The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Tid til en fridag (Laroy)

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstTid til en fridag (Laroy) Empty
IndlægEmne: Tid til en fridag (Laroy)   Tid til en fridag (Laroy) Icon_minitimeFre 18 nov 2011, 07:47

T: 22.35
S: Zeeman..
O: Der er forholdsvis mange folk.
P: se mit billede ..
V: tørt, men koldt

Kelly havde for engang skyld bevæget sig hen imod Zeeman, hun havde bestemt sig for at holde fri fra jobbet i dag, selvom at væsnerne ikke holdte fri, hendes hår var gemt under hatten og hendes ansigt var gemt bag masken, hun gik ingen steder uden. Det var hende livslinje. Sådan følte hun det i hvert fald. Det den gemte var ret godt at det var gemt væk. Hun stod og kiggede igemmen døren og overvejede om hun skulle smutte ind. Kelly stod i døren i stykke tid inden hun smuttede ind af døren og kiggede efter en tom plads. Kelly var heldig fandt plads længst væk fra alle mulige andre.
Kelly brød sig ikke meget om andre mennesker, faktisk var hun ret kold, men selv kolde mennesker havde brug selskab. Det var bare det at når folk snakkede til hende kunne hun godt virke kold og afvisende.


Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTid til en fridag (Laroy) Empty
IndlægEmne: Re: Tid til en fridag (Laroy)   Tid til en fridag (Laroy) Icon_minitimeFre 18 nov 2011, 07:55

Laroy sad ved et bord for sig selv inde på en kro der vist ikke var så gammel eller rettere ikke havde været der ret lang tid men det viste han ikke for han havde ikke lavet andet end at sidde der i den siden 18-19 stykker eller sådan noget men han var ikke fuld eller noget.
Han sad der og ikke havde nogen at snakke med der var simpelt hen ikke nogen han kendte her som han kunne snakke med han havde jo mødt nogen stykke her på det sidste men der var ikke nogen af dem her på denne bar eller kro hvad man nu ville kalde den. Han tog sit glas hvor han havde noget vand i og drak det stille og roligt og stilte det så fra sig igen og kiggede rundt *der er hyggeligt nok men lidt kedeligt når man ikke snakker med nogen*tænkte han for sig selv og viste ikke om han ville gå eller om han ville blive lige nu så han sad lidt og tænkte over det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTid til en fridag (Laroy) Empty
IndlægEmne: Re: Tid til en fridag (Laroy)   Tid til en fridag (Laroy) Icon_minitimeLør 19 nov 2011, 06:00


Kelly smilede svagt til kvindelig bartender som faktisk var på vej hen imod, syntes det var en del mærkeligt at bartenderen kom hen til hendes. Med sig havde den kvindelige bartender Gin og tonic med sig. Hun satte den på hendes bord imens hun fortalte at drinken kom fra en ældre herre som sad oppe baren. Kelly var ved være vant tril at drinks, men snakke med de halv liderlige mænd som gerne ville snakke med hende. Hun nikkede ganske kort til manden oppe i baren før vendte sit blik bort. Hun fik øje på fyr der sad nogle borde fra hende, men det var ikke nogen hun var interneret i snakke med. Hun smilede ganske kort da de fik øjenkontrakt. Det var så kedeligt i denne hersens bar. Drog boede ikke synderlig langt her fra. Kelly boede faktisk i gaden ved siden af. Hun bed sig svagt i læben og begyndte at tage slurk af sin drink imens blik stadig vandrede efter nogen der var værd at snakke med.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTid til en fridag (Laroy) Empty
IndlægEmne: Re: Tid til en fridag (Laroy)   Tid til en fridag (Laroy) Icon_minitimeSøn 20 nov 2011, 04:58

Han sad der for sig selv og viste ikke hvad han sådan endeligt lavede der lige nu, det var nok fordi han kede sig som så mange andre tidspunkter som denne her men, der var jo ikke meget og gøre ved det eller var der det var jo lige det store spørgsmål som mange gik med om dagen. Han kiggede rundt og så en der vist var et par borde væk fra ham af og sådan noget og smilte venligt til hende og alt det da han var en venlig person syns han selv men han var ikke sikker på det, nu hvor de havde set hinanden mon de så ville komme til og snakke sammen eller noget.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTid til en fridag (Laroy) Empty
IndlægEmne: Re: Tid til en fridag (Laroy)   Tid til en fridag (Laroy) Icon_minitimeSøn 20 nov 2011, 07:07

Kelly rejste sig op gik hen imod ham hun havde fået øjenkontrakt med og bed svagt læben hendes munden åbende sig og satte sig. Hun var synderlig til det med at snakke. Hun smilede svagt og stirrede måske lidt for længe på ham. folk virkede såp underlig fjern lige øjeblikket hun smilede endnu bredre. Det var så nu man skulle sige noget, men det kunne hun bar ikke.

// undskyd min krea er bare helt død nu//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTid til en fridag (Laroy) Empty
IndlægEmne: Re: Tid til en fridag (Laroy)   Tid til en fridag (Laroy) Icon_minitimeSøn 20 nov 2011, 07:26

Han kiggede på kvinde som nu var på vej hen til ham men hvorfor var det for at snakke med ham eller hvad var det, da hun satte sig ned ved han bord smilte han til hende og var da klar på at snakke med hende men hun sagde da ikke så meget lige der da hun satte sig ned.
Han kiggede roligt på hende "hej"sagde han venligt til hende da hun så ud til at være en venlig person ville han da tro men, han var ikke helt sikker på det endnu.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTid til en fridag (Laroy) Empty
IndlægEmne: Re: Tid til en fridag (Laroy)   Tid til en fridag (Laroy) Icon_minitimeSøn 20 nov 2011, 13:19

Kelly smilede ganske kort før hendes angsigt igen blev ulæsligt, men hun nikkede kort til hilsen " dav jeg lagde mærke til dig over fra min plads" sagde hun pegede på det tomme bord, men det var nu ikke derfor hun var kommet her over. Hun følte sig selsskablige hjørne og noget fik sig til lukke op for ham. Normalt lukkede hun fuldstændigt af over for fremmede folk. Hun vendte sit blik fra det tomme bord over til ham igen. " Kelly" sagde hun med sin dybe og femmenine stemme. Hun bed svagt læben igen det tydeligt at dette her ikke var situation hun var vant til.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTid til en fridag (Laroy) Empty
IndlægEmne: Re: Tid til en fridag (Laroy)   Tid til en fridag (Laroy) Icon_minitimeSøn 20 nov 2011, 13:29

Han kiggede på hende og smilte "okay der kan man se"sagde han venligt og kiggede på det tomme bord også tilbage på hende, hun virkede stille og rolig lige nu men var hun nu også det til hverdag. Han så på hende og var da glad for der var noget som lage mærke til at han var der, "hyggeligt at møde dig kelly"sagde han roligt og syns endeligt det var et rigtig flot navn hun havde i forhold til hans navn som lød underligt syns han selv.


//har lidt krea svigt//
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Tid til en fridag (Laroy) Empty
IndlægEmne: Re: Tid til en fridag (Laroy)   Tid til en fridag (Laroy) Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Tid til en fridag (Laroy)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Zeeman-
Gå til: