The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 En varm dag <> Amanda

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstEn varm dag <> Amanda Empty
IndlægEmne: En varm dag <> Amanda   En varm dag <> Amanda Icon_minitimeSøn 18 sep 2011, 22:45

Tid: 17:12
Sted: Den lykkelige eng
Vejr: Solskin, få skyer og dejlig varmt
Omgivelser: Græs, blomser og det som ellers er på engen
Påklædning: Beige farvet halvstramknælang sommerkjole og sorte ballarinasko

Ellen sad nogenlunde midt i engen og nød solens varme stråler der fik det til at prikke i hendes hud. Hun smilede og havde vent sit ansigt op mod himlen, hun sad en smule tilbagelænt og holdte sig oppe ved at sætte sine hænder i græsset et lille stykke bag sig. Hun mærkede sit lange hår falde ned fra skuderne og hang ned af ryggen, da hun vendte sit ansigt lidt mere op mod himlen. Hendes chokoladebrune øjne var lukkede, men for Ellen var det ligegyldigt om hendes øjne var åbne eller ej, uanset hvad så hun intet, hun havde for mange år siden været ude for en ulykke som havde kostet hende synet.
Lyden af et tungt dyr der løb i retning af hende, fik hende til at smile muntert. Dyret var en stor brun labrador, hendes førerhund. Det var ikke til at se at denne pige var blind, hendes hund havde ikke det traditionelle udstyr for en førerhund på. Ellen bar heller ikke mørkebriller eller brugte blindestok. Hendes øjne fløj ikke rundt som hos dem som var født blinde, og det eneste der var afslørende var nok at hendes øjne fordet meste bare var rettet ligefrem og intet så. Ellers kunne det gættet på den måde hun bevægede sig, havde hun ikke Jack ved sin side, blev hun fordet meste altid stående på den samme plet indtil Jack hentede hende igen.
Ellen mørkede prikken i huden holde op at en tynd sky, gled ind foran solen og holdte dens varme stråler tilbage. Hun gøs kort og vente hovedet frem, hvorefter hun mærkede en våd tunge blive trukket hen over hendes ansigt. Hun klukkede sin perlelatter og skubbede til hunden som stod foran hende med en så vild logrende hale, at hele bagpartiet på den svingede fra side til side, så den havde svært ved at holde begge bagben på det samme sted på jorden. "Såså Jack"grinede Ellen og rakte ud after hunden, der gik frem til hende så hun kunne klø den bag ørene. Jack bjæffede glad igen og smed sig halvt oven på hende. "Ja du er dejlig"sagde hun stor smilende mens hun nussede om sin elskede hund.
Tilbage til toppen Go down
 
En varm dag <> Amanda
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: La Sunisha :: Den lykkelige eng-
Gå til: