The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 En engel? // Moon //

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstEn engel? // Moon // Empty
IndlægEmne: En engel? // Moon //   En engel? // Moon // Icon_minitimeOns 07 sep 2011, 04:23

Tid-dag-dato: IRL
Sted: Den lykkelige eng
Omgivelser: En stor flot eng med grønt græs og bare stilheden.
Vejret: Solen skinner lidt med det er ved at trække op
Tøj: http://ryanmayberry.com/images/pregnant.jpg og lille Zofie har en kjole på som der er samme farve som Tazz's men der er en lille blomst på.

Tazz var ude på den lykkelige eng sammen med sin datter som der så gerne ville der ud og det ville Tazz oqså selv for hun havde faktisk aldrig været her før men hun kunne godt se hvorfor den hed det som den gjorde for man blev godt nok lykkelige af at være her ude og hun glemte bare alt det dårlige.
Zofie løb bare rundt men faldt et par gange da hun næsten lige havde lært at gå/løbe så hun var iik helt god til det endnu men det gode var at det var blødt græs så det gjorde iik ondt på hende heldigvis. Tazz sat sig stille ned på et træppe hun havde lagt på græsset for de havde taget et med og oqså noget mad. Hun holdte øje med Zofie for hun skulle joo iik løbe væk fra hende eller blive væk.
Hun holdte sig lidt på maven da den lille sparkede lidt hårdt inde i hende og det gjorde rart ondt på hende og det kunne Zofie se så hun gik stille over til Tazz og nussede hendes mave blidt og kiggede kært på sin mor.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEn engel? // Moon // Empty
IndlægEmne: Re: En engel? // Moon //   En engel? // Moon // Icon_minitimeOns 07 sep 2011, 04:29

//Sorry, logger lige for en tid. Kommer på i aften xD
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEn engel? // Moon // Empty
IndlægEmne: Re: En engel? // Moon //   En engel? // Moon // Icon_minitimeOns 07 sep 2011, 04:31

// Nåårh okii men husk nu bare at svare iik? //
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEn engel? // Moon // Empty
IndlægEmne: Re: En engel? // Moon //   En engel? // Moon // Icon_minitimeSøn 11 sep 2011, 02:11

Moon gik igennem skoven alene. Hun havde brug for at komme ud og tænke lige nu. Hun havde været lidt syg de sidst par dage, så hun var stadig en del træt. Hun så nu heller ikke helt rask endnu, men hun gad bare ikke at være inde døre længere. Hun kunne bare ikke klar det lige nu. Hun havde brug for at komme ud og tænke. Så hun havde bestemte sig for at tag ud til Den Lykkelig Eng, selvom at hun ikke havde det så godt. Hun stod i kanten af engen, hun vidste ikke helt om hun skulle gå ind og sætte sig der inde. Hun sukkede lidt for sig selv, dog tænkte hun ikke over sit menneskeliv lige nu. Det var altid noget godt i hendes verden. Hun så en kvinde sammen med sit barn ude på engen, hun smilte lidt over det. Hun smilte over at de virkede glade, det var altid noget. Hun smilte altid over folk der var glade.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEn engel? // Moon // Empty
IndlægEmne: Re: En engel? // Moon //   En engel? // Moon // Icon_minitimeSøn 11 sep 2011, 03:29

Tazz kunne iik lade vær med at smile til sin datter da hun begyndte at nusse hendes mave blidt for at berolige den lille og hjalp en del kunne Tazz mærke for den lille lagde sig stille til ro igen. Hun kiggede kært på sin datter og løftede hende op i sine arme og kastede hende stille op og ned så Zofie begyndte at grinede men stoppede hurtigt da hun så en kvinde ved kanten af engen og blev lidt bang men tog det med et smil og pegede stille over mod hende og Tazz vendte stille hovedet og smilede til kvinden og snussede stille ind og fik lugt ind som hun iik kendte for hun aldrigt modt en engel før så hun vidste iik hvordan deres lugt var.
Hun rejste sig stille op med Zofie på sin ene hofte og holdte stille på maven mens hun kiggede på kvinden med et smil på sine læben "H..eej" prøvede Zofie at råbe til kvinden men hun var iik helt god til h'er endnu men ville joo kommer på et tidspunkt.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
En engel? // Moon // Empty
IndlægEmne: Re: En engel? // Moon //   En engel? // Moon // Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
En engel? // Moon //
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: La Sunisha :: Den lykkelige eng-
Gå til: