The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 I wish I had an angel (Æsa)

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstI wish I had an angel (Æsa) Empty
IndlægEmne: I wish I had an angel (Æsa)   I wish I had an angel (Æsa) Icon_minitimeFre 09 dec 2011, 04:41

Sted: Zeeman bar
Tidspunnkt: D. 25/11 - 2011, kl. 22:48

En stille jazz-hymne flød som fløde igennem det sparsomt, men dog hyggeligt, oplyste lokale, der efterlod plads til skumle hjørner og kroge. Bartenderen stod og pussede et glas med et rent hviskestykke, gæsterne sad fordelt ved små borde, nogle snakkede, andre nød blot deres drink i stilhed, og nød musikken og den rolige stemning.

Lyden af en hård støvle ramte gulvet idet en høj, hvidhåret mand med en lang, sort duster og en bredskygget, sort hat trådte igennem døren, som han lukkede eftersig. Han gned hænderne imod hinanden for at få noget varme i dem, og begyndte så roligt at gå op imod baren. Mange øjne fulgte skikkelsen, der ikke var en stamkunde på baren. En hånd med lange fingre og solbrændt hud blev lagt på disken, og den bredskyggede hat blev skubbet lidt længere op i panden, så mandens irgrønne øjne kom til syne. Han nikkede til de gæster der sad i baren, som høfligt nikkede tilbage. Så vendte han sin opmærksomhed imod bartenderen.

"Can I have a glass of Baylies please?" Spurgte manden med relativt overraskende lys og melodiøs stemme, på et meget fint amerikansk engelsk, nok noget der mindede en om nordøst staterne. Bartenderen nikkede og skænkede mandens drink op i et lavt glas. Manden med det hvide hår lagde en pengesedel på disken.

"Keep the change."

Med sin drink i hånden bevægede han sig over imod en rød, læderbetrukket sofa bagerst i baren, et sted der var meget få mennesker. Han skubbede sin duster til side, satte sig ind i hjørnet af sofaen og tog en lille tår af den alkoholoske chokolademælk. Med et lille, tilfreds smil satte han glasset fra sig på bordet foran sig og lagde det ene ben overskrevs på det andets knæ, imens han betragtede folkemængden i baren.

Creon var næsten lige ankommet til byen. Take a vaccation havde hans mester sagt ham. Jo tak. Hvad skulle man lave på sådan en ferie som jæger? Men nu han alligevel var i byen kunne han vel lige så godt tage en friaften, lytte til noget beroligende musik og smage lidt på menneskenes delikatesser. Meget mere kunne der vist ikke ske et sted som dette.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstI wish I had an angel (Æsa) Empty
IndlægEmne: Re: I wish I had an angel (Æsa)   I wish I had an angel (Æsa) Icon_minitimeFre 09 dec 2011, 04:53

Æsa kom ind på baren, hun havde været der inde et par gange i forvejen.
Hun kende lidt dem som var der, hun sagde hej til nogle stykker, hendes påklædning passede ikke lige frem til en bar, men det var hun ligeglad med, hvis man så godt efter kunne man godt se på hendes støvler var der en holder med noget i.
Hun havde sådan en på hver støvle, det var hendes vifter, som hun kunne bruge som våben, hun gik op til baren.
Hun fik bare et glas vand, hun havde sunget et par gange i baren og de andre gæster ville jo høre hende synge"okay okay"sagde hun.
Hun fandt en mikrofon frem, hun satte noget musik på og så begynde hun at synge, der var helt stille i baren imens hun sang, der blev klappet da hun var færdig, hun gik et nyt glas vand. Hun satte så bare noget musik på igen og satte sig ned til et bord helt alene
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstI wish I had an angel (Æsa) Empty
IndlægEmne: Re: I wish I had an angel (Æsa)   I wish I had an angel (Æsa) Icon_minitimeFre 09 dec 2011, 12:07

Creon klappede sammen med resten af baren af den unge kvindes smukke stemme, og betragtede hende fra sin krog med sin drink i hånden. Han kneb øjnene let sammen... Der var et eller andet over hende, noget, ikke-menneskeligt. Men hans medfødte jæger-sans fortalte ham ikke at der var fare på fære, så en dæmon eller en vampyr kunne hun næppe være. Han kløede sig over sin smalle hage.

I wonder...

Han måtte prøve sin teori af. Med en venlig gestus løftede han sit glas imod pigen, der sad ved det enelige bord et stykke fra ham. Nu var det blot, om hun rent faktisk tog imod hans gestus.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstI wish I had an angel (Æsa) Empty
IndlægEmne: Re: I wish I had an angel (Æsa)   I wish I had an angel (Æsa) Icon_minitimeFre 09 dec 2011, 19:11

hun så at der var en som med en venlig gestus løftede sit glas.
hun gav et lille nik fra sig, hun havde ikke nogetvand. hun havde et glas, men det var tomt. hun havde jo fået to glas vand og dem havde hun drukket og hun skulle ikke havde mere lige med det samme for så skulle hun jo bare på wc så meget.
hun drak ikke rigtigt noget alkohol, det smagte ikke særlig godt efter hendes mening.
hun kiggede lidt rundt, hun håbede lidt på at folk kunne lade være med slås denne her gang, der havde været en kæmpe slåskamp sidste hun havde været der.
Men der var jo nogle som ikke kunne lade være med at slås.
Hun rejste sig op og gik hen imod dem, hun tog en lille korse genstand frem, den blev til et stort kors(se billede).
Hun hammede bunden af det ned i bordet ved dem og de stoppede.
De kiggede på hende"hvis i skal slås så gør det udenfor"sagde hun og gik hen til sin plads igen, hun holde øje med dem
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
I wish I had an angel (Æsa) Empty
IndlægEmne: Re: I wish I had an angel (Æsa)   I wish I had an angel (Æsa) Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
I wish I had an angel (Æsa)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Zeeman-
Gå til: