...faktisk mere glad for den end for ...Cody " forsøgte hun at redde hendes 'næsten fejl'.
Men nu kunne han jo ikke læse tanker, thank god.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFor alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Empty
IndlægEmne: Re: For alvor og for sjov - Tristan, First Knight   For alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Icon_minitimeTirs 30 aug 2011, 04:55

Han grinede lidt af hendes Cody kommentar og følte følte en underlig trang til at kigge væk, men holdt dog blikket på hende.
"Det er jeg glad for" Grinede han og kiggede lidt nøjere efter. "Vent lidt, låsen hænger forkert" Mumlede han og lænede sig lidt hen for at rette den på plads. Han fjernede hurtigt hendes hånd og rettede låsen om bag ved igen.
"There you go" Mumlede han og kiggede denne gang væk imenes han kløede sig i baghovedet og derefter over imod Cody,han var stadig ved at svinge Tanya rundt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFor alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Empty
IndlægEmne: Re: For alvor og for sjov - Tristan, First Knight   For alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Icon_minitimeTirs 30 aug 2011, 05:09

Tristans øjne havde en flot lysebrun farve, faktisk kendte hun ikke andre med den eller med orange hår.
Han var speciel in every way og hun smilede varmt til ham.
Så ville han rette låsen, dét gik lidt stærkt og hun opdagede først bagefter, da han havde trukket sig væk igen , at hun havde holdt vejret imens.
Hun rystede lidt på hovedet og mumlede et "takker" til ham.
"Jeg tror jeg går op og henter den næste omgang , jeg tror at Tanya trænger til noget stærkt når de kommer tilbage " grinede hun til ham og gik i baren.
Hun stod og hviskede lidt med tjeneren der oppe og han så et par gange over mod den dj der styrede slagets gang på danse gulvet.
Efter lidt tid kom hun tilbage med yderligere 4 dobbelte vodka shots, 1 kande vand og 4 san Francisco drinks.
" så der forsyninger " sagde hun og stillede drinken til Tristan.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFor alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Empty
IndlægEmne: Re: For alvor og for sjov - Tristan, First Knight   For alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Icon_minitimeTirs 30 aug 2011, 05:17

Tristan kiggede lidt efter hende da hun gik op i baren og tømte sit glas da Cody dumpede ned i sædet overfor. Helt rød i hovedet efter at danse. Tanya satte sig forsigtigt ned ved siden af smilede forlegent. "Hey hvor er Camille-tøsen?!" Spurgte ody overilet og rodede i sit hår.
"oppe for hente-" Nåede han lige at svare inden Camille var tilbage med forsyninger.
"Check yes!" Udbrød Cody og tog hurtigt drinkende og delte dem ud. Det var tydeligt at han var her for at fest i aften.
Tanya kikkede lidt nervøst på shot'ene. tristan kunne ikke lade vær' med at håbe at hun løsnede lidt op efter de næste.
"Super" Smilede han og tog imod sine. "Skål for Burhan G!" sagde han sarkastisk og vidste at Cody ikke havde fanget sarkasmen så han lyste op imens han hævdede det første shot.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFor alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Empty
IndlægEmne: Re: For alvor og for sjov - Tristan, First Knight   For alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Icon_minitimeTirs 30 aug 2011, 05:24

Camille dumpede ned i den meget bløde sofa ved siden af Tristan og rakte hurtig ud efter de shots Cody delte ud.
"for Burhan " stemte hun i og hævede sit glas.
Den afslappende fornemmelse bredte sig langsomt med skudsikkert og hun lænede sig tilbage og sad måske lidt op af Tristan. "Nice moves " sagde hun og grinede lidt til Tanya.
Musikken var i fuld gang og pludselig kom et nummer Camille huskede klart og tydeligt.
Hun så på Tristan med et glimt i øjet...dét måtte han da kunne forstå hintet i ?
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFor alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Empty
IndlægEmne: Re: For alvor og for sjov - Tristan, First Knight   For alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Icon_minitimeTirs 30 aug 2011, 05:31

Tristan kiggede op som om musikken kom oppe fra efter at have bundet sit shot. Han kiggede med et mistænksomt blik på Camille. "Nå det var det du snakkede med bartenderen om" Sagde han så og tænkte sig lidt om.
"Så skal jeg vidst have nummer 2 også, for 'check yes, juliet'" Grinede han og tog det andet shot.
"My Lady?" Afsluttede han og ragte hånden frem imod hende med et charmerende smil efter at være kommet på benene.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFor alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Empty
IndlægEmne: Re: For alvor og for sjov - Tristan, First Knight   For alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Icon_minitimeTirs 30 aug 2011, 05:39

Camille strålede, naturligvis var dét hende der havde charmeret tjeneren til at få hans ven dj August til at spille netop det nummer.
Hun ville gerne gøre Tristan glad, og ville gerne danse.* med ham....danse bare !* havde hun en indre dialog.
Hun tog imod hans hånd "my lord " svarede hun og nåede lige akkurat at række ud efter den sidste lille shot og tømme glasset, inden hun fulgte med Tristan på dansegulvet og efterlod Tanya og Cody med et lidt måbende udtryk.
Hun hørte dog lige Cody råbe "for Burhan"
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFor alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Empty
IndlægEmne: Re: For alvor og for sjov - Tristan, First Knight   For alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Icon_minitimeTirs 30 aug 2011, 05:53

//"For Burhan!" Lol, jeg kan lige se dte for mig XD//

Tristan hev Camille ud på gulvet og svingede hende rundt en enkelt gang. Check yes Juliet var jo en sang med lidt mere gang i end Burhan G og man skulle næsten op og danse i Cody temp for at følge med slagende. Af en eller anden grund kunne han godt lidt mærke de 5 genstande han lige havde drukket, men det var ikke meget, bare en rar fornemmelse der ligesom togtoppen.
"Dude! De to sidste slog hårdt!" Udbrød han over til Camille og flyttede fødderne.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFor alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Empty
IndlægEmne: Re: For alvor og for sjov - Tristan, First Knight   For alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Icon_minitimeTirs 30 aug 2011, 06:17

Camille grinede og lod sig dreje rundt, sangen satte liv på gulvet og gang i festen og stemningen var i top.
Hun sendte Tristan et drillende blik "hvad hon' kan du ikke følge med når de voksende drikker " og afsluttede med et triumferende blik.
Cody og Tanya sad og hviskede til hinanden i sofaen og Cody spillede lidt luftguitar.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFor alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Empty
IndlægEmne: Re: For alvor og for sjov - Tristan, First Knight   For alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Icon_minitimeTirs 30 aug 2011, 06:24

Tristan udbrød et "ha!" Og svang hende elegante under armen og tilbage.
"Du skal nødig snakke du" Svarede han og prikkede hende på kinden. "Du har et rødt skær over kinderne!" Drillede han med et kæk smil.
Han vidste ikke helt om det var alkoholen der gjorde det, men det var en kendt årsag til rødmen. "Eller rødmer du af en anden grund?" Han drillede stadigvæk kunne man høre på hans tone.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFor alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Empty
IndlægEmne: Re: For alvor og for sjov - Tristan, First Knight   For alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Icon_minitimeTirs 30 aug 2011, 06:40

"Alkoholen...udelukket alkoholen " skyndte hun sig at svare og tog den frie hånd kortvarigt op på sin kind , hvor han havde rørt hende.
Hun kunne huske at han havde fortalt at han havde taget lektioner i dans, var dét derfor man følte sig så godt tilpas med ham på et dansegulv ? Tanya lavede et skræmt udtryk og Cody lod til at affyre nu et luftgevær.
Sangen sluttede og Camille nejede ærbødigt for sin danse partner og kiggede op mod dj August der sendte et luftkys til hende.
Så begyndte tonerne til maroon 5 at indtage luften, og Camille lagde hovedet lidt på skrå og græskede Tristans udtryk.Var dét nok dans for nu eller...?
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFor alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Empty
IndlægEmne: Re: For alvor og for sjov - Tristan, First Knight   For alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Icon_minitimeTirs 30 aug 2011, 06:58

"Så siger vi det" Svarede han og rullede øjnene, nu lidt mere seriøst, men stadig drillende. Sangen stoppede og han komplimenterede hende med et lille buk.
Tonerne skiftede om og han kiggede lidt anklagende på hende. "Hvor mange numre frem har du snakket med Dj'en om?" Sagde han så og tog sig grinene til hovedet.
Han kunne skimte ud af øjenkrogen at Cody igen trak Tanya ud på dansegulvet igen ved den stille melodi, og det lykkede ham alligevel at danse list langsommere denne gang.
"Godt nok, tager vi en anden omgang?" Han overgav sig med et glimt i øjet og rakte en hånd frem imod hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFor alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Empty
IndlægEmne: Re: For alvor og for sjov - Tristan, First Knight   For alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Icon_minitimeTirs 30 aug 2011, 07:05

Hun lo stille "bare rolig , kun de to " .
Hun så også Cody og Tanya ville danse og hun glædede sig over at dét var en dejlig aften, også for dem.
Tristan bød hende sin hånd igen og en snurrende følelse meldte sig i maven , men dét lykkedes hende at tease lidt alligevel " naa ...jeg tror ik....okay så pyt, nu du ...tigger !" Sagde hun og gled lidt ind i hans arme, men sørgede for der stadig var luft mellem dem.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFor alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Empty
IndlægEmne: Re: For alvor og for sjov - Tristan, First Knight   For alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Icon_minitimeTirs 30 aug 2011, 07:18

Han lavede et utilfredst "Hmpf..." Og lagde hænder rundt om hende imens introen stadig kørte. Så gik de første linjer i sangen i gang: "Beauti Queen of only 18, she had som trouble with her self, he was always there to help her and she, always belonged to someone else".
Tristan kunne ikke holde et fnøs tilbage ved at hun holdt en let formel afstand. "Du er usædvandlig formel i forhold til hvad du plejer" Mumlede han drillende og lukkede afstanden ved at hive hende lidt tættere på.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFor alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Empty
IndlægEmne: Re: For alvor og for sjov - Tristan, First Knight   For alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Icon_minitimeTirs 30 aug 2011, 07:25

"formel....der er da intet formelt...og åbenbart heller ikke noget...rart ...over mig "mumlede hun tilbage og lagde i protest sit hoved ind imod hans skulder.
Hun lukkede hendes øjne lidt , og huskede kun al for tydeligt, da Tristan havde optrådt til Byfesten og al den ballade han der satte igang.
Hun var mere rolig lige nu, indeni, tillod sig selv at nyde...at danse med ham...sådan hér.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFor alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Empty
IndlægEmne: Re: For alvor og for sjov - Tristan, First Knight   For alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Icon_minitimeTirs 30 aug 2011, 07:40

"Det vrøvler" Mumlede han tilbage og slappede også lidt mere af. Lidt længere væk var det faktisk lykkedes Tanya at få Cody til at danse ordenligt tæt. Hun så ud til at nyde dte imens han så lidt mere....Kedsommelig ud.
Ikke at det nogensinden havde overrasket nogen at Cody ikke kunne stå stille i 1 minut og nu hvor han var påvirket af alkohol blev det ikke bedre.
"Du vrøvler generelt meget.." Afsluttede han med et dæmpet smil.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFor alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Empty
IndlægEmne: Re: For alvor og for sjov - Tristan, First Knight   For alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Icon_minitimeTirs 30 aug 2011, 07:50

Camille grinede ned mod hans skulder " jeg vrøvler da ikke...hold nu op...du sagde selv oppe i ballongyngerne at jeg ikke var...rar...og dét passer ikke ...jeg er meget rar " .
Hun fulgte musikken og fulgte ham, nynnede lidt med på sangen og fik så øje på en Cody der lignede en der var ved at ligge sig på knæ.En lille rislen løb ned af hendes ryg, hvad lavede fyren ?
Hun strammede sit greb om Tristans skulder og ryg "Tristan...hvad fanden var der i aftenens drink ?" Og så drejede hun ham mod Cody.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
For alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Empty
IndlægEmne: Re: For alvor og for sjov - Tristan, First Knight   For alvor og for sjov - Tristan, First Knight - Page 8 Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
For alvor og for sjov - Tristan, First Knight
Tilbage til toppen 
Side 8 af 10Gå til side : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Van Martes park-
Gå til: