The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Hyggeligt <> Emi

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstHyggeligt <> Emi Empty
IndlægEmne: Hyggeligt <> Emi   Hyggeligt <> Emi Icon_minitimeTirs 27 sep 2011, 06:48

Tid: 20:23
Sted: Den lykkelige eng
Vejr: Solnedgang, halvmørkt og lunt med en svag kølig blæst
Omgivelse: Græs og få træer
Påklædning: En lysebrun cardigan, gul top, lysegrå jeans og limegrønne allstars


Ellen sad næsten midt på den lykkelige eng. Solen var ved at gå ned og havde kaldt en kølig blæst ind over engen, men der var stadig lunt og ikke for koldt, så Ellen havde endnu ingen planer om at tage hjem. Hun elskede at være udenfor, lydende og lugtende var så afslappende og ikke ligesom larmene og lugtende i byerne. Hun boede i udkanten af byen med udsigt der vendte væk fra byen. Hun havde planer om at flytte igen, hun ville længere ud, væk fra byen. Hun havde ikke kunnet finde noget som ikke lå tæt på byen og var endt i et lille hus, sammen med sin store brune førerhund, labradoren Jack. Jack løb rundt på engen også med en logrende hale som bare kørte der ud af og som fik hele dens bagparti til at svinge fra side til side. Ellen lyttede til den dunkende lyd i jorden når han tumlede afsted med sin store tunge krop. Hun smilede og lod sig vældte ned på ryggen og lukkede sine øjne og nød det dejlige vejr. Det havde været varmt hele dagen og det var nu dejligt at der var en kølig svag blæst som havde lagt sig over engen, så kunne hun køle kroppen ned igen.
Ellen som var døsset en smule hen havde ikke lagt mærke til at Jack havde nærmet sig hende og mærkede pludselig en våd tunge blive trykket hen over hendes ansigt. Hun hvinede grinene og skubbede til hans store hoved og satte sig op igen, mens hun tørede sit ansigt i ærmet på hendes cardigan. "Lad da være"sagde hun smilende til ham da han trykkede sit hoved ind mod hendes skulder. Hun drejede sig lidt og lagde armene om sin elskede førerhund. Han brummede svagt med logrende hale og lod sig falde ned ved siden af hende med et ordentlig bump. Ellen klukkede sin perlelatter og nussede ham ved øret.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHyggeligt <> Emi Empty
IndlægEmne: Re: Hyggeligt <> Emi   Hyggeligt <> Emi Icon_minitimeTirs 27 sep 2011, 07:14

Hyggeligt <> Emi 081102_takuya3
((hun er hende med det blå hår og katana svær))

Emmi gik lydløs hen over engen da mørket var ved og falde og hun kun godt være lidt solen uden af den ville dræbe hende, hun havde en form for hvid kappe på mens hende trøje der var inden under havde en helt pink farve som ville for mange til og have ondt i øjne, hendes hår ar farvet blå fordi hun selv kun styr de ting og derfor behøvet hun aldrig og køb hårfarve eller sådan ting da hun selv kun få det frem hvis hun bare ønskede det.
Hun havde hendes elskede svær med hende da hun havde lyst til og øve sig i natten men hun ville først vente til solen var væk for hun kun ikke helt se så godt når den var frem og hun havde lært af hun ikke ramt en eller anden unde grund da hun var lært op efter sværtes vej og sådan havde det altid været i hende familie selv om hun ikke måtte bruge det den gang hun lært det, hun gik nu bare der for hende selv mens hun var på vej mod et træ da hun ville have lidt skygge for solen gik hen stadig lidt for meget på.
Hun kom der hen og opdaget hun ikke var alene, nej der sad en kvinde sammen med en hund og hurtig og lydløst var hun om bag træet og i skyggen hvor solen ikke havde magten.
Hun duftede kort til kvindens duft og opdaget det var en elver, men hun gik stadig ikke tæt på da hun ikke ville møde solen i øjeblikket, hun blinkede en gang mens hun var helt lydløs for hun havde ikke bruge for lyd som alle dødelig og det gjord os hun kun være tæt på folk uden det store problem..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHyggeligt <> Emi Empty
IndlægEmne: Re: Hyggeligt <> Emi   Hyggeligt <> Emi Icon_minitimeTirs 27 sep 2011, 07:24

Ellen havde lagt sig ned igen, mens hun nussede Jack ved øret og halsen. Han brummede tilfreds og var begyndt at falde i søvn. Ellen lyttede til en fulg som sad og sang. Hun smilede et lille trist smil mens hun lyttede til dens sang. Hun forstod dyr og for hende var det som om et menneske...eller et væsen snakkede eller som fulgen sang om dagen som var gået. Den havde mistet sine æg og sang bedrøvet om hvordan det var sket.
Ellen sukkede stilfærdigt og prøvede at lukke af. Hun var vegetar og syntes bedst om at tingene gik naturligt, at dyr fik en naturlig død, i hvert fald så naturlig som det var muligt nu til dags.
Jack løftede hovedet og snussede ind. Han bjæffede ganske lavt og rejste sig op. Ellen lagde en hånd på hans brede ryg for at få ham til at sætte sig igen, mens hun lyttede. Jack snussede igen og fandt retningen til personen. Det var gået lang tid inden Jack havde fået færten, men han havde også halvsovet så det var vel forståeligt.
"Godaften"hilste Ellen med sin venlige stemme og havde vend sit ansigt i den retning som Jack fik hende til at vende sig mod og ventede på at nogen skulle give sig tilkende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHyggeligt <> Emi Empty
IndlægEmne: Re: Hyggeligt <> Emi   Hyggeligt <> Emi Icon_minitimeTirs 27 sep 2011, 07:54

”godaften” sagde Emmi mens hun ikke kom frem fra skyggen og hun var stille der efter da hun ikke havde så meget lyst til og kom frem før solen var helt væk ”og hvem er de så?” sagde hun roligt mens hun kiggede lidt frem og hun gemt sig os lidt fordi hun ikke ville lad hende s det tøj hun gik i da hun tit blive set som en freak på den måde som hun så ud på, hun stod stille som en vampyr ville og hun lavede ikke en lyd da hun ikke havde bruge for med bevæge sig da hun jo var død og derfor kun hende krop ikke fald i søvn som hos alle andre normale mennesker.
Hun ventede roligt et svar mens hun stadig ikke kom frem og hun var ikke sikker på hvad hun skulle gøre mens hun stod der alene uden den store ide om et emne og snakke om i sær fordi hun normalt snakke med elver eller de racer..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHyggeligt <> Emi Empty
IndlægEmne: Re: Hyggeligt <> Emi   Hyggeligt <> Emi Icon_minitimeTirs 27 sep 2011, 08:03

Ellen smilede da hun lyttede til en kvinde stemme som hilste igen på hendes hilsen. "Mit navn er Ellen, hvad dit?"svarede hun venligt og rejste sig op ved at støtte sig til Jack. Hun lagde sin spinkle hånd på dens ryg og nussede fingerspidserne ned i hans pels, for at berolige ham. "Der sker ikke noget skat"sagde hun lavt til ham og fik et tvivlende blik igen og et kort bjæf. Blikket så hun selvfølgelig ikke, men bjæffet hørte hun. Hun klukkede lavt sin perlelatter og klappede ham på hovedet. "Du er ikke en vagthund"sagde hun drillende igen og komcentrerede sig så om pigestemmen.
Hun håbede at det var et væsen hun stod overfor, ud fra Jack reaktion måtte det være et væsen som han endnu ikke havde stiftet så stor bekendskab til og derfor var ekstra på vagt. Dog var det sjældent at Ellen frygtede andre. Mange så hvor harmløs og hjælpeløs hun var og ville ikke skade hende, de mente ikke at det var værdigt for dem at slå et så svagt væsen ihjel. Men grunden til at hun håbede at det var et væsen, var fordi hun havde glemt at det ikke var alle der kunne snakke med dyr og hun var så van til at snakke med Jack som var han et tobenet væsen at hun glemte at han ikke var det når hun var sammen med andre.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHyggeligt <> Emi Empty
IndlægEmne: Re: Hyggeligt <> Emi   Hyggeligt <> Emi Icon_minitimeOns 28 sep 2011, 06:19

”mit navn er Emmi” sagde hun mens hun stadig stod stille og hun var helt stille igen ”og hyggeligt og møde dem” sagde hun efter lidt tid og hun besluttede sig og krave op i træer som hun var ved da det ikke var så svært igen, hun kom der op på ingen tid og hun gjord det på en meget stille måde mens hun sat sig et sted hvor hun kun have ryggen mod træer da hun ikke kun finde på andet mens hun snakkede med den her elver..

//sorry ikke så store krea pt//
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Hyggeligt <> Emi Empty
IndlægEmne: Re: Hyggeligt <> Emi   Hyggeligt <> Emi Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Hyggeligt <> Emi
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: La Sunisha :: Den lykkelige eng-
Gå til: