The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

  så er det Mandag igen - Jace

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
Gæst så er det Mandag igen - Jace Empty
IndlægEmne: så er det Mandag igen - Jace    så er det Mandag igen - Jace Icon_minitimeMan 14 nov 2011, 09:26

Tid: 08:14
Vejr: overskyet og køligt
Sted: Sheria High School
Omgivelser: En masse elever og lærer
_____________________________________________________________________
Det var blevet Mandag igen, og som de fleste unge mennesker så var der skole at tage hen til igen. Det var også en dag til for Izzy at tage der hen, også selv om hun var ret og havde nogle tømmermænd fra dagen før. Hun lignede som altid en dive på sin egen måde, også var Katy hendes anden halvdel fremme. Hun var ikke ligefrem den sødeste person overhovedet, også brød hun sig ikke særlig meget om at skulle i skole eller nogle andre ting hvor der var mennesker.
Izzy var endelig nået til skolen efter en langtur i bussen, selv om det også var ret så skønt at bare kunne slappe af i en bus. Hun gik bare ind i skolen uden at rigtig hilse på nogen, de eneste hun rigtig ville snakke med var hendes veninder og venner.
Hun åbnede den store dør til skolen, som næsten var umulig at åbne for hende selv om hun altid fik åbnet den så hun lige kunne komme ind. Hun forsatte bare op af gangen og hen mod sit skab, så hun kunne smide sin taske fra sig så hun ikke skulle gå rundt med den.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst så er det Mandag igen - Jace Empty
IndlægEmne: Re: så er det Mandag igen - Jace    så er det Mandag igen - Jace Icon_minitimeTirs 15 nov 2011, 00:31

Jace stod på den lange gang med hænderne i lommen. Hans skab stod åbent, hvori han havde lagt sin taske og nøgler af. Han mumlede, til sigselv. En af de ting Jace var god til. Var at snakke med sigselv. Folk ville nok betegne ham som freak på det punkt. Men det var han nu også ligeglad med. Han var vant til at blive udstødt af sin klasse. Han så ned på sine mørkegrå converse All Stars sko og vrikkede lidt med storetåen. Ventede på klokken ringede ind så de skulle have time.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst så er det Mandag igen - Jace Empty
IndlægEmne: Re: så er det Mandag igen - Jace    så er det Mandag igen - Jace Icon_minitimeTirs 15 nov 2011, 04:57

Izzy tog de bøger som hun nu skulle bruge i næste time som var engelsk, en time som hun endelig ikke brød sig om da hun jo ikke brød sig om timer overhovedet. Men hun ville jo gerne have et godt arbejde og alt det der, så at gå i skole betød jo ret så meget for hende. Hun lukkede sit skab i efter hun havde taget en slikkepind i munden, hun var nok en af dem som bare elskede sødesager som slikkepind og sådan nået. Hun holde sine bøger godt ind til sig, mens hun gik og skrev på sin mobil imens. Så hun så virkelig ikke hvor hun gik hen, før det var sket og hun havde tabt sine bøger over alt. Hun stirrede bare på drengen som hun var gået ind i, hun var næsten sikker på at hun havde set ham før. Hun var næsten sikker på at hun havde en time eller to sammen med ham, men hun var ikke sikker da nogle folk bare lignede hinanden når man ikke kende dem "undskyld" sagde hun og rødmede lidt, i det hun satte sig ned på knæ for at samle sine bøger op.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst så er det Mandag igen - Jace Empty
IndlægEmne: Re: så er det Mandag igen - Jace    så er det Mandag igen - Jace Icon_minitimeTirs 15 nov 2011, 08:20

Jace vågnede op fra sit dagdrømmeri da han blev trådt ind i, han så først halvirriteret rundt og opdagede så den flink unge kvinde som samlede sine bøger op. Han satte sig på hug og hjalp hende med at samle bøgerne ind. Han så kort på hende og så ned igen " Du skal ikke undskylde, jeg stod i vejen" Svarede han og smilede flovt. Han havde slet ikke bemærket hvad klokken var, eller hvor han var henne mere. Han havde drømt sig væk.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst så er det Mandag igen - Jace Empty
IndlægEmne: Re: så er det Mandag igen - Jace    så er det Mandag igen - Jace Icon_minitimeTirs 15 nov 2011, 08:30

Izzy så langsomt op på ham når alle hendes bøger var samlet op, hun smilte sødt til ham i det hun sagde "nej da? .. det var mig som skrev på mobil imens" sagde hun og kunne ikke lade ham tage skylden, da det jo var hende som ikke havde set sig for også når hun jo godt viste at det var det bedste at skrive på mobil imens. Hun rakte sin hånd langsomt hen til ham "jeg er Izzy... og du er?" spurgte hun om også selv om hun jo godt viste, at de burde se at komme til klasse. Så kunne hun ikke stoppe sig selv i at spørge om hvem han var, selv om hun jo godt viste at de havde timer sammen så kende hun jo alligevel ikke navnet på ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst så er det Mandag igen - Jace Empty
IndlægEmne: Re: så er det Mandag igen - Jace    så er det Mandag igen - Jace Icon_minitimeTirs 15 nov 2011, 09:46

Jace rettede sig op og trykkede hendes hånd i venlig hilsen " Jace. " Svarede han, "du går i klasse med mig, gør du ikke?" tilføj han nysgerrigt. han sad forrest i klassen og havde egentlig ikke lagt mærke til hende. Men han kunne kende hende et eller andet sted fra.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst så er det Mandag igen - Jace Empty
IndlægEmne: Re: så er det Mandag igen - Jace    så er det Mandag igen - Jace Icon_minitimeTirs 15 nov 2011, 09:55

Izzy synes det var lidt pinligt at hun ikke kende alle navne på dem hun gik i klasse med, men nu snakkede hun jo heller ikke rigtigt med alle sammen der fra "hej Jace" sagde hun og rejste sig langsomt op og smilte imens "jo det gør jeg vist" sagde hun og rødmede lidt i det, da det var lidt underligt at hun ikke havde kunnet hans navn. Men nu kunne hun jo også prøve på alt for at huske det navn, selv om hun ikke var den bedste til det med navne "ellers må du have en tvilling.. som går i min klasse" sagde hun og viste ikke hvad hun ellers skulle sige, hun var vel lidt pinligt berørt over at hun sådan havde kommet til at gå ind i ham. De fleste begynde at smutte væk fra gangen, men hun blev bare stående der og så på ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst så er det Mandag igen - Jace Empty
IndlægEmne: Re: så er det Mandag igen - Jace    så er det Mandag igen - Jace Icon_minitimeTirs 15 nov 2011, 19:10

Jace smilede, et kærligt sødt smil og ret charmerende. Han så på hende og rystede på hovedet " Dog ikke, jeg er enebarn" Svarede han og så på hende og så på hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst så er det Mandag igen - Jace Empty
IndlægEmne: Re: så er det Mandag igen - Jace    så er det Mandag igen - Jace Icon_minitimeOns 16 nov 2011, 07:24

Izzy kunne godt lide at møde nye mennesker, og denne dreng så da ud til at være meget sød. Hun så kort på sin mobil da hun fik en besked, og der kom et let suk fra hende da det var en besked fra hendes bedsteveninde. Der stod at hun ikke ville komme i skole idag, uden nogen ordenlig grund hvorfor hun ikke kom. Hun lag bare sin mobil ned i den lille lomme på sin nederdel, inden hun vende sit blik mod ham igen "det er da ellers synd.. kunne være sjovt hvis der gik to rundt af dig" sagde hun og viste ikke hvorfor hun sagde det, hun ville nok selv ønske at hun havde en tvillingesøster. Selv om hun endelig også havde det, men hun var jo bare inde i den samme krop og det var ikke altid dejligt. Hun trykkede kort sine bøger ind til sig "skal vi gå?" spurgte hun om og begynde bare gå ned af gangen, det ville jo heller ikke være smart hvis de nu kom forsent til timen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst så er det Mandag igen - Jace Empty
IndlægEmne: Re: så er det Mandag igen - Jace    så er det Mandag igen - Jace Icon_minitimeTors 17 nov 2011, 12:08

Jace smilede kærligt og nikkede, han lænede sig mod skabet og fumlede i tasken for at finde sine bøger og penalhus frem. Så smækkede han skabet og låste, og luntede mod klasse lokalet sammen med Izzy.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst så er det Mandag igen - Jace Empty
IndlægEmne: Re: så er det Mandag igen - Jace    så er det Mandag igen - Jace Icon_minitimeSøn 20 nov 2011, 03:51

Izzy så bare på ham og smilte imens, hun viste ikke helt hvad hun skulle sige. Det var jo ikke en dreng hun havde snakket med først, og havde faktisk knap nok lagt mærke til ham. Men nu når hun havde hilst på ham, så virkede han da meget sød og en som hun gerne ville snakke mere med "nå..." sagde hun og så kort ned på gulvet inden hun så hen på ham igen "hvis du havde en tvilling.. hvad ville du så have at hun eller han skulle hedde?" spurgte hun om bare for at snakke om et eller andet, og det med tvilling var hun jo ret så god til at snakke om. Da hun jo selv havde en tvilling søster, men som bare boet i sammen krop som hende selv.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst så er det Mandag igen - Jace Empty
IndlægEmne: Re: så er det Mandag igen - Jace    så er det Mandag igen - Jace Icon_minitimeOns 30 nov 2011, 09:06

Jace så lidt grublende i jorden og lod sine hænder glide ned i bukselommerne. Han havde nu aldrig tænkt over sådanne ting. han var en person som tænkte rigtigt meget om alt muligt underligt. Men det spørgsmål havde han nu alrig besvaret før. "Hm.." Mumlede han og så rundt på gangen. "det har jeg aldrig rigtigt tænkt over, men har altid godt kunne lide navnet Ricky" Svarede han så. Så tænkte han videre over det, for han ville også gerne kunne finde et navn til, hvis det nu var en pige han havde haft som tvilling. " Men hvis det nu var en pige.. " Tilføj han, og summede lidt. Han var tavs lidt og åbnede så munden for igen at snakke. " Så ville jeg vælge Michie". Han havde en rolig og dejlig tonefald. Han smilede hjertevarmende og så på hende. "hvad med dig? " Spurgte han så, for ikke at knække samtalen her.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst så er det Mandag igen - Jace Empty
IndlægEmne: Re: så er det Mandag igen - Jace    så er det Mandag igen - Jace Icon_minitimeSøn 18 dec 2011, 07:38

Izzy lyttede med på hvad han sagde og synes jo det var vildt spændende "nå jeg troet du ville have hun skulle hedde Izzy så" sagde hun med en drillende tone og alligevel ret så flabet i det, selv om det slet ikke var ment på en ond måde så kunne hun ikke altid styre hvordan hun drillede folk "tja.. hvis det var en pige så enten Izzy 2 eller Katy" sagde hun og gav et kvæk grin fra sig, da hun jo allerede havde en tvilling som hed Katy. Selv om Katy blev lidt sur og mumlede sur inde i izzy's hoved, da Izzy jo fik det til at lyde efter Katy's mening at hun slet ikke ville have at hun skulle have det navn. Selv om de havde blevet enig om det sammen, om hvad hun skulle hedde så viste man jo stadig ikke om Izzy synes at hun skulle have et andet navn "og en dreng..." sagde hun og tænkte lidt over det "Jack" sagde hun og havde altid synes godt om det navn, hvorfor det navn altid havde været så flot viste hun endelig ikke.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst så er det Mandag igen - Jace Empty
IndlægEmne: Re: så er det Mandag igen - Jace    så er det Mandag igen - Jace Icon_minitimeOns 18 jan 2012, 19:40

Jace nikkede lyttende og grinede. "Izzy 2?" udbrød han med et smil på læberne. han tog sin mobil op og slog den på lydløs mens han gik mod klassen. "Jack? Det minder næsten om mit eget navn." Sagde han smilende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst så er det Mandag igen - Jace Empty
IndlægEmne: Re: så er det Mandag igen - Jace    så er det Mandag igen - Jace Icon_minitimeTors 19 jan 2012, 05:40

Izzy kunne ikke lade være med at grine med på det "jaer.. så ville jeg blive venner med hende" sagde hun og rakte kort tunge af ham, mens hun holde lidt af sit grin tilbage for ikke at komme til at grine for meget "Tja.. men Jace er også et pænt navn.." sagde hun og holde en lille pause "næsten lige så pænt som Jack" sagde hun så og man kunne ligefrem høre i hendes stemme, at hun drillede med dette da det var begge to lige flotte navne.
Hun gik stille ind i klassen når de var noget der hen, og kunne bare mærke alle folks blikke på dem. Da de jo aldrig havde set dem snakke sammen før, men Izzy var ligeglad med hvad folk tænkte. Hun elskede jo at snakke med nye mennesker, og mest når hun mente nogle var spændende.
Hun gik bare ned og satte sig ned på sin plads som hun altid sad ved, men denne gang sende hun pigen ved siden af sig et ondt blik "smut" sagde hun og pegede væk, som fik pigen til at smutte så hurtigt hun kunne samle sine ting sammen. Izzy så efter Jace og smilte venligt igen "kom og sæt dig her" sagde hun og gav et lille grin fra sig
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst så er det Mandag igen - Jace Empty
IndlægEmne: Re: så er det Mandag igen - Jace    så er det Mandag igen - Jace Icon_minitimeTors 26 jan 2012, 02:19

Jace fulgte Izzy med blikket og så hvordan hendes side kammerat forsvandt fra pladsen som lynet. Han løftede øjenbrynet og så ret forbavset på hende. Han lagde slet ikke mærke til alle de ellers dømmende, onde blikke som han nu altid fik når han var i klassen. Ikke denne gang. Nu havde han jo fundet en flink og interressant kvinde at snakke med istedet. Han satte sig ned ved siden af Izzy, og stillede tasken på jorden. Han så op på Izzy og lænede albuerne mod bordet. "hvordan gjorde du det? " Spurgte han så igen forbavset.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
 så er det Mandag igen - Jace Empty
IndlægEmne: Re: så er det Mandag igen - Jace    så er det Mandag igen - Jace Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
så er det Mandag igen - Jace
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Sheria :: Sheria high school-
Gå til: