The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 En smuk udsigt ud over bjerge - Adabella

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstEn smuk udsigt ud over bjerge - Adabella Empty
IndlægEmne: En smuk udsigt ud over bjerge - Adabella   En smuk udsigt ud over bjerge - Adabella Icon_minitimeTirs 06 sep 2011, 05:45

Tid 20:34 om aften.
Sted Dreins mountain.
Omgivelser ingen.
Vejr halvmørkt lyst.
Påklædning, sorte jeans hvid top. uden jakke og høje stileter.

Jaycee landede blidt på en af bjergets afsatser, der var ikke særligt stejlt så hun kunne sagtens tillade sig at lande der. Hun smilede let for sig selv, så et tandsæt kridhvide tænder kom til syne, hvor efter hun forsigtig men ømt trak vingerne ind til sig. "Omg" mumlede hun og lod en hånd rører der hvor hendes finger før havde være, hun skar en grimasse og trak hånden til sig. Ømt, var stedet, men hun skulle jo også vænne sig til det. Hun betragtede udsigten med et muntert smil, der var faktisk temmelig smukt her oppe. Så var det åbenbart sandt det hun havde hørt fra nogle bjerg bestiger tideligere i dag. Hun smilede stadig hvor efter hun betragtede skyerne som var mørke, men det var der jo også en god grund til. Himlen var ved at blive mørkt, da det var aften en kold luft var også ved at komme. Selv om de fleste skabninger sagtens kunne mærke kulden. Hun smilede endnu også selv om himlen blev mørkere og mørkere, men hun var ikke bange for mørket. Kun det der gemte sig et sted i mørket.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEn smuk udsigt ud over bjerge - Adabella Empty
IndlægEmne: Re: En smuk udsigt ud over bjerge - Adabella   En smuk udsigt ud over bjerge - Adabella Icon_minitimeTirs 06 sep 2011, 06:06

En pige sad for sig på en anden side bjerge hun var alene men det så ikke ud til og gå hende på nej hun nød den fred hun havde for hende selv, hun var stille og hende tøj bestod af en hvid overjakke mens hun havde et jakkesæt inden under som var lig så hvidt som hendes overjakke, og hendes hud var meget hvid mens hendes hår var sorte og hendes øjne havde den samme farve som hendes hår.

Hendes navn var Adabella og hun var en vampyr som var kommet her op for at finde en lille smule fred for verden da hun ikke var helt på toppen med den for tiden men på samme tid var det os fordi hendes blodtrøst bare var en smule høj, så derfor var hun nu her.

Hun sad bare der og passede hende selv da duften af engel ramt hende, hun kom op og stå mens hun kiggede sig om for se hvem det var som havde duften. *en engle?* tænkte hun kort mens hun gik ned af bjerge siden for se hvem det var som der var kommet her op, hun fik øje på en og kiggede på personen som var der og hun fik lyst til og kom tæt på for se hvem det var..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEn smuk udsigt ud over bjerge - Adabella Empty
IndlægEmne: Re: En smuk udsigt ud over bjerge - Adabella   En smuk udsigt ud over bjerge - Adabella Icon_minitimeTirs 06 sep 2011, 06:14

En kulde gysning løb igennem hende, en unaturlig kuldegysning. Sådan fik hun det vær gangnår nogen var i nærheden. Men mest et unaturligt væsen som hende selv, hendes smil blev til et skævt smil. Hun anede jo ikke om man ville kunne stole på denne fremmede person som var i nærheden, men hvor? Hun vente og drejede sit hoved indtil hun fik øje på en pige lidt længere henne, hun så ikke ud til at være ret gammel igen?
Hun betragtede stille pigen, hendes udseende. Så bleg mon hun frøs? Medmindre hun ikke var nogen almindelige pige, men ung så hun ud. "Hej ... Med dig?" Sagde hun til pigen, nok mest af alt for at starte en samtale. Efter som minutterne gik blev der stadigvæk mørkere, end der før havde været, selv vejret var ændret en smule. Var kølig til en stille kulde. "Hvem er du?! " Sagde hun efter noget tid, selv om hun nok mere skulle have præsentere sig selv først. "Jaycee Smith" tilføjede hun, men hånd gad hun bestemt ikke at give, selv om det var de mest høfligeste man kunne gøre, men hun anede jo ikke med sikkerhed. Hvad pigen var.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEn smuk udsigt ud over bjerge - Adabella Empty
IndlægEmne: Re: En smuk udsigt ud over bjerge - Adabella   En smuk udsigt ud over bjerge - Adabella Icon_minitimeTirs 06 sep 2011, 21:01

”mig?” sagde hun kort mens hun kiggede på hende med et roligt blik ”navnet er Adabella” sagde hun mens hun kiggede på hende stadig med det samme blik som før og hun sagde ikke mere om det da hun ikke var sikker på om det var en samtal hun ville sæt i gang i øjeblikket, hun lod et lille smile finde plads på hendes læbe mens hun kiggede på hende.

*Jaycee Smith* hun ville prøve og huske navnet mens det stadig var I hendes tanker og hun var stille I kort tid “så hvad fik dig her oppe?” sagde hun roligt mens hun kiggede på hende og hun flyttede ikke blikke fra hende..
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
En smuk udsigt ud over bjerge - Adabella Empty
IndlægEmne: Re: En smuk udsigt ud over bjerge - Adabella   En smuk udsigt ud over bjerge - Adabella Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
En smuk udsigt ud over bjerge - Adabella
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Werclare :: Dreins Mountain-
Gå til: