The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Vandreturen - Rosaleen Tine

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstVandreturen - Rosaleen Tine Empty
IndlægEmne: Vandreturen - Rosaleen Tine   Vandreturen - Rosaleen Tine Icon_minitimeSøn 30 okt 2011, 03:12

Tid: Meget tidligt om morgen
Dag: Torsdag
Vejr: Sky klart, blæsligt, solrigt men køligt
Måned: Irl
Omgivelser: Klipper, bjerge, skov forenden af bjerget

Påklædning: En lang sort frakke som går ham til anklerne, et nittebelte til at holde på nogle mørkeblå jeans som havde et hul ved højreknæ, nogle sorte converse støvler og et læderarmbånd inden under frakken om håndledet, han bar en langærmet shirt som var sort og så en halsæde med læderrim og en halvlang spids tand, fra et rovdyr


"Dreins Mountain.. Et af de største bjerge i Deploratus, stor turist sted og en skøn udsigt" fortalte turist guiden som havde en hel flok med sig af turist fra hele verden.
Helt bagerst i gruppen, gik en høj ung fyr med dyriske rolige øjne, han gik faktisk kun med fordi at han ikke lige orkede selv at finde vej op af bjerget, så ved at følge gruppen og guiden, kom han automatisk op til toppen uden at komme ud for at fare vild, selv om han var varulv, så kunne han godt komme ud for at han fare vild så'en et sted som et bjerg.
Da de var nået helt op til toppen, sneg han sig lige så stille væk fra gruppen da han fik chancen og begav sig videre hen af bjergtoppen, balancere over en meget tynd klippekant som han skulle over før han kunne komme videre, da Altair endelig kom over kiggede han sig om omgang rundt, stilheden og blæsten... det var dejligt, ingen biler, ingen mennesker som snakker... bare, ren stilheden.
Altair gik hen til en afsats og stod med hænderne i sine bukselommer mens hans lange sorte frakke blafrede bag ham fordi at vinden tog fat i den, det sammen galdt for hans brune hår, Altair lukkede sine øjne og lyttede bare til blæstens lyd som kørte rundt i luften i denne højde, hvor højt oppe han var, vidste han ikke, men højt det var han, og hvis han ikke havde sin regenerering, så havde han ikke kunne overleve hvis han faldt ned fra bjerget.
Tilbage til toppen Go down
 
Vandreturen - Rosaleen Tine
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Werclare :: Dreins Mountain-
Gå til: