The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 kan ikke klare konkurrenter - Dorian

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
Gæstkan ikke klare konkurrenter - Dorian Empty
IndlægEmne: kan ikke klare konkurrenter - Dorian   kan ikke klare konkurrenter - Dorian Icon_minitimeTors 10 nov 2011, 06:18

Tid: 23:00
Vejr: Køligt og små sneer
Sted: Zeeman
Omgivelser: En masse fulde gamle mænd og kvinder, stort set kun alkoholiker
______________________________________________
Nu havde året jo nået til November, så julen nærmede sig. Denne aften var det også begynd at sne i det. Det fald ikke særlig meget sne ned fra himlen, men man kunne da nå at blive lidt hvid i det hvis man var udenfor og var iført sort. Alle børn ville jo nok blive overrasket når de vågnede og opdagede at det var begynd at sne, men hvor meget sne der ville nå at falde inden det blev morgen var ikke til at regne ud.
Inde i Zeeman var der ellers ret så hyggeligt i det, mest hvis man sad ved et af bordene ved vinduerne. Hvor man kunne se sneen falde ved hjælp af lyset fra gadelygterne, og bare mærke varmen inde fra Zeeman. Der var også ret så mange mennesker der inde, de fleste af dem var jo også alkoholiker som plejede at tage der hen om aftenen og drikke sig fulde.
Ude på gaderne var der næsten fuldstædig stilhed, ikke engang den fyr som gik rundt der ude kunne man høre når han gik. Det var jo heller ikke en normal fyr som gik der, hans hud var gråhvid i det og hans øjne var røde. Hans lange sorte frække gjorde ikke ligefrem hans udseende mindre skummelt i det, han var jo også en vampyr og en af de ældre en af slagsen. Hans navn var Andrei og han stammede fra Rusland, et land som han havde meget kært og som betød utroligt meget for ham. I det han ligeh havde flyttet til området så havde han heller ikke en lejlighed endnu, han boet på et ellers så dyrt hotel inde i La Sunisha. Han havde denne weekend åbnet et bordel/stripbar i Werclare som han var utrolig stolt af, men denne aften havde han besluttet sig for at se hans konkurrenter an. Og nok var Zeeman bare et værthus, men alligevel så tog Andrei det som en konkurrenter og ville gøre alt for at få sit bordel til at blive bedre end alt andet.
Han nået langsomt hen til døren til dette værthus, som hans ansatte havde snakket om når de troet at han ikke hørte efter. Han så kort på det og gav et hånligt grin fra sig over dette værthus, i det han gik hen og åbnede døren til det. Lugten af mennesker kom lige hen mod ham, og røg bare hurtigt op i hans næse som nået så skønt. Han var ikke ligefrem sulten, selv om blod var nået han godt kunne lide og kunne spise det hele tiden. Han gik bare roligt der ind som om han ikke lag mærke til dem som kiggede på ham, han gik bare hen og satte sig ved et bord som om han havde siddet der hele tiden.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstkan ikke klare konkurrenter - Dorian Empty
IndlægEmne: Re: kan ikke klare konkurrenter - Dorian   kan ikke klare konkurrenter - Dorian Icon_minitimeFre 11 nov 2011, 09:10

Sneen der så blødt var fladt i det mørke hår, var med det samme smeltet og fortid, da Dorian for en times tid siden var trådt ind af døren til den hyggelige krostue.
Lugten af røg og alkohol hang tungt i luften og frembragte en kvalm fornemmelse.. ikke ubehagelige på nogen måde, tværtimod faktisk, han følte sig underligt tryg herinde blandt stamkunder og sømænd. De små runde borde prydede lokalet i en sådan grad, at det kunne blive svært at begå sig imellem dem, det var nok også derfor de fleste gæster her til aften havde fundet sig godt til rette med, at sidde ned, og derfor have han fra starten valgt ikke at give sig i kast med dem. Han stod oppe ved baren og stirrede lidt træt frem for sig. Han var fuld, ingen tvivl om det.. det havde jo også været hensigten med at tage på værtsfuld, men lige nu var det nok kommet lidt mere ude af kontrol end han lige brød sig om. Han trak vejret tungt og fokuserede sit blik ned i lyset foran sig, stod bare der og.. tja var til stede.
Uden større eftertanke bestilte han en flaske vodka hos kvinden bag disken og hen nogle penge op af bukselommen som betaling. Hvis man skulle drikke, så kunne man lige så godt gøre de ordenligt jo, alt andet ville være tåbeligt. ”tak” mumlede han mens han sendte et roligt smil efter kvinden, da flasken blev placerede foran ham. Dorian var iklædt en hvid skjorte med seler, tøj der let skilte sig ud på et sted som dette, men han var ligeglad, folk måtte tænke hvad de ville, hvilket de sgu nok også gjorde. Han vendte sig om og lænede sig afslappet tilbage imod baren mens et undersøgende blik gled rundt på de mennesker der omgav ham. De fleste så ret.. rå ud i det, som de sad der i deres arbejdstøj og drak lønnen op. Fred være med det, man måtte jo leve som man ville. Et smil tegnede sig i et kort øjeblik på det unge ansigt, mens han satte flasken for munden og lod den stærke væske finde sin vej ned gennem halsen.
Her var ved at være kedeligt, måske skulle man se at komme videre? Han var ikke helt sikker, det eneste han kunne se frem til var sin lejlighed…. Hvilket ikke ligefrem var særligt tiltalende lige nu. Nej, så hellere vente lidt endnu. Han trak vejret dybt og tog en slurk endnu engang og lukkede øjnene i nogle få sekunder for ligesom at få lidt ro over sig.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstkan ikke klare konkurrenter - Dorian Empty
IndlægEmne: Re: kan ikke klare konkurrenter - Dorian   kan ikke klare konkurrenter - Dorian Icon_minitimeLør 12 nov 2011, 10:45

Den lugt som var der inde var næsten ikke til at beskrive, den fik en til at føle sig hjemme og godt tilpas. Det irriterede Andrei lidt i det at det var sådan, selv om man jo godt viste at hans bordel aldrig ville blive som et værthus og det var han også glad for. Da det jo var to forskellige ting! men kan ville jo stadig se hvad han kunne gøre bedre, så der kom flere kunder hos ham end der allerede var. Hans blik var rettet ned mod bordet mens han tænkte, måske var det en dårlig idé at komme der hen! men kan kunne vel ikke bede nogle af sine folk, til at tage rundt omkring for at se på konkurrenternes butikker. Hans blik gled hurtigt op når han hørte en kvinde stemme lige ved siden af sig, han hørte først ikke hvad hun sagde og så bare lidt forvirret på hende "hvad kunne du tænke dig?" gentog hun med sin ellers så venlige stemme, som hun nok brugte på alle kunder. Men hendes blik gled hurtigt væk fra ham når deres blikke mødtes, og det fik også hendes kinder til at blive lyserøde i det "kan jeg be om en Whisky?" spurgte han om. Med sin dybe charmerende stemme, som havde en russisk accent som bare gjorde så den lød mere charmerende i den. Hun nikkede kort og fik rettet sit blik mod ham igen "det kommer" sagde hun i det hun vende sig om, og smuttede bare lidt halvhurtigt op mod baren for ikke at lade ham vente.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
kan ikke klare konkurrenter - Dorian Empty
IndlægEmne: Re: kan ikke klare konkurrenter - Dorian   kan ikke klare konkurrenter - Dorian Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
kan ikke klare konkurrenter - Dorian
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Zeeman-
Gå til: