The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Biblioteket

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstBiblioteket Empty
IndlægEmne: Biblioteket   Biblioteket Icon_minitimeOns 02 nov 2011, 10:05

Person: Se på billedet
Omgivelser: Ikke så proppet, lidt mennesker hist og her.
Tid: 14.35
Dato: 14 Juli 2011
Vejr: Solrigt, delvis skyet og let vind.

Sasuke sad på biblioteket, med musik i ørene og en cola i sin venstre hånd. Han rokkede svagt hovedet frem og tilbage i takt med bassen. Han så ud af glasvinduet, ud til gågaden hvor mennesker gik forbi. Mennesker, varulve, vampyrer og andre fantastiske væsner.
Han var begyndt at hungre igen. Hungre efter blod. Han måtte finde et let offer, da han var for svag til at kunne lægge en kampdygtig mand ned eftersom han var alt for sulten til at tænke klart.
Han kunne høre stemmerne fra folk rundt omkring ham. At være synsk var nogengange ikke lige det mest praktiske, Dog havde han lært at lukke af for det. Så han ikke ville ende med en migræne hver eneste dag. Så han valgte at lukke af for de ubetydlige små tanker, og fokusere på sine egne.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBiblioteket Empty
IndlægEmne: Re: Biblioteket   Biblioteket Icon_minitimeSøn 06 nov 2011, 05:46

Azriel skubbede døren op, og befandt sig nu på det store bibliotek. Der var helt stille, lige som hun kunne lide det, og atmosfæren af gamle bøger og visdom, fik hende til at slappe mere af. Hun bevægede sig hurtigt ned langs gangene med hylder af bøger.
Solen var kommet frem og bagte udenfor, så hun havde brug for et sted at være indtil at solen var ved at gå ned igen. Hvorfor kunne det ikke have været dårligt vejr? Hun havde følt sig indelukket i sit hjem, og havde haft brug for lidt luft. Da hun havde gået fra hjemmet, havde det været overskyet, og så pludselig var solen kommet frem, og biblioteket var det nærmeste der var.
Hun gik ned langs gangene med hylder fyldt op med bøger. Gamle bøger og nye bøger. Der var ikke særlig mange derinde, hvilket hun var glad for. Måske kunne hun sidde og læse lidt, slappe lidt af helt alene. Det ville egentlig være rart..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBiblioteket Empty
IndlægEmne: Re: Biblioteket   Biblioteket Icon_minitimeSøn 06 nov 2011, 06:04

Hans mave rummede bitterligt, og var begyndt at give lidt krampetrækninger. Sasuke tog en tår af colaen. Hvorfor var ingen smarte at de bare kunne lave en blod automat? ligesom de teknologiske små vandmaskiner rundt omkring. Han sukkede, det var lidt irriterende at blive udstødt på sådan en måde. Bare fordi man ikke var menneske, var det ikke ens betydne med at man skulle sidde og glo og sulte.
Men dræbe, det ville han ikke. Han drak kun fra folk der provokerede ham, eller som gav ham lov til det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBiblioteket Empty
IndlægEmne: Re: Biblioteket   Biblioteket Icon_minitimeSøn 06 nov 2011, 06:10

Azriel stoppede langsomt op ved en række af bøger. En fyr sad ved et bord ved vinduet ved enden af hylderne. Hun lagde ikke rigtig mærke til ham, og begyndte at se på bøgerne, tage dem ned og bladre lidt i dem. Inden længe havde hun samlet en hel bunke af bøger og gik over til bordet hvor drengen sad. Hun satte dem på bordet med et højt bump, og tog bogen som lå øverst på bunken og satte sig ned på stolen overfor fyren og begyndte at læse. Hun kunne se at hans tanker var på noget andet, med musik i ørene og en sodavand i hånden. Hun betragtede ham lidt, og lod så sit blik gå ned på sin bog og begyndte at læse.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBiblioteket Empty
IndlægEmne: Re: Biblioteket   Biblioteket Icon_minitimeSøn 06 nov 2011, 11:48

Sasuke sad med hovedet rettet mod sit skød, men så diskret op på hende da hun satte sig. Der var så mange frie borde. Så hvorfor sætte sig lige ved ham? Han spekulerede lidt, mens han betragtede denne fremmede.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBiblioteket Empty
IndlægEmne: Re: Biblioteket   Biblioteket Icon_minitimeTirs 08 nov 2011, 00:25

Azriel havde kigget ned i en af de mange bøger som lå ved hende, men kunne så mærke et sæt øjne på sig. Hun lod sit blik langsomt gå op fra bogen og mødte fyrens øjne, som havde siddet overfor hende. Hun blinkede et par gange og så så hurtigt ned i sin bog igen og prøvede at gemme sit ansigt væk bag bogen, da det var irriterende at han kiggede på hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBiblioteket Empty
IndlægEmne: Re: Biblioteket   Biblioteket Icon_minitimeTirs 08 nov 2011, 08:35

Han følte en sær irritation, kunne hun ikke lide ham? Han havde næsten lyst til at pakke sine ting at gå. Men nu kunne han jo ligeså godt provokere. Eller, bare prøve at konversere? Han tog en slurk af colaen, og slugte det. Han så igen på hende, inden hans blik gled ned på cola dåsen som snart var tom.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBiblioteket Empty
IndlægEmne: Re: Biblioteket   Biblioteket Icon_minitimeTirs 08 nov 2011, 08:39

Azriel bed sig blidt i underlæben og lagde sin bog langsomt ned på bordet og så på den fremmede, og så at han stadig så på ham. Hun lagde hovedet let på skrå "Hvorfor kigger du på mig?" spurgte hun, uden at ovehovedet at give en hilsen fra sig. Hun vidste ikke rigtig hans grund for at kigge på hende, og så på cola dåsen som han drak af, og så tilbage på hans ansigt. Havde han måske et problem med hende? Var han nysgerrig om noget, eller var han bare ude på at irritere hende?
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBiblioteket Empty
IndlægEmne: Re: Biblioteket   Biblioteket Icon_minitimeTirs 08 nov 2011, 23:41

Sasuke trak på skulderne og så hende i øjnene. Hans øjne var kolde, og ude af stand til at gennemskue. " Nysgerrighed" svarede han kort og lavmeldt. han havde et fast greb om colaen, som var han bange for nogen skulle stjæle den fra ham. Men det var han ikke, han kendte bare sig selv ret, at han ville få væltet den lige om lidt, hvis han nu skulle lave en arm bevægelse.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBiblioteket Empty
IndlægEmne: Re: Biblioteket   Biblioteket Icon_minitimeOns 09 nov 2011, 03:31

Azriel så drengen ind i øjnene, og brød sig ikke rigtig om den kølighed som befandt sig deri. Hendes egne var dybe, isblå og rare at kigge ind i. Hun løftede et øjenbryn af drengen "Nysgerrighed.." mumlede hun og så tilbage i bogen i nogle få sekunder, og så så tilbage på drengen "Hvad er du da nysgerrighed omkring?" spurgte hun og smilte så skævt og halvflabet "Vidste du egentlig ikke at det er uhøfligt at stirre?" spurgte hun og så så tilbage i sin bog. Han var en underlig gut, ham den fremmede..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBiblioteket Empty
IndlægEmne: Re: Biblioteket   Biblioteket Icon_minitimeOns 09 nov 2011, 21:53

Sasuke frembragte et smil på de kolde blege læber, og så ud af vinduet mens han sukkede lettet. Som var en stor byrde fjernet fra hans skuldre " Jeg har ikke så mange manere, Uhøflighed er en del af mig, kan jeg vel blot sige " Svarede han flabet og så tilbage på pigen. Ingen skulle da spille flabet overfor ham, for hvis der var nogen her som var flabet og sarkastisk. Var det ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBiblioteket Empty
IndlægEmne: Re: Biblioteket   Biblioteket Icon_minitimeTors 10 nov 2011, 09:36

Azriel så op på fyren og lavede et lille grin "Ja, det kan ses" sagde hun for at drille og så så ned i sin bog igen. Hun bladrede nogle gange i bøgerne, læste lidt og lod så sit blik gå ud af vinduet, holdt sig væk fra solstrålerne og satte sig så mere til rette. "Det ville hjælpe en hel del, hvis du havde nogle manere" mumlede hun og blev ved med at se ned i sin bog.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Biblioteket Empty
IndlægEmne: Re: Biblioteket   Biblioteket Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Biblioteket
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Gågaden-
Gå til: