The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Hvorfor...-Arien

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstHvorfor...-Arien Empty
IndlægEmne: Hvorfor...-Arien   Hvorfor...-Arien Icon_minitimeFre 25 nov 2011, 10:56

Dag: Irl
Dato : irl
Vejr: støv regn men lunt..
Tid: 19 tiden
Sted: Stranden
Omgivelser: Havet, sandet og ham selv.
Påklædning: http://images4.fanpop.com/image/photos/16000000/dean-supernatural-16028710-334-500.jpg

En meget agersiv vampyr trampede rundt i vandkantet. hele tiden, nu igen det vil ik stop. hvorfor.. han sukkede faldt ned på knæ.. "JEG SÅ FUCKING INDE BRÆNDT" råbte ham. der havde været et til døds fald i hans omkreds og den her gang var det dean's bedste barndoms veninde. en han havde lovet at gøre til vampyr. Så de i det mindste havde hinanden. men nu var hun blevet dræbt noget Dean ikke kunne ændre på. verden blev til sorg. men når vampyrer ikke kan græde var det bare uden tåre. han ville ønske han havde en at holde om. en kæreste, en bedste veninde bare en.. han slog en gang til i vandet. og vandet spurtede op af hans muskelløse krop.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHvorfor...-Arien Empty
IndlægEmne: Re: Hvorfor...-Arien   Hvorfor...-Arien Icon_minitimeLør 26 nov 2011, 23:23

Himlen over hende mørk. Et tæt tæppe af tykke skyer hang på hvælvingen og slukkede al lys. Det eneste der var at se, hvor månen som hang stirrede ned på hende. Vågede over hende, lyttede til den sorg som hendes ensomme hjerte grad ud i nattens mulm og mørke. Det sørgeæigt, det var det virkelig, men derontetatgøre ved det. Ikke en skid. Dette måtte englen bare leve med. Leve med...
Som en skygge gled hun gennem natten. Ikke en følelse var der at spore i hendes ansigt og allermindst hendes øjne. Øjnene var sjælens vinduer og hendes tomme.
Azh var væk. Og intet kunne ændre det. Intet.
Alt var tabt. Alt. Hun levede som et lig. Hun kastede op ved tanken mad og drikke og havde ikkesnakket noget levende i dagevis. Men det var bedst på den måde. Det var bedst.
Alt var tabt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHvorfor...-Arien Empty
IndlægEmne: Re: Hvorfor...-Arien   Hvorfor...-Arien Icon_minitimeFre 09 dec 2011, 00:03

Duften af engle spredte sig over stranden. kort formede der sig et smil på den unge vampyrs mund. men det forsvandt. sulten var han jo ikke. men han havde brug for selvskab. han brug for en pige der kunne snakke med ham. han havde brug for sex. men det vigtigste han havde brug for var den eneste ene. Men det havde vampyrer vel altid svært ved at se.
hun var der ude et heller andet sted. men han troede ikke selv på det var det han savnede/ det han manglede. duften af engel kom nemmere og nemmere på den unge vampyr. men han smilede bare roligt. hun duftede godt. kan kunne fornemme hun var smuk. Han så hurtigt op på himlen den var måne klar. og månen skinnede ned på ham. han lukkede kort øjne.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHvorfor...-Arien Empty
IndlægEmne: Re: Hvorfor...-Arien   Hvorfor...-Arien Icon_minitimeLør 10 dec 2011, 06:37

Englens store frygt i denne jordiske planet var tomhed. Ligegyldighed. Døden kunne hun leve, eller død med, men denne følelskoldhed var for meget. Men hun ikke få sig selv at bekymre sig. Hvorfor overhovedet? Hvorfor overhovedet prøve, når man ved at det at ens anstrengelser ville fejle?
Hun havde skam prøvet, nå ja, op til flere gange. Endda selvmord, men modet eller viljen til at springe ud over klippen var ikke til at finde. Den var forsvundet som dug for solen, som en skygge i natten.
Hun trådte ud på stranden, men opdagede det knap nok. Hvorfor bekymre sig? Måske var selvmord alligevel noget... Azh bekymrede sig ikke om hende, hell, hun bekymrede sig ikke om sig selv! Hvorfor forvente at andre ville gøre det? Det er vel noget i overkanten af at forvente.
Azh...
Der var gået så lang tid siden set havde set hinanden. Siden den forbandede vampyr havde glemt alt, var en følelsforladt skid, pigen kendte ikke til hende eller barmhjertighed. Uden havde bevidst revet Ariens skrøbelige hjerte ud og trampet på det. Nu var spredt udover hele øen og kunne ikke laves igen.
Eller kunne det?
Hun havde brug for en person, der kunne vække hende til live.
En person som kunne slå hende helt ihjel.
Vinden livede på i hendes røde hår. Hun trak det bag ørene med en enkel bevægelse og til sin korte overraskelse se, hun en skikkelse komme gående mod hende. Det var en mand, mente hun at kunne se.
Arien var med det samme misundelig på ham; vinden var imod hende og hun ikke se klart, men han var sikkert normal. Sikkert glad, med en lækker kæreste og sikker fremtid. Mennesker var nogle dumme, uvidende fjolser, men gud, hvor ville hun give meget for at være en af dem.
*Vent... Er han ikke for... * truer hun tænkte det? *... køn til at være menneske?*
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Hvorfor...-Arien Empty
IndlægEmne: Re: Hvorfor...-Arien   Hvorfor...-Arien Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Hvorfor...-Arien
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: La Sunisha :: Stranden-
Gå til: