The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Over the hills and far away ((Kasper))

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstOver the hills and far away ((Kasper)) Empty
IndlægEmne: Over the hills and far away ((Kasper))   Over the hills and far away ((Kasper)) Icon_minitimeOns 19 okt 2011, 06:06

T: 21.05
S: Den Lykkelig Eng
O: Ingen folk eller sådan ting
P: Se billede
V: Månen kaster sit lys over Engen og der er meget stille men os lidt koldt

Engen var ikke det mest normale sted og se ham i sær fordi han ikke var glad for det der var alt for stille og i sær ikke om natten for han var den type der gerne ville være et sted hvor der var gang i den så hvorfor kom her ud.
Han gik alene for ham selv mens han kun høre det høj græse lyd i vinden og det var nu lidt for stille til ham, hvordan han så ud jo han havde en sort t-shirt på mens hans bukser havde sammen farve og hans hår der til. Hans håd var grå og den lyst op i månen smukke lyse mens hans øjne havde en sort blå farve som man aktid ville kun kende ham på, hvad hans navn var jo han hedde Victor og han var den mørke side af Walter og den der tit var gemt væk for verden da Walter ikke ønsket han skulle tag magten men i aften var det ske.
Han var ikke sikker på havd han lavede her og hvor han var gået her ud men der måtte jo være en grund og var måske bare ikke kommet til ham i nu, Victor lod sig selv fald om i det høj græs så han ikke ville være til og se og han kiggede bare på månen med et roligt blik mens han ventede på et eller anden skulle ske..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstOver the hills and far away ((Kasper)) Empty
IndlægEmne: Re: Over the hills and far away ((Kasper))   Over the hills and far away ((Kasper)) Icon_minitimeOns 19 okt 2011, 07:12

Kasper kunne dufte lugten af dæmon i nærheden, han gik inde i skoven. Men med lynet hastighed stod han i kanten af engen. Han kunne se at dæmonen skulle til at smide sig i græsset. Et mili sekund stod han lige ved siden af ham og klikkede løs med han gamle kamera og fik drenges fald med i billedet. Han så ned på ham og bed sig i læben. "det bliver godt" mumlede han og gik lidt tilbage. og satte sig på hug for at tage billeder af træernes toppe sammen med himlen. Han rejste sig op. Han kamera larmede. En masse klik lyde kom fra det. Det var ved at rulle filmen tilbage. "damn.." mumlede han, nu var der jo ikke flere film tilbage at tage billeder på. Men nu kom det sjove jo. Se det han havde fanget på kameraet.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstOver the hills and far away ((Kasper)) Empty
IndlægEmne: Re: Over the hills and far away ((Kasper))   Over the hills and far away ((Kasper)) Icon_minitimeOns 19 okt 2011, 07:23

selc om Victor ikke var den der var bange af sig fik han dov et chok da en vampyr dukkede op af det blå og begyndt og tag billede af hvad der var rundt om dem "chok" sagde han kort mens han kiggede på ham med et kort blik og det havde fået hans hjerte til og gå en lille smule af amok men ikke mer end normalt, han fandt roen i ham selv mens han kiggede på ham og det var ikke en person Victor havde mødt før. "hvem er de?" sagde han efter lidt tid og han kiggede bare på ham med et pokerface og han var stille i mens da han ikka havde andet og spøger om lige i øjeblikket..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstOver the hills and far away ((Kasper)) Empty
IndlægEmne: Re: Over the hills and far away ((Kasper))   Over the hills and far away ((Kasper)) Icon_minitimeOns 19 okt 2011, 07:31

"Kasper.. jeg" svarede han og så på ham og skulle overveje hans næste sætning. "..Jeg tog billeder af dit fald.. det blir' godt.. tror jeg" sagde han og rodede med sit kamera. Han satte sig på knæ i det høje græs og satte sig til at åbne kameraet og tage den færdige rulle ud. Han tag en tomt cover til brugte film frem fra lommen og pukkede filmen ned i det lille rør. han rodede i sine lommer for at finde en ubrugt film, men der var ingen. "daaaamn.." sukkede han og rejste sig op og klappede lågen i på kameraet. Det gik lidt for ham hvad han lige havde gjort. "ehmm.. dit navn?" spurgte han og så på ham med et roligt ansigt, bare uden et smil. Han gik tættere på ham i et hurtigt bevægelse og rakte hånden ud. "hej".
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Over the hills and far away ((Kasper)) Empty
IndlægEmne: Re: Over the hills and far away ((Kasper))   Over the hills and far away ((Kasper)) Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Over the hills and far away ((Kasper))
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: La Sunisha :: Den lykkelige eng-
Gå til: