The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Aften gå tur...Danai

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstAften gå tur...Danai Empty
IndlægEmne: Aften gå tur...Danai   Aften gå tur...Danai Icon_minitimeFre 09 dec 2011, 03:27

Tid:17:23
Sted:Den triste skov, udkanten
Vejr: Koldt, skyet og vådt
Omgivelser: Lidt sne og isklat, solnedgang, næsten totalt mørkt i skoven.
Påklædning: http://www.marieclaire.com/cm/marieclaire/images/mcx-naomi-watts-cold-de-94926365.jpg +Sort/hvid stribet hue med kvast og sort/hvid stirbet luffer

Evie gik lige så stille af sted i udkanten af skoven. Hun vidste at man nemt kunne fare vild og lod derfor være med at bevæge sig for langt ind. Men hun kunne nu godt lide det dystre som var over skoven, ikke at hun selv var dyster, for hun var nu en meget livsglad pige. Hun strøg det korte sorte pande hår om bag højre øre, mens hun lod de chokolade brune øjne glide hen over træstammerne. Hun pressede hænderne ned i lommerne da kulden var begyndt at trænge gennem hendes tynde luffer. *Jeg skal have nogle nye* Tænkte hun med et smil og overvejede hvornår hun skulle tage på shoppetur, det var længe siden hun rigtig havde været ude og kigge på tøj og andre ting som en pige selv mente hun havde brug for. Hun smilede og så op i trækronerne. Klokken var ikke mange, men på denne årstid var solen allerede på vej ned og inden længe ville skoven ligge hen i kul sort mørke. Hun burde gå hjem igen, men hun kunne godt lide at være udenfor.
Evie ændrede sin kurs så hun gik mere skråt, og til sidst ville ende udenfor skoven. Men hun var nu kommet et godt stykke ind i skoven og var begyndt at komme i tvivl om det var den rigtige vej hun havde valgt. Men Evie fortsatte dog alligevel og passede på hvor hun satte fødderne, da det tidligere på dagen havde regnet lidt, derefter sneet og nu lå der flere steder tynde isflader, der bare ventede på at man skulle glide og falde. Nogle gange lede hun skøjte løber og lod sig glide frem ad, men sørgede hele tiden for at hun kunne holde sig stående. Hun klukkede muntert da hun var ved at sætte sig på bagdelen og viftede vildt med armene for at genvinde balancen. "Uha"grinede hun smilende og så rundt i den mørke skov.
Tilbage til toppen Go down
 
Aften gå tur...Danai
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Werclare :: Den triste skov-
Gå til: