The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Tilbage fra Japan //Heath//

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstTilbage fra Japan //Heath// Empty
IndlægEmne: Tilbage fra Japan //Heath//   Tilbage fra Japan //Heath// Icon_minitimeTors 29 sep 2011, 05:22

T: 22.30
S: Luft havene..
O: Masser af mennesker som altid og der er masse larme og folk som er stresset..
P: t-shirt uden ærmer og den lyseblå samt rødt korset og blå bene varmer på armen samt blå bukser og blå bene varmen på hendes ben og en masse Cyber looks i hendes hår og en del hår ting..
V: Mørke undefor og vinden blæser en lille smule..


Emmi stod i lufthaven og hun så lidt træt ud da hun lige var kommet hjem med fly fra Japan for hun havde været hjemme i hendes eget land for besøg en anden af hendes vampyr veninder og derfor var hun nu her med hendes store kuffert som hun lige fået, hun stod nu bare der i hendes lyseblå tøj mens hun var i gang med og ring efter en taxa så hun ville kun blive kørt hjem i sted for af skulle gå hele vejen selv om hun nok ville være hurtig til fods i sted for taxa så kun hun bare ikke over komme det med hendes jetlag som hun havde efter den lang flyve tur.
Hun havde en lyseblå t-shirt på som ikke havde ærmer og rundt under hendes byster sad et korset i rød mens hendes bukser havde samme farve som hende t-shirt og det samme hende de bene varme som hun havde på, hendes hår var os helt lyseblå og der sad en del hår dimser i mens hendes øjne var normalt blå og hendes hud hvid som den rene sne. Alt i alt havde hun ikke mange tegn på og være menneske da mange af hendes trak minde om en dukkes men hun var jo os vampyr så derfor var hun naturligt smuk i forhold til mange mennesker og dem som gik forbi hende kun ikke lad være med og stoppe op of stirre, hun tog sig nu ikke af det for det var hun for træt til og derfor begyndt hun bare og gå hun mod den lille café som der var i lufthaven da hun havde bruge for lidt kaffe så hun ikke ville være alt for træt når hun nu kom hjem.
Hun fandt sig et bord for hende selv og der kom en tjener hen til hende og ”hvad ønsker de af drikke?” sagde han roligt mens han kiggede på hende og hun lod hendes blik gå på ham *jeg kun nu godt at dig* tænkte hun kort men hun kom i sted med et svar ”kan jeg få en kop sort kaffe” sagde hun roligt og han nikkede som svar før han forsvandt fra hende, hun blive bare på hendes plads mens hun ventede på ham..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTilbage fra Japan //Heath// Empty
IndlægEmne: Re: Tilbage fra Japan //Heath//   Tilbage fra Japan //Heath// Icon_minitimeTors 29 sep 2011, 05:54

Heath havde en eller to kufferter med sig slæbende da han trådte ind på lufthavnen, han havde valgt at rejse i et stykke tid.. hvor hen vidste han ikke helt, men han havde pengene til at købe en billet. Han ville bare lidt væk fra dette sted.
Han havde umiddelbart ingenting at lave eller give sig til. Han vidste ikke hvor Alias var, og havde ikke rigtig løst til at se ham.. ikke lige nu. Det var egentlig også underligt at han havde faldet for ham... en tøsedreng til en vampyr.. Han trak sig svagt på skulderen mens at han kiggede sig lidt tilbage på døren der lukkede sig bag ham. Han begyndte at gå længere ind, mens at han lod sine øjne glide rundt en omgang.
Han kunne ikke få øje på nogen som han kendte, det hele var bare nemmere hvis han forvandlede sig, men så igen, så kunne han ikke få sin bagage med.. og det ville være en synd, samt at han ville blive pinlig berørt, næste gang at han ville forvandle sig tilbage til sin menneskelige skikkelse.
Han sukkede lidt uden at tøve, mens at han prøvede at slappe af. *Der er alligevel ingen som vil savne mig* tænkte han og smilede lidt.. gunstigt.
Et falsk smil vidste sig på hans læber.
"Nå jeg må se at komme videre..." mumlede han og fik øje på en lille café... måske skulle han tage noget at spise, inden at han gik videre hen for at købe en billet? Han besluttede sig for at gå hen til caféen og kiggede rundt for at lede efter en ledig plads..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTilbage fra Japan //Heath// Empty
IndlægEmne: Re: Tilbage fra Japan //Heath//   Tilbage fra Japan //Heath// Icon_minitimeTors 29 sep 2011, 06:01

Emmi sad i hendes tanker da tjener kom med hendes kaffe og han sad den på bordet for an hende så hun kom tilbage til hende selv, hun kiggede kort rundt før hun tog koppen op til munden og pustede kort til kaffen før hun drak lidt af den.
Hun sat igen koppen fra hende mens han gav sig til og kigge rundt på den mange mennesker for hun kun godt lige og kigge på dem som skulle ud og flyve i verden da de tit havde tøj på efter hvor de nu skulle hen, hende blik gik kort på en familie for det gik videre rundt og det endt på ham som lige var kommet.
Hun trak vejet kort og fanget hans duft mens hun hurtige opdaget af det var en varulv, hun var lidt ligeglad nu hvor hun var tæt og hun kiggede bare lidt på ham med hendes dukke ansigt før hendes blik gik tilbage til hendes kaffe som hun drak lidt mere af..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTilbage fra Japan //Heath// Empty
IndlægEmne: Re: Tilbage fra Japan //Heath//   Tilbage fra Japan //Heath// Icon_minitimeTors 29 sep 2011, 06:58

Han satte sig hen til et bord som stod i et hjørne der så ud til at være ledig. Han satte sig efterfølgende ned på stolen og stillede sine kufferter ind under bordet så meget de nu kunne komme. Inden at han prøvede at få øjenkontakt med en tjener. Han kunne fornemme en kold aura et sted.. Og den tilhørte kun en vampyr. Han sukkede lidt ved tanken da han for det meste altid stødte ind i dem.. Han lænede sig tilbage i stolen da der nok ville gå tid før at en tjener ville komme hen til ham. Der var ret så mange mennesker.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Tilbage fra Japan //Heath// Empty
IndlægEmne: Re: Tilbage fra Japan //Heath//   Tilbage fra Japan //Heath// Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Tilbage fra Japan //Heath//
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Sheria :: Lufthavnen-
Gå til: