The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Evening dear - Chase

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstEvening dear - Chase Empty
IndlægEmne: Evening dear - Chase   Evening dear - Chase Icon_minitimeMan 14 nov 2011, 07:42

Tid: lidt over to om natten
Vejr: Der er klar himel, så man kan sagtens se månene og stjernerne der omkring. Tempaturen er omkring lidt under 6 grader, og det blæser let
Årstid: Vinter
Omgivelser: Som det lille værtshus nu ser ud, sikkert et hyggeligt lille sted, med baglokale og toilet, og dør ud til baggård, og brandtrappe. Og man kommer selvfølelige ind fra en lille sidegade.
_________________________________________________________________________________________________________________

"Vent lige.." sagde han irreteret og skrev et tal mere ned på papiret.. tog det op kiggede lidt på alle tallene, tegene, og sætningerne.. matematik.. et rodet univers. Han så kort op på kvinden, høj lyst håret med sorte striber i der var sat op i en stram hestehale bag på hovedet, en pircing i øjnbrynet og i læben i højre side, mørk og pink make up på, en kort nederdel i skrige rød, hullede trømpebukser, og en arbejds trøje med barens navn på, og et navne skildt hvor hendes var trykt, Jamin. Han så ned igen på pairet og prøvede at besvare endnu et spørgsmål. "OSKAR!" lød hendes vrede stemme, han gravede ned i lommen og fandt et joint frem.. "Her.. og skrid så" sagde han stille og ragte den ud mod hende, ikke at han vidste hun røg, men når hun blev ved med at stå der og plage så kunne der sku da ikek være andet i vejen.. desudne.. man kunne bare se på hende.. at hun var den.. type. Han kiggede kort på hende.. hun lignede en der ikke anede hvad hun skulle vælge til hun endelig tog jointen og snerrede af ham, at han skulle se at komme i gang.. han så bare tilbage på papiret i det hun smækkede døren efter sig ud til gården. Han kiggede kort på døren ind til baren.. de var de eneste to på arbejde, og nu var der ingen til at passe baren.. fuck også, så måtte han jo se at komme i gang.

Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEvening dear - Chase Empty
IndlægEmne: Re: Evening dear - Chase   Evening dear - Chase Icon_minitimeTirs 15 nov 2011, 01:14

Chase havde aldrig været dette sted, det var første gang at han betrådte stedet med sine egne fødder der bar flade sko til converse. Han havde derudover sin ternet skjorte på, der bar farverne sort og grå. Ellers havde han sorte, skinny jeans på mens at hans hår sad som det altid gjorde, som havde forskellige længder med pandehåret sat til den ene side samtidig med at det var lidt pjusket og glat. Han lod sin tungespids glide ud at slikke kort på sin underlæbe, mens at han studerede stedet, inden at han tog fat i håndtaget, indgangen til stedet, Zeeman, som var et værtshus. Han åbnede døren og stillede sig ind i dør åbningen i et øjeblik inden at han gik helt ind så døren lukkede bag ham. Han lod sine øjne glide rundt, som havde et mysterium i sig. Øjnene havde hver sin farve, nemlig sort og hvid.
Et ligegyldig smil dukkede op fra overfladen mens at han overvejede hvor han skulle gå hen.. Han besluttede sig for at gå op til baren.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEvening dear - Chase Empty
IndlægEmne: Re: Evening dear - Chase   Evening dear - Chase Icon_minitimeTirs 15 nov 2011, 02:55

Han rejste sig langsomt og lukkede mappen i omkring papirende, hans lektier.. en aflevering der skulle afleveres imorgen.. sikke noget crap. Han så hen mod udgangen.. han ville også ud og ryge, men han blev lige som nød til at tage sig lidt ansvar nu, han vidste godt hvor irreterende det var at være på arbjede med en der ikke hjalp til, det kendte han godt fra sit gamle arbjede.. eller det var jo ikke fordi han havde sagt op.. eller var bleven fyret.. han var bare bleven sat lidt til side.. for at sige det på en pæn måde.. men det gjorde ham ikke noget, han var ret god til at få et job.. men han var også ret god til at miste det ret hurtigt igen. Han åbnede døren ind til bare og trådte ud han så kort ned over sig selv; brune skin støvler i brun, længer op, et par hullede blå cowboy bukser hvor farven var slidt lidt af, en sort top, med ræb som stropper i læder. Brunt læder bælte, og en blåsort cardigan uden over, hvor ærmerne var smøget op til lige under albuerne. Han havde nægtet at tage trøjen med barens navn på, og navne skiltet.. det var åndsvagt og klædte ham slet ikke, så det var blot et no go. Han så lidt rundt i baren og lod sit blik glide hurtigt over de adskillige gæster, men det så ikke ud til der var nogen der manglede noget, ellers måtte de jo sige til. Han fandt en klud frem og begyndte blot at tøre bordpladen af.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEvening dear - Chase Empty
IndlægEmne: Re: Evening dear - Chase   Evening dear - Chase Icon_minitimeTirs 15 nov 2011, 03:13

Han lænede sig en smule hen over bordet på baren og sukkede en smule, mens at han prøvede at få øjenkontakt med en af tjenerne.
"Kan jeg bestille noget?" kom det fra ham, dog ikke med en hård undertone, han kiggede lidt ned i bordet,
inden at han så rettede blikket op mod loftet uden at vide om nogen havde hørt ham.

Han vidste ikke hvad han skulle give sig til at lave.
Men langsomt førte han sin ene hånd ned i sin ene bukselomme, og ledte efter noget,
hånden blev der nede et stykke tid, da han først ville have noget alkohol.
I lommen havde han en lille flaske med ægte menneske blod, som han så ville hælde ned i drinken når han fik den.
Hvis en tjener gad at komme hen til ham. Medmindre at han skulle til at bruge andre metoder.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEvening dear - Chase Empty
IndlægEmne: Re: Evening dear - Chase   Evening dear - Chase Icon_minitimeTirs 15 nov 2011, 03:52

Oskar stod bare lidt i sine egne tanker, håbede snart Jasmin kom ind igen så hun kunen tage over for ham, han blev nød til at få lavet sine lektier færdig, og det eneste tispunkt han havde tid til det var jo når han var på arbejde som han var det meste af tiden.. altså udtagen når han var i skole, eller sov.. mad var der ikke meget af, det kunne man også sagtens se på hans tynde krop, han var underanæret. Han så op da nogen snakkede.. tydeligvis til ham da han var den eneste på arbjede da hun jo var ude bag ved, han kiggede over mod fyren der stod ved baren og ventede på Oskar. Han smilte forsigtigt imens han gik hen mod ham.. han kiggede lidt på hans.. sort.. hår, gik ned i øjnene så man knap nok kunne se hans øjne.. han brød sig ikke om sådan nogen typer.. deres hår, deres tøj, deres make up.. han havde lyst til at bede fyrne om at gå, forklare ham hvorfor det bare ikke var et sted for sådan nogen.. som ham.. men det kunen han jo ikke vel? Ikke når Jasmin.. var lige så til pyntet.. han ville ønske hun var der nu, så kunne hun tage den kunde.. de havde langt mere tilfældes, og hun ville sikkert ku få nogen drikkepenge ud af ham. Han så sig kort over skulderen, men nix.. ingen Jasmin. Han stilte sig til sidst foran fyren og smilte lidt halv forsigtigt, "Ja.. hvad kunne du tænke dig?" spurgte han stille og så lidt på. ja det sorte hår, og fyrens næse og mund.. han kunne jo ikke ligefrem se ham i øjnene.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEvening dear - Chase Empty
IndlægEmne: Re: Evening dear - Chase   Evening dear - Chase Icon_minitimeTirs 15 nov 2011, 06:11

"En øl.." sagde han stille, mens at han kiggede lidt på fyren, og hævede det ene bryn, det kom lidt som en overraskelse da fyren bare stillede sig foran ham, selvfølgelig stadigvæk bag ved baren. Der var dog lidt mellemrum. "Hvis i har det.." kom det mumlende fra ham, mens at han førte sin anden hånd der ikke var nede i en bukselomme, op til sit hår, omkring ved pandehåret, som han skubbede lidt mere til side, så hans øjne kom mere til syne.
"Og.. hvad koster sådan en her..?" spurgte han kort tid efter, inden at han kiggede ned i bordet igen.
Han kunne ikke lade være med at smile en smule, mens at han blot ventede på et svar fra tjeneren, hvis navn han ikke kendte endnu.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEvening dear - Chase Empty
IndlægEmne: Re: Evening dear - Chase   Evening dear - Chase Icon_minitimeTirs 15 nov 2011, 07:19

Oskar kom nok til at stirre lidt på fyren, han fandt ikke sådan nogen typer normalt tiltrækkende, han faldt ikke for dem, de hørte til to forskellige verdner.. desuden var han ikke så meget.. til fyre, eller jov måske lidt, han måtte indrømme han havde kysset lidt med en.. engang.. eller to.. eller noget.. og havde syntes om det, men det var også der.. den lå, altså.. ikke mere idet, han holdte sig mest til piger, hans venner behøvede ikke vide at han var lidt til.. det hele, han havde jo ikke rigtig så mange grænser når det kom til sex, men nu var det jo heller ikke fordi han fik det særlig tit, nærmer sjælden.. der var ikke tid til sex, han havde nok at se til, skole.. arbjede.. venner.. lektier.. ja hvor skulle han proppe kvinderne hen? På badeværelset i skolen.. næh nej, så var det beder at droppe det helt.
"Øl yup" sagde han roligt og vendte sig væk fra fyren og tog en øl frem og et stort glas, det var jo.. et værtshus, så selvfølelige havde de øl? Hmm. Han hældte den op og satte det skummende glas fyldt til randen foran fyren, stirrede kort på hans.. øjne.. inden fyren så ned i bordet igen.. wtf. Han så lidt væk.. hvorfor? Hvorfor lige ham.. hvor var Jamin! Fuck. "Eh.. toogtyve" mumlede han stille og gik lidt væk fra ham, man betalte jo først når man var.. helt færdig. Han gik hen til bag udgangen og kiggede ind i rummet hvor de vaskede op og.. stende.. og diverse ting, "Jasmin?!" kaldte han lidt halv panisk.. hun var ikke bare skreden vel? Satenas til kvinder altså.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEvening dear - Chase Empty
IndlægEmne: Re: Evening dear - Chase   Evening dear - Chase Icon_minitimeTirs 15 nov 2011, 07:29

Chase ville betale med det samme, så han ikke behøvede at tænke på det længere, mens at han blev mere og mere beruset. Han smilede skævt da glasset med øl blev stillet på bordet foran ham, hvor efter at han trak en lille flaske frem hvor indholdet var rødt, nemlig det menneskeblod som han havde tænkt sig at ligge i alkoholen, hvilket han også gjorde efter at han havde åbnet den lille flaske. Han gemte så flasken væk igen og fandt sin pengepung frem i stedet, og lagde nogle penge op på bordet, mere end toogtyve kroner. Så tjeneren fik lidt drikkepenge. "Tak du..." nåede han mere eller mindre at sige, før at tjeneren var smuttet? Han rynkede brynene, inden at han tog fat i glasset og førte det op til munden, hvor han tog en slurk eller to. "Mhm.." mumlede han nydende mens at han havde lukket sine øjne lidt, han havde fået den bedste drink i verden! Simpelthen! Det undrede ham dog lidt hvorfor drengen til tjeneren havde så travlt med at komme væk? Var han blevet skræmt af ham, eller noget?
Han rystede kort på hovedet ved tanken, mens at han ellers bare koncentrerede sig om sin øl som havde en yderst delikat smag tilføjet med blod.
Når han ikke havde et offer inde for sit åsyn, havde han små flasker med blod i med sig hvor end han gik hen, så han altid kunne tage noget blod når han behøvede det. Han kunne nemlig ikke se sig selv undvære blod, så ville han kun gå døden i møde, som han ikke havde lyst til at støde på igen. Bogstavelig talt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEvening dear - Chase Empty
IndlægEmne: Re: Evening dear - Chase   Evening dear - Chase Icon_minitimeTirs 15 nov 2011, 07:52

Han lukkede døren ud itl baglokalet og gik en tur rundt i baren, spurgte om der var nogen der manglede nåede, men de fleste var godt tilfredse.. og godt fulde.. men det var han ret så van til så det rørte ham ikke rigtig, han var så van til.. fulde mennesker, omkring sig, altid, de fleste af hans jobs havde jo været på en bar, så man kunne godt sige han efterhånden var ret god til at håndtere fuldhed. Oskar vendte sit blik tilbage mod ham der emo duden.. kunne ikke rigtig lade være med at hade hans udsene.. eller ikke hade.. kunne bare ikke lide det.. og så et eller andet sted.. følte han sig alligvel tiltrukket af fyren, han anede ikke om det var derfor han var gået hen til ham igen, eller om det bare var.. ja.
"Eh.. du siger bare til.. hvis du ska ha' andet? ik" sagde han lidt forsigtigt og tog pengen der lå på bordet og tælte dem imens han gik hen til kassen og lagde dem ned, men tog drikke pengen fra dem og lagde dem i lommen.. det var det gode ved jobbet.
Nu var han blot glad for at Jasmin ikke havde fået ham emo fyren.. for så havd ehan ikke fået pengene. Han gik lidt hen mod ham og begyndte at stille glas på plads bag sig med ryggen til drengen, men stadig.. så han havde ham inden for øjnvide.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEvening dear - Chase Empty
IndlægEmne: Re: Evening dear - Chase   Evening dear - Chase Icon_minitimeFre 18 nov 2011, 02:53

Han kiggede lidt hen på tjeneren og hævede det ene bryn,
"Jeg vil gerne have noget mere.." sagde han og smilede lidt.
Inden at han lagde sit hoved en smule på skrå.
"Har jeg gjort dig noget.. siden at du egentlig ikke vil være i nærheden af mig?" spurgte han lige ud med en kold undertone, han havde ikke så meget at sige, mens at han lod sin tungespids glide ud at slikke ved sin underlæbe.

Der var dog ingen grund til det, da der ligesom ikke skete noget ved det.
Han havde skam lagt mærke til tjenerens mindre underlige opførsel. Han ventede også på at han ville være helt tæt på... så han kunne gå yderligere til værks. Han rømmede sig en anelse og så på ham med et lidt afventende blik.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEvening dear - Chase Empty
IndlægEmne: Re: Evening dear - Chase   Evening dear - Chase Icon_minitimeFre 18 nov 2011, 03:19

Oskar smilte lidt og vendte sig mod fyren igen og så lidt på ham.. måske var han bare for dømmende? Måske skulle han alligvel give emo duden en chance? Han kunne vel prøve, altså havd skadet det at være.. høflig over for andre folk? Selv om der godt nok var noget underligt ved fyren, men han kunne ikke helt finde ud af havd der var i vejen.. måske var det bare Oskar der var lidt.. hm.
Han smilte lidt og nikkede og skænkede så fyren endnu en øl, stilte den foran ham, og smilte venligt til ham, havde bestemt at give ham en cahnce, man kunne ikke bare dømme folk på deres udsene.. så var der jo igen der gad hænge ud med Oskar, det var tydeligt hvilken person han var.. eller hvilken person folk troede han var.. for sådan var han jo ikke i virkeligheden, i hvert fald ikke det hele af det, ikke helt igennem. Han sukkede stille og prøvede at finde ord. "Nej.. nej.. jeg.. passer bare mit job.. det ikke dig" sagde han prøvende og gik tætter på disken hvor fyren stod så de stod over forhinaden med bardisken mellem dem.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEvening dear - Chase Empty
IndlægEmne: Re: Evening dear - Chase   Evening dear - Chase Icon_minitimeFre 18 nov 2011, 03:30

Han lod sine øjne hvile på ham, "Okay..så" sagde han stille med et svagt smil, mens at han betragtede ham mere eller mindre. Endelig turde drengen at gå tættere på. "Arbejde er noget skidt noget.. specielt hvis ens chef ikke er ordentlig.." kom det mumlende fra ham, det var nu ikke fordi han prøvede at få medlidenhed med ham, måske prøvede han bare at sætte sig lidt ind i det også alligevel ikke? Han lavede sjov med det uden at knægten kunne se morskaben i det. Godt nok, der blev stillet et nyt glas foran ham, som han stillede til side, han skulle nok betale ham... bare på en anden måde, denne gang. Han tog fat i hans trøje med begge hænder og dermed trak han, fyren op på bordet og videre over og ned på hans skød. Uden at vide om drengen ville få nogle skader..
"Hvad siger.. du til at drikke lidt.. din chef er her ikke vel?" spurgte han hviskende mod hans øre, mens at han lagde sin ene arm ned om ham, så han fik lidt støtte. Bastian tog derefter fat i øl glasset i sin anden hånd og førte det hen til bartenderens læber. "Jeg skal nok være sød ved dig"
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEvening dear - Chase Empty
IndlægEmne: Re: Evening dear - Chase   Evening dear - Chase Icon_minitimeFre 18 nov 2011, 04:22

Oskar smilte lidt forsigtigt til den fremmed, og lagde hovedet lidt på skrå. Han stod lidt fordybet i sine egne tanker men fyren rev ham ud af dem igen med.. ja han sagde vidst noget, men det så ud som om han snakkede.. til sig selv, Oskar var ikke helt sikke rpå om han skulle svare på det eller aj, han så lidt ned ovr sig selv, men.. han smilte lidt.
"Eh.. men jeg kan godt lide mit job, og min chef" sagde han stille, hvem turde også overhovedet at snakke ondt om det på den måde.. han tænkte jo heller ikek særlig meget over det, det var jo bare et arbjede, og han blev nok snart fyrret igen, det bleven han jo altid til sidst. Han smilte lidt forsigtigt igen og kiggede på fyren igen "Eh.. det er ikke så godt.. jeg drikker.. ikke" sagde han stille men fik ikke rigtig mere ud d ahan pludsleig belv slebt over bordet af fyren og blev placeret på hans skød. Han stirrede måløs på ham.. hvad fanden havde han gang i? Var han sindsyg eller hvad. Idiot. "Jeg drikker ikke!" sagde han irreteret og skubbede glasset væk. "Og hvad tror du lige du bilder dig ind.. idiot!" mumlede han surt og prøvede at skubbe sig selv væk fra fyren.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEvening dear - Chase Empty
IndlægEmne: Re: Evening dear - Chase   Evening dear - Chase Icon_minitimeFre 18 nov 2011, 04:40

Bastian mistede grebet om glasset da fyren skubbede det væk fra sig. Det endte med at han fik alkoholen udover sig så han blev godt våd. Han bed sig lidt i underlæben, inden at der formede sig et smil i stedet.
"Jeg vidste ikke at du ikke drak.. om forladelse.." sagde han selvom han egentlig var ligeglad.
Han gav slip på fyren og lod ham skubbe af sig, da han rejste sig op fra stolen og gik nogle skridt tilbage væk fra baren.

Han klemt så sine hænder om sin skjorte og prøvede at få det værste af. Men det lykkes ham ikke, så han valgte at tage den af sig, mens at han åbnede knapperne på skjorten vendte han sin opmærksomhed mod bartenderen.
"Hvor er der.. et privat rum?" spurgte han stille med et lille hvæs.
Han ville af med det våde tøj, godt nok så vidste han ikke hvordan, men det måtte han jo finde ud af.
"Og.. er der et sted hvor jeg kan låne noget tøj?"
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEvening dear - Chase Empty
IndlægEmne: Re: Evening dear - Chase   Evening dear - Chase Icon_minitimeFre 18 nov 2011, 05:04

Oskar stod lidt og kløede sig forvirret i nakken.. helt ærligt, hvad skete der lige for ham, altså Oskar.. eller fyren, dem begge to. Han så lidt rundt, alle stirrede på dem, han tog en dyb indånding og så lidt bekymert på fyren da han spilte og sukkede stille, "Aj det må du undskyld.. jeg blev bare lidt forskrækket" mumlede han stille, og kom til at tænke på Theo der også bare havde revet ham rundt som troede han at han ejede stedet, og Oskar også.. han lod det forfærndelige minde glide ud af tankerne, og kiggede igen på fyren der stod og var ved at smide tøjet foran hele baren.. aj helt ærligt. "Eh ja.. kom med mig" mumlede han stille og tog forsigtigt fat i hans håndled og trak ham med om baren og åbnede døren til bag lokalet og smækkede døren i bag ved så de nysgerrig blikke ikke kunne se vider. Han så lidt på bagdøren ud til gåren, Jasmin.. hun var sikkert skrædet.. idiot. "Toilettet ligger her.. over " sagde han stille og trak blidt i fyrens arm, "Eh hvad hedder du egentlig" mumlede han stille og trak ham ud på toilettet og skubbede ham ned og side på toilettet, smilte lidt "Smid tøjet så finder jeg noget nyt" grinte han bare stille, kunne simpelhen ikke dy sig, han smilte bare frækt inden han gik ud af døren fra badeværelset af.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEvening dear - Chase Empty
IndlægEmne: Re: Evening dear - Chase   Evening dear - Chase Icon_minitimeFre 18 nov 2011, 06:05

Bastian havde nu kun regnet med at bartenderen ville vise vej, intet andet, men han tog direkte fat om hans håndled og trak ham med bag om baren og åbnede så en dør til bag lokalet, hvor døren så blev smækket i bag efter dem. Han fulgte bare med ham uden rigtigt at sige noget, mens at han havde sin skjorte i sin anden hånd. "Bastian.." mumlede han og fokuserede på at han ikke mistede balancen. Han blev hurtigt placeret på toilettet og hævede det ene bryn da fyren sagde at han skulle smide tøjet.
Dog havde han ikke så meget imod det. Han lagde sin våde skjorte ned på gulvet, mens at han rejste sig op hvor han så begyndte at åbne for sine bukser, efter at han havde taget fat i buksekanten med begge hænder. Der gik ikke lang tid før at han bare tog i boxershorts, han havde bare ladet sine bukser glide ned, da han havde fået knapperne og lynlåsen åbnet.
Han kiggede en smule efter bartenderen, mens at han var en del nysgerrig. Han var samtidig noget forvirret over hans pludselig skiftende personlighed, men sådan var mennesker vel. Han var glad for den han var i dag. Det var der ingen tvivl om. Han satte sig så ned på toilettet igen, mens at han blot ventede.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEvening dear - Chase Empty
IndlægEmne: Re: Evening dear - Chase   Evening dear - Chase Icon_minitimeFre 18 nov 2011, 07:31

Oskar smilte lidt imens han rodet en en papkasse under vasken hvor han vidste der lå nogen t-shirts med værtshuset navn på, så kunne eh.. Bastian.. låne sådan en, det var todsalt Oskar skyld hans skjorte var gennem blødt, det var jo heller ikek medvilje.. han kunen bare lade være med at rive ham over baren på den måde.. det var ret uhøfligt, og Oskar havde fået et chok. Han rejste sig langsomt og havde taget en t-shirt med sig, en hvid en med sort print med navnet Zeeman trykt på. Han stoppede op i dørkarmen ind til toilettet og stirrede på den næsten nøgne fyr der stod der.. wtf?! "Hvad fanden har du gang i!" sagde han skræmt og forvirret på samme tid.. og god. Han så sig tilbage efter skulderen.. ikke her, aldrig, han ville blive fyret.. argh.. de ville kunne høre det.. argh.. nej.. og hvor havde han overhovedet fået den sindsyge ide fra at se skulle.. oh god. "Hvad er det du laver?" udbrød han igen, halvt foragt, halv fortivelse.. øjne vidste ikke om de skulle være bange, forlegene, eller om de sku li hvad det var de så.. for.. han havde jo ikke.. det var jo ikke fordi.. han ik var pæn.. det var bare. ARGH!
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEvening dear - Chase Empty
IndlægEmne: Re: Evening dear - Chase   Evening dear - Chase Icon_minitimeLør 19 nov 2011, 01:15

Han fik et mindre chok, da fyren kom tilbage og spurgte hvad han lavede... Jamen?! Han lagde sit hoved en smule på skrå, imens at han bare så på ham, uden at svare ham med det samme. "Du... sagde.. jo at jeg skulle...smide tøjet?" sagde han som en mere eller mindre hvisken, han samlede sine ben op til sig.
"Desuden kan jeg ikke gå i våde bukser... det er ikke ligefrem behageligt.." konstaterede han, da han ikke vidste hvad han ellers skulle sige til det? Han bed sig lidt i underlæben, mens at han så op på ham. "Hvis du ikke kan lide synet, må du kigge væk" kom det til sidst fra ham, da han jo ikke vidste hvad han ellers skulle gøre eller sige for den sags skyld.

Lige for tiden syntes han at han blev en del mundlam.Han havde det svært med at finde på noget hurtigt at sige, når han kom i en akavet situation.... Pinline situationer, var bare generelt ikke ham. Han ville helst undgå det, når det kom til stykket, men dem som han var i selskab med udfordrede ham jo også af og til, så det var ikke helt hans egen skyld. Han sendte ham et mindre uskyldigt smil.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEvening dear - Chase Empty
IndlægEmne: Re: Evening dear - Chase   Evening dear - Chase Icon_minitimeTirs 22 nov 2011, 08:58

Oskar stod lidt og stirrede forbavset på den næste nøgne dreng foran sig, han vidste ikke hlet hvad han skulle gøre af sig selv, stod bare i chok og stirrede op og ned af denne dreng. Han kom dog langsomt til sig selv igen og rystede på hovedet over det drengen sagde, hvad var det nu han hed Chase? Ja det var nok meget rigtigt hmm. "Nej nej.. det var.. for sjovt.. mente bare.. skjorten.." sagde han forsigtigt og gik hen mod ham med tøvende langsomme skridt.. det var da vidst ikke helt.. godt. "Nej selvfølelige kan du ikke det, men vi har altså ikke andre busker.. liggende.. du kan få trøjen.. og så må du.. det ved jeg ikke.. bor du langt herfra?" spurgte han forsigtigt.. så måtte han jo få en taxi til ham eller noget så han kunne komme hjem og skifte bukser.. sikke en omgang lort altså. "Undskyld" sagde han stille og så forlegene væk mens en tydelig rødmen spredte sig over hans hvide kinder, og næseryg. "Her.. tag den på.." mumlede han stille og rakte den hvide t-shirt ud mod Chase.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEvening dear - Chase Empty
IndlægEmne: Re: Evening dear - Chase   Evening dear - Chase Icon_minitimeTors 24 nov 2011, 07:20

Han smilede lidt, mens at han lagde sin opmærksomhed hen på drengen. "Hvad er dit navn?" spurgte han inden at han tog imod trøjen. Han nikkede enkelt gang som tak og tog trøjen på lige efter, mens at han ventede på at få et svar.
Han kunne ikke huske om han havde fået det at vide og derfor stillede han det spørgsmål.. så simpelt. Han tog fat i hans ene hånd og trak ham hen at sidde på hans skød.
"Jeg vil gerne lære dig bedre at kende.. og jeg håber at du vil tilbringe resten af aftenen sammen med mig" sagde han mere eller mindre bedende, mens at han gav slip på hans hånd lagde han sin hånd ned på hans lår.
"Ikke så smart for en som mig at gå alene..." sagde han så, mest for sjov, selvom han lød alvorlig, han ville få drengen til at gå med ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEvening dear - Chase Empty
IndlægEmne: Re: Evening dear - Chase   Evening dear - Chase Icon_minitimeTors 08 dec 2011, 20:30

Oskar stod lidt og så forlegen ned i jorden, han vidste ikke helt hvad han skulle gøre af sig selv lige nu.. men han besluttede at imens Chase tog trøjen på lige at smutte ud og se til baren, men der virkede nogen lunde roligt, ingen der manglede noget, og de var så småt ved at forlade stedet, da det var ved at nærme sig lukke tid, hvilket Oskar var ret taknemlig for, han havde brug for at komme hjem, og få sovet, og måske noget at spise.. han kunne ikke huske den sidste gang han havde spist noget? Det var lidt uhyggeligt. Han strøg tilbage til toilettet og lukkede døren lidt til, hvis nu Jessica kunne finde på at komme tilbage.. så det lidt forkert ud.. to drengen på et toilet sammen.. og det var ikke noget han.. ja havde lyst til folk skulle se.. okay. Han smilte lidt forsigtigt "Eh.. jeg hedder Oskar" præcenterede han sig selv.. hvor han dog hadet det navn.. det havde han godt nok altid gjordt, han havde lært at leve med det.. men.. han hadet det stadig. Han ville heller have et lidt mere.. mandligt navn! Lidt mere.. noget med styrke.. fandes også. "Eh.. eh.. eh Chase.." fumlede han forvirret, forlegen og total overrasket da han blevn trukket ned og side.. igen, han sukkede stille og ville rejse sig.. han brød sig virkelig ikke om den slags behandling.. der var ikke nogen der skulle tro de kunne bestemme over ham på den måde, det var bare for.. galt altså. "Jeg.. eh.." mumlede han og så ned "Jeg.. ved ikke rigtigt.. " sade han forvirret.. aften? Natten.. eh.. Hans hjerte satte atomatisk farten op og pulsen blevn hurtiger, i takt med en dunken.. i underlivet startede... sex? Hvorfor tænkte han på sex nu? Hvorfor havde han lyst til sex nu.. pga. Chase.. det var han skyld! Ih.. Må.. Tænkte.. På.. Noget.. Andet! Argh. Han så ned på hånden på hans lår og bed tænderne hårdt i.. overhovedet ikke nemt.. slet ikke. "Okay Chase.. men.. det kommer til at koste! Jeg er ikke gratis" sagde han så og stilte sig op, og bakkede lidt tilbage fra Chase og så på ham med et indgående blik.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Evening dear - Chase Empty
IndlægEmne: Re: Evening dear - Chase   Evening dear - Chase Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Evening dear - Chase
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Zeeman-
Gå til: