The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Sweet angel blood! - Melodenia

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstSweet angel blood! -  Melodenia Empty
IndlægEmne: Sweet angel blood! - Melodenia   Sweet angel blood! -  Melodenia Icon_minitimeLør 29 okt 2011, 08:08

Dato : 28. Okt. 2011
Årstid : Efterår
Dag : Fredag
Vejr : Tæt regn med ingen vind.
Sted : Dreins Mountain.
Tid : 19.46
Omgivelser : Natur.
Påklædning : Langærmet hvis bluse, lange cowboybukser og sine blå converse.

Kasper gemte sig. Han var ude igen. Han øjne lyste næsten op i mørket, de var næsten røde så han var nærmest tæt på at gå amok. Han burde ikke vente så langtid imellem hans måltid, men hvad gør ham ikke? Det var fredag, så var det vel okay at søge hen et sted hvor der var engle, ja han havde aldrig smagt en engel før, men det var det bedste sted at vente på fredags guf. Han hev sig i håret, der måtte snart ske noget. Han tjekkede han telefon, det burde snart være tid. Ganske rigtigt. En ynkelig engel gik forbi, det lignede at hun nød aftnen, jamen det var da synd for hende. Han farede frem og overfaldt den stakkels engel. De små skrig holdte ham ikke tilbage. Han bed hårdt fast i pigens hals. Blodet var sødt, så han fik kuldegysninger. Selvom det næsten var umuligt for ham. Han drak hurtigt og englen var allerede død.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstSweet angel blood! -  Melodenia Empty
IndlægEmne: Re: Sweet angel blood! - Melodenia   Sweet angel blood! -  Melodenia Icon_minitimeLør 29 okt 2011, 08:30

Melodenia var oppe på tur i bjergene. Hun ville gerne lære naturen at kende. Det hele var så anderledes fra Grækenland, og hun savnede lidt hendes hjemland. Regnen gjorde hendes jeans våde, og hendes lyseblå bluse var næsten marineblå.
Hun gik stille og nød naturen og lyttede til regnen der fik bladene til at bevæge sig, indtil hun hørte nogle skrig længere fremme, men det var for langt væk til at hun kunne nå frem i tide. Hun så et en dreng lænet over en stakkels engel der lå livløs i hans arme. Hun stod foran ham før man kunne nå at blinke og kiggede ned på ham.
"Hvordan kunne du slå hende ihjel?" Melodenia kunne ik forstå at nogen kunne slå noget så fredfyldt og rent ihjel som en engel, ja de smagte bedre, men de var kilden til alt godt. Hun rystede let på hovedet og tog ellers englen ud af hans arme.

//Undskyld kørte lige lidt død i det :( //
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstSweet angel blood! -  Melodenia Empty
IndlægEmne: Re: Sweet angel blood! - Melodenia   Sweet angel blood! -  Melodenia Icon_minitimeLør 29 okt 2011, 08:52

Kasper blev forskrækket, han havde blod rundt om munden og han hvæste bare af hende men blev rigtig vred da hun så tog englen fra ham. Hun var jo allerede død, så kunne det vel bare lige meget. "Fuck dig" råbte han og skubbede kraftigt til hende og tog englen og løb 100 meter væk og krammede hårdt om englen og satte tænderne i hende igen og sugede det sidste ud af hende. Han sukkede og slap englen og faldt på knæ. Hans krop indtog blodet som hans havde drukket og hans øjne blev langsomt smukke blå igen. Han drak ikke dyreblod, det var som at æde en salat når du har lyst til en burger. Han så over sine skuldre for ligesom at se efter den pige som tog englen fra ham. Hvad ville hun? Hun var da vampyr, hvorfor ville hun tag englen, nåre ja! hun måtte ha været sulten selv, og så ville hun tage Kaspers mad, ja det måtte være det. Kasper så op på hilmen imellem træerne og lod regnen vakse ham ren.

// Hvad er der at undskylde for? :o
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstSweet angel blood! -  Melodenia Empty
IndlægEmne: Re: Sweet angel blood! - Melodenia   Sweet angel blood! -  Melodenia Icon_minitimeLør 29 okt 2011, 09:25

Da han tog englen igen, rystede Melodenia på hovedet. At drikke blod fra et lig, og selv et engle lig var langt ude. Hun kunne regne ud at han havde sultet sig selv, af en eller anden grund. Hun fulgte lugten af død, da hun havde fået færten fra englen da hun holdte den. Hun satte i løb, og indhentede ham lige idet han slap hende. Melodenia gik hen til ham mens han satte sig på knæ, Og satte sig i skræder stilling ved siden af ham. Han virkede frustret over et eller andet, det kunne hun læse i hans ansigts træk. Men da hun ik kendte ham, så vidste hun ik hvordan hun skulle komme i snak med ham, så hun sad bare og ventede til at han gjorde tegn til at han vidste at hun var der. Hun kiggede sørgmodigt over på engelen og følte en lille trist hed, ja vampyr lever af blod, men det betyder ik at man behøvede at dræbe hver gang man fik næring. Og så en engel, et af de reneste skabninger der var. Det var så trist, og hun vidste at hun ville have fældet en tåre, hvis hun kunne græde.

//Det er bare jeg synes mit svar var lidt screwed up//
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Sweet angel blood! -  Melodenia Empty
IndlægEmne: Re: Sweet angel blood! - Melodenia   Sweet angel blood! -  Melodenia Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Sweet angel blood! - Melodenia
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Werclare :: Dreins Mountain-
Gå til: