The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Et glimt af glamour ~ Ekatarina

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstEt glimt af glamour ~ Ekatarina Empty
IndlægEmne: Et glimt af glamour ~ Ekatarina   Et glimt af glamour ~ Ekatarina Icon_minitimeFre 04 nov 2011, 02:08

Vejr: Let overskyet og støvregn. En smule køligt, men ingen vind.
Tid: Aften, et par timer fra midnat.
Omgivelser: Masser af mennesker rundt omkring.
Sted: En af de mere glamourøse stripbarer ved navn 'The Scene'.
______________________

Jezabel sad på bardisken med sine ben dinglende ud af kanten, og pegefingeren under hagen på en af de mere rigt udseende drenge. Han var den type der godt kunne være gennet derind af en gruppe drenge på grund af et væddemål. Typisk. Men der var af og til mange penge i dem. Han trak da også en seddel op af lommen og stak den fjoget ned i hendes top der glinsede i lyset fra baren. Hun sendte ham et smil og klukkede lavt, men hun tvivlede på at han havde hørt det på grund af den høje musik. Da han trak sine fingre til sig skyndte han sig ud, og efterlod en tom plads der hurtigt blev taget af en anden mand. Jezabel trak sedlen op og glattede den lidt, og at stikke den ned i en pung der sad om hendes lår. Ingen skulle tage hendes penge.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEt glimt af glamour ~ Ekatarina Empty
IndlægEmne: Re: Et glimt af glamour ~ Ekatarina   Et glimt af glamour ~ Ekatarina Icon_minitimeFre 04 nov 2011, 02:21

Ekaterina gik roligt gennem gaden i byen hun var på vej til strib baren da hun var ude og kigge efter et job men os fordi hun gerne ville se nogle af de mere kendt steder da hun ikke var den der stile og rolig elver som mange andre, hun havde bar ben og lår kort nederdel på mens hun havde en sort og hvis stribet top på over kroppen og en lille sort jakke sad unde over.
Hun ankom til døren ind til strib baren og hun overvejet kort hvad hun ville sige og hvordan før hun gik inden for, hun mærket varmen der var indenfor, hun begyndt roligt og gå hen imod baren og der sad en der op efter hvad hun kun se. Hun havde hendes rolige smile på læben og hun stoppede først op da hun stod i baren ”godaften” sagde hun med en rolig stemme mens hun kiggede på hende ”må jeg spøger hvor det er man skal gå hen hvis man skal søg job?” sagde hun kort efter mens hun kiggede på hende og hun var bare stile der efter mens hun gjord sig lidt tid til og kigge på kvinden og på de andre som var der, mange var lidt meget pæn i forhold til hende selv og hun fik en lille uro i hendes mave mens hun ventede hendes svar..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEt glimt af glamour ~ Ekatarina Empty
IndlægEmne: Re: Et glimt af glamour ~ Ekatarina   Et glimt af glamour ~ Ekatarina Icon_minitimeFre 04 nov 2011, 03:33

Jezabel blev lidt overrasket over at se en kvinde komme ind, og det var tydeligt at hun gik lige imod hende. Jezabel lod sig glide elegant ned af baren, og smilede til hende da hun tog kontakt. Hun strøg det mørke hår om bag øret, og blinkede med sine lange øjenvipper. Pigen var elver. De holdt sig ellers tit væk fra sådan nogle steder, især de lidt mere snuskede stripbarer. Men hende her så ikke det mindste genert ud. Eller, måske en smule, men det ville de fleste være.
Jezabel lagde hovedet på skrå, og betragtede hende med sine glitrende, ravfarvede øjne. Elveren var køn, en scenepige med mørkt hår. Men bedst af alt, så hendes krop ud til at være ret meget perfekt. Men kunne man forvente andet fra en elver? Sikkert ikke, de havde et ry for at ligne et par græske guder.
Hun vendte sig om imod baren igen, og viftede med hånden til bartenderen. Han kom over til hende, imens han hældte rød væske ned i et langstilket glas. Jezabel pegede på elverpigen med en tommelfinger. "Hun søger job. Vil du ansætte hende i stedet for Luce?" Jezabel hentød til en pige han havde fyrret for et par dage siden. Bartenderen så kritisk på elveren, men så bestemte han sig for at slippe hende igennem nåleøjet. "Fint. Du kan starte nu, hvis du vil. Vi kan skrive under på papirene senere. Crane, vil du tage hende ud for at skifte?"
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Et glimt af glamour ~ Ekatarina Empty
IndlægEmne: Re: Et glimt af glamour ~ Ekatarina   Et glimt af glamour ~ Ekatarina Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Et glimt af glamour ~ Ekatarina
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Gågaden-
Gå til: