The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 lufthavns massakre

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
Gæstlufthavns massakre  Empty
IndlægEmne: lufthavns massakre    lufthavns massakre  Icon_minitimeSøn 25 sep 2011, 11:18

Dato: 11. september 2001
Årstid: efterår
Vejr: overskyet
Sted: lufthavnen
Tid: eftermiddag
Omgivelser: en masse travle mennesker.
Beklædning: kik på mit profil billede

Det var en travl dag for lufthavnen. Der var sindsygt mange mennesker der skulle nå deres fly og der var også mange fly der var forsinket.
Zabuza var der kun af en grund HAN VILLE DRÆBE. Da han både var skizofren, afhængig i at dræbe og bloddemon var lufthavnen nu det perfekte sted at få stillet hans sult.
Alt hvad de flød gennem hans hoved var *JEEEG VIL HA' BLOOOD!!!* fra hans indre jeg. Han var selv kun enig med det og ville nu få stillet sin sult.
"jeg slipper dig fri" sagde han lige så stille med lukkede øjne. Da han kiggede op igen var det ikke Zabuza længere det var Akuma "the demon of the mist".
Han gik straks i aktion. Han gjorde sig usynlig og forsvandt.
Det næste man så var at al strømmen i hele lufthavnen gik og alle sikkerheds gitterne der faldte ned foran vinduer og døre så ingen kunne komme ud.
Man kunne høre en rungene latter "WAHAHAHAHAHAAAA......."
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstlufthavns massakre  Empty
IndlægEmne: Re: lufthavns massakre    lufthavns massakre  Icon_minitimeSøn 25 sep 2011, 12:50

Crasie var på vej hjem. Hendes hættetrøje var trukket godt over hovedet, så kun hendes neonlilla øjne var tydelige under hendes hætte. Hun havde lufthavne, så mange mennesker. Hun havde heller ikke fløjet, eller skulle til det. For hun skulle bare tjekke en boks til bagage om der var nogle ting til hende. Hun fornemmede både dæmoner, varulve og alle mulige racer. Hvis menneskerne havde nogen anelse om, hvor mange væsner der gik imellem dem, ville de nok få noget af et chok. Mange folk gik enten ude om crasie eller så gik de lige ind i hende. Det var især på grund af hendes udseende. Hendes sortehættetrøje, hendes sorte bukser og sko. Men de 3 ting der var udsædvanligt ved hende var hendes lysende neonlilla øjne, hendes ret så lave højde. Hun var kun 145 cm høj, som var ret så lavt. Men det var god for, så undevurderede folk hende tit. Men den tredje ting der var besynderligt var hendes stok, som hun havde i hendes hånd. Hun så ikke ud til at hun brugte den til at støtte sig med, men mere som pynt. Det var en sort tynd stok, med en metalfigur forenden. Det lignede sådan en som gamle og magtfulde mænd gik med i gamle dage. Crasie var lige på vej imod udgangen, da dørene lukkede ned og folk begyndte at skrige. Fra orden blev det hel til kaos. Folk maste og trampede på hinanden for at komme ud. Crasie snorede hurtigt ud imellem folk, for hun stod et meget dårligt sted, hvor folk helst ville hen. Hun holdte sig ved udkanten af flokken og prøvede at se hvad der var sket. Så så hun denne dæmon, der var gået amok. Hun knugede omkring hendes stok, heldigvis var hendes stok ikke en helt almindelig. Den havde en mekanisme, så der i begge ender kunne udløses tveægget 10 cm lange sølv knive med dusørjægers symboler, som kunne både skade dæmoner, varulve, vampyrer osv. Hun måtte straks få en ejendel fra ham, for så kunne hun lave kraftige illusioner med både følelse, smerte, syns, hører osv. Normalt hvis hun ingen ejendel havde, kunne hun kun lave synsillusioner, som ikke er helt så stærke. Crasie havde før været op imod dæmoner, men det gjorde hende ikke mindre rolig, selvom hun ikke frygtede ham. For hun følte ikke længere frygt, fordi for mange mange år siden, der havde hun fået skubbet sin frygt så meget væk så hendes personlighed Stine blev dannet.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstlufthavns massakre  Empty
IndlægEmne: Re: lufthavns massakre    lufthavns massakre  Icon_minitimeMan 03 okt 2011, 00:38

//emne slettet (skal lave om på min person og gider ikke at lave det her færdigt)//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstlufthavns massakre  Empty
IndlægEmne: Re: lufthavns massakre    lufthavns massakre  Icon_minitimeMan 03 okt 2011, 17:04

Oki fair nok :-P:-P:-D
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
lufthavns massakre  Empty
IndlægEmne: Re: lufthavns massakre    lufthavns massakre  Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
lufthavns massakre
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Sheria :: Lufthavnen-
Gå til: