The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Stilheden kan også være farlig...(Samata)

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstStilheden kan også være farlig...(Samata) Empty
IndlægEmne: Stilheden kan også være farlig...(Samata)   Stilheden kan også være farlig...(Samata) Icon_minitimeFre 28 okt 2011, 17:45

S: den lykkelige eng
O: græs, stadig grønt, men er ved at vise tegn på at vinteren er på vej.
T: eftermiddag, faktisk snart aften
V: overskyet, en let kold vind.

Zean trådte væk fra den lille sti gennem engen og ud på selve engen. det var nogle dage siden det havde regnet og græsset var derfor ikke så vådt mere.
men stadig højt, fuld af kryb og sjove blomster.
Altså alt i alt et roligt sted til at tænke tilbage...til at falde ned i fortidens lange skygger. For lange var de, når de stadig nåede ham. stadig forfulgte ham. Hvorfor? Hvorfor kunne han intet gøre ved dem, måske få dem til at forsvinde? De var med til at gøre ham som han var...ja, men stadig, han ville ønske...han kunne glemme.
*nogen gange overlever man ved at huske...andre gange af at glemme* den sætning havde han hørt en del gange før. Hvorfor skulle han overleve ved at huske?
Han sukkede lidt stoppede op et øjeblik og lukkede øjnene. Og så var der Leonard...De kunne stadig ikke helt enes, men de kommunikerede mere...selv om LEonard hele tiden prøvede at overbevise ham om forskellige ting.
Men han var dæmon...intet skulle være let. til gengæld var det med til at gøre en stærkere...åh ja, stærkere...stærkere...Han åbnede øjnene igen.
Åhh...kære Ichabod...hvor er det længe siden...
Tilbage til toppen Go down
 
Stilheden kan også være farlig...(Samata)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: La Sunisha :: Den lykkelige eng-
Gå til: