The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 En lille tur i skoven...Ciro

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstEn lille tur i skoven...Ciro Empty
IndlægEmne: En lille tur i skoven...Ciro   En lille tur i skoven...Ciro Icon_minitimeTirs 13 dec 2011, 02:39

Tid:17:23
Sted:Udkanten af den triste skov
Vejr: Koldt, blæst og gråt
Omgivelser: Halv mørkt, en smule sne rundt omkring på jorden
Påklædning: Sort vinterjakke, tykke sorte leggins og et stort pastel grøn halstørklæde.


Evie kom lige så stille gående med hendes kamera mellem hendes hænder, der var blevet lyserøde af kulden. Hun gik med små korte skridt, mens hendes muntre chokolade brune øjne langsomt gled hen over hver eneste overflade. Mørket var ved at sænke sig, solen var næsten gået helt ned, men det var ikke til at se for det mørkegrå tæppe af skyer der havde lagt sig hen over himlen i løbet af eftermiddagen. Hendes hår var sat op i små rottehaler der stak bagud og et pandebånd til pynt, det holde ikke hendes pandehår tilbage fra øjnene, men var strøget om bag hendes øre.
Hun trippede lige så fredeligt afsted mens hun holde kameraet klar, hvis der lige pludselig var mulighed for et godt billede. Hun havde altid elsket at tage billeder af alt og alle, og var faktisk rigtig godt til at fange de rigtige øjeblikke med hendes kamera, som hun havde fået af hendes fornylige afdøde forældre.

Evie stoppede op og så ned af den smalle skovsti hun havde fulgt i kort tid, hun gik sjældent langt ind i skoven, da hun havde det med at farevil, hun ejede nemmelig ingen stedsans og havde det med at glemme hvad der var omkring hende. Hun så end af stien der drejede længere fremme, solen var brudt gennem et lille hul i skydækket og kastede en smal stråle lys ned på stien lige inden den drejede. Hun smilede og satte kameraet op til hendes øje. Hun stod i noget tid, mens hun forsøgte at finde den bedste zoom indstilling. Hun trykkede på en knap og kort efter havde hun fanget stien i kameraet. Hun flyttede sig lidt og tog endnu et billede fra en anden vinkel og derefter gik hun et par skridt til den anden side så hun havde fra tre vinkler. Højre, ligepå og fra venstre.

Kamera: http://qonqonkeynes.files.wordpress.com/2011/02/camera-front-angled.jpg
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEn lille tur i skoven...Ciro Empty
IndlægEmne: Re: En lille tur i skoven...Ciro   En lille tur i skoven...Ciro Icon_minitimeOns 14 dec 2011, 03:54

Ciro var på en stille og rolige gå tur gennem skoven, han havde fået blod natten før og derfor havde han som sådan ikke bruge for andet end og slappe en smule af og nyde aften og bare se hvad der nu kunne ske. Han var rolig mens han gik så stille som en vampyr nu kun og han så som sådan mest ud til og være i hans egen tanker men det var en på en måde os da han ikke havde overvejet af der ville være andre i skoven men det opdaget han hurtige da han trak vejret, et menneske var tæt på ham men det gjord nu ikke så meget da han havde fået blod og derfor kun han let snakke med hende ude af det ville gå ham for meget på. Han begyndt og gå mod hende med en langsomt men meget stille og han sagde ikke en lyd før han var nogle meter fra hende "godaften" sagde han roligt mens han kiggede på hende og han var stille der efter mens han ventede hendes svar da han ikke var den uhøflige type som bare snakket lys til alle og en hver..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstEn lille tur i skoven...Ciro Empty
IndlægEmne: Re: En lille tur i skoven...Ciro   En lille tur i skoven...Ciro Icon_minitimeFre 16 dec 2011, 02:45

//Out, jeg laver min karakter om til en dæmon, hvis du kunne tænke dig at emne med mig når jeg har fået lavet den om, så send mig endelig en Pm ;) //
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
En lille tur i skoven...Ciro Empty
IndlægEmne: Re: En lille tur i skoven...Ciro   En lille tur i skoven...Ciro Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
En lille tur i skoven...Ciro
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Werclare :: Den triste skov-
Gå til: