The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Check point Alpha

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstCheck point Alpha Empty
IndlægEmne: Check point Alpha   Check point Alpha Icon_minitimeTirs 29 nov 2011, 06:17

Dato : 28, november, 11
Årstid : Efterår/vinter.
Dag : Tirsdag.
Vejr : Skyet
Sted : Ankomst til stranden på den nye Ø
Tid : 02:26
Omgivelser : Sannet, yders stille.

I den mulre mørke nat, ville En helikopter kunne høres komme nærmere og nærmere for hvert sekunt der gik. da den ville ankomem til øen inden for noge få sekunter. da den landede på stranden og bagsmækken ville åbne og en gruppe af top trænet Danske soldater ville træde ud på den fuktige of kolde strand. Efter at soldaterne var blevetsat af ville helikoptern lætte igen og flyve væk, "Kaptajn! ordre?" råbte Meni Nokton, da han var på plads, alle i kompaniet ville scoute ud till alle side, hvor efter de 12 soldater regrupered mens kaptajnen ville tage et kort over øen frem. hvorefter at han ville splitte splitte grupen op i tre små grupper hvor efter at de værd ville gå deres vej. på udkik efter noge eller noget.

((sorry ny vidste ik hvordan jeg skulle starte ^^))
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstCheck point Alpha Empty
IndlægEmne: Re: Check point Alpha   Check point Alpha Icon_minitimeTirs 29 nov 2011, 07:05

Anna var i hendes drille moad her til aften men det havde ikke lykkes hende og finde et offer der ville passe til det hun nu havde lyst til og gør hvad hvem hun nu end fandet for hun var sulten og på samme tit helt vild efter et eller anden skulle ske, hun var på vej til havet med en rolig fart da hun hørt lyden af hen helikopter som var på vej til og lande og hun var ikke klar over hvorfor den ankom på den her tid men det gjord hende vel heller ikke det store.
Hun havde rødt hår og hvid hud og hendes øjne havde samme farve som hendes hår mens hun havde en hvid skjorte på over kroppen og en lang rød nederdel på hendes under krop, det var ikke lige frem den type tøj der passet til en vinter aften men hun var lidt ligeglad for hun frøs ikke som et menneske ville gør men nu var hun jo heller ikke lige frem et menneske, nej hun var en dæmon med nogen horn som ikke ville stoppe med og vokset os selv og hun have prøvet og hive dem ind så var der stadig lidt af dem som gik ud af hendes hoved. Men der var os en anden særligehed ved Anna hun havde nemlig 3 usynlige arme som hun selv kun styr ved tankens kraft og det havde gjort hende til lidt af en dræber men det var jo os derfor hun levet for hun elsket og høre mennesker be om nået før hun gjord det af med dem, ja sådan var hendes verden og den var hun meget glad for.
Hun kom ud i sandet og hun fik nu et beder blik over helikopter som var landet, hun fik øje på 12 mænd der var kommet ud og hun kiggede lidt på dem alle sammen mens hun lod en finger gå gennem hendes røde korte hår. Et smile kom frem på hendes læbe og hun fik lidt lyst til og lege med dem så hun begyndt langsomt og gå tæt på dem mens hun ikke sagde en lyd til dem, hun lavet hendes smil om til et der var mere roligt og hun lod bare som om hun var på hendes normale aften tur..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstCheck point Alpha Empty
IndlægEmne: Re: Check point Alpha   Check point Alpha Icon_minitimeTirs 29 nov 2011, 09:26

den første gruppe der blev sendt afsted vill gå mod øst on mod vest og så en nord. Nokton ville have været den person der gik mod nord, da de ikke vidste hvor den mine der var på øen skulle være, det siges at den mine indeholdte massere a diamanter og at ingen ennu haved gjort kræv på disse forunderlige sten, så danmark ville komem alle i forkøbet med at sende denne like scouting gruppe ud. nokton og hans tre kamerater ville løbe op af kliten for at komme op på noget morere fast grund. trist for hans gruppe var bare at de ikke haved lagt mærke til den weirdo pige der lallede rundt selv om hun var nær den vestlige gruppe, ude på stranden. Nokton pustede lidt efter været da de løb eller snart efter bare luntede. da de ville kigge sig omkring de forskellige stæder, mens han tager en pakke smøger op fra en af sine lommer og tænder den.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Check point Alpha Empty
IndlægEmne: Re: Check point Alpha   Check point Alpha Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Check point Alpha
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: La Sunisha :: Stranden-
Gå til: