The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 What a Shame [Privat]

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstWhat a Shame [Privat] Empty
IndlægEmne: What a Shame [Privat]   What a Shame [Privat] Icon_minitimeFre 09 sep 2011, 02:36

Sted: Lufthavnen
Vejr: Let overskyet udenfor
Tid: Middagstid
Omgivelser: En travl lufthavn
Privat ~ Karina

Højtalerne rungede hvert femte minut, de farverige skærme skiftede hvert andet minut og kufferterne rullede hen over lufthavnens hårde gulv hvert evige sekund. Sam stod tæt på udgangen og stirrede på menneskerne der vrimlede frem og tilbage som om de skulle nå noget vigtigt. Den eneste grund til at Sam havde bevæget sig ind på et så menneskefyldt sted var at det var for koldt udenfor til at rande rundt udenfor i den mundering han havde på. Han havde ikke kunne finde noget andet, end en hvid løs skjorte, mørke jeans og et par tennissko der kun lige passede. Han havde egentligt en meget imponerende garderobe når man tænkte på han ikke boede et sted med tag over hoved, men lige denne dag havde han ikke kunne få noget bedre da det af en eller anden grund skulle gå hurtigt. Hvorfor kunne han ikke huske, men det var også underordnet, han skulle hjem så snart han kunne komme til det – og det blev først om mindst seks otte timer! I den tid blev han tvunget til at befinde sig inde i lufthavnen og stirre på folk. Æv … Træls. Han sukkede og viftede let med hånden, for at feje en vildfaren hårtot væk fra øjne, mens hans øjne lå klistret mod et af de farverige skilte der lovede en masse dejlig mad, der fik hans mave til at knurre. Han sukkede lavt mens han sled blikket væk og prøvede at ignorer den lokkende duft af kød i hans følsomme næsebord.
Sam hade virkelig det her, og ville virkelig ønske han kunne komme ud, men der ville gå et stykke før han kunne komme hen til skoven, og det var ikke ligefrem fordi han havde været så klog at tage ekstra tøj på, da han var flygtet ud fra skoven. Hvorfor kunne han stadig ikke huske, uanset hvor meget han vred sin hjerne. Det var helt og aldeles umuligt at huske, hvilke irriterede ham mindst lige så meget som at han ikke kunne få noget mad, måske endda mere.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstWhat a Shame [Privat] Empty
IndlægEmne: Re: What a Shame [Privat]   What a Shame [Privat] Icon_minitimeFre 09 sep 2011, 04:14

Karina havde været på en lille ferie. Hun viste ikke helt hvorfor, men da hun havde sagt til en veninde hun manglede noget andet at lave havde veninden sagt hun skulle tage en lille ferie. og den var nu taget. hun var lige kommet hjem og havde virkelig haft en go ferie. Hun havde en taske på hjol med, med lidt tøj og havde solbriller på. Hun havde været nede i varmen da det var det blod der fra hun bedst kunne lide. Hun tog roligt sine solbriller af og lysnede hendes hår som havde sat i en hæstehale og lagde så solbrillerne ned i sin taske.
Hun var ikke ret van til det tøj hun havde på lige nu, det var noget en styler havde proppet hende ned i og hun havde købt det til hjem turen. Hun havde nok med penge og efterhånden også nok med tøj. Men det var nu rart at få noget nyt ind i mellem.
Hun havde en stor løs og lys skjorte på og hvide jeans. Hun havde ekke et eneste par stiletter der hjemme, men nu havde hun så nogle på.
Hun gik mod udgangen men følte så noget der ikke var et menneske. Hun kunne ellers kun mærke og dufte mennsker i lufthavnen men så fik hun færten og følelsen af et andet væsen. Andre væsner facinerede hende og hun gik af nysgerighed mod det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstWhat a Shame [Privat] Empty
IndlægEmne: Re: What a Shame [Privat]   What a Shame [Privat] Icon_minitimeFre 09 sep 2011, 05:27

Sam som sad lidt i sine egne tanker fik pludselig øje på en tøs der virkede til at være sammen alder som ham selv. Hun kom gående med et par tasker, med håret sat op og i en fin sommermundering, en rigtig sommerpige. Et let smil krusede let i hans mundvige mens han stirrede på hende som om hun var noget han aldrig før havde set, men det havde han jo, han blev bare pludselig meget fascineret af denne unge dame der kom gående der, og lidt efter pakkede sine sorte solbriller ned i sin håndtaske.
Det skræmte ham lidt at han var så optaget af hende, det var han jo ikke normalt! Han flyttede let på sig, så han kunne komme ud fra sit 'skjul' som i grunden ikke var noget skjul, men en bænk, hvor der var nogle der havde stillet sig foran, så hvis han skulle op blev han nød til at flytte sig lidt til venstre for at komme ud. Dem der stod foran ham kiggede ned på ham, og flyttede sig lidt, men Sam var allerede på bene, og smilede blot let til dem, med et smil der ikke rigtig var et smil, men mere en kunstig grimasse før han hurtig var nede af gangen, hvor han fandt et nyt sted at beglo damen, eller det startede han ud med, men da han kom i tanke om hvor uhøfligt det var at glo på andre mennesker, fjernede han de sølvgrå øjen fra kvinden og kiggede hen med en eller anden eksotisk plante der så helt malplaceret ud i denne moderne lufthavn som virkede helt forkert - og underlig til sådan en eksotisk plante der burde stå på en hvid strand sammen med dens familie af andre palmetræer med kokosnødder.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstWhat a Shame [Privat] Empty
IndlægEmne: Re: What a Shame [Privat]   What a Shame [Privat] Icon_minitimeFre 09 sep 2011, 05:41

Karina mærkede væsnet bevæge sig og gå efter hende. Hun kom til at smile og kiggede lidt over sin skulder og så en på hendes alder, en dreng, med helt hvidt hår. Hun var allerede nysgerig på ham og gik lidt mod udgangen og stoppede så op ved en stander hvor man kunne væksle kontanter. Hun holdte hele tiden øje på ham og kunne også føle ham. Hun lagde alle de penge hun havde der nede fra i maskinen og fik de rigtige penge tilbage. Hun var på en måde nærmøs, men aligevel utrolig nysgerig. Hun lagde sine penge ned i sin taske og tog sin anden taske og gik roligt mod udgangen igen, lyttede hele tiden efter knægten.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstWhat a Shame [Privat] Empty
IndlægEmne: Re: What a Shame [Privat]   What a Shame [Privat] Icon_minitimeFre 09 sep 2011, 08:27

Efter Sam havde brugt en rum tid på at glo på den pokkers plante vente han tilbage til pigen - eller der hvor hun burde være efter hans målinger - nærmere efter hans hoved - men hun var pist væk forsvundet. Han lod blikket feje hen over folkemængden men det var ikke ligefrem nemt at finde én person blandt flere hundrede. Alligevel lykkes det ham at finde hende på vej mod udgangen. Argh - pis, så skulle han ud at fryse! Han forsvandt om bag plantet, hvorefter han slangede sig igennem folkemængden til han kom hen til udgangens store vinduesparti hvor man havde et fint udsyn over udgangen, uden at skulle bevæge sig udenfor eller blive alt for hårdt ramt af kulden der væltede ind i det store rum hver gang dørende gik op.
Personligt havde Sam aldrig prøvet at flyve, eller være over den normale jordhøjte, så det var i grunden underligt at han befandt sig i en lufthavn, men det var der jo ingen der vidste, så hvorfor dog reklamere med det?
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstWhat a Shame [Privat] Empty
IndlægEmne: Re: What a Shame [Privat]   What a Shame [Privat] Icon_minitimeFre 09 sep 2011, 08:45

Karina kunne mærke hvor knægten var og hun smilte da han igen var fulgt efter hende. Hun stilte sig op af vinduet lige unden for døren og så rundt efter hendes veninde der skulle hente hende. Hun var stadig intraseret i væsnet og havde tænkt sig at snakke med ham vis hun bare havde modet til det. Når det kom til drenge var hun virkelig ude på dybt vand. Hun havde skramt de fleste og var sårgar blevet en slave for en, men det talte hun ikke om. Han kunne ikke bestemme hvem hun var sammen med havde hun bestemt. Hun stilte sine tasker og kiggede rundt på de evigt kommende og gående biler. Så tog hun sik mobil op af håndtasken. Hun havde haft den slukket på ferien så hun tændte den roligt og tjækkede for beskeder. Selvfølgelig var der en fra hendes veninde *Kan ikke hente dig som aftalt, bliver en time forsinket* Karina sukkede og lagde telefonene ned i tasken igen, tog den over skulderen og gik ind igen. Hun ville ikke stå der ude og vente så længe. Hun stilte sin taske med tøj ved siden af sig og satte sig ned i en stole/bænk ikke langt fra knægten og vinduet. Hun gav ham en sjance. Hun sad roligt og så på menneskene der kom og gik. Hun stilte sin taske ved siden af sig på en anden stol og smilte lidt da hun stadig kunne mærke knægten.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstWhat a Shame [Privat] Empty
IndlægEmne: Re: What a Shame [Privat]   What a Shame [Privat] Icon_minitimeLør 10 sep 2011, 08:56

Sam var normalt ingen stalker, og det var han vel heller ikke nu - kun lidt ikke? Hans blik flakkede hele tiden frem og tilbage. Han kunne aldrig finde ud af hvor han skulle kigge hen, for han ville gerne stå der og glane på pigen som en anden idiot, men det var ofte ubehageligt for den der blev begloet, og det var jo i grunden ikke det han ville.
Han kløede lidt rundt i håret mens han fjernede blikket mens han kiggede lidt på folk der gik forbi, store som små, brede som tynde - ja, der var mange mennesker der maste sig igennem lufthavnen for til sidst at ende på den ene eller anden side. Da han vendte sig om igen var pigen på vej ind, hvilke overraskede Sam. Hvorfor dog det? Han lage hoved let på sned, mens han betragtede hende med øjne, mens hun satte sig på en bænk og kiggede lidt rundt. Hvem mon hun ventede på?
Endnu en gang fløj hånden op i håret, mens han lænede sig op af vinduet og kiggede på hende, før han blev nød til at give efter for det smil der havde truet med at bryde frem i lang tid. Han vendte hoved væk så hvis pigen nu skulle have set ham ikke ville se selve smilet. Hvorfor han ikke ville have hende til at se det vidste han ikke, men det ville han bare ikke.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstWhat a Shame [Privat] Empty
IndlægEmne: Re: What a Shame [Privat]   What a Shame [Privat] Icon_minitimeLør 10 sep 2011, 09:08

Karina kunne ikke lade være med at smile, af hvad viste hun ikke. Men hun fandt ivertfald sine solbriller frem igen og tog dem på. Så fandt hun en avis hun havde fra flyet op af sin taske og begyndte at ligne hun læste den. Men det gjorde hun nu ikke, hun så over på knægten og beundrede ham på en måde. Hun havde aldrig prøvet at det var drengen der kiggede efter hende. Hun var efterhånden nysgerig på ham nu. Hun lagde igen visen og tog solbrillerne af igen og så åbenlyst hen på ham med et roligt og venligt smil. Hun holdte sine solbriller lidt nervøst i hånden. Hun ville virkelig gerne prøve at snakke med ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstWhat a Shame [Privat] Empty
IndlægEmne: Re: What a Shame [Privat]   What a Shame [Privat] Icon_minitimeLør 10 sep 2011, 09:14

Sam havde aldrig på nogle måde haft en kæreste, eller haft noget kørende med piger. Det gik da også helt galt for ham da han prøvede at spille ligegyldig, som om hans øjne blot 'tilfældig' var landet på pigen. Han fik lige pludselig utrolig travlt med at kigge den anden vej, og bide sig i læben, mens hænderne blev stukket dybt ned i hans bukser hvorefter han prøvede at kante sig udenom en stor familie med en masse tasker. Han fik meget travlt med at komme væk, og det kunne ikke gå hurtigt nok. Helst ville han bare spæne igennem lufthavnen og komme i sikkerhed udenfor, men så ville han bare kikse endnu mere i den end han allerede havde gjort, så han fortsatte med mileskridt væk fra pigen som sikkert lå og trillede rundt på gulvet, eller måske var fulgt efter?
Dog var Sams største problem at hans hænder begyndte at blive fugtige hvilke bevidste han var nervøs, men for hvad? Var det for hende? Tanken fik ham til at sætte farten yderligere op, som om det kunne hjælpe på de svedige hænder, og hans hjerte der sad helt oppe i halsen, som om han skulle prøve det vildeste i sit liv, så adrenalinen pumpede igennem hans krop. Efter noget tid, hvor han næsten var løbet igennem lufthavnen vendte han sig forsigtigt om, for at tjekke om pigen var med, eller om hun var blevet siddende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstWhat a Shame [Privat] Empty
IndlægEmne: Re: What a Shame [Privat]   What a Shame [Privat] Icon_minitimeLør 10 sep 2011, 09:26

Karina så på en mand der havde sat sig ved siden af sig. "vil du lige se eftermine ting?" Hun spurgte roligt og lagde så avisen og solbrillerne på hendes store taske og rejste sig roligt. Hun gik så roligt efter ham med er smil og hun fiket lille glimt af hvad de forskellige folk tænkte på ver gang hun rørte ved dem. hun gik roligt efter ham og smilte roligt og klukkede lidt over ham. Han var jo genert. Hun sørgede for at være lidt fra ham men gik så roligt hen til ham da han var stoppet op. Hun smilte stadig roligt og venligt til ham. Hun havde selv lidt svedige hænder, hvorfor viste hun heller ikke. Hun rødmede faktisk da hun gik d så han kunne se hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstWhat a Shame [Privat] Empty
IndlægEmne: Re: What a Shame [Privat]   What a Shame [Privat] Icon_minitimeLør 10 sep 2011, 09:30

Sam gik næsten i panik da han så at pigen var fulgt efter ham, men han blev stående og betragtede hende, mens hun kom tætter på. Han tøvede kort, og betragtede hendes røde kinder, som han i første omgang slet ikke forbandt med en rødmen, hun havde det sikkert bare varm? "eh ... Hej ..." Startede han ud, og rode lidt rundt i de lyse hårtotter med den ene hånd han havde hevet op fra lommens sikkerhed.
"Kan jeg hjælpe med noget?" Om det var et specielt godt træk vidste han ikke, men nu tog han sgu chancen, og så måtte han se hvordan denne underligere pige reagerede. I grunden var hun ikke underlig, smuk og normal var hun vel, men på Sam virkede hun underlig, eller på hans hænder som pludselig spyttede ud med vand. Han sukkede let for sig selv, og vente blikket den anden vej et kort øjeblik, før han atter mødte hendes øjne, eller kort søgte efter dem. Han var ikke sikker på hvad han skulle gøre andet end at kigge tilbage, så det gjorde han.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstWhat a Shame [Privat] Empty
IndlægEmne: Re: What a Shame [Privat]   What a Shame [Privat] Icon_minitimeLør 10 sep 2011, 09:45

Karina smilte om muligt stører da han endelig sagde noget, men uden at vise sine hjørnetænder der ellers ville afsløre hende. Hun gil roligt lidt tættere på ham så folk ville vide de talte og så de ikke ville blive afbrudt af folk der gik mellem dem. hun kiggede kort tilbage på manden ved hendes tasker og så så på knægten igen med et venligt smil *Han har kønne øjne* Hun så ham faktisk i øjnene, en ting hun ikke plejede. Hun så på hans hånd i hans hår og klukkede kort og piget da hun så hans hårfarve, var den farved eller ægte? "Du så lidt efter mig, og jeg så efter dig..." Hun rødmede mere og så så lidt ned "Du virker intrasant.." hun gned sine hænder lidt og så ned i gulvet bag ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstWhat a Shame [Privat] Empty
IndlægEmne: Re: What a Shame [Privat]   What a Shame [Privat] Icon_minitimeLør 10 sep 2011, 20:47

Endnu en gang var pigen ved at vippe ham af pinden med sine ord. De var korte og kontante, ingen slinger i valsen, den gik bare der ud af. Det var godt nok ikke direkte svar på hans spørgsmål, men det var vel et nej. Han gav et let, en smugle nervøst smil fra sig, mens han bramsede sin hånd fra at tage endnu en tur op i det platinhvide hår mens han betragtede de mørke øjne der kiggede tilbage. Han følte det som om han blev scannet af en kopi maskine så hun kunne lave en identisk kopi af ham senere hen. Det virkede fjollet og underligt, men hvad skulle han lige gøre det ved? Der var ikke så meget at gøre ved det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstWhat a Shame [Privat] Empty
IndlægEmne: Re: What a Shame [Privat]   What a Shame [Privat] Icon_minitimeLør 10 sep 2011, 21:01

Karina rødmede, hvad hun ikke plejede at gøre. Hun så ned i gulvet med et smil og vred sine hænder lidt. Hvorfor var hun så nervøs? Hun så op på ham igen med et venligt og mere roligt smil "Er du sulten?" Hun spurgte med en stemme der var ved at knække midt i det. Hun var virkelig nervøs for hvad han ville svare. Hun kom til at tænke på hun aldrig havde haft det sådan her for det andet køn, nervøs og svedige håndflader, og så som det værste, at rødme. Hvad gik der af hende? Det måtte være ham der smittede. Alle hendes tanker kørte rundt inden i hendes hovede og hun fik en pludselig trang til at røre ham og se hvad hun kunne høre og se, men det ville være ubehøvlet, ikk?
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstWhat a Shame [Privat] Empty
IndlægEmne: Re: What a Shame [Privat]   What a Shame [Privat] Icon_minitimeMan 12 sep 2011, 05:24

At sige han var bange for pigen kunne ikke dække, han var nærmere redselsslagen for hende. Ikke på den dårlige måde - endnu. Men hendes måde at være kort og lige ud på skræmte ham til dels, hvilke mest af alt fik ham til at ønske han kunne krybe i et musehul, men det kunne han desværre ikke. Han stirrede på hende, i noget der måske kunne være for lang tid, før han fik taget sig sammen til at give et svar. "E-eh, ja, til dels." Han gav et kort, hurtigt smil fra sig, for at glatte ud på den mere eller mindre pinlige situation. "Men det er ikke noget der gør noget!" Tilføjede han lidt for hurtig bagefter. Han vendte let hoved om, så han et kort øjeblik slap for at kigge på pigen. Ikke fordi at hun ikke var køn, for det var hun skam, med sine brune øjne, det fik ham blot til at blive nervøs. Han vendte blikket tilbage mod pigen, som i grunden ikke var nogle pige, men en ung kvinde, måske i sin bedste alder? Nej, for nu var kvinder så heldige at de havde mange år at trække på hvad mænd der imod ikke altid havde.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstWhat a Shame [Privat] Empty
IndlægEmne: Re: What a Shame [Privat]   What a Shame [Privat] Icon_minitimeMan 19 sep 2011, 02:41

//Out ...//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstWhat a Shame [Privat] Empty
IndlægEmne: Re: What a Shame [Privat]   What a Shame [Privat] Icon_minitimeMan 19 sep 2011, 19:14

//Okay...//
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
What a Shame [Privat] Empty
IndlægEmne: Re: What a Shame [Privat]   What a Shame [Privat] Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
What a Shame [Privat]
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Sheria :: Lufthavnen-
Gå til: