The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Mødet på stranden // Danni//

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstMødet på stranden // Danni// Empty
IndlægEmne: Mødet på stranden // Danni//   Mødet på stranden // Danni// Icon_minitimeFre 23 sep 2011, 04:40

Tid: 19:30
Sted: Stranden
Vejr: en lille smule vind og en fantastisk smuk sol ned gang
Omgivelser: igen levende væsner i nærheden
Påklædning: en sort trekvart trøje, sorte jeans og sorte sko
Kenta sad og kiggede ud på vandet i mens han prøvede og tegne vandet det var anden gang han var her selv om det var der lige så smukt som første gang. Han ventede ikke på noget han tegne alt som det så ud fra hans øjne og et lille smil kom frem på hans læber.* hvorfor mon her er så stille??* han kiggede sig omkring * ja okay måske er det på tide at komme hjem* han rejste sig op fra sandet, men kunne ikke forlade stranden, der var jo så smukt på denne tid af dagen og hvorfor skulle han også hjem når der igen ventede ham der hjemme. Han besluttede sig at blive og vente på der skete noget mere spændende…


Sidst rettet af keikontari Ons 05 okt 2011, 01:38, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstMødet på stranden // Danni// Empty
IndlægEmne: Re: Mødet på stranden // Danni//   Mødet på stranden // Danni// Icon_minitimeFre 23 sep 2011, 07:31

Det var en af de der dage, hvor Danni virkelig ikke gad sine veninder. Han var begynd at blive træt af dem, mest fordi de var som de var sådan personer som bare ville have Casper som var Danni's kæreste og derfor gjorde alt for at afsløre Danni utroskab.
Danni gad ikke engang sin kæreste lige for tiden, når han alligevel aflyste deres aftaler sammen. Og da Danni ikke gad blive der hjemme, havde han hoppet på den første bus han havde set. Nok var han en engel, men ingen vinger havde han fået og var bange for at de aldrig ville komme.
Bussen havde ført ham til La Sunisha og til stranden, hvor han bare havde gået af for ikke at blive i bussen alt for længe.
Han så bare ned mod vandet, og var lidt bange for det mest fordi han ikke kunne svømme og aldrig havde været nede og bade på stranden. Han havde jo en drenge krop, i et pige sind og ville helst have så få folk til at vide at han var dreng.
Han lignede jo også en pige på en prik, flot langt blond hår som hang ned af skulderne og ryggen. Han havde også en lyserød sommerkjole på, og et par sorte støvler som gik op til knæene. Flot så han ud, med de ellers så flotte ben som han havde og de kvindelig former selv om han også var ret så tynd.
Han begynde langsomt at gå ned mod vandet, og kunne ikke lade være med at smile imens da der var nået ved stranden som gjorde at han følte sig lidt fri i det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstMødet på stranden // Danni// Empty
IndlægEmne: Re: Mødet på stranden // Danni//   Mødet på stranden // Danni// Icon_minitimeFre 23 sep 2011, 07:50

Han kiggede op og tegnede videre på solen. Han fik følelsen af der gik en på stranden og var ked af det, han fik det dårligt og kiggede hen mod solen igen. Han ville gene tilbage til hans familie men han havde lovet han ville være en stor dreng og blive på jorden så igen kunne blive sure på ham igen. Han blev underlig trist over den andens energi, han fik lyst til at finde den anden person og snakke ham til et godt humor igen og prøve og se om der var mere at gøre eller om alt bare var umuligt for denne person at være glad over at have et liv og kunne elske med et normalt menneske og ikke være en eller anden kopi af et menneske der rendte rundt på jorden en gang for mange år siden. Han pakkede sine ting sammen og ville ud og finde denne personlighed som man kunne føle. Hen kappe af sorg var ud over hele stranden den samme sorg som et vært normalt menneske havde når han eller han havde mistet en man holdte meget af
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstMødet på stranden // Danni// Empty
IndlægEmne: Re: Mødet på stranden // Danni//   Mødet på stranden // Danni// Icon_minitimeSøn 02 okt 2011, 05:35

Danni gik hele vejen ud til vandkantet, og kiggede ud over vandet med en lille frygt i sin krop. Vandet var bestemt ikke nået han kunne lide, det var nået han var bange for da han jo ikke kunne svømme. Han havde jo ikke lært sig at svømme, fordi han jo aldrig have haft stor lyst til at have at folk kunne se at han var en dreng. Han lignede jo en pige, og mest når han havde sit pigetøj på.
Han så sig lidt omkring, da han ikke følte sig ligefrem alene. Det tog heller ikke længe før han fik øje på en, han kunne ikke rigtigt se det da personen var ret så langt væk fra ham. Han stod bare og så på personen, sort var det meste han kunne se *mon en vampyr?* tænkte han og rystede på hovedet, da der jo var sol også ville en vampyr jo ikke være ude. Han skubbede en tot hår om på ryggen, inden han så udover vandet igen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstMødet på stranden // Danni// Empty
IndlægEmne: Re: Mødet på stranden // Danni//   Mødet på stranden // Danni// Icon_minitimeLør 19 nov 2011, 07:23

//out//
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Mødet på stranden // Danni// Empty
IndlægEmne: Re: Mødet på stranden // Danni//   Mødet på stranden // Danni// Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Mødet på stranden // Danni//
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: La Sunisha :: Stranden-
Gå til: