The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 første møde //Kuro//

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
Gæstførste møde //Kuro// Empty
IndlægEmne: første møde //Kuro//   første møde //Kuro// Icon_minitimeSøn 20 nov 2011, 03:45

Sted: gå gade
Tid: 22:30 lørdag aften
Omgivelser: maser væsner
Vejr: et kraftigt uvejr på vej
Påklædning: en sort læder jakke, sorte jeans og et par støvler


Viel sukkede de svageste var allerede gået under bordet så han gad ikke være ved festen længere. Han fik sine støvler på og var på vej ud af døren hos en kammerat, han sukkede og gik ned af gå gade han havde ingen ide om hvor han var på vej han eller om han over hovedet var på vej nogen steder hen. Han kiggede op også et lysende meget lille skilt hvor der stod et eller andet på japansk *måske endnu en bar… er der nogen der inde over hovedet* han gik ind på stedet og håbede alder mest på at der sad nogen som kunne blive hans aftens mad. Han blinkede en enkel gang med øjne og sukkede * og hvad laver jeg så igen på et bordel det er kun anden gang i denne uge så hvorfor lige mig* han kiggede hen på billederne af dem man kunne få en nat sammen med og fik øje på en blond ung mand, men det var næsten for tydeligt det var en dæmon efter hans mening. Han gik op til manden som stod og skulle tage sig af kunderne og give dem den rigtige behandling inden de kom ind til de prostituerede. Han fortalte hvem han gerne ville have og satte sig til rette og ventede…
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstførste møde //Kuro// Empty
IndlægEmne: Re: første møde //Kuro//   første møde //Kuro// Icon_minitimeSøn 20 nov 2011, 07:04

Kuro var på vej ned af trappen fra hans lille lejelighed som lå oven på hans arbejde for han var vokset op her på bodellet og han havde altid være huset nr 1 af en eller anden grunde eller os var det bare fordi ikke kun få nok af ham, han var ikke helt selv klare over det for tiden.
Han var som altid i en eller anden form for kinky tøj og nu hvor han skulle og igang for en til
nat så havde han efterhånd ikke så meget og se frem til da han tit styr hvad der skulle ske når man var sammen med ham, kan kom ned i lokalt hvor kunderne tit vente og det var ikke helt fordi han gav dem det store blik for det havde han ikke tid til. Nej han skulle bare have listen over alle dem som han skulle være sammen med og ikke så meget andet, han tog sig et kort kig på den og det var ikke en af de der aftener hvor der var lige så mange som altid men man skulle vel heller ikke altid forvente det store.
Han kiggede igen kort på navn og han kun jo lige så godt begynde fra en enden af for så ville det tag lige mere tid af natten så han gik bare ud i lokalet "Viel?" sagde han kort og det var ikke et af de normale navn han havde mødt før for de andre han havde se på listen var nogle som han havde være sammen med mange gange før i tiden, *hvor hyggeligt en ny* tænkte han kort mens han vente og se hvem der nu ville dukke op for an ham..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstførste møde //Kuro// Empty
IndlægEmne: Re: første møde //Kuro//   første møde //Kuro// Icon_minitimeOns 23 nov 2011, 04:29

Han kiggede på fyren og smilte og nikkede som svar på han havde hørt ham. Han kiggede på ham i lidt tid ” så du må altså være Kuro” han grinte lidt og smilte igen i mens han kiggede på det meget lyse hår og sukkede* og hvad så nu hvad skal der så ske med mig… man kan føle fyren er anderledes end andre* han sukkede og rettede lidt på sit hår *hvad fanden skal man så gøre han er ikke menneske og jeg er hunde sulten* han sukkede og rustede lidt på hovedet…
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
første møde //Kuro// Empty
IndlægEmne: Re: første møde //Kuro//   første møde //Kuro// Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
første møde //Kuro//
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Gågaden-
Gå til: