The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Zeeman i sne vejr - Constantin

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstZeeman i sne vejr - Constantin Empty
IndlægEmne: Zeeman i sne vejr - Constantin   Zeeman i sne vejr - Constantin Icon_minitimeSøn 27 nov 2011, 23:50

Tid: 23:00
Vejr: koldt og sne vejr
Sted: Zeeman
Omgivelser: Et par mennesker og væsner
_____________________________________________________________________
Det var ved at blive vinter, gaderne var begynd at blive hvide i det og kulden var overalt udover inde i de varme huse. Et af de steder hvor det bare var hyggeligt at være henne, var nok Zeeman som altid var så hyggelig og med altid venlige mennesker. Som altid sad der stamkunder der og drak hjernen ud, men det var ikke sådan nogle slemme mennesker. De var ret så søde i det også selv når de var fulde, også var der jo altid et grin der inde over et eller andet.
En af dem som tit var det var Izzy, hun var jo en dæmon og kunne derfor godt lide at drikke. Også selv om hendes far gerne vil have at hun skulle stoppe, så var det jo nået som var svært og nået som hun slet ikke havde lyst til. Hun sad oppe på en af stole ved baren og drak en martini, hendes ynglings drink og nået hun ikke kunne leve uden. Hun havde en lårkort sort kjole på, som viste de flotte former hun nu havde. Hun havde også et par sorte støvler på, som bare ikke passede til kjolen.. men hun gad heller ikke altid ligne en dulle som så mange andre, og derfor også kunne finde på at tage nået på som bare ikke passede til. Udover det havde hun sin sorte læderjakke på, som fik hende til at se lidt mere rå ud.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstZeeman i sne vejr - Constantin Empty
IndlægEmne: Re: Zeeman i sne vejr - Constantin   Zeeman i sne vejr - Constantin Icon_minitimeMan 28 nov 2011, 05:10

Solen havde endelig forladt himlen og dens søster var endelig stået op nemlig månen. Mørkets væsner og bæster var endelig stået op og havde forladt deres skjul. Endnu en der havde forladt sit hjem var Constantin. Han bevægede sig med elegante skridt hen imod en bar. Han skulle bare et eller andet hen og have det lidt sjovt. Han behøvede lidt adspredelse fra den kedelige hverdag han normalt havde.
Han skubbede døren til Zeeman op og trådte ind. Han rystede kort den lille mængde sne som lå på hans skuldre. Han gik hen til et bord og satte sig ned ved det for lige at kigge rundt i lokalet. Han tjekkede kort de tanker som var rundt i lokalet men der var nu ikke noget som han lige ville tjekke nærmere efter.
Han havde idag sit normale tøj på. Nogle normale jeans en hvid skjorte og en sort blazer udover. Selvom han var i byen kunne han da godt se godt ud jo.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstZeeman i sne vejr - Constantin Empty
IndlægEmne: Re: Zeeman i sne vejr - Constantin   Zeeman i sne vejr - Constantin Icon_minitimeFre 16 dec 2011, 03:55

Izzy var bare ikke som alle andre piger, hun var nok mere en drenge pige end en normal pige. Hun elskede at pifte sit tøj lidt op så det ikke lignede alt for meget pigetøj, også selv om det var blot en kjole så bare at hun tog nogle støvler på til den. Så fik det hende til at få det bedre i det, som om hun stadig kunne være sig selv.
glasset med martini'en lå bare let mod hendes røde læber, de var altid røde i det og havde en blodrød farve. Hendes blik var rettet mod en mand som stod og snakkede til hende, hun hørte ikke rigtigt efter på hvad han sagde da han ikke ligefrem var hendes type. Hendes blik gled kort hen mod døren da der kom nogen ind, det var en fyr som hun ikke skulle kigge længe på før hun indså det var en vampyr. Hendes blik gled hen mod fyren igen, som virkede til at blive lidt sur over at hun sådan kiggede alle andre veje hen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstZeeman i sne vejr - Constantin Empty
IndlægEmne: Re: Zeeman i sne vejr - Constantin   Zeeman i sne vejr - Constantin Icon_minitimeSøn 18 dec 2011, 11:30

Da Constantin havde siddet der i noget tid kunne han godt fornemme at der måske ikke skete så meget i aften. Eller der skete ikke noget henne ved ham så istedet gik ham op til baren. Der stod en eller anden mand og snakkede med en anden om noget med bio mekanismer eller noget andet. De var helt opslugte af samtalen om det og ænsede ikke han gik op til baren. På hans anden side sad en pige og ved siden af hende stod der en fyr og snakkede til hende. Han måtte hæve et øjenbryn da han kiggede på hende. Hun lignede bestemt ikke alle andre piger i byen. Hendes kjole kunne andre da også have på men de ville nok ikke sætte den sammen med sorte støvler og så en læderjakke. *Underligt pigebarn* tænkte han kort.

Han bestilte kort en whiskey og vendte sig så om imod lokalet. Han læste kort pigens tanker ved siden af sig og det gik hurtigt op for ham at hun egentlig ikke gad høre på ham drengen. Eller hun gad i hvert fald ikke snakke med ham. Manden blev godt nok lidt sur og det morede Constantin ret meget. I hvert fald kunne han ikke rigtigt lade være med at smile
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Zeeman i sne vejr - Constantin Empty
IndlægEmne: Re: Zeeman i sne vejr - Constantin   Zeeman i sne vejr - Constantin Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Zeeman i sne vejr - Constantin
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Zeeman-
Gå til: