The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Try it with me //Ellen//

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstTry it with me //Ellen// Empty
IndlægEmne: Try it with me //Ellen//   Try it with me //Ellen// Icon_minitimeOns 07 sep 2011, 00:34

Sted: Van Martes park
tid: 11:47
Omgivelser: Mennesker der skriger i forlystelserne og går rundt
Påklædning: Sort Rolling-stones T-shirt, lysebrune bukser og grå Nike sko

Xeera gik rundt alene i Van Martes parken. Hun havde prøvet et par forlystelser men det var ikke specielt sjovt uden en at prøve dem med. Det var en varm forårs dag så hun havde ikke en jakke med. Men hun frøs heller ikke så det gjorde ikke noget.
Xeera havde gemt vingerne væk under huden så hun ikke ville blive opdaget.
Efter et par minutter var klokken 10 minutter i 12. Hun gik over til en slikbod. Hun købte en lyserød candyfloss, nogle slikkepinde og t par pakker Pez. Så gik hun videre.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTry it with me //Ellen// Empty
IndlægEmne: Re: Try it with me //Ellen//   Try it with me //Ellen// Icon_minitimeOns 07 sep 2011, 02:05

Ellen kom lige så stille gående ved siden af sin førerhund Jack. Hendes spinkle hånd hvilede mellem hans skuldreblade. Jack var en stor brun labrador, som fulgte med Ellen overalt. Han var hendes øjne og hjælp. Hun selv var blind, ikke noget man sådan lige lagde mærke til, hendes øjne fløj ikke rundt som ved folk der var født blinde, hendes var bare rettet lige ud og var bare tomme og så intet. Ellen vidste ikk helt hvorfor hun var taget til Van Martes Park, hun havde svært ved at gå rund i den store forsamling og fordi hun ikke brugte solbriller og blindestok, havde folk ikke tid til at se at hun var blind og derfor heller ikke tid til at tage hensyn.
Jack bjæffede lavt og logrede med halen. Ellen smilede og lyttede til lyden af dens kløer der klikkede mod astfalten. Hun kløede sig lidt i panden og mærkede sit pandehår kilde sin kind. Hun havde fået sat håret op i en hestehale, ikke så perfekt lavet, men efter nogle års øvelse havde hun lært at føle sig frem til om det så pænt nok ud til at hun kunne vise sig offentligt med det. Hun havde et par grå jeans shorts på og en lysegrøn top. Vejret var varmt og der var ingen grund til at gemme sig i store trøjer.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTry it with me //Ellen// Empty
IndlægEmne: Re: Try it with me //Ellen//   Try it with me //Ellen// Icon_minitimeOns 07 sep 2011, 02:13

Efter Xeera's tur i en af forlystelserne kom hun ud i folkemængden igen. Straks kunne hun lugte et andet væsen. Hun snusede endnu mere for at finde ud af hvor væsnet var henne, men uden at folk lagde mærke til det. *En elver* tænkte Xeera og smilede. Hun snusede lidt mere. "Venstre" sagde Xee lavt og kiggede til venstre. Ganske nok så hun en person. Det var elveren. Hun gik med en hund som hun hele tiden havde sin hånd på. *En blind elver* tænkte Xee og stirrede på hende.
Xeera gik langsomt over til elveren.
"Hej" sagde Xee til elveren. "Har du brug for en hånd?" Spurgte hun elveren.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTry it with me //Ellen// Empty
IndlægEmne: Re: Try it with me //Ellen//   Try it with me //Ellen// Icon_minitimeOns 07 sep 2011, 05:16

Ellen gik bare lige så stille og overvejede at gå igen, der var ikke så meget at lave for en blind her, hun vidste ikke om der var regler for om blinde måtte prøve forlystelserne, det gjorde hende egentlig ikke noget, hun havde det bedst med begge ben på jorden. Jack bjæffede kort og gjorde hende opmærksom på at en så mod dem, hun klappede ham på ryggen og vendte ansigtet mod personen. Ellen vidste at de fleste ikke kunne se at hun var blind og var van til at blive behandlet som en helt ngjorormal person der faktsik kunne se. Det de hende slet ikke noget at blive behandlet sådan, så følte hun sig ikke helt malplaseret og hun funkerede også helt fint og opførte sig meget almindeligt af en blind at være.
"Hej"hilste hun igen da hun mente at personen hentyde til hende, hvis ikke det var til hende selv kunne det jo være lige meget, men hvis det var sagde hun hej for en sikkerhedsskyld. Spørgsmålet med om hun havde brug for hjælp svarede hun ikke på, hun havde ikke brug for hjælp, hun manglede kun synet ikke hjernen. Men fik hun brug for hjælp spurgte hun selv efter det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTry it with me //Ellen// Empty
IndlægEmne: Re: Try it with me //Ellen//   Try it with me //Ellen// Icon_minitimeOns 07 sep 2011, 06:46

Xeera kiggede på elveren. "Dine øjne flakker kke rundt ligesom mange andre blindes øjne" sagde Xee stille og roligt så alle andre mennesker ikke hørte dem. "Sød hund" fortsatte Xee og smilede. "må jeg klappe ham?"

//Undskyld det ikke blev til så meget-.- Kunne ikke lige komme på mere...//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTry it with me //Ellen// Empty
IndlægEmne: Re: Try it with me //Ellen//   Try it with me //Ellen// Icon_minitimeOns 07 sep 2011, 07:52

Ellen lyttede til pigen, hun var ikke så glad for at folk kommenterede at hun var blind ret så åbentlys, men sagde ikke noget til det. Mange gjorde det og hun måtte bare lære at leve med det. "Ja klap du ham bare"svarede hun venligt og kløede Jack bagøret inden han gik lidt frem for at lagde sig klappe. Ellen talte med dyr og det betød at de forstod hvad hun sagde og hun forstod dem.


//Gør ikk noget er selv i samme båd ;)
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTry it with me //Ellen// Empty
IndlægEmne: Re: Try it with me //Ellen//   Try it with me //Ellen// Icon_minitimeOns 07 sep 2011, 19:45

Xeera lagde sine knæ på jorden og klappede hendes hund. "Det er en meget sød hund du har" sagde Xeera og smilede. Godt nok er det lidt underligt at smile til en blind elver når de ikke kunne se. Men Xeera gjorde det alligevel for at være sød.
Xeera rejste sig op igen. "Skal vi gå?" spurgte Xeera og kiggede på elveren.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTry it with me //Ellen// Empty
IndlægEmne: Re: Try it with me //Ellen//   Try it with me //Ellen// Icon_minitimeOns 07 sep 2011, 21:19

"Ja han er sød"sagde Ellen, hun kunne lige så godt give hende ret, for Jack var en meget sød hund, nar han altså ville være det. Men han opførte sig nu altid nogenlunde pænt, da han vidste at så ville folk klø ham eller måske give ham en godbid. Ellen var sådan lidt underlig tilpas ved denne person, men hun følte sig nu også godt tilpas, der var noget over personen. Hun smagte på luften og personen fært, hun gjorde det ikke så tit, hun lod fordet meste den anden sige hvad de var eller også gættede hun sig til det. En engel, måske derfor hun følte sig utilpas men også tilpas. Pigen var lidt frembrusende, det gjorde ikke Ellen så meget, men lidt uhøflig var det nu ikke at præsentere sig før ham tilbød at gå, men måske var ellen bare lige lidt gammeldags selvom hun ikke var så gamml igen.
"Selvfølgelig"Svarede hun venligt med et smil og klappede sig på låret for at få Jack tilbage på plads ved siden af sig og lagde sin spinkle hånd på dens ryg da han stillede sig ved siden af hende. "Hvor vil du hen?"spurgte hun med venligt smil og ventede på at englen skulle vise vej.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTry it with me //Ellen// Empty
IndlægEmne: Re: Try it with me //Ellen//   Try it with me //Ellen// Icon_minitimeTors 08 sep 2011, 06:00

//Det her bliver kort... Fordi min pc slettede det hele og gider ikke skrive det igen... Kan alligevl ikke huske det-.-//

"Undskyld jeg har helt glemt at præsentere mig selv" sagde Xeera. "Mit navn er Xeera. Hvad hedder du" fortsatte hun og smilede. "Kan du lide candyfloss?" spurgte Xeera elveren. "Fordi så kan vi jo gå over til slikboden og købe en?"
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Try it with me //Ellen// Empty
IndlægEmne: Re: Try it with me //Ellen//   Try it with me //Ellen// Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Try it with me //Ellen//
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Van Martes park-
Gå til: