The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Der sker altid noget uventet i vam martes (Eric)

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstDer sker altid noget uventet i vam martes (Eric) Empty
IndlægEmne: Der sker altid noget uventet i vam martes (Eric)   Der sker altid noget uventet i vam martes (Eric) Icon_minitimeOns 07 dec 2011, 06:25


T:20:30
D: 6-12
V: En lille kølig brise
O: Der er en del mennesker og væsner, men så mange at det er proppet, lys over alt og lugten af fastfood i luften
P: Et par jeans og en fin lys jakke, og håret hænger løst


Melodenia havde for første gang valgt at tage til Van Martes park, for at se hvad det var for noget gøjl, og blev meget overrasket over alle de indtryk man fik derinde. Der var lys over alt, og mere end hundrede forskellige slags lugte, men der var flest lyde. Hun følte næsten at hun gik igennem en mur af lugte da hun trådte ind i parken, men det var næsten intet til alt den støj der var derinde. Unge der skreg, halvtreds forskellige slags musik, på en gang og så lige snakken oven i. Hun gik omkring og så de forskellige forlystelser og boder, og det virkede så fremmede artet for hende, og hun vidste ik helt hvad hun skulle gøre af sig selv. Hun kom ind til en del der virkede som det vilde vesten, der var i starten en masse heste, og børn der der blev malet i hovedet, og da hun gik længere, kom hun til nogle boder hvor man kunne skyde. hun gik hen, og valgte at prøve at skyde, da hun ik rigtigt havde prøvet det før. Hun var van til at bruge sin bue, men en pistol havde hun ik prøvet at brug før. Hun hørte folk snakke overalt, og lagde ik mærke til de fodtrin der nærmede sig, bagfra. Hun sigtede let og trukkede på aftrækkeren, og hørte et højt bang. Hun kiggede over på målskiven for at se hvordan det var gået, men hun så selv, at det kunne have gået bedre. Hun løftede igen pistolen og tog sigte da hun hørte en stemme bag sig.

//Sorry ingen krea lige pt, men tænkte bare at vi skulle komme igang med det emne. Sorry tiden, jeg har haft lidt travlt med lektier.
Tilbage til toppen Go down
 
Der sker altid noget uventet i vam martes (Eric)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Van Martes park-
Gå til: