The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Tilbage på skolebænken. (Victoria Morladin)

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstTilbage på skolebænken. (Victoria Morladin) Empty
IndlægEmne: Tilbage på skolebænken. (Victoria Morladin)   Tilbage på skolebænken. (Victoria Morladin) Icon_minitimeTirs 13 dec 2011, 19:47

Klokken: 7.55
Omgivelse: masser af elever.

Trætte grå/grønne øjne hvilede på den store skoles facade, så mange elever gik ind i skolen. Det kunne næsten ha været et perfekt billede, med alle de forskellige personer i alle de forskellige farver. Sawyer gav sig selv en lille lussing i siden, han måtte vågne op, han kunne da ikke bare stå og være et eller andet gammelt fjols. Han var åbenbart ved at blive for følelsesladet på hans gamle dage. En pige kom til at støde ind i ham, og i stedet for at blive sur, som han jo aldrig blev generelt. Så smilte han bare til den unge kvinde, som gik i noget agtig emo tøj. Han følte sig hjemme alligevel her, her var alle de andre barnlige sjæle ligesom ham selv. Men han gad heller ikke dette skolepis, han ville langt hellere kunne ha sovet længere. Men det hjalp heller ikke, hvis han skal bruge sine skolepapir og så var de for 1700 tallet. Det vakte nok lidt så meget opmærksomhed. For han forstod grunden til væsner skulle holde sig skjult, og han havde intet imod det. Fordi han har set dusørjægernes værk imod væsner. Klokken ringene og folk skyndte sig ekstra meget. Sawyer tog sin grå taske på ryggen rettede på sit mørkeblåt jakkesæt med den hvide skjorte inde under uden slips.

Det var helt underligt at gå på denne skole, så langt anderledes i forehold til da han var dreng og gik i skole. Der var bare så mange mennesker på et sted. Han fik mange blikke fra flere piger af, men også for andre væsner som gik her. Mange af dem kunne fornemme at han var total anderledes. Han smilte bare tilbage, han var van til alle de underlige blikke han fik. Han kunne godt forstå dem, det var ikke hverdag man så en halv engel og dæmon. De fleste kunne heller ikke genkende hans race, fordi nemlig disse to kombinationer, troede de færrest på kunne lade sig gøre. Men også fordi disse to lugte af både dæmon og engel gav en ny effekt, så det virkede som om en var en anden race. Dog kunne man generelt ikke se at han var dæmon ude over lugten. Fordi han jo selvfølgelig skjuler sine vinger, horn, hale, kløer og tænder. Så det eneste dæmon man kunne fornemme var lugten, ellers var den beroligende engle aura tydeligt med et skarpt træk af dæmon. De fleste folk var kommet ind i til deres klasser. Men Sawyer kunne ikke lige finde rundt. Han gik ned og op af de lange gange ind til han fandt sit lokale, og fik lige nået at komme derind og satte sig på en plads helt bagerst. Han satte sig straks med fødder op på bordet og vippede sig stol bagud, så hans ryglæn lændte sig op af væggen. Hans hånd gled ned i lommen og han fik sin mp3 op af lommen. Så tog han musik for ørene, og straks lød tonerne af born to be wild af Steppenwolf i hans øre. Han havde faktisk ingen anelse hvilken time han skulle have nu, og var faktisk ligeglad. Han skulle bare lige bestå og det ville han kunne klare let. Så lod han blikket vende udenfor ad vinduet, og han ville ikke ligge mærke til hvis læreren kom derind. Han var i sin lille egen verden, og han ville få tiden til at gå med at tænke på en masse sjove ting istedet for kedelig skole.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTilbage på skolebænken. (Victoria Morladin) Empty
IndlægEmne: Re: Tilbage på skolebænken. (Victoria Morladin)   Tilbage på skolebænken. (Victoria Morladin) Icon_minitimeTirs 13 dec 2011, 20:07

victoria trådte ind til sin klasse og så på alle de unge mennesker og væsener der var i sin klasse. de var allesammen så unge og alligevel så modne. hun elskede dem der var i den alder. de var nemlig friske og klar til alt nyt og så naive og lette at styre med alle deres følelse svinginger der var med i den alder. hun gik hen med vrikkende hofter hen til lærer disken og vendte sig imod sin klasse. hun havde sin lærerinde uniform på. den var måske lidt upassende da hun selv havde lavet lidt ændringer på den.
hendes sorte og rød stripede nederdel havde hun gjort kortere så de gik kun halvvejs ned af lårerne og så havde hun de frækkeste sorte strømpebukser på under som kun lige dækkede for hendes bløde gyldne hud og hendes lille sorte g-streng.
hendes sorte skjorte med rød kant havde hun kun knappet så højt så man kunne se rigtig meget af hendes kavalergang.
hun havde en sort bh under som man næsten ikke kunne se på hende da hun lige havde knappet højt nok til at den dækkede for bhen så man troede hun ikke havde en på. hun havde sat sit mørkerøde hår op i en knold og havde sine briller på. hun brugte normalt ikke briller men det var fordi de passede til sættet.
"okay klasse idag skal i bladre op i jeres matematik bog på side 110" sagde hun til klassen da hun nåede op til lærerdisken.
hun begyndte at skrive nogen formler op på tavlen og da hun vendte sig om og skulle til at sige noget så opdagede hun at en ung herre som var bestemt meget ældre end han så ud til sad vippende på sin stol med musik i ørerene og blikket ud af vinduet. hun lagde stille kridtet på sit disk og gik med vrikkende hofter hen imod ham. de andre i klassen sad næsten tryllebundet af hendes udsene og fuldte deres blikke med hvor hun gik hen.
hun stoppede op foran hans disk og lagde stille sine arme på hans disk.
"undskyld mig unge mand jeg vil gerne bede dig om at sidde pænt på stolen og have dit fokus på timen" sagde hun med en blid stemme. hun lændte sig op af hans disk så alle de andre kunne se hendes runde faste røv og sawyer kunne se hele kavalergangen lige foran sig.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTilbage på skolebænken. (Victoria Morladin) Empty
IndlægEmne: Re: Tilbage på skolebænken. (Victoria Morladin)   Tilbage på skolebænken. (Victoria Morladin) Icon_minitimeTirs 13 dec 2011, 20:30

Sawyer syntes at kunne høre nogen, så han vendte blikket foran sig og blev mødt af et syn, han ikke troede var muligt. Han fumlede over sine ord med sin tydelig irske accent..
"aa..ad..ad hvad sagde du?"
Der gik lidt tid før han opfattede, at hans blik kun havde været på hendes kavalergang. Han så op på hende, og så kunne han tydelig mærke, at hun var en dæmon. En meget speciel en af slagsen, han kom med et fjoget smil. Han havde mødt mange racer i sit liv på grund af hans job, så han var stensikker på, at dette var en af de ældgamle dæmonrace nemlig en succubus. Forførelsens dronning over alle forførelsesvæsner. Han havde kun set en af slagsen for lang tid siden, og han havde faktisk troet, at der ikke rigtig fandtes flere af dem. Han tog straks musikken ud af sine øre og satte sig ned. Ikke fordi han havde hørt hvad hun havde sagt, men lige nu havde han allermest lyst til at fokusere på hende. Han kunne tydelig se hvordan alle de andre også var påvirket af det, selv kvinderne var det. Især de biseksuelle, men flere af dem sad også og dagdrømte om at få hendes krop.. Han lignede dog selv også en på omkring lige starten af de 20, og hende her så ung ud. Selvom han syntes at kunne fornemme at denne dæmon foran ham, var meget meget meget ældre end ham selv. Gad vide hvor gammel hun var? Tænkte han for sig selv.. Så snart Victoria gik op igen, så fløjtede han lige efter hendes røv. Men han måtte da tage det hurtigt til sig, for han havde ikke det der filtre som mange andre, som beskyttede en imod at sige dumme og åndsvage ting. Han gjorde det bare.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTilbage på skolebænken. (Victoria Morladin) Empty
IndlægEmne: Re: Tilbage på skolebænken. (Victoria Morladin)   Tilbage på skolebænken. (Victoria Morladin) Icon_minitimeTirs 13 dec 2011, 20:49

hun smilte venligt til ham og da han satte sig pænt igen rejste hun sig op. hun var entenlig nogenlunde høj hun var ca 177 høj. hun blinkede til ham "god dreng. hvad er dit navn forresten jeg synes aldrig at jeg har set dig før her. mit navn er victoria" spurgte hun med en venlig og sød stemme der kunne få smeltet smør til at føle hårdt. hun ventede stille på hans svar og gik ikke før hun havde fået sit svar fra ham og da hun endelig havde fået det så gik hun hen imod sin disk igen.
hun gik tilbage op til disken. "allesamnen slå op på side 110 og læs det stykke der handler om hastigheder og udregning opgaverne til dem på side 115" sagde hun med et smil og satte sig ned.
de alle havde lidt svært ved at koncentere sig kun om opgaverne i bogen da victoria var lige i øjenkrogen for dem allesammen. de var var allesammen ved at gå ud af deres gode skind. mange af dem har haft lyst til at komme i bukserne på hende men de har ikke fået muligheden endnu.
victoria elskede alt den opmærksomhed. det gav hende en følelse af tilfredstillelse at hun stadig har magten over disse unge mennesker og væsener. hun sad lidt og tog det røde æble op der lå på hendes disk. hun kiggede lidt på det og drejede det og så tog hun frækt en bid af æblet. man kunne tydeligt se at de alle gav sig næsten et gip i sig og hun begyndte at små fnise over det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTilbage på skolebænken. (Victoria Morladin) Empty
IndlægEmne: Re: Tilbage på skolebænken. (Victoria Morladin)   Tilbage på skolebænken. (Victoria Morladin) Icon_minitimeTirs 13 dec 2011, 21:33

"Jeg er Sawyer, og jo jeg er lige startet"
Sagde han med et selvsikker smil, det var en af de ting han aldrig har manglet. Modsat som fornuften som han har tit manglet. Han tog sin bog frem og slog op på siden. Det var så utroligt svært at lade vær med ikke at ikke tænkte på hende. Så Sawyer prøvede at fokusere på bogen, og blev ved med at tænkte. Tænk ikke på hende, tænkt ikke på hende. Han ordenede opgaverne, men så blev han opmærksom på noget. Hvorfor fulgte han på den måde, det hun havde sagt? Han gider da ikke lave det her, hvorfor gad han det så nu. Med et løftet blik kiggede han op på hende, og så fik han svaret. Selvfølgelig fordi hun er en hotdulle så mindst. Han så hen på alle de andre, flere af dem havde bare opgivet og sad med et stenet blik på hende. Andre prøvede at lave, men deres blik faldt hele tiden opad. Der var ingen tvivl om at det var pigerne som kommer til at klare sig bedst i denne klasse. Mange af pigerne arbejdede lige så fint, uden at blive distraherede som drengene. Sawyer kunne ikke lade vær med at smile, det var ret så komisk det her. Han skubbede den halve lavet matematik foran sig og så op på hende. Men så faldt hans blik overrasket med løftet øjenbryn på sidemanden, som så ud til at have meget store problemer med at lade vær med ikke at gokke den af. Sidemanden rakte hånden op som lignede en lille nørd.
"Miss, må jeg gå på toilettet"
Så snart hun gav ham lov, så halvløb han næsten med stådreng ud af lokalet. Sawyer kunne ikke lade vær med at grine af det og sagde lavt.
"Der er åbenbart nogle der skal gokke den af"
Det var sku da for grineren. JA hun var smuk og meget lækker, og ja han kunne tydelig mærke på sin lille junior at den havde lyst til at hilse på en hvis mis. Men det var ikke lige frem en god scoretricks, at gokke den af foran hende på den måde.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTilbage på skolebænken. (Victoria Morladin) Empty
IndlægEmne: Re: Tilbage på skolebænken. (Victoria Morladin)   Tilbage på skolebænken. (Victoria Morladin) Icon_minitimeTirs 13 dec 2011, 23:48

hun smilte. "rart at møde dig sawyer" sagde hun med et smil og kom med et blink før hun gik hen til sin disk igen. hun sad stille og skrev ned i en bog der lignede en slags journal eller noget. hun havde bukket sig ned over journalen så man kunne se hele vejen ned af kavalergangen. da den lille dreng spurgte om han måtte gå på toilettet så grinte hun lidt. det var et sødt grin "selvfølgelig tage bare din tid" sagde hun med et smil og kiggede på ham løbe ud af klassen og grinte lidt mere.
hun forsatte derefter at skrive videre i journalen. dog kiggede hun op til flere gange hurtigt op for at kigge på sawyer. der var noget over ham som hun ikke var helt sikker med. han mindede om nogen andre hun havde mødt.
en meget sjælden race af en slags. og så synes hun det var mere interessant hvordan han sagde bare tingene uden at tænke hvor pinelige de kunne være. hun fik skrevet i journalen og pludslig ringede klokken. var der allerede gået så to timer? det følte som fem minuter.
victoria rejste sig op og kiggede på dem allesammen.
"okay allesammen i har frikvarter nu. i skal lave opgaverne til de sider jeg sagde i skulle læse og så skal i læse fra side 125 til side 140 til imorgen" sagde hun med et smil og allesammen nikkede og sagde næsten i kor "selvfølgelig miss victoria" sagde de i kor. de fleste løb ud men nogen blev tilbage og snakkede sammen og victoria begyndte at pakke sine ting ned i sin taske.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTilbage på skolebænken. (Victoria Morladin) Empty
IndlægEmne: Re: Tilbage på skolebænken. (Victoria Morladin)   Tilbage på skolebænken. (Victoria Morladin) Icon_minitimeOns 14 dec 2011, 00:25

Ringeklokken vækkede fra hans dagdrømmeri, hvor han prøvede at lave sine lektier samtidig. Men det var ret så svært. næsten alle havde opgivet, og pigerne i klassen gloede underligt på drengene som havde givet op. De rystede på hovederne af dem og sladrede sammen og fniste af drengenes udtryk.. Men nogle blev sure, blandt andet en af pigerne gav den ene dreng en lussing, fordi de var kærester. Så hun gik før timen var slut i vrede med sin skoletakse. Sawyer kiggede bare efter pigen med et smil og så hen på det dumme og udforstående udtryk på drengens ansigt, hvor et rødt mærke var tydelig på hans kind. Drengen kiggede spørgende omkring på de andre drenge, og forstod ikke hvad han havde gjort galt. Sawyer kunne næsten ikke lade vær med at grine over det, det var næsten for klassisk og for genialt. Men så ringede klokken og de andre skulle til de næste timer. Men sawyer gad faktisk ikke mere i skole for idag. Så han pakkede stille og roligt sine ting sammen, han skulle ikke lige frem skynde sig. Han kiggede flere gange op på hendes mens hun pakkede. Hvordan kunne skolen dog tillade den påklædning? Dog skulle han ikke klage, han kunne da meget godt lide det. Han gik så roligt med tasken på ryggen og var på vej ud af lokalet.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstTilbage på skolebænken. (Victoria Morladin) Empty
IndlægEmne: Re: Tilbage på skolebænken. (Victoria Morladin)   Tilbage på skolebænken. (Victoria Morladin) Icon_minitimeOns 14 dec 2011, 00:38

hun fik taget sin ting og op til flere gange bukket dig ned og strittede med røven så man kunne se det hele under hendes korte nederdel.
hun rejste sig op og tog sin taske og kiggede imod dem allesammen. "ses imorgen allesammen husk at lave jeres lektier til imorgen i skulle nødig få eftersidning" sagde hun med et smil og gik ud af klassen.
hun begyndte at gå ned af den lange gang du hun allerede havde fri fra arbejde af. dog faldte hendes blik udenfor ude af vinduet længere ude af gangen. det vindue der viste porten ud af skolen. der stod der en lille gruppe af fem mystiske personer.
noget der lignede tre mænd og to piger.
de var alle klædt i lange mørkebrune kåber og man kunne lige se under deres kåber at de havde våben på sig.
det måtte være dusørjægere! men hvad lavede de her? ingen vidste at hun var en dæmon andet end de andre væsener. medmindre de var efter nogen andre ind hende. men hvem kunne have lavet så meget ballade at dusørjægerene ville få et nys om det.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Tilbage på skolebænken. (Victoria Morladin) Empty
IndlægEmne: Re: Tilbage på skolebænken. (Victoria Morladin)   Tilbage på skolebænken. (Victoria Morladin) Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Tilbage på skolebænken. (Victoria Morladin)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Sheria :: Sheria high school-
Gå til: