The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Lige ankommet fra Rusland ((Samata))

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstLige ankommet fra Rusland ((Samata)) Empty
IndlægEmne: Lige ankommet fra Rusland ((Samata))   Lige ankommet fra Rusland ((Samata)) Icon_minitimeOns 26 okt 2011, 21:42

T: 22.30
S: Luft havnen
O: Masser mennesker der skal af sted eller os ankommer de, der en masse larme og lyd..
P: Se billede
V: Mørke og det en smule koldt men ellers er det sådan til og overleve

Luft havnen var som altid fuld af live og larme fra de som kom og til dem der skulle afsted med fly til hvor de nu end skulle hen i verden, mellem de mange mennesker gik en dæmon for ham selv da han lige var ankommet fra Rusland og derfor havde han os en del Jetlag.
Han så ret træt ud og ikke så meget som en af dem man skulle kom i vejen for da han ikke ville være særligt venlig overfor hvem end der nu kom i vejen for ham, han havde en hvid skjorte på mens hans bukser var sorte og uden på skjorten sad en mørkerød vest mens han havde en lag jakke på hans arme.
Han havde os helt hvid grå hud mens hans øjne havde en helt særlig lysegrøn og det var den der sagde han ikke var menneske, han havde os meget langt rødt hår og hvis man så ham bag fra ville man tit se ham som en kvinden. Hvad hans navn var jo det var Alexandre og han var en bloddæmon men ikke særligt gammel som nogle af dem han havde hørt om rundt om i verden da der var mange der gik over hans alder, han gik bare i hans tanker mens han var på vej hen til en lille café for få sig en kop kaffe så han lige ville kun hold den lidt mere.
Han fandt en plads for ham selv og han sad sig ned og ventede på en tjener så han ikke selv skulle gå op i baren for det kun han overkomme i øjeblikket, han trak vejret langsomt mens han kiggede sig om og han blinkede en gang mens han stadig ventede..
Tilbage til toppen Go down
 
Lige ankommet fra Rusland ((Samata))
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Sheria :: Lufthavnen-
Gå til: