The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 A Rough Day } Sebastian Castle

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstA Rough Day } Sebastian Castle Empty
IndlægEmne: A Rough Day } Sebastian Castle   A Rough Day } Sebastian Castle Icon_minitimeSøn 27 nov 2011, 05:08

Tid # 19:43
Vejr # Det øser ned, dog vejret virker lunt.
Sted # Gågaden/Sheria highschool
Omgivelser # Mennesker.
Beklædning:.
* Sorte mønstrede gennemsigtige leggins(Rose mønstre)
* Hvide stiletter, med silkebånd op af bene som ballerina.
* Lyseblå trøje der går til midt på lårene og er stram, samt blotter skuldrene.
* Sort taske over skuldren.
* Stram hestehale med hår ned ved siderne.


Der var skam ingen tvivl mere at det var vinter. November var snart endt og alle gjorde sig klar til det store jule gilde, med pynt og pragt, lys og glitter. Alt virkede glad og idyllisk undtagen for en, nemlig en kvindelige engle Paisley. Hun var en meget ung og uerfaren engle, højst 17 år i krops alder og faktisk virkelig engle alder?, man skulle tro det var løgn der var så unge engle nede på jorden men nej. Hendes bygning var ikke til kamp, det var tydeligt at se på hendes spinkle slanke bygning og den fyldige barm samt de lange stænker og smalle klaver finger med fine manicure negle, nej... hun var mere en engle der prøvede at passe ind i menneskernes verden, skønt man ikke lige kunne sige det gik for godt.

" Årh nej jeg har glemt min taske over på skolen, typisk!" hun sukkede let mellem de lyserøde fyldige læber og lod den franske accent overtage mens hendes blågrå øjne gled forsigtigt rundt på omgivelserne. Hun skyndte sig så hurtigt hun nu kunne mod skolen skønt den sikkert havde lukket og pedellen var gået hjem, det var bare typisk og ikke nok med det så havde hun haft så travlt med at komme afsted at hun helt havde glemt sin jakke der hjemme... og kun husket sin taske med nøgle til lejligheden i og mobil.

Hurtigt gik hun igennem gå gaden hen af mod skolen så hurtigt hendes lange stænger nu kunne bære hende i det glatte lettere sjask våde vejr. Hun håbede hun kunne nå det i tide. Hendes blik var fjernt så hun lagde slet ikke mærke til de mennesker der var, hun havde kun øje og syn for skolen, intet andet.. hvilket resulteret i nogle fik en mod skuldren af hendes skuldre.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstA Rough Day } Sebastian Castle Empty
IndlægEmne: Re: A Rough Day } Sebastian Castle   A Rough Day } Sebastian Castle Icon_minitimeSøn 27 nov 2011, 06:43

Castle gik roligt ned af den gågaden, han havde intet problem med folk og deres jule crap, som hang tygt i luften, for hans skyld kunne de danse polka nøgen kl 2 om natten, hvis det hvad det de ville, men alle de jule lugte fra små butikkerne, var lige en tand for meget charme efter hans mening. Castle vidste ikke om det var julen, eller regnen der ødelagde hans humør, men noget ødelagde det helt klart. Castle lagde hånden ned i lommen, og tog en pakke cigaretter op, og skulle til at rode efter ligtheren, da en skuldre slog en hans cigaret pakke ud af hans hånd, og må sukkkende se sine pakke åbne da den ramte jorden, og han smøger bliv våde og ødelagte, han tog kort en indånding, *Karma, dont expect any christmas cards from me this yaer*, Castle dejet synet op mod en pige, hun lignet noget fra spice girls, han kunne allderede ikke lide hende, og det faktum hun fik ham til at miste sine cigareter gjore det værre, han fik et koldt ansigts udtryk frem, og sagde koldt "Enten er undskyldningen meget god, ellers vil din bogstavlige røvfuld være det". Castle havde ikke noget tilovers for hende, og han var ikke den store tilgivende bamse far, stor var han, men at skabe venner ud af alle, var han ikke god til.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstA Rough Day } Sebastian Castle Empty
IndlægEmne: Re: A Rough Day } Sebastian Castle   A Rough Day } Sebastian Castle Icon_minitimeSøn 27 nov 2011, 07:18

Paisley mærkede den hårde skuldre men det eneste hun kunne tænke på var hendes lektier, hendes elskede opgaver hendes eksamen hendes vigtige papir og notater. Hun skyndte sig så hurtigt hun kunne, indtil.. Hun stoppede brat op, driv våd og med det glatte lysebrune hår klistrende ind til hendes bare skuldre hun normalt havde dækket af en lang tyk jakke. Hun vendte sig om og de blågrå intens farvede øjne betragtede fyren der lige havde sagt noget til hende. Hendes sne hvide skin var bleg og hun kunne måske et kort sekund forvekslet med en vampyr.

Hun så undrende på ham og kunne slet ikke lide den måde han snakkede på, en ren guido.. dem der tog masser af sol og troede de var noget med deres tusser op af armene og deres fine opsatte hår fyldt med mere lak end en pop prinsesses patter!. Hun fik et stramt ansigts udtryk og sagde" Fuck off tough guy ! " hun vendte sig vredt om og tænkte * Great!, der ødelagde den rocker så lige min aften * hun pustede let og irritabelt ud og fortsatte så med at gå, dog lidt hurtigere denne gang.. han ville vel ikke bare smække en ned midt på gaden fyldt med folk. Hun så sig kort over skuldren for at sikre sig at han ikke fulgte efter hende men vis han gjorde ville hun blot begynde at små løbe i de høje stiletter...
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
A Rough Day } Sebastian Castle Empty
IndlægEmne: Re: A Rough Day } Sebastian Castle   A Rough Day } Sebastian Castle Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
A Rough Day } Sebastian Castle
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Sheria :: Sheria high school-
Gå til: