The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Demon vs Demon //Autumn//

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstDemon vs Demon //Autumn// Empty
IndlægEmne: Demon vs Demon //Autumn//   Demon vs Demon //Autumn// Icon_minitimeSøn 30 okt 2011, 07:55

T: 22.55
S: Wow nyt sted ej det Ploiti stationen xD
O: Masser mennesker like 24/7 så der ikke særligt stille
P: se billede
V: Koldt og sådan som det nu er om vinterne

Det var en af de der kolde vinteraftener og det var ikke sådan en man havde lydt til og være ude på selv om der var nogle som skulle være ude for de levede mere i natten end som dagen, en af dem som var ude var Victor og han havde nu ikke så meget og lave og derfor havde han taget turen op til politi stationen hvor han havde lyst til og lave lidt kaos på hvem end han nu mødt eller så.
Han havde som altid en sort t-shirt på mens hans bukser havde samme farve og hans sko var nogle sorte all stars, hans hud var som altid en smule grå og hans hår var os sort og det samme med hans øjne, ja der var ikke så meget ved ham da han ikke gjord så meget ud af ham selv her til aften men han havde heller ikke en grund til det.
Han begyndt og komme tæt og tæt på politi stationen og han kiggede bare rundt for se hvad han kun bruge til og sæt gang i den kaos som han havde planer om, han fandt ikke en han kun begynde den på så han ventede bare lidt til en eller anden ville dukke op..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDemon vs Demon //Autumn// Empty
IndlægEmne: Re: Demon vs Demon //Autumn//   Demon vs Demon //Autumn// Icon_minitimeSøn 30 okt 2011, 08:22

Døren til politi stationen blev nu åbnet og et kort larmende udbrød indefra tillod sin vej ud på gade. Der var mørkt men til denne lille dæmon, der trådte udenfor nu, held var lugtepælene tændt. Hvilken hyggelig stemning det gav med det gule lys på de næsten tomme gader på denne tid. Folk var vel på diverse diskoteker hvis de ikke opholdt sig inde foran til forhør. Hvilket forbistret postyr der var der inde. Autumn tog en dyb indånding af den bidende kolde luft men i stedet for at et lettet suk kom frem, blev det hurtigt forvandlet til et lille sødt nys. Nok frøs hun ikke men der var da stadig muligheder for hende at ende med en forkølelse. Men nok kun i den fjerne fremtid?
Den sædvanlige ternede kjole sad som altid fint på hendes krop men denne aften havde hun være klog nok og tage en jakke hen over den så det kun var underdelen man kunne se som sådan – Med mindre man tog jakken af. Benene var dog ikke bare men hun et par sorte strømper der nåede op over hendes knæ og ja skoene var typisk slidte sneakers. Hun stoppede kort op efter at have gået få skridt idet vinden tog fat i hende lange mørkebrune hår og fik det til at hvirvle omkring hendes ansigt. Hun fik hurtigt fjernet det fra sine smukke blå øjne og underligt nok var det første hun fik øje på var denne mørke skikkelse af en ung mand der ikke stod decideret langt fra hende. Og der gik skam heller ikke længe inden at et smil formede sig på hendes bløde rødmalede læber. ”Godaften.” lød hendes nærmest engleblide men stadig muntre stemme som hun igen begyndte sin rolige gang. Åh det ville være godt at komme hjem og bare ligge og snue foran tv’et med film og is.
Tilbage til toppen Go down
 
Demon vs Demon //Autumn//
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Sheria :: Politi stationen-
Gå til: