The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar

Go down 
Gå til side : 1, 2  Next
ForfatterBesked
Gæst
GæstDenne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Empty
IndlægEmne: Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar   Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Icon_minitimeMan 31 okt 2011, 10:09

Tid: Omkring 23:00
Vejr: Stjerneklart og fuldmåne
Sted: Et diskotek i La Sunisha
Omgivelser: En masse fulde mennesker
___________________________________________________________
Der lå et af de flotteste diskoteker inde i byen af La Sunisha, det var et af de steder hvor de mere berømte mennesker gik hen. Her var der altid liv musik, hvor nogle af de mere nye band spille som drømte om at blive kendt. Her var det også ret så svært at komme ind, hvis man ikke var berømt eller kende nogen som var. Men det var et godt sted at starte hvis man nu havde et ønske, også selv om det liv musik som kom ikke altid var det bedste.
Denne aften var nok også som de mange andre aftener der henne, ikke altid det bedste musik oppe på scenen og mange mennesker som hyggede sig sammen.
Ved et af de borde som stod i jordet, sådan lidt for sig selv så der ikke blev lagt så meget mærke til. Sad en ellers så flot fyr og med et drink på bordet foran sig, det var Andy som havde et par dage alene i det store hus. Adam var ude og rejse et eller andet sted henne, som Andy ikke helt havde hørt efter på hvor det var. Han havde jo tømmermænd hele tiden når han var hjemme, og gad virkelig ikke snakke med nogen når han var der.
Han havde taget til dette flotte diskotek denne aften, bare for ikke at tage der hen hvor han plejede. Folk var jo begynd at lægge mærke til at han kom de steder hele tiden, og derfor måtte han jo drikke sig fuld et andet sted.
Han sad bare og lyttede på de bands som gik op på scenen, og var lidt jaloux over at de var der oppe. Han var ikke selv den som var oppe på scenen så meget længere, alkoholen havde ødelagt så meget i hans liv at det ikke var til at beskrive.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDenne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Empty
IndlægEmne: Re: Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar   Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Icon_minitimeMan 31 okt 2011, 11:04

Diskotekt var ret fyldt med mennesker nu, men klokken var også ved at blive ret mange, så det var klart der kom flere her ind nu end der havde været lidt tideliger på aften. En sød udsenet ikke så høj men tynd dreng, hvis navn var Oskar, havde været på arbejde tideliger idag.. bare sådan fordi de havde manglet nogen, han arbjede her ikke normalt, men han havde fået lov til at blive lige så længe han ville hvis han tog et par timer bag baren, og det havde han jo ærlig talt ikke noget imod, han tog hvad han kunne få, et eller andet sted skulle pengen jo komme fra. Lige nu var han meget glad for han havde taget jobbet, det var et hyggeligt sted, ret nede på jorden, i hvert fald lige nu, og han havde ikke noget imod at blive en time mere eller to. Han følte sig godt nok lide ensom, nu han ikke den mest frembrusende fyr jo, så han kastede sig ikke bare ud i en samtale med en vildt fremmed, og han var her jo alene. Han havde godt nok fortalt sine venner hvad han skulle, og de havde spurgt om han kunne få dem ind.. han havde godt nok tøvet lidt med det, men han havde da sagt jov, så skulle han heller ikke være her.. alene. De havde allerede ringet til ham et par gange, men han havde sat den på optaget, for han var altså ikke sikker på han kunne få dem ind.. og desuden ville de bare få ham fyret eller noget, de var sgu lidt af en underlig forsamling de venner. Han kiggede blidt ud i luften, et sødt smil sad om hans læber, han sad alene, det havde han gjordt i lidt tid nu, men det var okay.. musikken var god nok, her var hyggeligt, og det var sjovt at betragte alle de fulde mennesker der kom og gik.. eller nærmer væltede rundt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDenne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Empty
IndlægEmne: Re: Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar   Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Icon_minitimeTirs 01 nov 2011, 04:19

Det var nok det bedste sted at være når man ville være for sig selv, folk sad bare mest for sig selv eller sammen med folk som de kende. Det var vel næsten altid bedst sådan, så behøvede det heller ikke være de store snak omkring folk. Så kunne man jo heller ikke høre musikken som blev spillet, og de folk som søgte nye talenter ville jo bare blive sure hvis de ikke kunne høre musikken.
Andy sad bare og så ned på sin drink, han viste at det ville være bedst hvis han ikke drak den og bare prøvede på at stoppe igen. Men han kunne bare ikke modstå den! og måtte bare tage den op mod sine læber og drikke lidt, alt blev jo bare bedre når der var alkohol i hans blod. Han lukkede kort sine øjne i mens han nød denne smag i sin mund, han åbnede dem først igen et stykke tid efter at han havde sat glasset fra sig.
Hans blik gled bare rundt på alle de mennesker som var, der var jo alle mulige typer der... både pop typer og til goth's..
Hans blik blev hurtigt fandet af en fyr ikke så langt væk fra ham, og ført lidt efter kom duften af elver hen mod ham og inden han nået at tænke sig om stod han op. han havde sin drink i sin hånd og bevægede sig bare ned på drengen og bordet
"sidder der nogen der?" spurgte han ret så stille om, for ikke at forstyre de mennesker omkring ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDenne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Empty
IndlægEmne: Re: Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar   Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Icon_minitimeTirs 01 nov 2011, 04:33

Oskar var i aften klædt i et par mørke cowboy bukser som sad stramt om hans ben, han havde et par sorte sokker på og nogen grønne convers. Ud over det hvade han en hvid t-shirt hvor der var trykt et grønt monster på fronten og stod noget skrift hen over med noget pink skrift. Ud over det hele havde han en hvis og grøn jakke, hvide ærme og hvis krave. Han så nu egenlig meget godt ud i det sæt tøj, pyntede med nogen armbånd og en halskæde med et kors i. Han lagde hånden frem på bordet og betragtede den i det violette lys, der speglede rundt i lokalet. Oskar sad lidt og overvjede hvorvidt han skulle ringe efter selvskab eller om han skulle blive sidene alene endnu en time, det første virkede mere tillokkende, men han vidste bare ikke om han magtede dem.. ville sikker fortryde det lige så snart de var her. Han sukkede langsomt og støttede hovedet mod hånden, følte sig lidt travlt, men han havde jo også været tidelig oppe.. og på arbjede den halve dag, han burde nok bare tage hjem. En stemme skar igennem den summende musik, det fik ham til at se op, hvor hans mødte en fremmed mands blik, han stirrede først lidt på ham men fik sig så taget sammen til at svare manden. "Ehm.. jov.. eller jeg mener nej.. sid ned" sagde han forvirret og slog ud med armen mod den tomme plads ved sin side. Faktisk var det meget spændene.. på den måde. Måske blev det en hyggelig aften alligvel.. han så på manden ud af øjnkrogen, og prøvede at finde på noget han kunne sige til ham.. hmm.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDenne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Empty
IndlægEmne: Re: Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar   Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Icon_minitimeTirs 01 nov 2011, 04:49

Andy kunne ikke lade være med at smile, når drengen ligefrem faldt hen over sine ord "okay tak" sagde han og satte sig bare ned ved siden af ham, han satte sin drink ned på bordet foran sig og lod sit blik ligge lidt oppe på scenen. Kort tid efter lod han sit blik glide hen på drengen, han smilte venligt til ham og rakte lidt efter sin hånd hen til ham "jeg hedder Andy" sagde han med en venlig stemme, han var jo gået der over for at få nogen at snakke med "hvad hedder du?" spurgte han lidt efter om, bare for at være lidt mere høflig i det.
Det gik ikke længe før dette band var færdigt oppe på scenen og det næste snart skulle tid, lyset blev tændt der inde. Folk begynde at smutte hen for at få en ny drink, eller for at gå på toilettet før de skulle være stille i det igen. Det var nok det bedste af det hele, at stilheden var der når bandene var oppe på scene og hurtigt kunne de begynde at snakke igen med hinanden.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDenne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Empty
IndlægEmne: Re: Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar   Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Icon_minitimeTirs 01 nov 2011, 05:51

Oskar nikkede bare lidt for sig selv, mumlede noget stille, følte sig lidt dum over han ikke havde fladt sådan over ordene, det var bare fordi han ikke lige havde regnet med det.. altså.. han sad jo bare midt i sin egen verden med sine egne tanker, og så stod den fremmed bare pludeslig foran ham, men det var også okay, han havde ikke noget imod selvskab. Desuden så var manden da meget beder selvskab en hans barnlige venner.. eller det vidste han jo ikke, men det var også bare noget han gættede på. "Hej Andy" sagde han roligt imens han så fyren undersøgende i øjnene og rakte sing hånd frem mod hans, gav den et let kelm "Jeg hedder Oskar" sagde han og trak sin hånd til sig. Andy.. det var et pænt navn, det kunne han godt lide, og det passede også godt til fyren, med hans udsene og sådan.. for han var jo flot? Ik.. en flot høj fyr, der bare tilfældig valgte at slå sig ned sammen med Oskar, det var vel okay. Han følte sig en lille smule rastløs, overvjede om han skulle hente noget at drikke.. Andy havde jo noget med til sig selv, og han syntes måske det var lidt kikset bare at side.. uden at fortag sig noget altså.. men han brød sig ikke om at drikke, og desuden så blev han ikke påvirket af det, han kunne nemlig ikke blive fuld.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDenne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Empty
IndlægEmne: Re: Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar   Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Icon_minitimeOns 02 nov 2011, 03:00

Det var nu meget skønt at kunne have nogen at snakke med, også gør det da ikke nået at det er en ny person. Det er jo bedre når det er en ny, som ikke kender Andy det store og hans fortid "hyggeligt at møde dig Oskar" sagde han og gav kort hans hånd et klem, han lag bare sin hånd ned på bordet mens has blik forblev på ham. Han så kort ned på bordet, som gjorde at han fik øje på at Oskar ikke havde nået at drikke "kan jeg byde på nået?" spurgte han om da han havde vendt sit blik op mod ham igen, det var begynd at blive lidt svære at høre hinden hvis man ikke lyttede efter. Folk gik jo bare rundt for at gøre de ting som de skulle, før det næste band skulle komme på. Mens bandet ventede på at det var deres tur, så stod der en fyr oppe på scene og prøvede på at virke sjov som ikke gik så godt som det kunne.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDenne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Empty
IndlægEmne: Re: Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar   Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Icon_minitimeOns 02 nov 2011, 03:46

Oskar smilte venligt til fyren, ham der hed Andy, han var klædt pænt, og så godt ud.. han skilte sig ud kunne man vidst også godt kalde det, imens Oskar bare prøvede at passe ind. Han gad ikke ligges mærke til, han ville bare gerne passe ind, ikke have for meget eller for lidt opmærksomhed.. blot være normal? Hvilket han jo langt fra var.. han var for det første ikke mennesklig, og for det andet boede han ikke ikke i skoven som dem han burde passe ind hos gjorde.. han kunne både læse og skrive, og gik i skole.. når han nu lige orkede det.. og så røg han tjald det meste af tiden.. hvilket nok heller ikke var helt normalt, men når man ikke kunne drikke måtte man jo tage stærkere midler i brug. "Også hyggeligt at møde dig Andy" sagde han og smilte sødt til ham, han følte måske det var lidt akhavet.. men de skulle nok bare over den første pinlige tavshed.. og finde noget at snakke om, så skulle det nok gå. "Eh.. ellers tak.. jeg drikker ikke" sagde han forsigtigt, og vidste ikke hvordan Andy ville brugde den infomation.. altså.. de fleste så ham bare som en svans, når han ikke drak.. så ham som en sød lille dengse.. hvilket han ikke var på nogen måder.. og aldrig blev det. Han smilte lidt ud i luften, håbede ikke Andy ville se ned på ham pga han ikke drak.. det var så irreterende at blive bedømt på den måde.. men ja, det var han vel også van til nu.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDenne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Empty
IndlægEmne: Re: Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar   Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Icon_minitimeOns 02 nov 2011, 19:32

Det var jo ikke fordi han ligefrem havde nået imod at Oskar ikke drak, han var bare lidt overrasket over at han ikke drak. Hans øjne var lidt store i det over det, da han ikke rigtigt viste hvad han ellers skulle gøre. Han rystede kort på hovedet og smilte venligt til ham i stedet "det er også fint nok" sagde han og var endelig glad for at møde en der ikke drak, han ville jo selv ønske at han kunne stoppe igen "du vil heller ikke bare have en sodavand?" spurgte han lidt efter om, og synes ikke selv at han kunne være den som sad og drak også sad Oskar bare der uden nået overhovedet.
Folk var begynd at finde deres pladser igen, mens fyren på scenen prøvede så godt han kunne med at komme med nogle joke. Der var bare et problem med det, at der ikke var nogen som grinte overhovedet.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDenne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Empty
IndlægEmne: Re: Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar   Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Icon_minitimeOns 02 nov 2011, 20:18

Oskar smilte prøvende ud i luften, han var ved at få det dårligt igen, men det var også nogen timer siden han sidst havde røget, han manglede den svævende fornemmelse og roen i kroppen, balance, afslappenhed, han kunne alligvel ikke klare aften eller natten uden det, han måtte finde en udvej, det var nok ikke nogen god idet at begyndte at side og ryge tjald midt i lokalet.. han måtte uden for.. men nu var Andy lige kommet, altså, han kunne vel ikke bare skride fra ham, nu han var så flink.
"Ehm nej tak, det sødt af dig, men jeg er ikke tørstig" mumlede han stille, han kunne nok godt drikke noget hvis det skulle være.. men han ville ikke have Andy brugte penge på ham, og slet ikke når der ikke var grund til det. Han lagde nakken lidt tilbage og prøvede at slappe af, det var bare nærmest umuligt for ham, han havde virkelig brug for at ryge lige nu, følte sig helt ør i hovedet, og tung i kroppen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDenne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Empty
IndlægEmne: Re: Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar   Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Icon_minitimeOns 02 nov 2011, 21:12

Andy havde ikke nået imod at bruge sine penge på folk, de penge skulle jo blive brugt til et eller andet så hvorfor ikke at give andre nået? "okay det bestemmer du også selv" sagde han og drak lidt af sin drink, inden han satte den ned på bordet igen og så kort op på fyren på scenen og kunne ikke lade være med grine... han grinte ikke med fyren, men af fyren som gjorde sig selv til grin. Han lod sit blik glide hen på Oskar som så meget urolig ud, hans smil forsvandt næsten ligefrem af det "er der nået galt?" spurgte han om, og var vel bange for at Andy havde gjort nået forkert?... måske ville Oskar bare være alene? det kunne man jo aldrig vide. Det begynde at komme mere og mere stilhed i diskoteket, og fyren oppe på scenen gik næsten tudende ned af scenen over at folk ikke grinte af hans jokes. En anden manden gik lidt efter op for at præsidere den nye band som skulle op, så folk begynde at være helt stille i det for at lytte på det de var kommet efter.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDenne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Empty
IndlægEmne: Re: Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar   Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Icon_minitimeOns 02 nov 2011, 21:27

Oskar smilte og nikkede "Men det var meget pænt af dig at spørge, tak" sagde han stille og rykkede lidt uroligt rundt på sig selv på stolen, hvor var det irreterende, han følte sig total fanget her.. altså normalt havde han stukket det skrådt op og gået ud for at ryge sit fucking tjald. Men åbenbart havde hans hjerne valgt.. af alle dage.. lige idag til at være venlig mod andre, forhelved altså. "Nejnej.. jeg er bare.. eh.." mumlede han stille og så op på scenen hvor folk kom og gik, han brød sig ikke om musikken, men han havde jo heller ikke noget imod det, det var bare baggrunds støj for deres samtale. "Jeg er bare lidt ryge trængene" mumlede han stille.. Aj nu kunne det altså også være nok.. Andy var jo bare en eller anden fyr, han skulel ikke have særbehandling bare fordi han var flink altså..
Han rejste sig op og så lidt på Andy.. og så alligvel "Ska du med eller hvad?" Sprugte han lidt halv flabet, så måtte Andy jo også selv om det.. men Oskar skulle altså ud nu.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDenne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Empty
IndlægEmne: Re: Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar   Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Icon_minitimeOns 02 nov 2011, 22:07

Andy så bare efter ham og kunne godt høre den flabede tone, han overvejede blot at blive da han ikke ligefrem gad finde sig i at folk snakkede sådan til ham. Men det kunne da også bare være at han var sådan fordi han havde brug for en smøg, og Andy bestemt også godt tænke sig en. Han nikkede bare og rejste sig roligt op, mens folk gav nogle brokkende lyde fra sig over at de ikke blev siddende når bandet var kommet op. Han gik bare stille og roligt ud, da han jo havde fået lidt at drikke og ville derfor ikke risikere at falde. Han tog bare sin cigarret pakke op af lommen og tog en i munden "vil du have en?" spurgte han om og rakte pakken hen til Oskar, mens han tænde sin egen med en lighter.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDenne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Empty
IndlægEmne: Re: Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar   Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Icon_minitimeOns 02 nov 2011, 22:40

Oskar smilte kækt da Andy rejste sig bag ham og fulgte ham med ud.. det var vel okay, Andy lignede ikke ligefrem en der ville have noget imod at Oskar røg.. lidt tjald. Men han kunne jo ikke vide det, om han havde tænkt sig at slader.. eller sige noget til det.. ærlig talt var han også lidt ligeglad, det var hvad han havde brug for.. Så sådan blev dt altså.
Han mærkede straks kulden mod sit ansigt da de kom uden for, det var virkelig rart, han så kort på dør manden som bedømte ham med øjnene, hvilket gav Ozzie lyst til at række tunge af ham, men gjorde det dog ikke, det var måske en lille smule for upassende.
Han så på pakken der blev rækt mod ham og rystede bare på hovedet "Ellers tak, jeg har mit.. eget" mumlede han og vendte ryggen til Andy og gik lidt hen af gaden stødte på en trappe og satte sig på trinnet. Han vendte ansigtet mod Andy og smilte frækt "Kom nu.." sagde han og grinte flabet til Andy. At han gad altså.. Oskar var jo mega flabet, og Andy var pisse venlig, at han gad... altså. Han fandt sit tjald frem og begyndte bare at rulle det, eftersom det var det han blev nød til. Efter han havde rullet den lagde han det andet ned i lommen igen og fandt en tændstik pakke frem. Han åbneden den og stirrede ned i det tomme rum.. "FUCK OS!" råbte han og smidte pakken fra sig.. ikke flere tænd stikker.. crap. Hvor var det også pinligt, nu blev han jo nød til at spørge Andy.. aj så kunne det kraft edme også være lige meget. HAn lagde surt smøgen tilbage i lommen, og surmulede.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDenne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Empty
IndlægEmne: Re: Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar   Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Icon_minitimeOns 02 nov 2011, 22:54

Andy lag bare sin pakke ned i lommen da Oskar jo ikke ligefrem ville have en, han tog bare et sug af sin cigarret og fik en bedre følelse inde i sig. Hans blik gled efter Oskar når han bare gik, og gik kort tid efter ham og satte sig ned ved hans side. Det var jo ingen tvivl om at Oskar godt kunne lide at være flabet, og det var jo også nået som Andy havde lagt mærke til. Han kunne ikke lade være med at smile over at Oskar ikke havde flere tændstikker, så kunne han jo bare lade være med at være så flabet "du ser lidt sur ud" sagde han og tog bare et til sug af sin cigarret, inden han tog den ud af munden og rakte den hen til Oskar "men man kan bare håbe på du bliver bedre af det" sagde han bare.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDenne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Empty
IndlægEmne: Re: Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar   Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Icon_minitimeOns 02 nov 2011, 23:58

Oskar stirrede bare ud i luften, følte sig lidt fortabt, og irretret, og det gjorde det ikke beder for ham at Andy stod og kiggede på ham imens, hvor var det altså træls. Han vidste Andy havde ild, han var bare alt for dum til at spørge. "Jeg er ikke sur.. jeg har bare hovedepine" mumlede han og tog sig til hovedet, skubbede det brune hår rundt oppe på hovedet så det sad mere pjusket, og sukkede bare stille, fuck også. Oskar stirrede lidt på smøgen der var rakt mod ham.. men det hjalp jo forhevled ikke.. hvad var det han prøvede på? At ydmyge ham endnu mere.. han havde det dårligt med at takke nej igen, når Andy var så venlig. Han sukkede stille og rakte hovedet frem lod smøgen glide ind mellem sine læber og til et hiv, inden han slap den og satte sig lidt tilbage, trak vejret dybt ind og pustede ud igen. "Tak.. men.. det hjælper bare ikke rigtigt.. jeg har brug for noget.. du ved.. stærker" mumlede han stille og prøvede at se lidt uskyldig ud. Han havde brug for den tjald der lå i hans lomme.. han manglede bare noget ild.. det var simpelhen for pinligt at spørge.. argh fuck da også.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDenne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Empty
IndlægEmne: Re: Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar   Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Icon_minitimeTors 03 nov 2011, 01:41

Andy så bare på ham og hævede sit ene øjebryn af det han sagde "nå okay" sagde han sådan lidt overrasket i det, dog ikke alt for overrasket som om der var sket et eller andet galt. Han tog bare sin lighter op af lommen og rakte den hen til ham "men det er op til dig selv" sagde han og synes bare sådan nået var en dårlig idé, han synes jo selv at det var en dårlig idé at han ikke kunne styre sig selv når det handlede om at drikke. han så kort over på nogle dørmænd som bare stod og gloet lidt dumt på dem, som om de ikke havde nået bedre at lave end at glo på folk "men du kunne jo også bare have spurgt om lighteren.... så svært er det da ikke" sagde han og kunne ikke rigtigt forstå, hvor svært det kunne være at spørge om man måtte låne nået.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDenne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Empty
IndlægEmne: Re: Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar   Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Icon_minitimeTors 03 nov 2011, 02:18

Oskar så ned over sig selv, og nikkede lidt til Andy, han følte sig lidt dum, og vidste ikke helt hvad han skulle sige til ham, ærlig talt vidste han ikek hvorfor Andy gad hans selvskab, han var da total irreterende.. eller hvad? Men kunne andy vente bare fem minutter mere til han havde fået røget sin joint, så kunne det være at det forsvandt lidt.. altså at Oskar var så flabet og irreterende, det plagede som regl bare at være fordi han ikke havde røget lidt.. det kunne gøre ham helt ude af den til tider. Han så lidt på lighteren og tog så bare imod den med en stille tak, og brummede lidt, samlede Jointen op fra lommen satte den for læberne og tændte den, tog et his, og trak vejret dybt ned i lungerne, og pustede så ud igen.. en underlig ro flød rundt i hele hans krop... "Taaaaaak" mumlede han stille og et smil fled op på hans læber, han rakte lighteren til Andy igen og smilte til ham på en underlig måde.. man kunne sagtens se på hans øjne han var afhænig, at han var junkige.. men han var ligeglad.. det tågede blik gjorde alting beder.. han tog et hiv mere af jointen og pustede luften ud. "Ja du har ret.. undskyld.. føler mig lidt dum nu.." mumlede han stille og lænte sig tilbage mod døren bag dem, da den knirkende røg op og han faldt med ryggen og hovedet ind af døren og ned på sten gulvet. Et lystigt grin flød over hans læber og han grinte højt og lukkde øjnene i.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDenne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Empty
IndlægEmne: Re: Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar   Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Icon_minitimeTors 03 nov 2011, 02:30

Andy havde ikke tænkt sig at prøve på at stoppe ham i at ryge, for det var jo hans egen beslutning om han ville eller ikke. Hans blik lå bare på ham, mens han godt kunne mærke at Oskar blev mere rolig i det over at ryge. Han tog bare imod sin lighter og lag den ned i lommen "håber den er god" sagde han og snuppede sin smøg tilbage, som han bare tog ind i munden igen og lukkede sine øjne kort i når han tog et sug. Hans øjne sprang bare op når han hørte døren der gik op, og fik øje på Oskar der bare lå halvt inde af døren. Han gav nogle grin fra sig mens han rejste sig op "du er ikke helt heldig" sagde han og gik hen og rakte sine hænder ned til ham "kom lad mig hjælpe dig op" sagde han og havde det svært med at ikke grine med ham, det var vel altid svært at ikke grine med folk når de grinte af et eller andet.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDenne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Empty
IndlægEmne: Re: Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar   Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Icon_minitimeTors 03 nov 2011, 03:35

Oskar havde lukket øjnene hårdt i, hans grin var fuldstændig ukrontrolerede, og han fik helt tåre i øjnene af at grine. Han åbnede øjnene og stirrede op på Andy der bare også grinte af ham, og det fik ham til at grine noget mere, og tage et hvis mere af sin joint. Fuldstændig ligeglad med hvem der end boede i huset og om de ville komme.. fuldstændig ligeglad med alting.. alt føltes bare så rart.. han kunne fornemme sit eget åndedrat og grinte.. det var lidt ligesom at være under vandet i en svømmehal og nogen grinte over overfalden.. sådan føltes det i hvert fald. Han smilte til Andy der var så sød at hjælpe ham op, han tog fat om hans hånd og rev til, men hans mavemuskler gjorde undt og han kom bare til at grine endnu mere, i stedet for at komme op at stå rev ham Andy ned til sig, hvilket blot fik ham til at grine endnu højre så tårne løb ned af kinderne på ham. "Hvorfor.. også.. derop.. der er jo så.. hyggeligt.. her!" grinte han vider og lagde nakken tilbage, det rørte ham ikke det mindste af en fremmed person han lige havde mødt lagde halvt ind over ham.. faktisk så morede det ham bare.. og han lukkede øjnene i og smilte bare.. tågede lidt rundt.. følte sig som i en bobel.. en bobel af lykke, og her var alt dejligt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDenne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Empty
IndlægEmne: Re: Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar   Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Icon_minitimeTors 03 nov 2011, 03:47

Andy kunne ikke gøre for at han var som han var, han var vel bare mere en gentleman end de fleste mænd i verden til dato. Derfor kunne han jo også godt lide at hjælpe folk og være venlig overfor dem, han brød sig ikke om at være ond eller nået i den stil. Han blev lidt overrasket når han ligefrem faldt over Oskar, han lå jo bare ovenpå ham og så ned på ham. Det gik ikke længe før han begynde at grine med Oskar igen "det ved jeg ikke. her kan man ikke falde" grinte han og synes det var ret så sjovt at Oskar knap nok kunne komme op og stå, selv om dørmændene på den anden side ikke synes det så særligt sjovt ud. De så det jo også fra en anden synsvinkel end der hvor Andy og Oskar så den fra, de kunne jo bare se to fyre der lå ovenpå hinanden. Det fik dem til at vende deres blikke væk fra dem, mens de i stedet begynde at snakke dårligt om det de så. Andy hørte bare ikke efter og kunne ikke lade være med at grine, han lag godt mærke tåren der løb ned af Oskar's kind og tørrede den bare let af med sin ene finger. Mens han bare kæmpede lidt for ikke at grine imens, det kunne jo bare gå galt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDenne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Empty
IndlægEmne: Re: Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar   Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Icon_minitimeTors 03 nov 2011, 06:33

Oskar mumlede noget helt stille og lukkede bare øjnene svagt i og satte jointen for læberne og tog endnu et hiv, lod sin krop flyde på en bølge af nydelse.. fuck hvor var det rart.. Han forstod ærlig talt ikke hvordan nogen kunne leve uden det her? Altså hvordan fik man sig selv klaret gennem den alt for sørgelige hverdag? Det var jo ulideligt.. dog var han lidt stolt af sig selv, han havde klaret en hel dag i skolen uden at ryge fra morgen af.. han havde først sneget sig end i kælderen da alle timerne var forbi og røget et hurtigt joint enden han skulle på arbjede.. tjalden gjorde det nemmer at klare det hele på engang, selv om det sikkert var overmennesligt at arbejde til langt ud på natten og tideligt op og i skole, for at gå på arbjede lige så snart dagen sluttede, han havde ikke meget tid til.. andet, sove, spise, slappe af.. men han klarede sig nu ret godt. Det her var også bare et miderlertigeligt job, han regnede ikke med at have det i lang tid, han ville alligvel snart blive fyret alligvel, hvis de så det her blev han det da først, men fuck nu det! Han kunne altid få et nyt.. de holdte aldrig særlig lang tid af gangen alligvel!
Hans tågede blik søgte op og fik øje på Andy.. nårh jov.. "ANDY!" kaldte han og flippede ud i et grin igen. Stirrede lidt på ham, "Ligger du an på mig eller hvad! Eller ligger du bare på mig?" grinte han og bankede hovedet bag oevr ned i sten gulvet, "Av.." mumlede han og stirred eop i loftet to sekunder inden han begynte og grine igen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDenne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Empty
IndlægEmne: Re: Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar   Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Icon_minitimeTors 03 nov 2011, 06:44

Andy kunne ikke lade være med at grine af det han sagde, han havde virkelig ikke brug for nogen joint for at have det sjovt "hvis jeg lag an på dig.. så havde jeg nok gjort mig mere umage" sagde han og tænkte slet ikke på at lægge an på drengen, det var han slet ikke fuld nok til at finde på sådan nået ved en fremmende person "ville nok sige at du hev mig ned og nu ligger jeg på dig" sagde han og kunne virkelig ikke lade være med at grine, Oskar grin smittede jo bare af på en også måtte man jo bare grine med. Han tog bare et sug af sin cigarret og lukkede kort sine øjne i, han havde det fint med at kun ryge cigarretter og ikke nået andet som man kunne blive afhænge af. Han kunne jo heller ikke bestemme over nogen anden hvad de skulle gøre, for det var jo deres valg som det var hans valg at han ville ryge cigarretter som han havde gjort så langt han nu kunne huske tilbage.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDenne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Empty
IndlægEmne: Re: Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar   Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Icon_minitimeTors 03 nov 2011, 08:58

Oskar grinte bare og så sig bag ud så han øjen fløj op i panden på ham.. hvae.. boede der ingen i det her hus? Måske var det bare inde ved siden af.. til festen.. eller væk.. siden de ikke havde låst deres dør? Men fuck nu det.. det gav han faktisk lidt en ide.. de kunne jo gå ind.. ik? "Nåååh.. men det burde du!" grinte han bare, uden helt at være klar over hvad det var han bedte om, han var bare glad.. og havde det sjovt, og Andy var hyggelig.. ham kunne han jo godt bruge lidt endnu. "Hvad.. mig?" sagde han undrende og skubbede Andy af sig og satte sig op, følte sig lidt ør i hovedet men kom væltende op på benen, tog et sidste hiv af jointen og smed den fra sig på gaden.. "Kom!" sagde han grineden og faldte ind gennem gangen til huset.. grinte og faldte ned på alle fire indne han fik sig selv kejet op igen og væltede virder ind i huset.. håbede Andy var med ham.. det var ikke sjovt at bryde ind alene jo. Han så sig over skulderen og smilte færkt til fyren bag sig.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstDenne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Empty
IndlægEmne: Re: Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar   Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Icon_minitimeTors 03 nov 2011, 16:22

Andy hævede bare sit ene øjebryn af ham og kunne ikke lade være med at lade nogle grin komme ud "så det mener du?" sagde han og synes det var sjovt at Oskar ligefrem ville have det, selv om det også var lidt underligt i det. Han rejste sig bare op og uden at tænke sig om, så gik han bare efter Oskar ind i huset "ja dig" sagde han og kunne ikke lade være med at grine lidt af ham når han faldt "kan du ikke holde balancen?" spurgte han om og gav et par til grin fra sig, mens han lag sine hænder ned i lommerne og begynde at se sig omkring. hans blik gled flere gange over Oskar, så der kom et par grin ud mellem læberne på ham.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Empty
IndlægEmne: Re: Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar   Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Denne aften vil nok aldrig glemmes - Oskar
Tilbage til toppen 
Side 1 af 2Gå til side : 1, 2  Next

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: La Sunisha :: Byen i la Sunisha-
Gå til: